Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az MSZP visszavenné az országot az Orbán-klántól 2013. október 19. szombat 14:03 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az MSZP visszavenné az országot az Orbán-klántól

Budapest – Az MSZP, a gyermekéhezés felszámolását, ingyenes felsőoktatást, a jövedelemkülönbségek csökkentését ígérte a kongresszuson. Mesterházy Attila pártelnök bűnbandának nevezte a Fideszt, és úgy fogalmazott: ilyen “tolvaj, hazug, csaló kormányt” még nem látott az ország.

Az MSZP választási programja választ ad Magyarország égető társadalmi, gazdasági és demokratikus válságára – jelentette ki Mesterházy Attila pártelnök a szocialisták szombati budapesti kongresszusán. „A szocialista párt a Fidesz kihívója” – mondta a pártelnök.

Azt mondta: programjuk, amelynek jóváhagyásáról a kongresszus dönt, világossá teszi, hogy a gyerekek, a nők, a munkavállalók, a nyugdíjasok, valamint a kis- és közepes vállalkozások nyertesei lesznek a szocialista kormányzásnak.

Azt ígérte, az MSZP kormányzása első évének végére felszámolja a gyermekéhezést, és 2014 szeptemberétől tandíjmentessé teszi a felsőoktatást minden bekerülő hallgatónak.

A pártelnök úgy fogalmazott: Orbán Viktor bűne, hogy “visszahozta a Horthy-rendszer nyomorát”. A baloldal nem nyugodhat bele ekkora jövedelmi különbségekbe, küldetése képviselni azokat, akiket más nem akar – mondta.

Sikerült az MSZP három éve megkezdett újjászervezése, ma a szocialista párt a Fidesz kihívója, a legnagyobb, legszervezettebb ellenzéki párt – mondta Mesterházy Attila.

Az MSZP elnöke kongresszusi beszédében bűnbandának nevezte a Fideszt, és úgy fogalmazott: ilyen “tolvaj, hazug, csaló kormányt” még nem látott az ország. Szavai szerint a 2014-es választáson vissza kell venni Magyarországot az “Orbán-klántól”.

A szocialista párt új politikusgenerációval, új politikával és programmal áll a választók elé. “Tanultunk a hibákból, másképpen fogjuk csinálni” – jelentette ki Mesterházy Attila, majd a kongresszus nyilvános részének végén színpadra hívta az MSZP vezetőit, akik – mint mondta – a szocialista párt megújulását jelképezik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.5/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 20 szavazatból)
Az MSZP visszavenné az országot az Orbán-klántól, 3.5 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. A szégyenlős bűnbanda szidja a gátlástalant.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (29 szavazatból)
  2. Mesterházy ha már ilyen kijelentésre ragadtatta magát, akkor ne vissza vegye ettől a kormánytól Magyarországot, hanem azonnal forduljon az igazságszolgáltatás szerveihez!
    Ne dobálózzon a szavakkal, hanem tegye a dolgát, és szerezzen érvényt a kijelentésének!
    Ez a nagyfiú el van varázsolva! Nyomatja a hülyeségeit. Ha ez egy csaló tolvaj banda, akkor minek megy bele a választásba?Akkor meg kell előzni a még nagyobb bajt!
    Ha meg bűnbanda a fidesz, akkor minden egyes tagját jelentse fel, és csapjon világra szóló botrányt!!!
    .
    Csak ebben az a szép, hogy konfrontálódni nem akar ezzel a bűnbandával,de a hatalmat mindenáron meg akarja szerezni!Választással természetesen, hogy az embereken csattanjon az ostor!Elképzelve természetesen, hogy minden magyar állampolgár az mszp-re fog majd szavazni, mert ő ki merte jelenteni, hogy milyen alakulat a fidesz…
    .
    Kiábrándítom még most ezt a beképzelt marionettbábut! Ha így haladnak, akkor a támogatottságuk le fog menni a béka s…e alá,és nem hogy felsorakoznának mögé, de a parlamentbe kerülésük is veszélyben fog forogni.
    .
    Kétszínű hazug banda ez is!
    Azt mondták, hogy összefogás lesz, és ezt pont ez a nagyra nőtt óvodás kürtölte világgá – nem lett belőle semmi!
    Azt mondta, hogy a tárgyaló asztalnál minden ellenzéki párt egyenlő eséllyel fog indulni – ebből sem lett semmi!
    Azt mondta, hogy meg fog egyezni a DK-val – ebből sem lett semmi!
    Azt mondta, hogy az együttműködésről a dokumentum aláírását elhalasszák – ebből sem lett semmi, mert 22.-én aláírják Bajnaiékkal az össze nem fogás dokumentumát!!!
    .
    Mesterházy eltanulta Orbántól a jellemtelenséget ( ha csak nem volt az már ezek előtt is)!
    Ki hisz egy ígérgető, magát mindenki elé helyező hazug embernek? Az mszp-ben ennyi hülye ember van???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (44 szavazatból)
  3. Legyünk skandináv gyarmat, ha már egyik politikai oldal sem képes NORMÁLISAN, BECSÜLETESEN viselkedni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  4. “Az MSZP visszavenné az országot az Orbán-klántól”
    (1) Ahhoz az MSZP kevés.
    (2) Kiknek venné vissza?
    (3) A visszavételhez meg kéne tanulni összefogni, méghozzá lelkesen, és nem fintorogva.
    (4) Ez az az MSZP, amely talál megtartani valót az Orbán-rendszerben. Akkor viszont kösz, de nem kell. Orbánnak ott van Orbán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  5. Aki a mai Magyarországon valóban le akarja váltani Orbánt és rendszerét, az a maga 16 %-os támogatásával felelős politikusként nem mondhatja, hogy „A szocialista párt a Fidesz kihívója”. Mivel mégis ezt mondja Mesterházy, ebből az látszik, hogy képtelen felismerni a teljes körű összefogás szükségességét. A freudi reflexek mindig kihozzák belőle igazi énjét, a csak én, és a csak mi, ugyan úgy, ahogy a FIDESZ plakátok hirdették 2010-ben: “Csak a FIDESZ”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  6. bumburi
    2013. október 19. szombat
    14:24 “Mesterházy ha már ilyen kijelentésre ragadtatta magát, akkor ne vissza vegye ettől a kormánytól Magyarországot, hanem azonnal forduljon az igazságszolgáltatás szerveihez!” Konkrétan hová forduljon: Pintér rendőrségéhez, Polt Péter Ügyészségéhez, Szájerné bíróságához? A maffia szerveinél jelentse fel a maffiát? Orbán irányítja az igazságszolgáltatást, de a Választási Bizottságot és az Alkotmánybíróságot is, az Ő embere a köztársasági elnök, ezért naivítás , hogy 2014.-ben szabad választások lesznek. Én is egyetértek a választási bojkottal, de, hogy a következő Orbán kormány idején mit lehet itt majd tenni azt nem tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  7. Feleselő
    Az a borzasztó ebben az egészben, hogy Mesterházy úgy csinál, mintha nem tudná,hogy milyen állapotok vannak itt az összefonódásokból kifolyólag. Sőt! Úgy csinál, mintha ez egy demokratikus választás lenne!
    Holott köztudott, hogy mindenki meg van félemlítve, a választási törvény meg berhelve, hogy csak a fidesz nyerhet, és akkor ez a naivnak látszó pali, nyomja a hülyeségeit!
    De mint a “legnagyobb pártnak joga lenne az unióhoz fordulni az általad is említett összefonódások végett, mégsem teszi!
    Miért nem csinálnak közösen, minden párttal (már aki aláírja) egy nyilatkozatot,és felhívást a magyarországi valós helyzetről,és küldenék el a világ minden pontjára? Miért nem kérnek segítséget???
    Hiszen itt már nem csak az ország lerablásáról van szó, hanem az egész rendszer megváltoztatásáról! Demokratikus országként léptünk be az unióba, és mára ez semmivé foszlott!
    Miért a választással foglalkoznak, miért nem azzal, hogy a fékek és ellensúlyok vissza legyenek állítva?
    Hiszen az áldemokrácia megőrzésére törekszik a fidesz, és közben minden ellenőrzésre hivatott hatalmi szervet kiüresítettek!
    Miért nem ezzel foglalkoznak?
    Nincsenek felsőfokú képesítéseim, de egy KIÁLTVÁNYT még én is meg tudnék fogalmazni úgy, hogy a világ felkapja a fejét rá, és segítségünkre siessen valamilyen formában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  8. 1/ ÚJ POLITIKUS GENERÁCIÓ?: PUCH, SZEKERES, BAJA, BOLDVAI
    2/ ÚJ POLITIKA ÉS PROGRAM?: Eu-turnékat szervezek Bajnai barátommal, hol ő, hol én tisztára mosdatom nyilatkozataimmal a regnáló kormányt külföldön (itthon meg “pávatáncolok”, ne azt nézzék amit mondok – itthon, hanem amit teszek külföldön) hogy lobbizzak a PUCH-SIMICSKA tengely rabló-váltó gazdálkodása érdekében, tudom, hogy nekünk abból csak morzsa jut, de legalább a “rezsit” ki tudjuk belőle fizetni
    3/ TANULTUNK A HIBÁNKBÓL, MÁSKÉPP FOGJUK CSINÁLNI?: Ezerrel támogatunk, az életük árán és életünk végéig minden olyan kezdeményezést, bármi is legyen az, amely a PUCH-SIMICSKA tengely FENNMARADÁSÁÉRT küzd. És ennek érdekében hajlandóak vagyunk a FIDESZ által írt kotta szerint BÁRKIT, BÁRMIKOR, BÁRMILYEN ESZKÖZZEL “MEGSEMMISÍTENI”.

    Na elmentek a jó BÜDÖS FRANCBA!!! Átlátunk rajtatok, lassan egy nyomtatóért és néhány darab A4-es papírért gazsuláltok a HIBBANT-nak. (Amúgy ezeket meg is fogjátok kapni, amíg éltek, hogy a HIBBANT, a házi udvarában tudja majd mutatni eltévett bárányaival szembeni könyörületességét)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  9. bocs, “eltévedt”…vitt az indulat :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  10. Jobb, meg balegyenes, egymás után, sorozva.
    http://hvg.hu/itthon/20131019_Deutsch_Mesterhazy_jelentkezett_a_Fideszb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  11. bumburi
    2013. október 19. szombat
    15:14 Lehet, hogy így kényelmesebb nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. Egy se..gel két lovon avagy két fejjel egy nyakon?

    Két helyen egy időben vagy egy helyen két funkcióban?
    Ki a Békemenet igazi vezetője?

    http://444.hu/2013/10/18/lehet-e-egy-miniszterelnok-egy-idoben-es-egy-helyen-egyszerre-ket-rendezvenyen/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Szerintem nem ingyenes felsőoktatást ígértek, hanem a bekerülőknek ingyenest. Vagyis: az első évre. Azután: tanulmányi eredménytől, szociális helyzettől függően. Én korábban így hallottam. Most nem hallgattam. Más kérdés, hogy miből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Deutch Tompika twitter-huszár szerint M.Attila a veszprémi Fideszhez kérte felvételét anno. Nem is tudom miert is jutott ez az eszembe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. És…..PUKK !
    ( Vagy asztat céhával írják ? )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Feleselő
    2013. október 19. szombat
    15:01
    “…azonnal forduljon az igazságszolgáltatás szerveihez!” Konkrétan hová forduljon: Pintér rendőrségéhez, Polt Péter Ügyészségéhez, Szájerné bíróságához? A maffia szerveinél jelentse fel a maffiát?…”
    IGEN !!!
    Es errol sziveskedjen tajekoztatni a magyar allampolgarokat es a demokratikus vilagot. Eredemi politikai cselekvesre van szukseg!
    .
    “…Én is egyetértek a választási bojkottal, de, hogy a következő Orbán kormány idején mit lehet itt majd tenni azt nem tudom.”
    Vegre kell hajtani a BOJKOTT-ot (bekes utcai politizalas…) meg mielott Orban folytathatna a diktaturat !!!
    Ki kell jelenteni a mai hatalomrol, hogy az alkotmanyellenesen jott letre, igy az illegitim. Ezert (is) ki kell vonulni a parlamentbol es ott magara hagyni a 2/3-ot (ezzel a parlamenti munka ertelmetlenne valik, megszunik a latszatdemokracia is…), meg kell tagadni a 2014-es valasztasokon valo resztvetelt ( ezzel jelezve azt, diktaturaban demokratikus valasztas nem letezik…), drasztikus modon tagadni kell a 2010-tol letrehozott ujhorthy-rendszert (nem pedig ezzel a “kongresszussal” is azt jelezve, hogy lehet itt szabadon dumalni, azaz lam-lam itt megis demokracia van, vegulis igy legitimalni Orbant…) , szalonkeptelenne kell tenni oket (minden cselekedetnek erre kellene iranyulnia, nem pedig kozvetve/kozvetlenul targyalni veluk…)
    .
    Konnyu belatni, hogy erre az MSZP keptelen.
    Ezert mondom mindig azt, hogy a vegeredmeny szempontjabol a mai hatalom es annak mai ellenzeke EGYKUTYA !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    A képen láható pódium viszont egy igen remek látványterv eredménye, ami talán reményteljesebb propaganda munkát sejtet a választásokig.
    Azonban elnöki szinten a szóbeliség és a kifejezőkészség még mindig gyenge lábakon inog. Bizonytalanság és ingatag hit a mondadója igazságában jellemzi. Sajnos ez tehetség, és nem feltétlenül iskolai végzettség kérdése…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Nem néztem és nem is hallgattam a kongresszust, de a bevezetőjét láttam. Az tökéletes volt. Egyébként meg az egész nem baloldali hablatyra, amit ez az ellenzék folytat, nem vagyok kíváncsi. Baloldalon itt egyedül a Thürmer elvtársék vannak. Ők meg minek? Ez a hülyék országa. Itt vannak nácik, vannak fasiszták, Meg vannak nem szélsőjobboldaliak, akik betojnak a hatalomra kerüléstől való félelmükben. Ezért nem a nácik és a fasiszták, hanem egymás ellen küzdenek. Meneküljön innét aki teheti. Amíg lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Akármilyen az ellenzék, én okt. 23-ról nem a cöfös, Bayeres, Patakis, sámános, bérbirkamenetes vonuláson fogok megemlékezni, pedig biztosan látványos lesz, hanem a Műegyetemnél, az ellenzékkel együtt.
    Bár tudom, hogy nem leszünk annyian, mint a bérmenetelők, de azon már nem is csodálkozom…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Vidéken az embereknek halvány fingja sincs se az ország helyzetéről se az össze fosásról ,köszönhetően a lakáj médiának.Én azt veszem észre az átlag magyar egyre hülyébb amit a Fidesz egyik nap mond másik nap már mint igét hirdeti úton útfélen.Amíg a fejekben ilyen sötétség van(hozzáteszem nem kis rásegítéssel)a (moderálva) nem fognak kormányt leváltani. Igazából Gyurcsányt se értem mi volt ez a párt finanszírozási balhé amit feldobott ,a Fidesz meg egyből ráharapott mint disznó a makkra.Amíg Magyarországon ki lehet vinni embereket egy Elég Volt nevezetű hazugsággal addig én itt sok jóra nem számítok.Szembe megyünk mindennel és mindenkivel ami egy normális élet képét vetítené előre………………………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. Az nemeszpé egyre közelebb kerül a fidess-kdnp-jobbik maffiához:
    http://kapcsolat.hu/blogszemle/noooooooooormalis

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Vissza kell venni az országot a rablóbandától?? És mi lesz az elrabolt pénzzel, a fideszes magán bankszámlákkal, a csordultig töltött Fidesz pártkasszával, Orbán magánvagyonával? Erről hallhatnánk néhány szót, és hogy ezeket mikor veszik vissza és hova fizetik be??? És hogyan??? Időpontot, konkrétumokat kérek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. csúti futballsztár

    visszavenné?

    vissza hát, saját magának, cseberből vederbe jutna az egész ország.
    a gazdasági szakértőket már rég kiebrudalták, pl. Bokros, vagy azokat, akik valóban tenni is szerettek volna pl Gyurcsány.
    az öszödi beszéd is erről szólt, amikor beolvasott a párttársaknak.
    így maradt a legalja, a zacc az mszpben.
    az országot visszavenni az embereknek saját maguknak kell,
    és nem a szavazófülkében, hanem már az utcán, mert Magyar Köztársaság 2010 óta nem létezik, se választási tv., se Alkotmány.
    2014-ben egy előre leffutott “választáshoz” megy az asszisztálás.
    maradni fog a nemzetyi orbán-simliska-nyerges-tiborcz és miegymás koleszos zrt.
    a szoci görcsölés megfelel a fideszes görcsölésnek: ebből jövő itt aztán nem lesz.
    jön az egyik, jön a másik az ország meg elsüllyed a mocsokban.
    akinek meg még jártányi ereje van emigrál.
    a setét magyarnak a 3-4 €-ós lózungok kellenek, mint a rezsicsökkentés, ingyétüzifa és társai.
    ez nem 1/2 ázsia, hanem belső.
    szégyen Európa közepén. ennyre primitív népet, mint a magyar….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. A pórdium látványa valóban jó. Ha még emellé a tartalom is megfelelő lenne… lett volna az elmúlt pár évben. Hadd elmúltnyócozzak, plusz ellenzékben töltött évek.
    Azt hiszem, én nem vagyok a biztos MSZP-választók listáján. Amin amúgy az Mszp igazán elgondolkodhatna, mert azt hiszem, jó sokan vagyunk.
    De a pódium szép, igazán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Jáj, de ha össze kell fogni Gyurcsánnyal is, aki veszélyeztetné a pártfinanszírozásból eredő vagyonunkat, kkor inkább maradjon Orvbán… mi meg majd elbábozzuk, hogy leváltanánk, utána meg ellenzékben nyifegünk jó pénzér…. Hogy hányan halnak bele? Hát izé sebaj, majd mutogatunk valakire. Hogy attól nem támad fel sem a gazdaság, sem az a milliónyi nyomorult? Lesz*rjuk! Ide a bársonyszéket és a lét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. “ez nem 1/2 ázsia, hanem belső.
    szégyen Európa közepén. ennyre primitív népet, mint a magyar….”
    Ez betalàlt, nem Kertész Âkos tetszik lenni véletlenül ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  27. csoborbol – vodorbe, vodorbol – godorbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos