Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hajráf Magyarország, hajráf magyarok 2013. szeptember 29. vasárnap 21:11 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hajráf Magyarország, hajráf magyarok

Budapest – 1241 érvényes szavazatból 1240 jutott Orbán Viktorra a Fidesz szombati kongresszusán. Egyedüli jelöltként indult a Kedves Vezető, mégis a vártnál szorosabbra sikeredett a verseny. Volt miért izgulni, meglesz-e a száz százalék. Nem lett meg, de így is volt ok az örömre: Orbán Viktor, aki kihívó nélkül indult a Fidesz elnöki posztjáért, kiütéssel győzött.

Szép ez az eredmény, de legalábbis tiszteletre méltó. Kádár Jánosnak például soha sem sikerült ennyire meggyőzően győzni, ott volt szegénynek púpként a Hazafias Népfront, az majdnem mindig elvitt közel fél százalékot. Rákosi Mátyásnak is csak néha jött össze, nagyon kellett figyelni már akkor is, ébernek lenni, és harcra késznek, mert az ellenség sosem aludt, és ha csak tehette, betette mocskos mancsát a mi földünkre.

Szép idők voltak az ötvenes évek, és most, hála a Kedves Vezetőnek, meg lettek idézve alaposan. Kezdve azzal, hogy a küldötteknek meg kellett tekinteniük egy videó-összeállítást, a Kedves Vezetővel a főszerepben. Nem volt ellenükre, már csak azért sem, mert mindössze 1 perc 21 másodpercig tartott a hátborzongatás. Egyedül a Kedves Vezető türelmetlenkedett a vége felé, kezdte volna már a mondandóját, nem akarta, hogy akár egyetlen perc is kárba vesszen, hadd jusson el minél hamarabb az emberekhez a Gondolat.

Nézik az emberek a mozit, hallgatják a zenét, felállva tapsolnak. A Roxette zenéje szól, a Listen to Your Heart, hallgass a szívedre. Huszonvalahány évvel ezelőtt is ezt hallgatták, akkor kevesebb volt a pocak, több a haj, viszont nem kellett felállni, és tapsolni sem volt kötelező.

Gondosan összevágott filmet látunk, a Fidesz sajtósainak vizsgamunkáját a Kedves Vezető hőstetteiről. Havas tájon bolyong a szolgálati gépkocsijával, arca gondterhelt, sok a hó, mindenki ellenünk van, bántják a magyart, nyomják Krahácsot. Egy vágás, és máris vizes tájon falja a kilométereket, árvíz van, a víznek árja. Pelikán gátőr jut az eszünkbe: a Duna az jön, az mindig jön. Újabb ugrás, ni csak, ide a rozsdás bökőt, ha ez nem a Békemenet! Csupa csatában szocializálódott, kipróbált békeharcos. Nem leszünk gyarmat, írták ki egy hatalmas molinóra.

Hiányérzetünk van, még akkor is, ha tudjuk: 1 perc 21 másodpercbe nem sűrűsödhet bele egy egész élet. Bármennyire is kiváló munkát végzett a Fidesz sajtóosztálya, néhány alapvetés kimaradt a klipből. A teljesség igénye nélkül: hősünk kétszer elszámol a végtelenig és vissza, oxigénpalack nélkül nullával oszt a Mount Everest tetején, arról pedig, hogy hány vak nénit vezetett át az úttest másik oldalára – miközben ők nem is akartak oda átmenni – szemérmesen hallgat az összeállítás.

Aztán végül szót kapott a Kedves Vezető. Megtudtunk mindent, amit eddig is sejtettünk. Hogy a nemzetközi helyzet fokozódik, az osztályharc úgyszintén. Forgolódnak a tőkés birodalmak, de mi nem hagyjuk magunkat. Állunk a vártán, állunk tűzözönben minden poklon át… Bátran, tankok ellen száz halálon át.

Azt mondja a Kedves Vezető, de szó szerint, nem az ujjunkból szoptuk, hogy „mindenki fel fog vonulni Magyarországgal szemben, bülbülszavú bankárok, mohó multinacionális cégek, az őket kiszolgáló brüsszeli bürokraták és az ő hazai apródjaik”.

Indulunk rögvest, megvédjük a határokat. Csapatokat toborzunk, karabélyra kalapozunk, mert nem csak ellenzékben, de veszélyben sem lehet a haza.

2014 a rezsiharc éve lesz, mondja a Kedves Vezető. Nemrég még a gyarapodás évének nevezte 2014-et, lehet, rosszul emlékszünk, vagy nagyon félreértettünk valamit.

És még mindig nem volt vége: a Fidesz-kongresszus tiszteletére a Puskás Akadémia eddig gyengélkedő futballcsapata legyőzte a Ferencvárost.

Hajráf Magyarország, hajráf magyarok.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 45 szavazatból)
Hajráf Magyarország, hajráf magyarok , 4.8 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

35 Reader’s Comments

  1. Hiába no, kell az ellenség. Ha nincs, csinálunk, mert harcolni azt kell, na! Punktum!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  2. Őrjöngő Zsebdiktátor

    A videó elején a tébolyult magatartása árulkodó volt, saját csökött karjait kellett lefognia, még így is, hogy tele volt gyógyszerekkel.Ennek MEGINT Graz lesz a vége…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  3. Tiszta “Csak Norris”. Mondtam én, hogy a havas, meg a vizes filmek a kampányra készülnek.
    Nevetnék, ha nem rólunk lenne szó!
    De ez siralmas, és főleg gyalázatos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  4. ezt hívják úgy, hogy személyi kultusz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  5. A Chuck Norris- vicceket át lehetne költeni úgy, hogy megtartjuk a szövegezését mindnek, csak a nevet cseréljük ki OrKbán Hiktorra.
    .
    És akkor lehetnének ilyenek, mint a cikk elején orKbán tettei, vagy, pl.
    .
    “Most már tudjuk; táguló világegyetemben élünk. Mindenki OrKbán Hiktor elől menekül”, vagy hogy
    .
    “OrKbán Hiktor képes megnyerni az amőbát négy lépésből”, esetleg hogy
    .
    “Nincs olyan, hogy globális felmelegedés; OrKbán Hiktor egyszer fázott, és feljebb csavarta a Napot”. De ez:
    .
    “Evolúció nem létezik; csak olyan fajok listája, melyeket OrKbán Hiktor életben hagyott”.
    .
    OK, elnézést, ezeken már tényleg csak röhög a Zember kínjában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  6. Amúgy meg:
    .
    “…A Roxette zenéje szól, a Listen to Your Heart, hallgass a szívedre…”
    .
    - Nem lehetne valahogy ezt eljuttani a Roxette akkori kiadójához, vagy a managementhez, és megkérdezni, adtak- e erre bármiféle jogot? Olyan pert kapnának orKék, hogy arról koldulnának, hehe… jaj, nem jó, még megmondanák, hogy lám csak, már támad a gaz Külföldi, meg a Tőke…
    .
    “…Huszonvalahány évvel ezelőtt is ezt hallgatták, akkor kevesebb volt a pocak, több a haj …”
    .
    - De ugyanez az undorító, szemét banda volt már akkor is. Nagypofájú, tehetségtelen, teljesen gátlástalan kretének gyülekezete. Soha nem volt ez másképp.
    .
    Pont olyan szeméthegy egytől egyig mind most is, mit az a társadalom (pár kivételtől eltekintve), ami ezt a bűzhödt salakanyagot kipréselte magából, és hagyja a koszos víz felszínén rothadva úszni, sőt, még tesz is hozzá még többet.
    .
    Ez orKbán és Zországa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (35 szavazatból)
  7. Ide illik Noam Chomsky (Massachusetts Institute of Technology) proftól 2 pont a 10-ből:

    Ezt a 10 pontot nevezik Chomsky Tízparancsolatnak.
    Érdekes ma olvasni, 20 évvel ezelőtt miképp látta a következő időszak vezetőinek ideológiai irányvonalát.

    1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.
    2.) A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  8. Ez a legrosszab komcsi unnepeket idezi. victor fogekony tanitvany volt. Miert kopkod most a mestereire, ? Hiszen egy az egyben ugyanazt csinalja. Hulye aki nem latja !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  9. Őrjöngő Zsebdiktátor 2013. szeptember 29. vasárnap 21:25

    Nemcsak a karja és a testbeszéde, de a légzése nagyon súlyos pszichikai és idegrendszeri elváltozásról árulkodik. Ezen az állapoton Grazban már nem tudnak segíteni. Ezen gyógyszerekkel már csak rontani lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  10. Bocsánat, de a tőkés restauráció szájkaratései emelték ide ezt az embert 89-től. Most akkor mi van? Hazudtunk vagy tévedtünk? Ez van pógártársak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  11. Vajon ki volt kijelölve a “nem” szavazat leadására? Ha önkéntes volt a NEM, akkor vajon önmagát szeretné “kedves vezetőnek”?
    Nem írtátok hány percig tartott a vastaps és az éljenzés, mert meg kell dönteni annak az idejét is.
    A cikkcím pedig szerintem nem igazán jó, mert tarkopaszoknak minek a hajráf? Persze a lenézett nőnemű tagokat nem láttam sehol, lehet, a bölcsőhöz vannak láncolva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. A populista lozung-királyt közfelkiáltással választották újra vezérüknek mamelukjai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  13. http://hvg.hu/itthon/20130930_Blikk_unios_penzbol_epul_haz_a_polgarmest

    Jó reggelt Mesterházy és Bajnai urak,

    Ezért tetszettek lobbizni az európai bürokratáknál Önök is?

    Gratulálok, szép munka!

    (Elnézést, hogy nem teljesen idekapcsolódik, de talán egy kicsit mégis)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  14. Várja mindenki, hogy végre befagyjon a Duna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. Lukinyúlról mese lukinyulaknak
    -
    Ez már nem is óvodás, hanem bölcsis szint és igen tapsikoló, mentében büszkélkedő magyarok ez nagy szégyen!!!!!!
    Kár, hogy nem akarják látni, pojácát csinálnak imádottjukból!
    Mert ebből látszik, hogy valami baj van a vezérrel, hogy a lelkét már csak ilyen banális hülyeségekkel és vastapssal lehet vigasztalni!
    Nem vagyok szakértő, csak kikövetkeztetem az elmúlt önfényezésekből, hogy milyen mélyen van már…..SZÁNALMAS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Ez az eredménye annak, amikor az Első Menedzser gondosan ügyel arra, hogy a beosztottjai (tanácsadó, beszédíró, szóf..vivő) még nála is gyengébb minőségűek legyenek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. Azok akik fanyalognak az ellenzék műsorán, gondolkodjanak el, hogy ez a műsor milyen szint volt és tapsviharral jutalmazta a művészvilág és az uram-bátyámék!
    -
    Akkor még itt van a kereplős, sípolós, vekkeres izék esete!
    Ilyen a 300 forintosok oldala…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Eagle !

    Szerinted meddig húzza még a gonosz törpe??
    Én abban reménykedek, hogy előbb-utóbb totál kibukik és habzó szájjal , kényszerzubbonyban kell elvinni.
    Ezt bármi kiválthatná, mondjuk egy nyilvános tv vita a választások előtt .Persze ha ki merne állni a kis patkány…

    Sajnos egyes vélemények szerint az ilyen tébolyult diktátorok sokáig szokták húzni, de szerintem csodák nincsenek. A pálinka+zabálás+mozgásszegény életmód+pszichotróp gyógyszerek+stressz+üldözési mánia+tébolyult megbomlott elme kombináció azért eléggé veszélyes gyúelegyet képez…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. Remélem ez a rezsiharc lesz a végső mert ettől lejjebb már nincs semmi csak a légüres tér!

    http://varanus.blog.hu/2013/09/29/vo_115

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. @Őrjöngő Zsebdiktátor
    .
    Nagyjából egy véleményen vagyunk. Én is írtam ilyesmiket, hogy nyilvános vitában improvizációra kényszeríteni, sokkhatásnak kitenni stb. Tuti bedől a lelkivilága, de egy ilyen vitára a partnernek pszichológus teammel alaposan fel kell készülnie. Sok apró bevált módszer van ami a pszichopatákat bedönti akár begyógyszerezi magát akár nem. Erre ő felkészülni, önmagát megvédeni, fizikai és idegállapota miatt képtelen.
    Magától nem fogja felvállalnia nyilvános vitát, a teamje sem nagyon engedi mert tudják ez lehet a vég, de ügyesen ki lehet provokálni és akarata ellenére olyan helyzetbe hozni.
    .
    Nem elsősorban a vereség és az egész ország előtti égés, hanem, az ezt követő dührohamok és pszichés reakciók fogják elvinni, egyetemben a stimuláló szerekkel és a drogokkal amit fogyaszt.
    .
    Hogy meddig húzza nem tudom, de sokáig nem fogja tudni.

    .
    Orbán még nem lépett be a totális és visszafordíthatatlan önpusztítás fázisába, de már az ajtóban áll, be kell lökni őt. Bármilyen váratlan, prolongált erős nyilvánosság előtti stresszhelyzet, min. 20 perc folytonos pulzáló terhelés, feszítés belöki őt ezen az ajtón, többet ki nem jön a saját útvesztőjéből.
    .
    Orbánt most választották újra ami azt jelenti, hogy összeomlása azonnali vihart, zűrt kavar a pártján belül és a Fidesz megroggyan. Megfelelő időzítéssel lépni kell és ha nem is fizikailag de képletesen értve most kell pofán rúgni. De nagyon. Utána rettegés alá helyezni.
    .
    Az időzítés mellett nagyon fontos a tempó. Ha szembe támadják akkor tempóval lehet őt likvidálni, a tempó ugyanolyan fontos mint a jó időzítés, ugyanis a ritmustartás nagyon gyenge pontja betegségéből eredően.
    .
    Ugyancsak oda kell figyelni az energiaszint változásaira, hagyni kell kifáradni, nem baj, engedni kell őt kell tölteni magát, a lényeg nem a totális kifárasztásban van, hanem hogy egy újabb stresszhelyzettel a feltöltődését megakasztani kb. 75 % nál. Ez megöli.

    .
    TEMPÓ RUBATO és a pasas látványosan kivérzik a saját rohadt maffiabandájával együtt. Sokáig agonizál az ilyen szívós dög, ideje elkezdeni most a kezelését a választások előtt.
    .
    Hát erről ennyit tudok mondani, de egyetértek veled.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  21. Eagle
    Sokszor írtam itt az AN oldalain, hogy az ellenzéknek naponta kellene azzal előjönni, hogy vitázni szeretnének a miniszterelnök-jelöltekkel és a fő fő jelölttel!
    Naponta lebegtetni ennek az veszélyét, mindegy, hogy tudják nem fog kiállni, de legalább kényszerítenék arra, hogy valamiféle indokokat kelljen kreálniuk, milyen megalázó lehetne ez, hogy védelmezni kell az ilyen vitától azt aki peckesen, dölyfösen sallereket osztogat – önbecsülés a porban hever!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. @csakén

    Neki attól nő az önbecsülése, hogy “van mersze” arrogánsan visszavágni, hogy ilyen alja emberekkel nem is hajlandó vitatkozni, szóba állni. Annál sokkal vastagabb a bőr a képén.
    A pszichopata lelkivilága nem normális.
    El kell kapni bármilyen módon bárhol kamerákkal, nyilvánosság elé kell rángatni bármilyen módon, persze nem vitára hívva de kiprovokálni akármilyen módon is az élő megnyilatkozást és akkor akcióba lépni. Nagyon nehéz a vakondot kicsalni a föld alól de nem lehetetlen. ki lehet rúgni alóla a kurta csámpás lábait, a pasas az utóbbi időben hallatlanul instabil.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Eldrad,
    Roxette: Megkérdezte tőlük egy újságíró, de nem érdekelte őket (a zenészeket).

    Mist,
    Chomsky Tízparancsolat:Mind a tíz illik rá.
    Tessék elolvasni aki nem ismeri
    http://konteo.blogrepublik.eu/2012/11/06/a-chomsky-tizparancsolat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Eagle
    2013. szeptember 30. hétfő
    13:29

    @Őrjöngő Zsebdiktátor

    A nyílvános vitán eldurrantani egy lufit vagy egy papírzacskót. Akkor látnánk a valóságos rettegő al- és felcsutit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. EZ EGY BETEG EMBER.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Bár ez a hír korábban nem érte el az ingerküszöbömet, azért az az egy renitens többszöri (több helyen történő) felemlegetése elindította bennem a kisördögöt.
    Mármint a kíváncsiságét.
    Tudniillik, hogy akkor az a szerencsétlen partvonalraszorúlt vajh mi okból és főképp, KIRE voksolhatott, amikoris egyértelmüen egyedüli jelöltként indult a mikirályunkViktor?
    No nem emiatt alszom majd rosszul a következő éjszakákon ha esetleg bekövetkezne, de azért érdekelne na.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Mivan mínuszhuszárok, nem tetszik, hogy egyesek különvéleményt nyilvánítanak a Kedves Vezetőről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eIIeyDIPOKQ#t=27
    Vadai Ágnes – 2013.09.30. – Parlament – Orbánnal nincs alku

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. http://portal.dkp.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/dkhirek/5085-orban-rendszere-nem-tud-mit-kezdeni-a-szegenyseggel-de-nem-is-akar
    Niedermüller Péter
    alelnök (DK)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Itt a megfelelő aláfestő zene a Kedves Vezető-féle személyi kultusz-video alatt!

    http://www.youtube.com/watch?v=XnmY5ujb0VM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Hungarian citizen

    1200 lefizetett, gerinctelen, orban seggebol lelegzo rongydarab rklasszant a kis lifegore. Ez pont annyira szanalmas, ahogy hangzik. Hogy az elmehaborodott, regen nem a vilagban elo kis torpe mit sipakol a fejhangjan, az semennyit sem szamit.
    Ennyi a sztori: a sajat statisztai elott allva a sajat berencei eljeneztek. Zak son? :>

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Csacsicska Tamás

    Az egyetlen ellenszavazat módszere az alábbiak szerint működik:
    .
    1. Lényegtelen, hogy hány ellenszavazat volt, a szavazatszámlálók kihozzák a végeredményt: egyetlen ellenszavazat. (Így lesz ez majd a 2014-es választáson is.)
    .
    2. Ha nem lenne egyetlen ellenszavazat sem, akkor az, aki Orbán ellen szavazott (vagy tartózkodott) nézne, mint a moziban. Hová tűnt a szavazatom?
    .
    3. Ha mondjuk tízen szavaztak Orbán ellen (vagy tartózkodtak), akkor egyénenként úgy gondolják: nocsak, egyedül szavaztam Orbán ellen? Mind a tízen így gondolják – külön-külön, egymástól függetlenül – hacsak össze nem beszélnek. De ugye a Fideszben összebeszélni…
    .
    4. Ha mégis összebeszéltek volna (legalább 2 ellenszavazó, vagy tartózkodó), akkor kétség kívül rájönnek a csalásra, de vélhetően sokat tenni nem tudnának, főként a nyilvánosság előtt.
    .
    5. Úgy gondolom, a szavazást nem „auditálta” valamiféle független grémium.
    .
    6. Miért ne csalna Orbán a Fideszen belül, ha lop, csal és hazudik egyébként bármikor és bárhol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Szellemi színvonal a narancséknál:
    -
    1241 izéke mélyen elgondolkodik, lelkesen választ az 1 db jelöltből, majd megszavazza – jobb híján!
    1 izé az izgalomtól bealudt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Szegény Magyarország!
    -
    http://www.168ora.hu/itthon/tarki-szegenyseg-tarsadalmi-egyenlotlenseg-eselyek-lecsuszas-118500.html
    -
    Albert Einsteint idézem:
    Ne beszéljünk addig nagy felfedezésekről vagy haladásról, míg a világon egyetlen boldogtalan kisgyerek is létezik.
    Nálunk pedig, mint az afrikai kontinensen, éhező gyerekek vannak, akiknek a pedagógusok hét közben főznek, vagy pl. az anya azt mondja, hogy igyál egy pohár vizet, nem leszel éhes és majd el tudsz aludni!
    Hajrá ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. A tatàrjàràst is pont ennyien szavaztàk meg, vagy hogy volt ez…
    :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos