Ronai and Ronai
AMERIKAI

A nyugdíjasokat is becsapja a kormány 2013. szeptember 13. péntek 12:57 Forrás: AN, MSZP

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A nyugdíjasokat is becsapja a kormány

Budapest – A nyugdíjasok  minden párt számára fontosak. Legalábbis akkor, amikor közeledik a választás időpontja. Mostanában a jelenleg kormányon lévő Fidesz is nagyobb figyelmet fordít az idős emberekre, bár most úgy tűnik, homokszem került a gépezetbe.

Nem biztos, hogy lesz nyugdíjemelés novemberben, ahogyan azt ígérték. Januárban lesz, de akkor is kevesebb, mint amennyire a nyugdíjasok számítottak. Hiába ígér fűt-fát a miniszterelnök a nyugdíjasoknak (is), a Fidesz-kormány minden bizonnyal ki fog bújni a nyugdíjemelés alól.

Teheti, hiszen jelenleg olyan jogszabályok vannak érvényben, melyek ezt lehetővé teszik. Mivel a januári emelés mértéke nagyobb volt, mint az idei infláció, így a kormánynak nem kötelező az emelés.

A szokásos fideszes átverés most ott van, hogy az infláció a mesterségesen lenyomott alapkamat, a rezsicsökkentés és a tartós fogyasztási cikkek árváltozása miatt lesz ilyen alacsony, miközben az élelmiszerek ára infláció fölött növekszik. A nyugdíjasok a rezsicsökkentést arányaiban alig érzik meg, a jelentősen dráguló élelmiszerekre viszont egyre többet kell költeniük. Hiába nem emelkedik a plazmatévé, a hifitorony vagy a nercbunda ára, ha közben a hús, a tej, a burgonya, vagy épp az idősek számára fontos gyógyszerek ára a jóval az infláció felett nő, és a tömegközlekedés díjai is a duplájára emelkednek.

Orbán a nyugdíjasokat nem hagyja az út szélén, hanem, mint mindenki mást, őket is belelöki az árokba.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (40 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +63 ( 71 szavazatból)
A nyugdíjasokat is becsapja a kormány, 4.8 out of 5 based on 40 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. “…………….őket is belelöki az árokba.”

    Az ilyen vén barmokat, mint ezt itt a képen, bele is kellene lökni. És mindjárt örökre elföldelni, aztán majd onnan csókolgassa a felcsúti diktátort!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (50 szavazatból)
  2. Nagyon jó, és jellemző kép. Jellemző a mai magyar állapotokra. Bűnben fogant, és bűnben születik meg a 2014-es választások eredménye. Ne legyen senkinek illúziója, ezt a választás nem tudja Orbán elbukni, noha sokat tett érte, de hatékonyabb a siker propaganda. Az ellenzéki politikusoknak annyi esze van, mint egy kiszáradt hintalónak. Sebaj, sírva vigad a magyar. A választási vereség után lehet egymásra mutogatni és az isten adta népet okolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (41 szavazatból)
  3. Én azer emlékszem, hogy 2010-ben a baloldali szavazók bojkottálták a választást!
    -
    Az időközi választásokon egyre kevesebb fideszes vesz részt, jövőre ők fogják bojkottálni a 3xbóvlisékat, mert nagyon becsapta az övéit!
    Jól tudják ezt a Fidesz berkeiben!
    A nyugdíjasokat azzal akarják megetetni, hogy az alacsony infláció miatt lesz minimális a nyugdíjemelés, de a nyugdíjasok járnak vásárolni, ők érnek rá jobban odafigyelni az árakra és, ha nem elvakultak, akkor látják a valóságot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  4. A fotót nézve kezd hasonlítani a Kim Jong dinasztia tagjaira. Bár azok az Ill és az Un is mindig megöleti a csókosait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  5. Ahogy elnézem az a Savas bácsi a FideSS székháztól! Most kellett volna savat önteni a fülébe! Ezt elcseszte! Vén trotyli!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  6. Az atomreaktorok ára sem változott, igy kijön at 1,3 %-os rekord-infláció.

    Az üzemanyag ára ennek ellenére az eget veri.

    Hogy csinálják??

    Vagy összekevertek számokat, mint a tárki, vagy melyik??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  7. A nyugdíjasokat mindenki árokba löki, hátha hamarabb megdöglenek. Ebben benne van az élelmiszerek, és a gyógyszerek ára.
    Egyébként nem csodálkozom az élelmiszer áfáján: Magyarországon szinte ez az egyetlen olyan termelő ágazat, amelyből horribilis adóval lehet hasznot húzni. Hogy közben sokan éheznek, manapság, itt, már kit érdekel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  8. .
    .
    A nyugdíjak is rajta vannak a Fid SS választások utáni, távlati tervein, mint egy tétel majdani adóalapok és adóalanyok sorában.
    Ha bejön nekik 2014., akkor pillanatokon belül . h o z z á n y ú l n a k . ehhez a bevételi lehetőséghez, mert legalább 3 év kell majd nekik hogy először kiszipolyozzák az öregeket (szépkorúakat, időseket stb.), h o g y . a z t á n . a következő választások előtt . m a j d . nagylelkűen . v i s s z a v o n h a s s á k . a nyugdíjadót…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  9. És a sok “vén hülye” 12. kerületi “szép korú” majd kezet csókol imádott vezérüknek azért, hogy hozzájárulhatnak adójukkal a futball stadionok építéséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  10. “Hallgasd meg, fiam, egy veterán nyilas szavait: svájci bankszámla a szajrénak, és ha jön a bukás, huss nyugatra!”
    Whispers and shouts – orbáni remake…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  11. Több mit 25 éve nyugdíjasként élek. Kezdetben kénytelen voltam
    munkát vállalni, mert fenn akartam tartani a megszokott életmódom.
    Később rájöttem, hogy meg kell szokni, ami évente előfordult, pl
    volt amikor 70 HUF miatt nem kaptam 5000 HUF nyugdíjemelést.
    Mi mindIg, mindenkinek a választáskor voltunk fontosak. Mára
    odáig “módosult a helyzet”, Hogy a sztalingrádi csata német
    lazarettében lévő sebesültként rakosgatnak bennünket a
    műtőből a folyosón át a kinti -45 fokos “melegre”. Szépen,
    fokozatosan… Egyre hidegebb van… be kell látnunk, kell a még
    kevésbé hideg hely a frissen operáltaknak., Vagyis az újonnan
    nyugdíjazottaknak.
    Ezekre már nincs szükség!
    Csak addig kellettetek, amÍg elkészülésünk után felneveltetek,
    iskoláztattatok és támogattatok bennünket.
    VEGYÉTEK ÉSZRE, MA MÁR TERHÜNKRE VAGYTOK!
    .
    TŐLETEK MÁR NINCS MIT ELLOPNI!
    A SZOCIÁLIS TEMETÉS MÁR BIZTOSÍTVA VAN.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  12. A nyugdíjasokat is becsapja a kormány … Ki tudná felsorolni azt, hogy ezt a kormányzati elgondolást, és majdnem biztos lépést hány hasonlóan szégyellni való, a választási ígéretekkel ellentétes, a “zemberek” jogos igényeit semmibe sem vevő kormányzati döntés előzte meg ezidáig?
    A lista olyan hosszú, hogy az már szinte hihetetlen, és Orbánék egyre magabiztosabban lépnek elő az újabbnál újabb, országveszejtő elképzeléseikkel, miközben rablót kiáltanak és az alpári hangvételű rágalomkampányukkal van tele a média a kormányra kerülésük óta egy végben!
    Pedig legalább 10-12 éve tudható, de mára már a tények százaival bizonyítható is az, hogy a Fidesz-KDNP köreiben az ország leggátlástalanabb, legambiciózusabb, érzelmileg a leginkább befolyásolható, de szükségszerűen a legkevésbé sem a legértelmesebb, a legműveltebb, és a magyar nép felemelkedése iránt a legkisebb elhívatottságot sem érző elemei verbuválódtak össze Orbán kitartó és zárt, a külvilágtól teljesen elszigetelt menedzsmentje alatt, mégpedig az egész magyar közéleti szféra szeme láttára és tudtával!
    A magyar társadalom szégyene, hogy belőle egyáltalán kinőhetett, majd pedig hatalomra is kerülhetett egy ilyen, a megbélyegzéssel, az uszítással, a megosztással, a hazugságokkal, az utcai randalírozásokkal, a bűnbakok gyártásával, a fensőbbség üres fitogtatásával érvényesülni akaró és a velejéig korrupt csapat, amely bár több dologra vezethető vissza, de három ezek közül meghatározó:
    (1) ebben az országban nem tisztelik, nem népszerűsítik, nem támogatják, és nem használják ki a valódi, a méltán kiemelkedő teljesítményeket elérő, és az adott szférában elismertséget szerzett magyar polgárok (tudományos kutatók, szakemberek, vállalkozók, művészek, sportolók, politikusok stb.) tömegeiben, sikereiben, személyes példáikban és tapasztalataikban rejlő potenciális társadalmi mozgatóerőt! És ezt nem hiányolja sem a politikai élet, sem a hivatások és a szakmák, sem a hangadó értelmiség képviselői, de maga a nép sem!
    (2) Ebben az országban egyszerűen nem tartjuk szégyenletesnek azt, ha valaki tisztességtelen, vagy akár jogszerűtlen módon és eszközökkel éli a napjait, így érvénysül a szamárlétrán, így gyarapszik anyagilag és így kap jogot arra, hogy nagyobb közösségeket/szervezeteket dirigáljon, ekként pedig a rábízottak sorsa felől döntsön!
    (3) Ebben az országban az sem szégyen, ha valaki tisztességtelen, vagy akár törvénytelen módon és eszközökkel érvényesül a pártok politikai élete, és a tőle sajnos nem igen függetleníthető állam- és közigazgatás, valamint a helyi önkormányzati hatalomgyakorlás terén, és így akár milliók sorsa felőli döntési helyzetbe juthat!
    Ezért lehetséges az, hogy ebben az országban egyszerűen képtelen az előre mutató, az előrevivő, a közérdeket, a közös felemelkedést, a középszerűségből való kitörést – vagy egyszerűbben fogalmazva az osztrákokhoz, netán a németekhez való felzárkózást (!)- szolgáló törekvés utat törni magának, mert az egyéni érdekeket hajhászók óriási tömegének az ellenérdekeltsége mindig útját állja ezek érvényesülésének!
    A magyar társadalom egyként érzékeli azt, hogy pl. az osztrákok, a németek, a svájciak, a svédek társadalma messze gazdagabb a mienkénél, ők jobban és nyugodtabban élnek. Ámde a magyar társadalom egyként képtelen tudomásul venni azt, hogy az ő jólétük és nyugodt életük mögött egy teljesítményorientált, önmagára igényes, öntudatos, a törvényességet, a szervezettséget, az önkormányzatiságot és a személyes érvényesülést támogató mentalitású nép állhatatossága, szorgalma, munkája és teljesítménye áll.
    Miért vezet tehát Orbán és gengszter csapata pont az ellenkező, a társadalmat végletekig megosztó, önmagával szembe fordító irányba? Mert így, a potenciális ellenzék feldarabolásával, valamint az ország kivéreztetésével végrehajtható a totális „jobboldali” erők, értsd alatta a populista politikai gengszterek hatalomátvétele úgy, hogy az állampolgári bárgyúsággal, a tudás és a teljesítmény lebecsülésével, a „népi leleményességgel”, a magyaros irigységgel, valamint a politika/közügyek utálatával leszámolni képtelen magyar tömegek csendben asszisztálnak saját hazájuk totális kisajátításában.
    És ezen a helyzeten egy, a nép jövője ügye iránt elkötelezett politikai osztály létrejötte nélkül cseppnyi esélyünk sem lesz változtatnunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  13. Bravo Citizen!
    Ezt ennél szabatosabban nem igen lehetett volna megfogalmazni.
    Szörnyű, hogy ebből az össznépi állapotból való kigyógyuláshoz sokkal több időre lenne szükség, mint amennyi alatt ez a fő-gazember és csapata létrehozta.
    Mellesleg nem furcsa, hogy a “kigyógyítással” semelyik ellenzékinek mondott párt, szervezet, vagy erkölcsnevelőnek tekintett egyház nem foglalkozik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. bruckenbacker kapitány

    Citizen!

    Ez vádbeszéd és szomorú ténymegállapitás is lehet.
    Mindkettőnek kiváló, de olvasni nem a legjobb érzés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Egy kórházigazgató finom reklamációja, mely szerint nem a kormány hibája miatt nem jut el a pénz hozzájuk!
    Ja, Gyurcsánybajnai miatt +még a zemútnyócévet sem szabad kihagyni, akkor talán kap valamit…
    http://www.stop.hu/belfold/ujabb-sikertortenet-a-magyar-egeszsegugybol/1179274/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  16. Szerintem kizárólag a nyugdíjasokat terheli a felelősség azért ami történik, hiszen a többségük egy pár ezer forintért mindig hajlandó eladni a szavazatát. A politikusok pedig ezt a felelőtlen állampolgári magatrtást könyörtelenük kihasználják. A nyugdíjasok azonban nincsenek egyedül, ott állnak mellettük az orvosok a kamarájukkal, a pedagógusok, a vasutasok, a BKV dolgozók, stb., a szakszervezeteikkel együtt. Amint a “nagy” osztoszkodás, a rezsi-átverés, a pedagógus béremelés, az orvosk béremelése, a vasutasok egyszeri jutalmazása, stb. megkezdődött, ismét nővekedni kezdett a FIDESZ támogatottsága. Fórumain Mesterházy is beszállt az osztozkodásba, de ő még csak igérgetni tud.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  17. Ott erzem a legnagyobb problemat,hogy azt amit Citizen oly pontosan
    leirt,azt magyarhonban meg elmondani sem tudnam,mivel vagy haza-
    arulonak neveznek,vagy azt kerdezik,hogy “te most kinek drukkolsz?”!
    A legenyhebb ellenvelemeny az,hogy: “az a nagy kaland,hogy mi ittma-
    radtunk,és nem az ,hogy te elmentel”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  18. Túlavasúti !
    *
    Apropó, szoc.tem., már törtem a fejem azon is, hogy azok akik még bírják a fizikai melót, megalakíthatnánk egy Szociálisan Temetők Korlátolt Felelősségű Társaságát, akik a családok helyett tiszta önköltségi áron átvállalnák ezeket, az állam által immár lerázott morbid kötelességeket, megkímélve őket attól a szörnyű megaláztatástól, hogy szeretteik hulláját maguk csutakolják le, majd a merev holttestre ráerőszakolva az utolsó ünneplőjét – ha volt neki egyáltalán, ha nem, akkor úgy anyaszülten – ledobják a sírba és rátolják, rákotorják a földet.
    *
    Már csak egy a kérdés, hogy az egyház hajlandó e csupán önköltségi áron felvállalni a halott méltó elparentálását, vagy az továbbra sem lesz szociális ???
    *
    Na mindegy, gondoltam, legalább mi fogjunk össze; ma én, holnap te – jajjj most jut eszembe, ha ma én, akkor holnap már téged ki temet el a társaságban viselt tőkeerőd felelősségének mértékében ??? Mert nem lesz ki… Ezen még el kell gondolkoznom… T’od mit? Legyen a NAV (Nemz.Adó és Vám), hisz így a költségeket egyszerűen ráverhetik a Sírbatett (nyug.bék.) eddigi adósságaira, azon meg osztozzon a gyászoló család. Oszt annyi !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. Bocs’ a lényeg :
    A kft rövidítése Sz.T.K.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Zitizen irja fentebb,”Orbánék egyre magabiztosbban lépnek elő az ujabbnál ujabb országveszejtő elképzelésekkel.”Hát ez bizony igaz.Sajnos minden erőfeszités nélkül megtehetik a lagymatag ellenzéki viselkedés,valamint az olyan száj-és seggcsokos emberek miatt,mint a fenti klépen láti lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  21. tapis32
    Az ellenzéket is lehet okolni, de hol vannak az emberek, akik kiállnak a saját érdekükért?!
    3 millió embernek 3 ezer milliárdját elvették és nem verték szét a fővárost!
    Várják azóta is, hogy egyéni számlán megjelenik az elvett összeg!))))
    Hát várhatnak még jó ideig, mert ebből a jóváírásból nem lesz semmi -de nem lép fel emiatt sem senki, pedig 3 ezer milliárdról van szó!!!
    -
    Azóta pedig még mennyi mindent elvettek az emberektől és sehol semmi, pedig 2006-ban a “népharagot” kiváltotta egy “hazudtunk…” mondat és törtek-zúztak, gyújtogattak, tankot kötöttek el, TV székházat raboltak ki.
    Nem kell itt az ellenzékre mutogatni – ma a Szabadság hídon vajon hányan fognak megjelenni a köztársaságért?!
    Tudom, esikazesőésfújaszél….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  22. Egy nagy átverés, az erővel leszorított infláció – de a nyugdíj-kompenzációt el lehet vele kerülni és ez milliárdos tétel….
    A Népszava cikke:
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=676543&referer_id=ezt_beszelik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Még mindig a nyugdíjról:
    http://propeller.hu/itthon/2566030-ukran-nyugdijasok-tomegesen-lepik-at#v934731

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Minden szuper! Csak kommunikáció kérdése az egész.
    Mi vagyunk Európa egyik legbiztonságosabb vasúttársasága http://www.borsonline.hu/20130914_mav_europa_egyik_legbiztonsagosabb_vasuttarsasaga_vagyunk

    Az Kő Nyíl (az Ezüst Nyíl Magyar megfelelője) nyílt pályán majdnem 15 km/h sebességgel száguldott. Még szerencse hogy csak 120 percet késett az induláskor így nem ütközött össze a vele szemben jövő Csiga Cityivel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. KORDON BLUED
    Egyetértek írásod mondanivalójával. Még birom megáshatnám
    előe nyughelyem és őrzeném nehogy elfoglalja valaki.
    Problémák:
    1. Túlél-e bennünket a FideSS
    2. Ha túlélne, nem sajátítja-e ki maguknak díszsírhellyé, még halálom előtt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. Látni az arcán, hogy fél !
    Féljen is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Az élelmiszerárak rohannak felfelé, nem is csak emelkednek.
    Nemrég azt a szöveget nyomták, hogy a rezsicsökkentés egy háztartásnak SZÁZEZER forint megtakarítást is jelenthet. Tessék???? Kinek? Milyen családnak jelent százezer Ft megtakarítást? Akinek egymillió a rezsije. Van olyan közmunkás vagy átlagkeresetű, aki ezt a dumát beveszi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Erdemes ezt is elovasni ,

    Oláh Győző Viktor
    szeptember 10.
    Előre szólok, hosszú lesz…

    A napokban Párkányban (Szlovákia) intéztem céges ügyeket a helyi OTP Bankban. A bankban kígyózó sor fogadott, a biztonsági őr az utcán osztogatta a sorszámokat. Kérdezte tőlem, hogy hova-hova, mondtam, hogy céges számla, erre mondta, hogy csak egyenesen tovább, nekem nincs szükségem sorszámra.

    Az ügyintézés folyamán továbbra is furcsának találtam a sort, így megemlítettem az ügyintéző hölgynek, hogy látszik, hogy ők sokkal jobbak, mint a szemközti CSOB Bank, mert az kongott az ürességtől. Erre a következő párbeszéd zajlott le köztünk:

    - Ááá, már ez megy egy hete. Most fizetjük a határon túli magyaroknak az iskolakezdési támogatást.

    - ????

    - Nem tudta? A Bethlen Közalapítvány fizet az igény szerint.

    - ????????

    - Ti magyarok (mert a hölgy szlovák, csak remek magyar tudással) fizettek minden határon túli magyarnak, aki igényli ezt.

    - Ne haragudjon, de ha nem banktitok, akkor megkérdezhetem, hogy mégis mennyit?

    - Sajnos pontosan nem tudom, mert a kollégáim foglalkoznak ezzel, de úgy tudom, hogy függ sok mindentől, de úgy 70 és 150 euró között összegről van szó.

    Alig vártam, hogy haza érjek és utánanézzek. Nos, akárhogy is kerestem, egy 2011-es Eduline cikken kívül semmit, de semmit nem találtam. (Ki a fene olvassa az Edulinet?)
    Nos, az Eduline 2011-es cikke szerint mintegy 246,000 igénylőnek fizettek ki 5,4 milliárd forintot. Ez igénylőnként kb. 22 ezer forint, tehát az ügyintő hölgy által minimumként említett 70 euró “ül”.

    Mindeközben itthon, ha iskolakezdési támogatást akarok adni a kollégáimnak, az agyament adminisztrációval jár, kápét már nem lehet adni, és persze közel tízezer forint “kedvezményes” adó terheli, ha a maximum 29600 forintot szeretném nyújtani, addig a határokon túl élők egy roppant szimpla adminisztrációval és igényléssel megkapják készpénzben.

    Azt még valahogy benyeltem, hogy a határokon túl élők szavazhatnak, holott nem itt élnek, nem itt adóznak. Jó legyen! Négy évenként csak egyszer kerül pénzbe, de bosszantó.

    De hogy valakik Szlovákiában, Romániában, Kárpátalján, Vajdaságban stb. azért markoljanak fel pénzt, hogy az adott ország, adott tanintézményébe járhassanak a gyerekeik, az már bicskanyitogató! Mindezt úgy, hogy mindannyiunk adóforintjából vesznek el. Fogadjunk bármibe, hogy az az 5.4 milliárd jól jönne a magyar oktatásnak, egészségügynek is!

    És legszebb az az egészben, hogy mindenről mindenki hallgat. A jobboldali sajtó, ami genetikailag késztetve van arra, hogy még a visszalépést is egy hatalmas ugrásnak minősítse szemérmesen hallgat minderről.

    Miért???

    Mert egy ilyen elvtelen pénzügyi támogatás valószínűleg a jobboldali szavazóknál is kiverné a biztosítékot.
    Mindenki gondolkodjon el ezen, a sajtó tele van iskoláskorú gyerekek szüleinek a panaszaival, akik adófizető állampolgárként sem, vagy igen nagy nehézségek árán kapnak némi állami- vagy önkormányzati támogatást.
    Mindenki gondolkodjon el ezen a dolgon, és tegye fel a kérdést: tényleg csak az “elmúltnyócév” kormányai voltak nemzetrontók???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Az legelső bejegyzésen van tette érve a probléme. Tök mindegy hogy ki lesz hatalmon, az is miondegy hogy a AN véresre jarattja a száját, amig ez a szemlálet tart, addig MO sülyed mint kő az iszapban.
    Tök mindegy hogy a nyugdijas mire/kire szavaz. Lehet hogy jo oka van arra is hogy Orbant csokolgassa. Csak azert mart valaki nem arra szavaz akire mi szeretnenk meg nem kell “elföldelni”. A nyugdijasok kik ledolgozták a saját idejüket megérdemelnének egy meltoságteljes, gondatlan öregkort. Ezt soha egyetlen Magyar kormany sem tudta biztositani. Amagyar kormany es a legtobb magyar fejben levo gondolat szerint a “nyugdiajosk mar ertektelenek, ok nem szamitanak tarsadalmi szinten jobb ha minel elobb megszabadulunk toluk.”
    Ez egy hatalmas hazugsag , végtelen önzés és ostobaság. Mas országokban a nyugdijasok a nyugdijba lepesekor teljesedik ki az életük. uj hobykat alakitanak ki, onkentes munkat vallalnak a muzeomukban, konyvtárakban és nemutolso sorban egy nagyon bensoseges es szetetteljes kapcsolatot tudnak kiepiteni az unokakkal.

    Az hogy “dögöljön meg mindenki”, aki nem ugy gondolkozik mint én, a fasiszta-kommunista-egyéb diktaturák ismérve amit nem lehet eltürni. (szerintem a kurucinfonal szivesen vennek az ilyesfajta gondolkozast)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos