Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem lelt társra a vak komondor a Párválasztón 2013. május 28. kedd 11:54 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem lelt társra a vak komondor a Párválasztón

Budapest – A csőszkunyhókat és az ürgebőrbe öltözött jugoszláv békaembereket sajnos nem sikerült mozgósítani, de még a vak komondorok is távol tartották magukat a szívet melengető eseménytől. Ennek ellenére a kormány illetékes államtitkára sikeresnek ítélte a Párválasztó rendezvényt.

Soltész Miklós államtitkár szerint Bajnai Gordon anarchistái halakkal igyekeztek elijeszteni a résztvevőket. A Párválasztó valóban sikeres volt, a megjelent öregasszonyok szinte kivétel nélkül elégedettek voltak. Ráadásul sikerült elkölteni 10 millió forintot, ami még akkor sem számít sok pénznek, ha sehol sem láttuk Selmeczi Gabriellát az ő jól bejáratott házi készítésű süteményeivel.

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális és családügyért felelős államtitkára szerint az Együtt 2014 kitűzőit viselő emberek akarták megzavarni a minisztérium által támogatott, Szabad egy táncra? …az első lépés egymás felé című programsorozat vasárnapi budapesti rendezvényét.

Az államtitkár “bajnaista anarchistáknak” nevezte a csoport tagjait, és azzal vádolta meg az Együtt-2014-et, hogy erőszakosan szeretne hatalomra jutni.
”Erőszakos módon szeretne kormányra jutni az a szervezet, amely annak ellenére, hogy az összetartozást és az együttműködést tűzi zászlajára, minden közösségépítő rendezvényt rombolni akar” – fogalmazott a politikus.

Közölte: a társaság provokatívan lépett fel a rendezvényen, és egyebek mellett egy halfejet dobálva próbálta megzavarni a rendben zajló programot.
Soltész Miklós elmondta, miután a közönség kifejezte nemtetszését a hivatalos műsor megszakítása miatt, a rend hamar helyreállt, és később a csoport egyik tagja elnézést kért a szervezőktől.

Az államtitkár szerint mindez jó példája annak, hogy “Bajnai Gordonnak sikerült a saját embereit jégre vinnie”.
Közölte: a minisztérium azért támogatta a rendezvényt, mert egyetért a táncos világgal abban, hogy a táncos együttlét jó alkalmat biztosít a társas kapcsolatok kialakításához.

Soltész Miklós azt mondta, a baloldali média és egyben a “Bajnai Gordon által gerjesztett lejárató kampány” ellenére, a Szabad egy táncra? programsorozat első rendezvénye jól sikerült, hiszen országosan közel száz táncegyüttes csaknem kétezer táncosa mutatta be a különböző táncműfajokat, és a rendezvényeken összesen mintegy ötezren jelentek meg. 
Bejelentette: várhatóan ősszel folytatódik a programsorozat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -6 ( 22 szavazatból)
Nem lelt társra a vak komondor a Párválasztón, 3.4 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. A fülkeforradalmároktól furcs, ha erőszakkal vádolják a velül nem egyetértőket. Ők, akik képtelenek voltak elfogadni 2002-ben, hogy egy demokratikus választáson megbukhatnak, s ezért törtek, zúztak éveken keresztúl, s felbérelt talpasaikkal még ma is nyomonkövetik a volt miniszterelnököket, hogy mindenűtt megzavarják rendezvényeiket. Soltész nyilvánvalóan magukból indul ki, s képtelen elképzelni, hogy demokratikus módon is kifejezhető az egyet nem értés.
    Jobb lenne, ha az ellenzék folyamatos rágalmazása helyett jobb kormányzással próbálnának maguknak hiveket szerezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  2. Gyerünk párt választani, párosodni, szülni!
    Szaporodjon a turultojásból származó tiszta magyar nemzet, ne az idegenszívű liberálbolsevik kozmopoliták és egyéb, genetikusan bűnelkövető kisebbségek szaporodjanak!
    Vissza Erdélyt! Vissza a Felvidéket! Vissza a Délvidéket! Éljen a Magyar Királyság, a tiszta keresztény magyar nemzet, a Föld csakrájának őrzője, a biztos jövő záloga! Borneo és Celebesz magyar volt és magyar lesz!
    Éljen és virágozzék hazánk és az Isten országát építő Vatikán megbonthatatlan, testvéri szövetsége!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  3. Ez a barom Soltész már nem tudja mit beszél. Olyannyira sikeres volt az akció,hogy nemsokára tucatszám születnek a turulból a kis magyarok.Vagy a bajnaista anarchisták ezt akadályozták meg?
    Szegény szerencsétlen !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  4. Ez szánalmas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  5. A Szabad egy táncra c rendezvény igenis sikeres volt, mondjon akármit a bolsi média. A Nemzeti Párválasztó székesfehérvári rendezvényén Simicska Lajosnak köszönhetően egymásra talált az első nemzeti pár.

    http://www.youtube.com/watch?v=QLOkXRuRndY

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  6. Magyarán, látogatónként 2000 Ft -ba került a rendezvénysorozat. Az páronként négyezer. Ebből már a fiatalok jól el tudnának lenni elég sok helyen, ahol még ráadásul arra táncolnak, ami nekik tetszik… A ténylegesen jelen lévő nyugdíjasokról nem is beszélve, nekik az a pénz lehet, hogy egy jó vacsorát hozott volna, a szokásos csirkefarhát helyett…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  7. Megnéztem pár videót erről az idétlenkedésről. Hááát… ez szánalom a köbön.
    .
    A terminus, hogy “megzavarták” a rendezvényt, nem alkalmazható, mivel nem volt rendezvény, így nem volt mit megzavarni. Úgynevezett “zavarkeltők” valóban voltak, akár provokátornak is nevezhetnénk őket, de az egész pont olyan idétlen és komolytalan volt (szándékosan), mint ez az egész állami- keresztény- tökömtuddjamilyen “párkereső”.
    .
    Kicsi gyerekek jöttek a szüleikkel, megnézni, mi ez, meg egy halom öregasszony, mind fitymesz- hívő. Pár néptáncos, de ezek kizárólag a fellépés lehetősége miatt, de kb. ennyi.
    .
    Úgymond “ismerkedni vágyók” elvétve, pár fő, azt’ jónapot. Ezeknek se nagyon volt gőze a “társkeresés” rejtelmeiről, jól láthatóan tébláboltak ide- oda, remény és ötlet nélkül.
    .
    Eképp mentek oda idétlenkedni a “bajkeverők”, és bemutatták, mennyire abszurd az egész.
    .
    Ennek a kretén soltésznak meg kb. ennyi fogalma lehet a “párkeresésről”. De mint jó keresztény, vagy mi a franc, nyilván szép házasságban él, békében, szeretetben (nem, nem veri meg a párját, nem dugott félre soha, nem rúg be, nem szemétkedett soha nőkkel, stb). DE van pofája azt nyilatkozni, hogy “kitűnően sikerült a rendezvény, folyt. köv (mennyi millióból, és kinek a millióiból, te impotens k… csög???).
    .
    Ez az “állami társkereső” pont olyan abszurd és szánalmas, mint az egész Zország, úgy mindenestől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  8. Amagearm:
    .
    “…A ténylegesen jelen lévő nyugdíjasokról nem is beszélve, nekik az a pénz lehet, hogy egy jó vacsorát hozott volna, a szokásos csirkefarhát helyett….”
    .
    - Komám, azok a nyugdíjasok nem farháton tengősnek, abban biztos lehetsz. Ezek beborult fitymesz- hívők, azok meg nem biztos, hogy maradékon élnek.
    .
    Ezek a “nyugdíjasok” olyanok, akikből vagy 400 éve a legelvetemültebb inkvizítorok lettek volna. A savazni vágyó vén kretén jó példa mindegyikre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  9. Azért némi nosztalgikus felhangja kétségtelenül volt ennek a “párválasztónak” nevezett dolognak, pláne a Bergendy – szalonzenekarral. Nyilván azért volt a résztvevők többsége nyugdíjaskorú, mert ők még emlékeikben őrzik az 50-es, 60-as években dívó utcabálok hangulatát. És hát a 3,60-as kenyér, meg a vasárnapi lecsó után fogyasztott Lottó, vagy Kis Családi sör hangulata sokakra hatott, csak azokra nem, akiknek szánták. Azok éppen csajoztak, pasiztak valamelyik romkocsmában, vagy plázában…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  10. A rendezvény igenis elérte valódi célját!
    Oda akartak utalni pár milliót “netuddkiknek”, oda is utalták. A zegyetemistákat meg itt egye a fene, oszt jónapot. El ne higgye bárki is, hogy nem tudunk (vagy tudtunk) partnert keresni magunknak a tanulnivalóktól…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  11. Az mindent elmond a rendezvény sorozatról hogy kétezer előadó mellett ötezer ember volt erre kiváncsi.
    Ez az óriási siker ennek a lúzer kormánynak.
    Olyan ez, mintha egy Ákos koncertre 20 ember menne el. Másfélszer annyian, mint a fellépő együttes maga.
    A bőr már olyan vastag a pofájukon, hogy simán óriási sikernek hazudják azt is, hogy a semmire költöttek el megint egy rakás pénzt.
    A pontos összeg nem ismert, de 10milliárdot is olvastam valahol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  12. Párválasztónak hirdették meg a pártválasztó bulit. Elég sokan bedőltek a trükknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  13. Ezt nem igy kell csinalni, elö kell venni azt a bizonyos listat. Mar rajta is van a lényeg, hogy «jo lesz pistànak» , az embereket név szerint kell kivezényelni, akit a pistanak szantak az a pistàé, és igy tovabb… aztan jöhet a gyermekszülés lancban, de az a baj, hogy a trafikot nem ezutan osztjak, mert akkor legalabb pistàéknak lenne miböl élniük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  14. miaszösz
    Nekem jobb ötletem van.
    Mit szólnátok egy koncessziós pályázathoz?
    Az Orbánhívő lányokra lehet pályázni, az Orbánhívő ifjaknak.
    Ingyen lebonyolított egyházi esküvő.
    Állami ajándék minden házasság-kötéshez egy vak komondor!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  15. Szőke Feri és csapata jól érezte magát, mint biztonsági őr. Láttam egy videót. Teljesen olyan figurák voltak, mint a Lendvay utcánál. Kövér, Orbán, Kubatov SA csapata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  16. Bajnai kábé annyira terrorista, mint názáreti Brian…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  17. Ha ennyire sikeres volt, ahogy Soltész állítja, akkor miért csak ősszel lesz folytatás? Bakker, a nyár minden hétvégéjére kell egy kis szórakozás az öreglányoknak, akik a szomszédok kukkolására már ráuntak :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  18. Soltész marha, mert honnan szedtek szerinte rohadt halat a hétvégén? Meg minek. Viszont a befulladó bulik botrányba fullasztása lehetett a Fidesz érdeke
    http://endresy.blogspot.com/2013/05/tancparketten-az-onprovokatorok.html

    Nem először használva az ultrákat. 2006, diáktüntik, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  19. Ez a soltész is igazán rendesen, rezzenéstelenül tud hazudni. :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  20. Véleményem szerint a rendzavarók is fideszesek voltak. Én az ellenzéki oldalt azért “intelligensebbnek tartom ettől ami itt “rendzavarás” címén véghezvittek. Ez olyan fideszes volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  21. A táncosok talán fiatalok voltak, de a közönség nem. Az álomtitkár úr úgy látszik szép álmot látott, és az esemény részvevőit álmában fiatalnak látta. Mertén nem. Legalábbis a TV-ben szépkorúnak láttam a szórakozó közönség többségét. Biztosan a gardedámok voltak a teremben, a fiatalok meg kihasználva a lehetőség lehetségének lehetőségét máshol létesítettek párkapcsolatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  22. Philip Marlowe

    @gets.Biztos föltűnt, hogy a rezzenéstelen hazudozás nem csak a Soltész vazallus sajátja.
    Más. Soltész vazallus,a szürkék hegedűse a háromévi látszattevékenység után nagyot akart robbantani.az ormány a párválasztást is megoldja.A legjobbak voltak a Facebook bejegyzések,amelyeket már töröltek: ” Óvszert osztanak?”,Ha nem találok senkit, kiutalnak valakit?” Egyébként ki az a hülye államtitkár, aki vasárnap délutánra, a vizsgaidőszak kezdetére időzíti ezt a halva született baromságot? Az az egyemista is éri a pénzét, aki az államtól várja, hogy majd szállítja élete párját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  23. A Hitleráj ugyanilyen “találkozókkal” igyekezett összehozni díszhímjeit a párzásra hajlandó medchenekkel, sőt utóbbiak számára kötelezővé tették, hogy a szabadságra hazatérő válogatott SS legényekkel lefeküdjenek…
    A második lépcsőfokban, az így – házasságon kívül – fogant kisbabákat, gyermekeket jól megszervezett bölcsődékben és óvodákban “szüleiktől” elvéve nevelték a birodalom tántoríthatatlan katonáivá.
    A harmadik fokozat, a már majdnem katona gyermekek, a Hitlerjugend kasztja volt, akik már az életüket is készek voltak feláldozni a III. Birodalomért.
    A következő fokban pedig a kör bezárul – illetve folytatódik – már a Waffen SS kitenyésztett germán hím istene, amikor valamely háborúból éppenséggel szabadságra érkezik, ott már vetett ággyal szaporodásra várja a Nemzeti Párválasztó Iroda személyi állományába tartozó válogatott “medchenek” hada várja. És, talán közben táncolnak is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  24. Nyúl György !
    *
    Gardedámok ? – Vén kerítőnők.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  25. Hát, hiába, Salon Kitty kell a magornak! Rudolph Hess is a Führertől kapta a nejét…
    A jelmondat egyszerű: “Le a bolsizsidó szinglikultusszal! Éhezzetek EGYÜTT!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  26. Soltésznak teljes mértékben igaza van :
    ”Erőszakos módon szeretne kormányra jutni az a szervezet, amely annak ellenére, hogy az összetartozást és az együttműködést tűzi zászlajára, minden közösségépítő rendezvényt rombolni akar” – fogalmazott a politikus.”
    2006 TV Székház megtámadása és kifosztása
    Október 23-a mint ÜNNEP le lett alacsonyítva
    Tankkal való rohangálás a tömegben
    az egész országban a vandalizmus és csőcselék rombolása
    a Kossuth tér leamortizálása
    ezek voltak a ” halszemek” a halfejekből !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  27. Innen már csak kerényi hiányzott, mert “barátai” ott voltak !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=LmpKrRZoBm4

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  28. Gyurcsány szabadságra ment, addig Bajnai az oka mindennek . :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  29. Normális ez a fazon? Vagy aszokásos fidesz-trükk: ami mocskot maga csinál, azt rákeni ellenfelére?
    *
    Nyugalom, pár hét múlva közlik x+1 médiumban, hogy Hopp Juliska összekötötte életét Hipp Jancsival és boldogok (itt jön egy előre megírt és felolvastatott duma arról, hogy ilyen párválasztón találkoztak, stb.)
    A “tudósítás” zárómondata: a gyermekáldásról is tudósítjuk Önöket, kedves nézők/hallgatók!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  30. Szabadsàg, te szülj nekem rendet !
    Én meg cserébe szülök neked annyi kölköt,
    mint a rosta lika .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  31. “Csak egy tänc volt..” vagy még annyi sem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  32. Én ezeken már csak röhögni tudok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  33. ..ez mar annyira nyalas hogy csopog! A Kadar-korszak nem volt tele ennyi nephulyito maganeltbe is belepiszkito, egesz eletedre szolo allando zaklatassal. Lassan mar egy haboru is bekesebb lenne mint ezek mukodese mar evek ota!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  34. A Ratkó-korszak is visszanéz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. A hét végén borzasztó felhőszakadást okozott Bajnai Gordon, a “zsidó”, Hajdúszoboszlón. Tiszta szerencse, hogy éppen nem voltam ott, hanem bevonatoztam Debrecenbe egyfelől Orbán Viktor megtekintése céljából, másfelől az itt már taglalt állami párkereső közelebbi megvizsgálására.

    Bajnai miatt késett a menetrend szerinti személy, helyette az egy órával korábbi sebes futott be, amin a kalauz a 370-es jegyár mellé 150 forintot kért a luxusért. Vörös arccal szégyenkezett, mert rajta “verik le” az utasok a különadót, miközben a vagonok tradicionálisan büdösek, mocskosak, a WC-k teli vannak kakálva, mert a vízöblítés nem működik…
    Bajnai miatt egyébként egyetlen bevonatozó sem kereste fel az állami töcskölészetet.

    Bajnai tehet arról is, hogy időnek előtte szerettem volna ismét élvezni a MÁV kényeztetését. A menetrend szerint – ha nem figyelek jól – a 15 perces, húsz kilométeres utat visszafelé megtehettem volna három óra 36 perc alatt is, két átszállással – Tiszafüred, Karcag -, 157 kilométeren át 2830 forintért is, hiszen a közösségi közlekedés értünk van – nyilván Bajnai miatt.

    Bajnai ma számos portál, és még több kommentelő szerint az a mocskos zsidó, aki tönkreteszi a legszebb kormányzati párkereső kezdeményezéseket is. Shalomozzák az exkormányfőt rendre. Hadd adjak újabb érveket a magukat antiszemitának elismerni sosem hajlandó antiszemitáknak: a valódi demokráciától rettegő kisfasiszták barna nadrágját is Bajnai tojta tele.
    Bár benne ők mindig vidáman dagonyáznak.

    Veress Jenő / Népszava

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. Szerencsétlenkednek. Mindent egybevetve átlag 20 résztvevővel nagy siker volt.
    Ha az öregasszonyokat és a kötelezően ottlévőket számoljuk, akkor tényleg ennyi az átlag. Annyi ökörséget találnak ki és olyanokat, mint ami az okos fejük-ben meg tud fogalmazódni. Mi lesz még az elkövetkező évben ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Bajnai Kordon 2014. április 6. vasárnap

Bejött a papírforma: Orbán nem vitázik 2014. március 16. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos