Ronai and Ronai
AMERIKAI

Már az Al-Jazeera is kioktatja a magyarokat 2013. május 28. kedd 11:37 Forrás: AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Már az Al-Jazeera is kioktatja a magyarokat

Budapest – Itt tart ma Magyarország: nem csupán a környező országok állnak jobban demokrácia tekintetében, de már a legismertebb arab hírtelevízió is elrettentő példaként mutatja be Orbán Viktor birodalmát.

„Magyarország úton a szakadék felé” c. összeállításában a televízió, 25 perces riportfilmmel körítve azt igyekezett kideríteni, miért gondolják azt a bírálók, hogy a tekintélyelvű kormány a fasizmus felé vezeti az országot.

Orbán felemelkedése egybeesett a romák elleni gyűlölet-bűncselekmények erőteljes hullámával és az antiszemitizmus ugyanilyen megrázó megélénkülésével. A neonáci Jobbik támogatja, vagy legalábbis jóváhagyja a kormány sok döntését. A mélypont idáig Gyöngyösi listázása volt, amelyről Heller Ágnes azt mondja: a felszólalás csak most hangozhatott el, mert korábban a képviselő legfeljebb a barátainak fejthette volna ki ez irányú véleményét, a Parlamentben soha. Ám most már átléptek egy határt, és elképzelhető, hogy állandó eszkaláció következik.

A filozófus hozzáteszi, őt azért támadták, mert zsidó és liberális. Túlélőként Konrád György is figyelmeztet az antiszemitizmus miatt. Az írót aggasztja, hogy 70 év elteltével zavartalanul szaporodnak a neonáci félkatonai szervezetek. Az Orbán-kabinetet pedig puha, pártállami diktatúrának tartja. Meg ahogy a németek mondják: Führerállamnak.

Kövér László úgy nyilatkozott az újságírónak, hogy Nyírő Józsefet nem szabad igen rövid politikai pályafutása alapján megítélni, mert Európában sok írót vonzott a náci vagy éppen a bolsevik ideológia. Ugyanez a megértő hivatalos hozzáállás mutatkozik meg a háborús bűnös, Csatáry ügyében is. Amikor a tudósító felkereste, a férfi nem volt hajlandó beszélni vele. Pár perccel később viszont megérkezett a rendőrség, őket már beengedte. Kérdés, hogy a hatóság akkor is ilyen készségesen szállt-e ki a helyszínre a panaszok nyomán, amikor tavaly egyenruhás neonáci csoportok Budapest központjában parádéztak a Kitörés napján.

A forgatócsoport ellátogatott Ópusztaszerre is, ahol Orbán Viktor megtartotta híres „vér és rög” beszédét, amely kiverte a biztosítékot, mivel a turul a magyar fasiszták jelképe volt a világháborúban. A miniszterelnök – gondosan megválasztott szavaival – újból aláhúzta a saját vezető szerepét az ország új nacionalista odüsszeiájában.

Az újságíró úton visszafelé megállt Tatárpusztán, az egyik romagyilkosság színhelyén, ahol a rendőrség először semmiképpen nem akarta megtalálni a kilőtt töltényhüvelyeket. A túlélő nagymama jelenleg semmilyen segítséget nem kap az államtól a három másik unoka felneveléséhez. Ő is arra panaszkodik, hogy egyre több a rasszista. A hatalom ugyan azt állítja, hogy a gyilkosság-sorozat szélsőségesek műve volt, de a helyzet az, hogy egyre inkább eltűrik Magyarországon a romaellenes gyűlöletbűnöket. Lásd Gyöngyöspatát, ahol a kormány két hónapig nem tett semmit, amikor félkatonai csoportok megszállták a települést.

Erről Németh Zsolt azt mondja, hogy London bizonyos körzeteiben, továbbá Bronxban sem tehetnek meg mindent a hatóságok, amit szeretnének. Csakhogy itt van az államtitkár barátjának, Bayer Zsoltnak a cikke, amely állatoknak nevezi a romákat és azonnali megoldást sürgetett ellenük, tekintet nélkül az eszközökre. A véleménye még egy olyan országban is felháborodást váltott ki, amely halad a szélsőjobb felé. Kövér László azonban örömmel megvédte. Szerinte az írásban sok minden elfogadható.

Ami a sajtót illeti, Nagy Navarró Balázs kiemeli, hogy a médiahatóságot telerakták a Fidesz híveivel, ugyanakkor a közmédiában nagyfokú tisztogatást hajtottak végre a lehetséges bírálók körében, és ez a két fejlemény drámai hatással járt a sajtószabadságra nézve. A közmédia hírműsoriban mindennapossá vált a manipuláció.

A beszámoló megszólaltatta Iványi Gábort is, akivel az a baja a hatalomnak, hogy nyilvánosan beszél a szegénységről, miközben a legelesettebbekről gondoskodik. Továbbá harcol a rászorulók jogaiért. A lelkész szerint mindent elárul az új Alkotmányról, amely immár bünteti a hajléktalanokat, ha azok az utcán élnek, hogy kevesebb, mint 10 perc alatt fogadták el. A tudósító különben éppen elcsípte a dunaparti cipő emlékműnél a romák megemlékezését. Több mint jelképesnek nevezi, hogy az egyik, mindinkább elnyomott etnikai kisebbség szívbe markoló módon kinyilvánítja szolidaritását egy másik iránt, miközben Magyarország újból alvajáróként tart a szakadék felé.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 47 szavazatból)
Már az Al-Jazeera is kioktatja a magyarokat, 4.4 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. A napokban végignéztem az Al jazeera riportfilmjét. Megdöbbentő az látni, hogy a film képsorai a XXI. század Magyrországáról készültek. Az egész magyar nép szégyene, hogy ilyen tudosítást lehet készíteni Magyarországról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (48 szavazatból)
  2. Itt. a film, aki tudja, terjessze!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a7ow9qa8whU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  3. Vegytiszta kép a mai Magyarországról.Szégyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (35 szavazatból)
  4. Penetráns bűz árasztja el Magyarországot. Annyira áthatóan, hogy már az egész világnak hányingere van tőlünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (40 szavazatból)
  5. olyan szép és találó ez a fotó :
    khm… a cime akár lehetne “egymásra nézve” is:)
    az al-jaz 25 percen át foglalkozott Magyarországgal.
    az al-jaz a kelet, az arabok CNN-je, na innentől kezdve mehet a csuti menekült kábitani az arabokat ahova akar, annyiba se veszik majd, mind a lepkesóhajt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (36 szavazatból)
  6. Szégyellje magát az ország fideszes része!
    Szégyellje magát az ország nem fideszes része!
    Az első azért mert vagy bolond vagy náci … A másik azért mert hagyja (pedig igen nagy többségben van), hogy a kisebbség uralkodjék rajta!
    A film ; igaz, lesújtó, számunkra szégyenteljes! A Magyarság kiírja magát a demokratikus és fejlett országok sorából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (38 szavazatból)
  7. Mert a szocik megvezették ezeket is, vagy megvették kilóra őket!
    Gyurcsánynak ekkora hatalma van, mint tudjuk!))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (24 szavazatból)
  8. Philip Marlowe

    Az Úr jókedvében úgy dönt, hogy minden népnek ad két jó tulajdonságot.Így is lesz.A németek erősek és kitartóak, az amerikaiak patrióták és hősiesek, a japánok császárhűek és szívósak lesznek. Amikor a magyarokhoz ér azt mondja az arkangyalnak:
    -A magyarok legyenek becsületesek,okosak és Fidesz szavazók!
    Kis gondolkodás után az arkangyal fölhívja az Úr figyelmét,hogy ez igazságtalan a többi néppel szemben,mert a magyaroknak három jó tulajdonsága van, míg a többieknek csak kettő.
    -Igazad van, de mivel ajándékot nem illik visszavenni,ezért elrendelem, hogy a három jó tulajdonságból egyszerre csak kettőt szabad használni.

    Ez az oka annak, hogy aki Fidesz szavazó és becsületes, az nem lehet okos,aki okos és Fidesz szavazó, az nem lehet becsületes és aki okos és becsületes az nem lehet Fidesz szavazó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (43 szavazatból)
  9. kedves miaszösz, köszönöm a linket, döbbenetes riportot adott le az al-jaz, innentől kezdve a demens pávatáncosnak az arab világban annyi!
    nem tudja véletlenül megszerezni valaki a zdf ominózus müsorát, amelyben a csuti menekültet figurázták ki?
    nagyon szépen köszönöm előre is a helpet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  10. Kecskeméti Károly

    “A kort ecsetelem” ismert epilógushoz kapcsolódva tájékoztatom az AN olvasóit a különböző helyeken fellelhető reakciók summázatát a honi “NEMZETI” erőknek:

    “Ez a riport mindössze azt bizonyítja, hogy az Al-Jazeera IS zsidó kezekben van!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  11. Csacsicska Tamás

    Ajvé!
    .
    Az arabok tanítják demokráciára Orbánt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  12. Csacsika !
    *
    Nagyon 5****************************************************************************** !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  13. (Kép alávaló :)
    *
    Szeretlek, te rohadék… !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  14. Két összeillő ember !!!
    Nincs is szebb két férfi szerelménél !!!!
    OV és bandája jól teljesít !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  15. Na jó, holnaptól, ha kérdeznek, azt mondom majd, hogy hottentotta vagyok. Esetleg zoé és épp az Amazónia felé vezetô ösvényt keresem….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  16. Orban vett egy szomoru szamarat, de szomoru szamaranak nem volt farka. Ezert Orban farkatlan szomoru szamarat a szomszed szucsnel farkaztatta. A farkaztatott szomoru szamar halabol Orbant szamaraztatta, igy lett Orbannak egy halas szomoru szamara. Ezert nincs se paripaja, se lova. A nepe? Az hozza mostoha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  17. Sajnalom, de nincs etkezetem. Angolbetuk, Angliabol irva. Bocsi… igy lehet, hogy ertelmezhetetlen. Ha igen, – sajnalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  18. Madzsarisztán menthetetlen, tényleg az.
    Otthon élő unokatestvérem hősiesen rakja ki az ilyen cikkeket a Facebook-ra, ott látom hogy mik a reakciók rá: – ” Az a fő hogy soha többé nem lesz az MSZP hatalmon “, stb. A Feed Ass szavazót totál nem érdekli ha az ország tönkremegy, pontosan úgy van ahogy Bartus László magyarázza évek óta. Inkább dögöljön meg nemcsak a szomszéd tehene hanem mindenkié, de az ország ” jó kezekben ” van, nem a szocik vannak hatalmon, és teljes sebességgel mehet a szabadságharc a józan ész és az egész világ ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  19. Tudjuk,hogy Magyarorszag a lerohadas szelen all.Tudjuk.
    Azonban mar ne legyen egy merce ezen a forumon az aljazerra.Ez a hirszervezet a vilag legnagyobb iszlamfasiszta szocsoje.A legveresebb uszitas es mocskolodas itt folyik Izrael es a zsidosag ellen.
    Aki ennel a mocsoknal dolgozik az egy hippokrata allat.
    Aki egy velemenyt fuj veluk az az alqaida es taliban imado.
    Megvagyok dobbenve,hogy ezen a tisztesseges forumon meg egyaltalan megjelenhet ez a nev.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  20. http://www.aljazeera.com/indepth/features/2013/05/20135289644987543.html
    He-he, az al jazeeranak a parvalaszto sem tetszett!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. Nem tudom, hogy hogy érzitek?? De ez a keleti nyitas egy kicsit mintha beragadt volna. Csak a baltas gyilkos értékel minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. További országnév-változtatást javasolok. 
    Mivel a név ” Magyarország ” nem fejezi ki teljes mértékben az ország mai állapotát, nevezzék át ” Antiszemitisztán “-ra. 

    http://www.szombat.org/politika/az-antiszemita-tormay-cecile-a-fidesz-es-a-jobbik-szavazataival-kapott-utcat-budapesten

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  23. bajao
    2013. május 28. kedd
    13:33
    Nos, a kép címének én inkább azt adnám, “Brokeback Mountain – Túl a barátságon”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. fringe
    Mérce bizony az Al Jazeera, annyiban, hogy már nekik is sokk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  25. Aki az aljazerra nevu szennycsatornat mercenek tekinti,meg -szol,az sajat magarol allitja ki a bizonyitvany.t.
    Aljas mocsok gyilkosokat tamogato hirszervezetet mercenek tekinteni ezen a forumon hitvany jellemtelensegnek tartom.
    Tovabba meg vagyok dobbenve,hogy egyaltalan ez a tema ezen a forumon megjelenhet.Mert vajon kedves Csaken kollega amikor a taliban alkaida gyilkos a torkodra teszi a kest gondolod az aljazerra megved?
    Vagyhogy az itt tobbsegeben demokratikusnak vallo es gondolkodo hitsorsosaim partjara allnak egy aljazerranak????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  26. Kecskeméti Károly

    Kedves “fringe”, megnézte a tudósítást? Engem az itthoni széljobb kommentek tettek kíváncsivá, mi lehet az, amire ez a reakció: “Na, ez is zsidó kézben van!”
    (Sajnos olykor elkerülhetetlen, hogy ne a könyvespolcunkról emeljünk le olvasnivalót.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  27. fringe
    Kikeltek magukból sokan, de amit bemutatott az nem a valóság lenne?!
    Cáfolja meg, hogy nem úgy van!
    Volt megjegyzés, hogy mért pont Heller Ágnest szólaltatták meg?
    Talán örülni kellene, hogy a nem a hozzászólásokat citálták a filmben…., na az mutatná meg, hogy nagyon is van valósága a filmnek!
    A tartalom sajnos nem cáfolható – amit írtam, lehet valami mérce, ha már nekik is sokk!!!!
    Ön pedig azt magyaráz bele abba az egy sorba, amit akar, a tényeket nem lehet mások leszólásával kicsinyíteni, olvasgassa a hozzászólásokat a film után, na ott volna mit leszólni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  28. Na várjunk csak… az Al Jazira se nem terrortámogató, se nem iszlámnáci, se nem Izraelgyűlölő, sőt, meglepően tárgyilagos. Én három hírműsorból tájékozódok;
    .
    CNN, Russia Today, és az AL Jazira.
    .
    CNN jelenleg rendben van. A Russia Today pont olyan, mint maga Russia, azaz, ész nélkül gyaláz mindent és mindenkit, ami- aki a nemzetközi bajkeverők, és egyéb eszelősök, tömeggyilkosok, népirtó gazemberek ellen fel akar lépni, vagy fel is lép. Néha szó szerint bohóckodásba illő módon (amit ők valamiért egyébként komolyan gondolnak), de aki szokta ezt nézni, az tudja, miről beszélek.
    .
    (az egyik műsorvezető ribi idióta megnyilvánulásait pl. tanítani kellene, hogyan lehet a legkomolyabb témákat is hülye, óvodáskölyök- szintre levinni, pusztán a műsorvezető magatartásával. De a féligazságok, vagy közönséges hazugságok közlése is abszolút bevett módszer a Russia Today tárházában, ahogy a “vitaműsorokban” a meghívott “szakértők” teljes, hiteltelen egyoldalúsága, egyetértése is, a legképtelenebb dolgokban is)
    .
    Az AL Jazirának viszont meglepően jó műsorai vannak, a híradóktól kezdve egészen a különféle történelmi, politikai, gazdasági összeállításokon át mindenféle egyéni sorsokat bemutató produkciókig.
    .
    Én sem gondoltam volna, hogy ilyen… de amióta rendszeresen nézem, tudom, hogy így van. Szóval, aki valamiféle uszító, agymosó iszlámnáci propagandának tartja, annak javaslom, nézze pár napon át, és aztán nézze meg, miket írt róla korábban.
    .
    Én mondom, az AL JAzira egy kitűnő hírTV. Ajánlom mindenkinek. AZ biztos, hogy én még ott iszlámnáci propagandát egyszer nem láttam….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  29. Eldrad
    Fringe nem is a film mondandóját cáfolta, hanem a az Al-Jazeerát kritizálta és persze engem minősített…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  30. Eldradnak igaza van, a mai Al Jazeera elég tárgyilagos. Megnéztem, Izraellel kapcsolatban nem láttam semmi uszító jellegű cikket sem az angol nyelvű honlapjukon. A Haaretz-ben több kritikus jellegű cikket láttam mint ott.
    Szóval le lehet nyugodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  31. Lenne itt mit cafolni,arra meg hely sem lenne eleg……..Az egyik kollega altal felsorolt 3 hircsatornarol.Izraelben a cnn elkonyvelt antiszemita ,patkany musor..Az RT nevu masik szeltolo uszito,szennycsatorna akik ugyan amerikai foldrol mopcskoljak es uszitjak a kedves publikumot Amerika es Izrael ellen.Az aljezzararol korabban elmondtam a velemenyem.Amikor az orban rendszert kritizaljatok es lehordjatok a sarga foldig a magyar helyzetet,ami sajnos igaz,de ugyanakkor ahogy mondjak az ordoggel is cimboralunk es meg az aljezzerat is a keblunkre oleljuk es elfeledkezunk minden jozan eszrol,?tt mar mindenki bedol ezeknek az aldemokrata ugynevezett igazmondo mediaknak?
    Ugy latszik Lerry King a volt Cnn-es izraelita is bedol a hulyesegeknek es allast kapott az RT-nel.Szoval zsido a zsido ellen fog uszitani???Ahogy Wolf Blizter a Cnn-nel.Szemrebbenes nelkul mocskol ha kell a sajat fajtajat.
    Nem ertem egyszeruen nem ertem,hogy ilyen mediakat Ti mervadonak tartotok…….dehat minden izles kerdese……En biztos nem ulok le es esek terdre hitvany aljas dolgoknak……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  32. fringe
    …nem ülök le és esek térdre hitvány, aljas dolgoknak….
    Ami Magyarországon 4 millió emberrel megtörtént ebben a három évben, na az a hitvány dolog, mondhatnám, hogy rémálom!
    A gazdagokat és a kintieket azzal a pénzzel tömik, melyet a szegényedő rétegektől, éhező gyerekektől vesznek el.
    Én nem születtem turulban, nincsenek a hátsómon piros pöttyök, nem tartom magam félázsiainak és pávagigoló sem vagyok, csak az EU egyik tagállamának állampolgára szeretnék maradni!
    A film pedig a szomorú valóságot mutatja – ha valamelyik része nem igaz, írja le, az nem kifogás, hogy nincs elég hely.
    Mellékletnek pedig valóban jobb lett volna, ha a hsz-ket teszik bele a filmbe!
    Az még jobban kidomborította volna, hogy miről is szól a film…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  33. Fringe, elnézést, én ellened vagyok azért mert azt mondom hogy a ma, 2013-ban működő Al Jazeera nem szélsőséges? Ez nem paranoia?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  34. Itt dolgozom mellesleg New Yorkban, vallásos zsidókkal. Egyikük most szidta nekem a hitetlen cionistákat, hogy azok teszik tönkre Izraelt.
    Most ő mi? Antiszemita? Izrael-ellenes?
    Kicsit össze vagyok már zavarodva.. Enyhén szólva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  35. Fringe, bocsánat, nem akartalak megbántani, egyáltalán nem az volt a szándékom. Csak írod ide a kérdéseidet tíz kérdőjellel a mondat végén, az engem fel szokott egy kicsit húzni.
    Szóval, igen, az Al Jazeera régebben durva volt ma mar leállt ezzel és próbál egy elfogadható nemzetközi hírportállá válni. Olvastam amúgy hogy hol tiltották be legtöbbet, főleg arab országokban, mert ott is feszegette ezeket a diktatórikus módszereket amikkel ott élnek.
    A zsidók meg, már megint bocs, de mindig vitatkoztak egymással, többezer éve. Pont ez bennünk a jó szerintem hogy nekünk nem kell egy diktátor aki megmondja hogy mit gondoljunk, mi bőven kitalálunk jópár dolgot és akkor megvitatjuk. Lehet vitatkozni meg nem nem egyetérteni, az nem annak a jele hogy a a másikat nem bírjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. “…nem is a film mondandóját cáfolta, hanem a az Al-Jazeerát kritizálta…”
    .
    - Én meg azt mondtam, hogy amiért az AL JAzirát “kritizálta”, az nem jogos – egyszerűen mert nem úgy van. De hagyjuk már ezt a baromságot, nézze mindenki pár napon át a Jazirát, aztán majd meglátja, mi van.
    .
    “..A zsidók meg, már megint bocs, de mindig vitatkoztak egymással, többezer éve..”
    .
    - Vitatkoznak?
    .
    Ez enyhe eufemizmus… amikor szétment az ókori Izrael két államra, politikai okok miatt, az nem “vita”, hanem mejdnemhogy testvérháború volt. És még sorolhatnám az egymást eszetlenül gyűlölő mai izraelieket is, pl. askenázok VS szefardok VS falassák, oroszok VS mindenki más, Orthodoxok VS világiak, konzervativok VS mindenki más, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Tulajdonkeppen annak orulok,hogy sok kollega hozzaszol,es teszi erdekesse a vitat.Kedves Gabor egyaltalan nem bantottal meg,miert bantottal volna meg,hiszen vitatkozunk.
    Utolso kerdesem .Vajon a fennt emlitett hirszervek miert nem iteltek el a kovetkezo muszlim terrorakciotkat..Megemlitettek fanyar szaraz formaban ez tortent es kesz.A svedorszagi szomaliai mocskok orjongese,a brit katona nyilvanos lemaszarlasa aki felvette a gyilkos pofazasar,nyilvan jo heccnek tartotta.Nem utolso sorban a bostoni terrorgyilkosok a tsarnaev testverek amokfutasa.Egyetlen egy hiradot nem hallottam elitelni egy formaban sem.Meg nem mertek mukkani a felelemtol.Ugyanis gyava modon mindegyik megfutamodott kimondani azt a szot,hogy muszlim gyilkosok…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Volt egy igen érdekes dokumentumfilm egy speciális iskoláról, valamelyik arab izraeli határ mentén.
    Együtt jártak az arab és zsidó gyerekek iskolába, tanár volt arab is és zsidó is. A gond a történelem tanításánál kezdődött úgy emlékszem.
    Döbbenetes volt a szülők béke akarása, a nagyszülők gyűlölete, a gyerekek időnkénti identitás zavara.
    Nem tudom működik-e még az iskola. Tud róla valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Eldrad
    “még sorolhatnám az egymást eszetlenül gyűlölő mai izraelieket is, pl. askenázok VS szefardok VS falassák, oroszok VS mindenki más, Orthodoxok VS világiak, konzervativok VS mindenki más, stb.”
    .
    Melyik nép tagjai között nincs hasonló gyűlölködés? Szinte mindenütt van, csak éppen nem ismerjük vagy őket, vagy a történelmüket annyira, hogy leírhatnánk hasonlókat róluk.
    .
    Talán még saját magunkat sem ismerjük, mert a gyűlöletet a magyarok között sem nagyítóval kell keresni. Ha nem így volna, a gyűlöletszító politika nem lenne beszédtéma, nem lenne a fórumokon egymás és mások nézetei elleni viaskodás, nem lenne annyi sokkoló tényező, mivel gyűlöletmentes közegben sok minden teljesen kiküszöbölhető és érdektelen lenne.
    Lehet, hogy ez a portál sem volna, mert nem lenne rá szükség. De szükség van rá, mert a magyarok sem matyóhímzések, ez is tény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Szenzor, talán erre gondolsz?

    http://www.handinhandk12.org/

    Fringe, én ki tudom mondani símán azt hogy ‘ muszlim gyilkosok “, nekem ez nem okoz problémát. Igaz, vannak másfajta gyilkosok is, és a legtöbb muszlim meg nem gyilkos hanem átlag ember aki éli az életét. Ez is tény.
    De most nem fogok több dolgon rágcsálódni, mert ez azt hiszem nagyjából felesleges dolog. MIndenki tudja a szíve mélyén hogy mit kéne tennie hogy a világ jobb legyen, csak az a baj hogy a legtöbb ember ezután elfojtja ezeket a sugallatokat. Kevesebb gyűlölködés, több megértés, ez lenne az első lépés a kölcsönös közeledés felé, minden egyes konfliktusban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. GaborNYC
    Zavarba hoztál, nem tudok angolul, de azt hiszem, csak egy ilyen próbálkozás volt.
    A gépi fordítás kicsit zavaros, de böngészgetem.
    Légy szíves arra válaszolj, hogy most is működik?
    Üdv Szenzor és köszönöm előre is a választ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos