Ronai and Ronai
AMERIKAI

Köves Slomót fantomszervezet jelölte? 2013. április 11. csütörtök 21:44 | AN

 • Hozzászólások(34)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Köves Slomót fantomszervezet jelölte?

Budapest – “Zseniális blöff vagy végtelen blamázs – Kié lesz a Zsidó Világkongresszus alelnöki pozíciója – kérdések Sessler Györgyhöz” címmel érdekes blogbejegyzést írt Radnóti Zoltán rabbi arról, hogy a “híres-neves” Köves Slomót a Zsidó Világkongresszus alelnökévé jelölték. Írásából kiderül, hogy Kövest egy virtuális fantomszervezet jelölte, és ő nem is tagja a Zsidó Világszövetségnek. Ez azt jelenti, amit sejteni lehetett, hogy Köves Slomó önjelölt, aki az Orbán-rendszer “jó zsidója”, ő a “nemzeti érzelmű” zsidó, aki még a Horthy-kultuszt is megvédte az Élet és Irodalomban. Hálásak lehetnek a holokauszt áldozatai, akiket Horthy csendőrei szedtek össze, és hajtottak a halálba. Az alábbiakban közöljük Radnóti Zoltán rabbi írását, amely fontos adalék egy szélhámos “zsidó” “rabbi” portréjához, aki immár nemzetközi szinten képviselné mindenek előtt saját magát, és az Orbán-rendszert. Szép pénzt kapott érte az Orbán-kormánytól, számíthat arra, hogy a “vendéglátó Magyarország” kormánya támogatni fogja a “jelölését”, és nem kizárt, hogy a Zsidó Világszövetség vezetői, akik még az antiszemitizmust gerjesztő Orbánt is meghívták, akceptálni fogják ezt. Orbán ezzel erősítheti saját dísz-zsidóját, annak hitelét, amikor minden alkalommal elmondja, hogy nincs antiszemitizmus Magyarországon. Köves Slomó sokat tehet azért, hogy legyen baloldali antiszemitizmus is.

Pár perc alatt végigfutott a hír a magyar médiában, hogy “Köves Slomó a Zsidó Világkongresszus alelnöke lehet“…

Szép és jó hír!
Bárcsak a magyar zsidóság minden lehető fórumon képviseltetné magát, hogy az egyetemes honi zsidóságért tegyenek…

Ám ebben a hírben van két óriási bökkenő, ami akár az egész jelölést nevetség és szégyen tárgyává teheti
1) A jelölt személye.
2) A jelölő személye.

A legfontosabb kérdés: Komolyan vehető-e a jelölés?

Minden fórumon arról beszél(n)ek, hogy a magyar zsidóság fellendülésének az alapja, az, hogy őszinték vagyunk, nem ferdítünk el tényeket, stb! -
És ez a blogbejegyzés is ezért íródott  hogy tisztán lássunk!

1)
köves radnóti

Köves Slomóról nem szeretnék sokat írni, mert a végén azt mondják, hogy fóbiám van, csupán két tényt szeretnék leszögezni:
- Köves rabbi úr nem tagja a Zsidó Világkongresszusnak! Azaz, egy ilyen hírt előre bejelenteni elég vicces, vagy inkább szenzációhajhász.
- Nem értem, hogy a “magyar zsidóság” miért jelöl olyan személyt, aki a magyarországi zsinagógába járók egy elég nagy részét nem is tekinti zsidónak.
Kiket értek ez alatt?
Azokat, akik a jelenlegi legnagyobb zsidó “egyház”-nál, a MAZSIHISZ-nél tértek be a zsidó vallásba.
(Ti. az ortodoxia számára sem a neológ, sem a reform betérés nem számít betérésnek, mivel sem a neológ, sem a reform rabbik nem számítanak még rabbinak sem, holott jelenleg Magyarországon a zsidó vallást csak a MAZSIHISZ rabbijai által összehívott vallási bíróság előtt lehet felvenni.)

2)
Ám a nagyobb probléma a jelölő szervezet. – és sajnos én itt látom a hazugság és a blöff lényegét!!!

Sessler

Dr. Sessler György, a Magyarországi Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete (MUSZOE) azt írja az MTI közleményében:
“a magyarországi holokauszt-túlélők képviseletében”
MI???????
Ez hazugság, mert a MUSZOE nem a holokauszt-túlélőket képviseli, hanem a Munkaszolgálatosok-at!
Ők, akik 1944-ben legalább 18 évesek voltak, azaz legkésőbb 1926-ban születtek. Így ezek az emberek legalább 87 évesek.

Kedves Sessler Gyuri barátom!
Három kérdésem lenne hozzád:
I)
Megkaphatnánk-e, hogy a Köves Slomó rabbi urat jelölő a MUSZOÉ-nak hány aktív tagja van? (Azaz milyen honi támogatottsággal bír a szervezet jelölése?)
II)
Megkaphatnánk-e annak a közgyűlésnek, vezetőségi ülésnek (stb.) a jegyzőkönyvét, amelyik ezt a döntést hozta?
Sokan kíváncsiak volnának a jelölő  szervezet MUSZOE többi tagjának véleményére is.
(Azt gondolni sem merném, hogy esetleg a Te egyéni javaslatod volna a nagy múltú MUSZOE neve mögött.)
III)
Sokan megdöbbentek, hogy a mostani kormányváltás után ismét bekerültél a MAZSÖK új kuratóriumba, hogy ott a Holokauszt túlélőit képviseljed (mint MUSZOE elnök), hiszen Te a holokauszt után születettél (1945).
A harmadik kérdésem már szubjektív, és éppen ezért ha nem akarsz, akkor nem is válaszolsz rá.
Van-e valamilyen kapcsolat, a kormánnyal jó viszonyt ápoló EMIH vezető rabbijának ilyen pozícióba való a jelölése és a Te – jelen pillanatban éppen – kormányközeli pozíciód között?

Miért nem egy olyan személyt jelöltél, aki
- “mert Európa egyik legnagyobb, és Kelet-Közép-Európa legnagyobb közössége” tagja – Ez sokkal inkább ráillik a BZSH-ra (vagy MAZSIHISZ-re), mint az alig néhány éves EMIH-re?

- “munkája gyümölcseként többek közt a széleskörű társadalmi párbeszéd ügyében felmutatott eredményeit, a közösségépítést, a holokauszt-túlélőkért kifejtett tevékenységet emeli ki” – Te, mint a BZSH korábbi egyik vezetője pontosan tudod, hogy a BZSH majd ezer holokauszt túlélő embernek ad étel és anyagi támogatást… (örömmel látnék egy ilyen kezdeményezést az EMIH-től is)

- “jelölését széleskörű hazai és nemzetközi elfogadottsága egyaránt indokolja” -
Most egy komoly vicc jön!!
Nekem 2305 ismerősöm és 705 követőm van a Facebookon. (És 724 embert nem jelöltem vissza :) – tőlük elnézést kérek…),
Frölich főrabbi úrnak 2486 ismerőse és 200 követője,
míg Köves rabbi úrnak 2541 ismerőse.
Akkor nekünk is van kb. akkora hazai elfogadottságunk? :)

Kedves Gyuri,
“A Magyar Honvédség tábori főrabbija, egyben az egyik legismertebb magyar zsidó vallási vezető, az új generációs vezetés emblematikus megtestesítője”
Sajnos ezzel a mondatoddal már nem tudok vitára kelni (mert egy miniszteri kinevezéssel, illetve egy 200 esztendős haszid mozgalom rabbijával mit kezdhet egy magamfajta rabbiner…):

Száz szónak is egy a vége:
Sajnálom, hogy egy kiváló és komoly rabbit úgy jelölnek egy megtisztelő pozícióra, hogy a jelölő szervezet csupán egy virtuális társaság, az indoklásod hamis, és ezzel az egész kandidáció virtuálissá és hamissá válik egy pillanat alatt. Éppen ezért visszhangzik a kérdés: Komolyan vehető-e a jelölésed, a MUSZOE jelölése?

Az erkölcsi aggályokon kívül még két dolgot nem értek / és akár ezek is lehetnek kérdések:
a hivatalos sajtóanyag itt található:
- Az egyesület nevében miért ferdítetek az angol fordításban?
- Miért használjátok a fejlécben – valószínűleg engedély nélkül – a Szochnut világszerte ismert logóját?
(És erről ők tudnak???)

Hogy ez blöff vagy blamázs, majd eldönti a közeljövő.

Lehet, hogy neked lesz igazad, és akkor majd le kell vonnom a megfelelő konzekvenciát, és megérteni, hogy a dolgok eképpen működnek.

Ui:
Kedves Gyuri,
Valóban várom a válaszodat, és ezzel gondolom nem vagyok egyedül…

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 38 szavazatból)
Köves Slomót fantomszervezet jelölte?, 4.9 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:, , ,

 • Hozzászólások(34)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

 1. Jaj nekem! Ebben az országban semmi nem az, aminek látszik? Helyesebben semminek nem szabad már hinni, mert minden hamisítva van?
  Miért? Hát mindenkit megfertőzött már a pénz, meg a hatalom? Akár hazugságok árán is?
  Már nem csodálom,hogy hamisítják a történelmet. Pénzért, és érdekekért mindent!
  Nagy magyar valóság!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +32 (36 szavazatból)
 2. az, aki lepaktál ezzel a fidesszel, az a zsidóság ellensége, és az én szememben nem jobb a megítélése (sőt) mint orbánnak és vonának!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +29 (39 szavazatból)
 3. Baszus ez is orbán vírust kapott, csak hozzá ér valakihez orbán és lop, csal, hazudik. A Köves meg az út :)

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +22 (32 szavazatból)
 4. Ez maga a generális HÖOKizmus.
  Továbbá most jöttem rá, hogy ezen az alapon én is holokauszt-túlélő vagyok, ahogyan az ország minden 1945 után született lakója.
  Sőt, talán partizán is.
  .
  Ez az ország tényleg egy vicc, csak baromi sz*r a poénja.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +23 (31 szavazatból)
 5. johnnyboy
  2013. április 6. szombat
  15:43
  .
  A rossz emlékű fénykép ismét feltűnt, melynek hatására azonnal asszociáltam gondolatban a régebbi válaszomra:
  .
  „Undorító, gyomorforgató fénykép. A Bolondok királya már az első pillanatban megfertőzte a magyarországi és a Zsidó Világkongresszus vezetőit! Az alázatos hajladozásuk és a vigyorgó kézfogásuk a fasizmus és az antiszemitizmus fő terjesztőjével egyértelműen bizonyítja, hogy a veszedelmes orbanicus hungaricum vírus áldozatai lettek ők is, mint a többi százezrek Magyarországon…. A szerencsétlen sorsú találkozásra a Szent zsidó biblia átadása helyett söprű nyéllel és kényszerzubbonnyal kellett volna érkezni, hogy a betegség további terjesztését örökre megszüntessék.”

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (22 szavazatból)
 6. Ha nem lenne Zoltai Gusztáv évtizedes diktatúrája a Mazsihiszben, akkor nem lenne „alternatív” zsidó szervezet sem. A legutóbbi népszámlálás során mindössze 10.940 ember vallja magát zsidónak – vélhetően nem is lehet több tényleges tagja az összes hitközségnek. Zoltai általában szeret száz-százötvenezer magyarországi zsidóról beszélni. Talán ennyien lehetnek zsidó származásúak, vagy zsidó identitásúak – a Mazsihisznek azonban nincs több tényleges tagja pár ezer személynél. És legfeljebb ennyien osztoznak (közel sem egyenlően!) évente milliárdokon – vagy még ennyien sem. Ez a legvalószínűbb.
  .
  Csak idő kérdése volt, mikor jön létre egy Zoltai ellenes képződmény – borítékolható volt továbbá, hogy a zsidó szervezetekhez befolyó pénzen fognak marakodni. (Zoltai nem véletlenül ÜGYVEZETŐ elnök – az aláírása nélkül senki sem férhet a Mazsihisz bankszámláihoz. A Mazsihisz ernyője alatt tevékenykedő zsidó intézmények vezetői tartanak is Zoltaitól, nem teljesen alaptalanul.)

  Hogy Orbán rárepült a megosztott zsidóságra, az már nem is meglepő – megosztásban a diktátor profi. És hát mindenki tudja, hogy Zoltai gyengéje a pénz, egész pontosan a pénz feletti rendelkezés – ezt éppen Orbán ne tudta volna?
  .
  A magyar zsidók addig lesznek megoszthatók, míg akár a vallási, akár a világi szervezeteikben diktatúra van. Amint a zsidó szervezetek demokratizálódnak, a viszály is meg fog szűnni. Amitől azért még messze vagyunk.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (22 szavazatból)
 7. Megvett néhány szakszervezet, megvett VOSZ, megvett díszcigány, megvett díszzsidó stb. Ez a módszer tipikusan a diktatúrák sajátja. Kellenek ezek a jelemtelenek a diktatúra legitimizációjához.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +28 (32 szavazatból)
 8. Ezek a Fidesz-közeli szervezetek jó sikkasztó automaták lehetnek a Fidesz számára. Kiutalják az állami pénzeket nekik, azok meg átutalják a 90–95%-át a Fidesz magánszámláira. A maradék 5–10% bőven elég lehet Köves Slomónak vagy Sessler Györgynek.
  De még azon se csodálkoznék ha a MAZSIHISZ is fizetne védelmi pénzt Orbánnak.
  Sajnos így működik egy maffia…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +19 (19 szavazatból)
 9. Nem beszélve a bizniszegyházakról, amelyek szintén lehetnek jó és rossz biniszegyházak. Ime a fitymasz pálfordulása:

  Kövér László 2002-ben: „A Hit Gyülekezete társadalomellenes, közösségellenes és családellenes. Abba a szektakategóriába tartozik, ahol a családi kötelék nem szent. (…) Ezek ellen egységesen föl kéne lépni.”

  ” Hódmezővásárhely, 2011: bérbe adtak 99 évre – tehát gyakorlatilag örökre – egy ingatlant a Hit Gyülekezetének, ingyen.”
  http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=hitfidesz&MN=Joghalo&LN=Hungarian

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +12 (12 szavazatból)
 10. A hatalomhoz csak a hozzá hasonló szervezetek dörgölődnek. A hasonlóság itt a hataloméhség, a manipuláció és a hazudság.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (16 szavazatból)
 11. “A legutóbbi népszámlálás során mindössze 10.940 ember vallja magát zsidónak ”
  2001-ben magam is zsidónak vallottam a népszámlálás alatt magam. Az utolsó népszámláláskor viszont letagadtam éspedig azért mert volt egy érzésem, hogy készülnek a zsidólisták!
  A Zoltai féle véleményedben lehet igazság, bár én nem vagyok bennfentes. Köves Slomó már Magyarországra kerülésekor is voltak kétségek a személye felől azt csak megerősítette az eddígi “munkássága”.
  A zsidóság is pont olyan megosztott mint akár az egész ország. Ebben a vezetőknek kiemelkedő szerepük van.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +14 (14 szavazatból)
 12. Te Slomó,
  Tessék
  Mutasd csak, hiszen neked ….
  Adjatok hamar egy kést!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (10 szavazatból)
 13. Jajj, Kedves Avi!
  Édesanyám felmenőinek azért van meg a keresztlevele dédszüleiig, mert be kellett szerezni, amikor a zsidókat listázták. Az, hogy népszámláláskor nem írod be, nagyon kevés védelem a rendszerrel szemben. Ha ezek listázni akarnak, akkor listáznak, és a listán mindenki rajta lesz, aki nem tudja igazolni, hogy vegyék le róla.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (10 szavazatból)
 14. Nincs itt semmi gond !!!
  Itt évek óta maszek színészképzés folyik csak most a rendező meg a porondmester összekeverte a szerepeket. A NÉP meg vevő rá, ergo minden mehet úgy tovább ahogy van. Hofi szerint: Akinek nem inge az ne vegye magára, de akinek inge az nagyon gyorsan öltözködjön fel !!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 15. A MAGYARORSZÁGI “ENDLÖSUNG” RÉSZE
  *
  “Szép pénzt kapott érte az Orbán kormánytól” – és még egy (XVIII.századi) műemlék zsinagógát is. S mindez már az első Orbanisztán idejére datálandó (úgy’98-2002.között).
  *

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (10 szavazatból)
 16. Kecskeméti Károly

  Önkényúr, vagy országmentő?” című írásom tavaly szeptemberben jelent meg az itthoni Népszavában. Azt a tűrhetetlen jelenséget próbáltam felszámolni (legalább hozzájárulni), amely, a pusztításai ellenére az egyértelmű oka az orbáni klán népszerűségének: egy világösszeesküvés áldozatai lennénk, ha a vezér nem védene meg bennünket. Az ellenzéke a gyarmatosítani akarók áruló szövetségesei, ezért őket nem szabad visszaengedni a hatalomba. Orbán csinálhat, amit akar, minden megbocsáttatik, a haza mindenek előtt! Azt sürgettem, hogy üljönek le végre a nagy nyilvánosság előtt az immár a közmédiában is rendszeresen szereplő közgazdászok azokkal, akik marhaságnak tartják az elméletet. Lássunk végre tisztán.
  Miután mindössze hat hozzászólás érkezett, megkérdeztem Lászlót,közölné-e itt is, hátha erősebb lesz a visszhang. Valóban nagyobbat szólt, de az illetékes fórumok csöndben maradtak. Ekkor jutott eszembe az igen aktív Köves Slomó rabbi, e-mailt küldtem, megérdeztem, olvasta-e? Válaszolt, hogy nem, küldjem el. Megtettem, azzal a kommentárral, hogy fontosnak érzem, hogy ezt a témakört végre ne engedjük tovább rombolni a mélyáramlatokban, vegyék fel a kesztyűt. Máig nem érkezett válasz.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (9 szavazatból)
 17. Mit vannak kiakadva Köves Slomón nem ő az első árulója saját fajtájának, itt van Fónagy illetve dájcstomika hangjuk sem volt amikor Kövérre rájött a Nyírőzés vagy Bayer Zsoltra a Kohn-Benditezés.. És ha már árulás nos egy Erich Milchk nevű nem éppen árja volt a Luftwaffe harmadik embere, az ő apropóján jelentette ki Göring Himlernek, hogy a Luftwaffenél ki a zsidó azt ő Göring mondja meg.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +13 (13 szavazatból)
 18. Csacsika !
  *
  Ó igen, a megosztottság és a megosztás…
  Ha jól emlékszem nincs egy éve annak, amikor Te ezeken a hasábokon utaltál a MAZSIHISZ, illetve Zoltai Gusztáv iránti személyes ellenszenvedre, melyet akkor valamiféle személyes . a n y a g i . s é r t e t t s é g r e . vezettél vissza.
  Ne haragudj, a bíróságon az ilyen tanút elfogult tanúnak nevezik, s mint ilyet kizárnak az adott ügy tárgyalásáról…
  *

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (8 szavazatból)
 19. Szégyelem magam …

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 20. Csacsika!
  *
  Másrészt, szerinted “…Zoltai nélkül meg se született volna az EMIH…” Ez ugyanaz a kifacsart érvrendszer, mint az a ködös gondolategyüttes amely azt hirdeti, hogy Szovjet Oroszország nélkül meg sem születik a fasizmus (v. nácizmus)…, mely “logika” gyűlölettől elhomályosult szeme szintén kettőslátástól lát torz képeket… Holott tudjuk, hogy a fasizmus nem csak az első világégés, de az önmagáért való gyűlölet terméke is…
  *

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 21. A volt Nagykanizsai rabbi szelleme kisert.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 22. Avi

  én korántsem érzem a hazai zsidóságot olyan megosztottnak, ahogy te leírod. Döntő többségük irtózik a Fidesztől és általában a magyar hangsúlyozom magyar jobboldaltól. Ennek nemcsak történelmi okai vannak azaz a Horthy és a nyilas vészkorszak okán, hanem az a kétszínű sunyi elvtelen orbáni politizálás amelynek bármikor lehet kárvallottja, vagy ha az érdekei éppen úgy kívánják kedvezményezettje a hazai zsidóság de bárki, így a cigányság, az értelmiség, a románság, a szlovákság, a külhoni magyarság, nyugdíjasok, egyetemisták stb.. Nos a hazai zsidóság lévén többségük művelt, képzett, okos, és már csak tragikus történelmük miatt magas fokú önvédelmi rendszerrel ellátott pontosan ezt nemcsak érzékeli, de teljes mértékben el is utasítja a jobboldalt. És ez az amit nem képvisel nemhogy következetesen, de sajnos sehogy a Mazsihisz (Slomóról már ne is beszéljünk ő egy áruló), és ez az amit valami oknál fogva Jeruzsálem figyelmen kívül hagy. De ettől még a hazai zsidóság légyen az vallásos vagy nem egységes homogén a tekintetben biztosan, hogy pontosan látja a Fidesz miként az országra, a nemzetre úgy a zsidóságra ráadásul különösen veszélyes.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (14 szavazatból)
 23. A Fidesz akarom mondani Orban körül van olyan ami valódi es az aminek látszik?
  Elképesztő

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (8 szavazatból)
 24. Herics
  Biztosan van igazságod viszont szerintem az izraeli vezetés tökéletesen tisztában lehet az itteni dolgokkal és mint az általam hatalmas tiszteletnek örvendő “Lehar” mondta, a diplomáciai játékszabályokat nekik is be kell tartani.
  A hazai zsidósággal kapcsolatban a saját családomban is kétfelé húzunk. Van ill. most már csak volt közeli rokonom aki kemény zsidógyülölő és Jobbik szimpatizáns volt miközben a fia Izraelbe készül kivándorolni. Az egyik gyermekem már kint él a másik szintén nem érzékeli a veszélyt és igen csak a jelenlegi rezsimhez húz a szíve. Ezért nem is beszélünk soha politikáról. Teljesen abszurd dolgok ezek. Közeli ismerősöm a napokban hívott telefonon, hogy a neten írták, 100 egyenruhás izraeli katona lépte át a határt. Mire én mondtam neki, hogy nincs mitől félnie mert ha elérik fatornyos kis lakóhelyünket csak vegye elő az anyjának születési bizonyítványát igazolandó, hogy Ő is zsidó származású. :))))))))))))))
  Másrészről én nem olvasom azokat az oldalakat ahonnan Ő tájékozódik. A férje pedig echte náci!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 25. Köves rabbi urat nem, Radnóti Zoltánt viszont ismerem. Szerintem van annyira hiteles ember, hogy megérdemelje a válaszokat.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +6 (6 szavazatból)
 26. Deutsch Tamás egykori kérdését várjuk újra, jó lenne ha a vilagpolitikában olyannyira jártas képviselő úr exponalna magát:
  -Ki a … ez a Köves Slomó?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (5 szavazatból)
 27. A fide$$-nek kellett egy diszcigany, disztudos, diszsportolo, es most van neki egy diszzsido.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +5 (7 szavazatból)
 28. Kedves Avi,

  hát igen az apámnak volt olyan gyerekkori barátja, aki a vészkorszakot követően megtagadta zsidó gyökereit és gyermekei sem tudtak róla. Majd az egyik a 30 –as éveiben megtalálta apja származásának dokumentumait és pár évre rá kivándorolt Izraelbe, a másik pedig emiatt meg megtagadta apját, anyját. Szóval sokféle sors, sokféle elme van és főleg a fiatalok körében előfordul zsidó származású Fidesz szimpatizáns, de antiszemita is, én saját hittársaink közül egyet sem ismerek személyesen aki ennek a jobbér bandának drukkolna kivétel nélkül vagy baloldali vagy liberális gondolkodásúak. Ami pedig Izraelt illeti: a világ zsidóságának legyen az vallásos vagy nem az egyetlen iránytűje a zsidó állam, amely alkotmányában is kifejezi, hogy képviseli és védelmezi a diaszpórát. Nos amit itthon a Fidesz és a kuzinja a szélsőjobb a Jobbik művel az igenis bőven adna tennivalót Jeruzsálemnek, és én úgy gondolom, hogy a szép szavak már nem elegendőek. Az meg, hogy szavuk sincs a Köves Slomó féle gengszterekhez, vagy nem akadályozták meg, hogy a ZSVK itt tartsa meg soron következő kongresszusát az nem diplomácia mivel ezzel csakis legalizálnak egy antidemokratikus, a jogállamiságot semmibe vevő Orbánt amely a hazai zsidóságot aktuálpolitikai érdekének vagy ellenségének tekint.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (4 szavazatból)
 29. http://index.hu/belfold/2013/04/12/barroso_eljaras_indul_magyarorszag_ellen/

  a külügy a minap rendelt meg külföldi jogászoktól szakvéleményt a negyedik alkotmányozról, nos kidobott pénz ha csak nem önmaguk megnyugatatására rendelték meg hiszen Barroso levele sokadszor minősíti a fitíymeszt.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 30. http://index.hu/kulfold/2013/04/12/a_becsi_nagykovet_maganemaljei_miatt_tamadta_az_osztrak_tudositot/

  no és a fentiek is jól kifejezik, hogy az Orbán kormány több mint autoriter

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -1 (1 szavazás)
 31. Világ Fantomszervezetei Egyesüljetek. Van egy új vezetőhely ismét.
  Ne haragudjatok. Olyan jól mutat, addig amíg meg nem szűnik. Vagy sohasem volt?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
 32. Kedves KORDON BLUED,

  Nekem sohasem volt semmiféle anyagi vitám Zoltai úrral, de komoly és hiteles dokumentációval rendelkezem arról, miként is „befolyásolja” az egyedülálló öregeket a Mazsihisz adminisztráció. Pénzért, természetesen – nem vallási alapon. Kívánságodra – és persze Bartus úr hozzájárulásával – itt is közölhetem ezeket a terjedelmes dokumentumokat. Van saját web lapom, ott is vitatkozhatunk. De kifejezetten ragaszkodom hozzá, hogy NE TAKARJUK KI A NEVEKET a dokumentumokból. OK?
  .
  A napokban a kezembe került Moldova egyik könyve. Ő idézi benne, hogy a 2001-es népszámláskor még 12.781-en vallották magukat zsidónak. A tavalyi 10.940-es szám közel 15 százalékos csökkenést jelent. Biztos vagyok benne, hogy a Mazsihisznek nincs is több mint 2.000 hitközségi adót fizető tagja. (W. János unokatestvérem a hódmezővásárhelyi Hitközség elnöke volt, hosszú éveken át. Nagyjából ismerem a vidéki hitközségek helyzetét is.)
  .
  A Mazsihisz általában százezres zsidóságra hivatkozik, amikor az állami támogatásért besorol. Meg tudod-e nekem magyarázni, hogy kik között és hogyan oszlik meg a százezer zsidóra jutó pénz?
  .
  Ami Köves Slomót illeti: szeretne többet kihasítani a magyar zsidóságnak jutó állami „fillérekből”. Ezért nyalja a vezér talpát – nem hinném, hogy valós vallási, vagy emberjogi indokai lennének.
  .
  Nem állok egyik zsidó szervezet pártján sem, de jól esne, ha a temetőkben nagyobb rend és tisztaság lenne, ha a temetések nem kerülnének vagyonokba, ha a Hitközség – bármely hit közössége – nem egyház, hanem azonos nézetű, származású, vallású, gondolkodású, érzésű emberek emberi közössége lenne. Nem pedig pénztár, könyvelés nélkül.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +4 (4 szavazatból)
 33. Azt,hogy hány zsidó van Magyarországon csak találgatni lehet.Hiszen nagyon sok zsidó nem tartozik egyetlen szervezethez sem.A MAZSIHISZ és az EMIH/Kövesék/ csak a vallásos zsidókat tudják nyilvántartani.Én,mint felekezeteken kívül álló ,de a holokausztot megszenvedő /20-as születésű/ nem tudom elfogadni Köves Slómó “üzletpolitikáját”Nem is értem,hogy vannak zsidók,akik mellette állnak,ha csak nem a rebach végett.Ami Izraelt illeti nekik Magyarországnál jelentősebb gondjaik vannak.Magyarország akkor válna “élesre”,ha a maradék zsidókat létükben reális veszély fenyegetné.Addig marad a diplomáciai reakció a disznóbb megnyilvánulásokra.Véleményem szerint aki fiatal és eladható képzettsége van,az szedje a sátorfáját.Nem kell megjátszani a hülye horgászt,aki az üres tónál kapásra vár.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 34. Ami Köves Slomo-t illeti csak annyi positivum irható a javára, hogy a Sip utcát főleg az ügyvezető igazgatót próbálja semlegesiteni. Ügyes, de ezzel árulóvá lett, ez igaz, de egyelőre nem lop többet mint Zoltai.
  Ami a temetőt illeti az az egyik fő disznósága a Zoltai féle Sip utcának, csak erről nem nagyon beszélnek. A soron következő Élet Menete rendezvény is a Sip utca malmára hajtja a vizet. Ennek az elnöke, ez a kövérkés fiatal ember ugyan miért a Siop utcában tartja az irodáját, egyátalán ki gründolta ebben is milyen üzlet lehet? Egyátalán ki lát bele a Sip utca pénzügyeibe? Slomo rabbi próbálkozik, sok eredményt mnem mutat fel, csak a saját jhasznát. Egyelőre

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos