Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csalással nyert 2010-ben a fideszes polgármester 2013. január 17. csütörtök 1:03

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csalással nyert 2010-ben a fideszes polgármester

Kiskunfélegyháza – Feljelentést tesz a fideszes láncszavazás ügyében az Együtt 2014. Nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen egy Bács-Kiskun megyei fideszes politikus részletesen elmondja, hogy a láncszavazás módszerével hogyan hajtottak végre választási csalást a Fidesz-KDNP kiskunfélegyházi polgármesterjelöltje, Kapus Krisztián javára 2010-ben.

Ajtai Tibor, a kormánypárt megyei választmányának tagja, a megyei cigány önkormányzat elnöke a hangfelvételen elmondja, hogy csaknem 300 embert „mozgattak” a városban, 11 autóval hordták őket szavazni. A lánc első tagjának az volt a dolga, hogy az üres szavazócéduláját kihozza, ezt követően egymás szeme láttára kitöltötték azt, a következő ember visszavitte, bedobta az urnába, majd kihozta a saját szavazó céduláját üresen, és így ismétlődött a folyamat egészen a szavazói lánc utolsó szeméig.

Az Együtt 2014 Választói Mozgalom szerint az elhangzottak alapján a kiskunfélegyházi önkormányzati választásokon történtek felvetik a választás, a népszavazás, a népi kezdeményezés és az európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény gyanúját, ezért feljelentést tesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +27 ( 29 szavazatból)
Csalással nyert 2010-ben a fideszes polgármester, 4.8 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Mi van ebben meglepő ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  2. Csodáltam volna hogy ha nem csalnak .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  3. Ezt hivják ugy hogy jobboldali nemzeti keresztény demokrata erkölcs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  4. Miért csak ezt az egy fideszest állítják pellengérre? Mindenhol így nyertek! Csaltak,és a majom ellenzék nem óvta meg a szavazást. Sehol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  5. Ezért álltak meg este hétkor is kígyózó sorok a szavazóhelyek elott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  6. Szerintem sincs ebben semmi meglepő. Ezt a pártot az ügyeskedés, a haszonlesés, a hazugságok, a rágalmazások, a mások megfélemlítése, az erőszakosság, valamint a mérhetetlen önzésből eredő politizálás jellemzi és a határtalan hatalomvágy élteti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  7. Bayer “úr”!
    Ajtai “úr” állat-e?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  8. Mindezeket az aljas csalásokat, trükköket ezért tudták megcsinálni, mert például az MSZP és a többi párt politikusai a saját hatalmi pozíció harcukkal voltak elfoglalva és szartak a vidéki állapotokra. semmi segítséget nem adtak.
    A fideszes önkormányzatok jegyzői, mint a helyi választási bizottságok vezetői és nem mint a törvényesség őrei az eddig bonyolított választások összes adatával rendelkeznek. Természetesen kiadták a fidesz szervezőinek, hogy kik nem szavaztak soha, vagy alkalmanként. Indulhatott a megkeresés és rábeszéléssel vagy zsarolással meggyőzés. Természetesen a fidesz javára. Ez igazolja, hogy honnan került elő ennyi plusz fideszre szavazó emberke. Ha mozgóurnát kértek, akkor oda természetesen csak fideszes delegált mehetett ki. Ha valaki megfigyelő kifogásolni mert valami csalást, azt másnak koholt ürüggyel feljelentették, nyakukra küldték a hatóságok valamelyikét. Pl. tiltott pálinkafőzés vádjával !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  9. Kedves jaja49, azért tudták megcsinálni, mert egyrészt a kétharmad otthon maradt, másrészt meg az összes hatalmi ág tele lett rakva fideszes mamelukokkal, akik megakadályozták a törvényi előírások érvényesülését. Orbán módszeresen építette a bolsevikok által jól bevált kettős hatalmat.
    Sajnos, most is hasonló lesz a helyzet: a hatalmi ágak tömve vannak fideszes mamelukokkal, annyira, hogy magukon kívül másoknak betekintést sem engednek, a kétharmad pedig most is otthon szándékozik maradni, “mert nem találnak olyan voksokra érdemes önjelöltet, akire érdemes lenne szavazni”.
    Meseháziék propagandája (hogy sok szavazót fognak mozgósítani), úgy ahogy van porhintés, ugyanis alapvető emberi természet figyelmen kívül hagyása: amikor mesterségesen vannak összeugrasztva az alattvalók, mindig sokkal többen vannak közülük olyanok, akik “közömbösséget mutatnak”.
    Az Orbán – diktatúrát választással legyőzni vágyálom, semmilyen érv nem támasztja alá a megvalósíthatóságát. Demokratikus eszköz persze maradt még jócskán, csak azoknak az alkalmazását éppen Meseháziék mindenképpen el akarják kerülni. Ez pedig annak a jele, hogy igazából nem akarják leváltani Orbánt, mert félnek a rendbetétel feladataitól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  10. Ilyen a fidesz , mindig is ilyen leszez Orban szemelyisege . Vesziteni em tud , nyerni akar mindig eszkoszvalogatas nelkul. Inkorrekt csalo , raadasul bunozoi stilus jegyei jol latszanak. Mikent lwhet ez a gengszter magyarorszag miniszterelnoke ez itt a kerdes? El kene mar itelni vegre valahara , leultetni oda valo a bortonbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  11. A joghézagok pártja, az oszt jónapot vezérrel az élükön magasról és nagy ívben tesznek a törvényekre, na ilyenekkel szemben demokratikusan fellépni, hát nem csoda, ha körberöhögik őket!
    De majd, ha nem tartják be a szabályokat, köteles kivezetteti őket!
    Mer’ itt olyan, de olyan demokrácia van, hogy már attól koldulunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  12. jaja49:”Mindezeket az aljas csalásokat, trükköket ezért tudták megcsinálni, mert például az MSZP és a többi párt politikusai a saját hatalmi pozíció harcukkal voltak elfoglalva és szartak a vidéki állapotokra. semmi segítséget nem adtak.”
    2006-os önkormányzati választások eredményeképpen egyedül Budapest volt szoci régió. A vidék fideszes, ahol a hívek arroganciájával az önkormányzati vezetés minden szoci kormányzati segítséget támadtak, pl. az Apollo Tyres munkahelyteremtő beruházását, támadták a Hankookot, Veresegyházára a francia fecskendőgyárat, sőt részben a kecskeméti Daimlert is. Elképesztő uszítás és hisztériagépezetet működtet a fidesz a sajtó segítségével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  13. tisztaszivvel
    Hiszen a szlogenjük is ez volt:
    “Minél rosszabb az országnak, annál jobb a Fidesznek!”
    És milyen emberi lények, akik ilyeneket a hatalomba juttatnak, ez lenne a hazaszeretet, kokárdával és mentével feltupírozva?!
    Most már itt vagyunk:
    “Minél jobb a Fidesznek, annál rosszabb az országnak!”
    És még mindig a hazaszeretetről hablatyolnak! Én ezt egészen másnak nevezem!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  14. csakén,
    A Hannibál tanár úr ismétlődik:( a nemzeti butaság juttatta ide az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  15. csatt
    Mivel az EM8 év kudarcában vastagon benne voltak a fidesz által delegáltak helyükön hagyása, erősen remélem, hogy ilyen hibát még egyszer nem követnek el! Most a hatalmi mámorban sokan kimutatták a foguk fehérjét – azoktól MIND meg kell szabadulni. Demokratikus módszerrel: minden igazgató, vezető ellen a beosztottak TITKOS szavazásával kellene eljárást indítani. Ha elismert, jó szakember: akkor megerősítik, ha egy undormány ejtőernyős: akkor kiejtik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  16. Mit kell ezen csofálkozni!

    Ez ugyan abból a tőből fakad, mint amikor Sólyom urat megválasztották, Áder úr egyenként ellenőrizte az egyébként titkosan leadandó fidesz szavazatokat az urnába dobás előtt!

    És lám hogy meghálálta neki a sors! Most Ő van az elnöki palotába!

    Na ezt próbálja bárki is Űberelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  17. Volt olyan kerület ahol még éjjel kettőkor is szavaztak.Az ellenzék meg semmit nem tett csak belenyugodott a végeredménybe.Akkor ezek után kire szavazunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  18. A magyarázatot hallottátok? PRÓBAFELVÉTEL volt a szavazás gyakorlására???
    A jegyzőt, akinek az irodájában történt a felvétel, azóta kirugták.
    Nektek kérdéses a feljelentés kimenetele, mert nekem nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  19. Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez lesz várható 2014-ben is, ha lesznek egyáltalán választások. A fidesz nem fogja olcsón adni a bőrét, és ezért minden aljasságra, fondorlatra képes lesz.
    Ne gondolja senki, hogy hagyni fogják a Fidesz ZRT bezárását. Ezért mindenre képesek, hogy ne így legyen. Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  20. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Trulla !
    Írod, hogy ezért álltak még este 7-kor is a kígyózó sorok szavazásra várva.
    Hát nem este hétkor, de még este tízkor is a – t ö r v é n y t e l n ü l –
    m e g h o s s z a b b í t o t t zárási időt kihasználva odarendelt FidSS trollok tömegei…
    Az érdekes még az a dologban, hogy ezt előzetes szervezés hiányában nem lehetett volna így megumbuldálni. Ez puccs volt a javából.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  21. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .

    Irén!
    .
    Amig a mai ellenzék balfácánkodik, addig a Vezér pávatáncát járja.
    Így volt ez a Sólyom megválasztásakor is. A titkos szavazás legelemibb szabályait megszegve (vakondok irtás) a mai államelnök Áder minden egyes fideszes szavazatát személyesen leellenőrízte [fotózással egybekötve], Mandúr László Mszp-s házelnök h. pedig érvényesnek nyilvánította ezt még a hülye számára is egyértelmű választási csalással elnyert szavazást.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  22. Igen, mindnyájan emlékezünk : -a vezérürü évekig nem járt be a parlamentbe a 8 év alatt.Akkorában sokszor kérdezegettem ismerőseimtől: ilyenkor hol van, mit csinál ?Azon kivül, hogy ” kezelgetteti magát külhonban ” – más válasz nem nagyon volt.
    Képzeljük el, hogy a rafináltagyú mennyi ébren töltött éjszakát áldozott arra , míg kidolgozta stratégiáját a választással kapcsolatban., amelyik éppen olyan aljas, mint ő maga.
    Gyenge vigasz az, hogy egyszer úgyis minden kiderül.mint ahogy az is hogy normális embernek százszor kellene aljasnak születnie, mire utólérné ezt a . .
    Szóval, nincs rá szavam . . .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  23. Az egész országot képes egyetlenegy gonosz, kapzsi hiperaktív hülye tönkretenni.
    Soha többé bolondot az ország élére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  24. Az állami nyakravalót Orblininek, ugyanúy, mint elõdjének, Benitonak!
    Az egyetlen, ami elmebetegségét meg tudná “gyógyítani”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  25. Ez nem újdonság számomra, hogy csaltak. Ki ne tudna róla, hogy az egyetemistákat átirányították abba a kerületbe, ahol a fideszes polgármester jelölt vesztésre állt. Ezen kívül a kissebbségieknek 2000 ft-ot fizettek a kopogtató céduláért. Kocsival jöttek értük és vitték őket szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  26. Kíváncsian várom, hogy mit mondanak az atv.-n erről. De azt gondolom, hogy az elmúlt 8év a hibás. Tényleg. Miért engedték hatalomba a köztörvényes bűnözőket.?Pedig könyv is megjelent erről.Tudvalevő volt, hogy bűnözők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. Most Orbán kénytelen a nyugdíjasok kegyeit keresni,még pénzt is ígér 2013 végére,hogy megnyerje a választást.
    Ez az ember már a bábaasszony kezében is hamisan sírt fel és egyenes beszéd azóta sem hagyta el a száját.A követői pedig ugyanilyenek.
    Medgyessi jóindulatú naív volt,Gyurcsány becsületes türelmetlen,Bajnai pedig korrekt szakember,de mindhárman egyformán becsületesek voltak Orbánnal ellentétben,akinek az aljas hazugságai égrekiáltóak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  28. EDCarping véleményével 1000%-ban egyetértek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Mjda ezerrel többet kapott a polgármester, mint az MSZP-s ellenfele.
    Az 3-400 nem számít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  30. Majd

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  31. csibész Aki csaló az csaló. Nem értem hogy mered rájuk bízni magad. Honnan van képük ezeknek bírálni sztálint vagy hitlert? A különbség csak a mennyiségekben lehetőségeikben és kvalitásokban mérhető. A mieink pitiánerebbek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos