Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbánt szajkózta a közrádiós papagájkommandó 2012. december 22. szombat 15:25 Forrás: atlatszo.hu

 • Hozzászólások(28)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Orbánt szajkózta a közrádiós papagájkommandó

Budapest – Rejtett kamerás felvétel jutott az atlatszo.hu birtokába arról, hogy magukat rádiós újságíróknak mondó személyek a kormány és a miniszterelnök igazáról győzködték a december 17-i diáktüntetés után a közszolgálati Magyar Rádió székházába bebocsátást nyert szociológus hallgatót.

Mint ismeretes, december 17-én a Humán Platform oktatási és kulturális ügyek miatt tartott Szalay utcai tüntetéséről több ezer ember, főleg gimnazista és egyetemista diákok a Kossuth tér és a Nagykörút érintésével a Rádióhoz vonultak.

A tüntetőket a rádiónál rendőrsorfal és Stein Róbert tartalomigazgató várta, aki közlése szerint felsőbb utasításra nem engedi a hallgatók és a Humán Platform pontjainak beolvasását, de szívesen átveszi azokat. A tömeg szavazás alapján úgy döntött, hogy ezzel nem elégszik meg. Harmadik próbálkozásra Tóth Fruzsina első éves szociológia hallgató bejutott az épületbe, majd a 21 órai híradás első híreként a műsorvezető szerkesztve ugyan, de beszámolt a diákok követeléseiről.

Érdekes dolgok történtek azonban odabent. Az atlatszo.hu-hoz eljutott rejtett kamerás felvétel alapján önmagukat újságíróként meghatározó, általunk nem ismert MTVA alkalmazottak a kormány igazáról győzködi a hallgatót. A rádió munkatársa korábbi interjúira hivatkozva azt is állítja, hogy az elvonások miatti szénszünet nem érint vizsgákat, azonban ez sem igaz.

Stein Róbert mellett a videón szereplő hölgy Kocsis Éva, a 180 perc nemrég a Lánchíd Rádiótól a közrádióhoz került műsorvezetője.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +27 ( 31 szavazatból)
Orbánt szajkózta a közrádiós papagájkommandó, 4.8 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:

 • Hozzászólások(28)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

 1. Előre a kordonbontói úton!
  Semmi nem tartja vissza a hatalmon lévőket, mert már elvesztek erkölcsileg is, ennél alább már csak, ha a vakondok is érdeklődik!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +35 (37 szavazatból)
 2. Van meg lejjebb?? Orbannal igen! O a legalja a legaljanak

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +39 (41 szavazatból)
 3. A kjözszolgálati médiák, fülkeforradalmárok által lecserélt személyzete a FIDESZ agitációs és propaganda gépezetének részekét működik. Nem csodálkozom ezért a történteken. Így működött a bolsevik AGIPPROP is. A nemzeti együttműködés rendszere sok más tekintetben is alkalmaz jól bevált bolsevik módszereket. Remélem a fiatalkokban az elmúlt napok történései kitörölhetetlen nyomot hagynak, s nekik nem kell negyven évet várniuk a demokrácia helyreállítására, mint az én korosztályomnak.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +27 (29 szavazatból)
 4. Személyeskedem.
  Engem nem kell sokáig győzködniük a diákoknak, hogy ha kell, felálljak a ládáról.
  Szóljatok!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (18 szavazatból)
 5. Ez az önjelölt, magát újságírónak hazudó “tárgyaló” ribanc a fizetéséért “dolgozik” a TEK soft kommandósa (Média-Gestapo) . A magyar rádiót megszállta a kormány!
  Milyen alapon tartóztatja fel a tüntetők képviselőjét? Provokálják az erőszakos fellépést ovi utasításra. :((((((((((((((

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +26 (26 szavazatból)
 6. Örülök ennek a videónak.
  Ezek a srácok nem most jöttek le a falvédőről, ha felvették ezt az anyagot.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +27 (29 szavazatból)
 7. a kamerás felvételen, ki ez a dagadt ribanc, és milyen jogon kérdezősködik, akadékoskodik, okoskodik, az a feladata?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +21 (23 szavazatból)
 8. A Kközszolgálati Kossuth rádióból egyebet sem hallok csak Orbánt.Már nem is hallgatom a Kosuth-ot.A “több,mint egymillió”hallgató velem már egyel kevesebb.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (18 szavazatból)
 9. Kár volt Kocsis Évával beszélgetésbe bonyolódni. Minden rezdülésén tetten érhető volt a destruktív szándék. A lakáj média tipikus figurája, semmi több.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +29 (31 szavazatból)
 10. A PÖCSÖK életre keltek! Még nem tudják,hogy velük is ki lehet @aszni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (18 szavazatból)
 11. Orbán bukni fog. Nagyot. Mert megérdemli. Még kapaszkodik, de a mögötte álló oligarchák már keresik a következő becserkészni való kormányfőt.
  Ez a trampli Éva meg keresheti magának a másik vackot.A kislánynak nem kellett volna szóba állni vele. Mert őt is bemocskolják ezek az elvtelen markotányosnők.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +23 (25 szavazatból)
 12. Megnéztem a videót és nem értem, hogy az „újságírók” miért vitatkoznak, miért győzködik a diákok küldöttét. Az újságíró feladata nem a kormány álláspontjának védelme, hanem a hallgatóság tájékoztatása. Az újságírás normái szerint a tudósítás közvetlenül nem befolyásolhatja az eseményeket, amiről tudósítanak.
  .
  A diákok egyébként hibát követtek el, amikor nem egy kis csoportot – például 3 főt – küldtek be a petícióval, hanem egy ifjú hölgyet, egyedül. Aki a rádió részéről úgy intézkedett, hogy csak egyetlen fő léphet be a petícióval, az pontosan tudta, hogy az ifjú hölgy odabent defenzívába kerül, ha vita alakul ki. Ez arra vall, hogy a rádiós megbízottakat profi tárgyaló „készítette fel”, profi módon alakították a beszélgetés helyszínét (nagy térben, állva, a „rádiósok” támadó állásban) – mindez vagy a TEK-re, vagy a titkosszolgálatokra enged következtetni.
  .
  A diákoknak – ha lesz folytatás – ilyen támadási felületet nem szabad megengedniük többé. És hát gyakorolniuk kell a tárgyalási módszereket, ezt is meg kell tanulni. Nagy baj persze még nincs, de profikkal szemben kizárólag profi módon szabad fellépni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +24 (26 szavazatból)
 13. Nem profik ver G…K , 19 eves kislannyal nem szabadna eleve ilyen stilusban beszelni de hat Orban modszereit ismerjuk ! Gatastalan elvtelen szemetlada.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +22 (24 szavazatból)
 14. A fiatal diákvezető hölgy túl járt az eszükön és felvette a győzködést. Gratulálok neki. Lebukott az orbáni lakáj csapat.
  Diákok, rajtatok múlik az ország sorsa. Ne engedjétek magatokat átrverni Orbántól és vigyázatok az időhúzással is próbálkozhatnak.
  Aztán közben szétmorzsolják a diák vezetést. Vagy megpróbálják lefizetni őket, vagy megfenyegetik, ha nem megy jön a szülők befolyásolása…
  Csúnya hatalommal van dolgunk!
  Egyedül az erő az amitől Orbán retteg. Ha a diákság kivonul az utcára, már maga Orbán mondja , elsöpörték a kormány terveit. Fiatalok, a jövőtöket ti alakitjátok. Sok sikert ehhez. Az egész ország-kivéve a lakájokat-veletek van .
  Hajrá fiatalok, hajrá Magyarország!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +22 (24 szavazatból)
 15. Kedves Csacsicska
  Januárban a kormány kegyetlenül bekeményít !
  Valamelyik nap írtam, hogy itt a pont , itt a vége a diáktüntetéseknek, már elfogadott tény, hogy nincs tovább!
  Ha 2013-ban kimennek tüntetni , akkor ott már a rendőrség komolyabban fel fog lépni, mert OV-t már nagyon idegesíti amit a diákok művelnek és a tüntetést egy gyűjtő helyében fel is számolja!
  Ugye emlékszünk még a D-day demonstrációra?
  Sokkal többről volt szó, mint a munka törvénykönyve. A demokráciát kellett – volna – megvédeni és olyan, egyszer már megszerzett jogokat kellett volna visszaszerezni, mint az igazságos és méltányos közteherviselés
  Ez is kudarcra itéltetett! Pedig a rendvédelmisekben bíztunk – többek között én is – de csírájában fojtotta el OV a demonstrációt!
  Nem , nem és nem akar összejönni semmi sem !!!
  Ezért vagyok szomorú és letört mert engem OV el akar üldözni Hazámból!
  Tartok tőle , hogy sikerülni is fog neki!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +16 (18 szavazatból)
 16. Ügyes lány!!!!
  Nagyon tetszik!
  Ezek a szolgalelkű barmok, mit gondoltak? Meggondolja magát és a 6 pont után oda írják éljen a VEZÍR, és csak vicceltünk?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +19 (21 szavazatból)
 17. Sedona:

  Nincsenek könnyű helyzetben a diákok. Leginkább a felsőoktatási intézmények – és általában a pedagógusok – támogatása hiányzik. Az utóbbi lehet döntő. Ha a pedagógusok megijednek az állam által kinevezett igazgatóktól – lásd: Balatonalmádi, ami voltaképpen nem más, mint Orbán üzenete: „ostoba tanárok, ez vár rátok mindenhol !!!” – akkor nincs tovább.
  .
  Ha lenne ütőképes Pedagógus Szakszervezet, akkor a diákok mellé állnának – végül is hosszabb távon a munkahelyük függ a diákok sikerétől. Kérdés, hány titkos szolga épült be a szakszervezetekbe? Hány Gaskóval, hány árulóval kell számolni?
  .
  2013 januárjában már nem az a kérdés, szembe tudja-e állítani Orbán a tanárokat a diákokkal (vélhetően már nem), hanem hogy a tanárokban van-e elég kurázsi?
  .
  Felnőnek-e a tanárok a diákokhoz, vagy sem? Ez az új év első kardinális kérdése?

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (10 szavazatból)
 18. Csacsicska
  “Felnőnek-e a tanárok a diákokhoz, vagy sem? Ez az új év első kardinális kérdése?”
  .
  Igen. Ez lesz az új év első kardinális kérdése.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (11 szavazatból)
 19. proaktiv
  2012. december 23. vasárnap
  03:01

  “Csacsicska
  “Felnőnek-e a tanárok a diákokhoz, vagy sem? Ez az új év első kardinális kérdése?”
  .
  Igen. Ez lesz az új év első kardinális kérdése.”
  És fel tudunk e nőni, mi mindannyian a gyerekeinkhez?
  Ezzel bővül ki a az új év első kardinális kérdése.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +9 (11 szavazatból)
 20. Szemfényvesztés az egész!
  A HÖOK április végéig tárgyal a kormánnyal!!!
  Addig meghoznak minden törvényt ami nekik tetszik, a HÖOK meg nézhet ki a fejéből…
  Lesz leggyengébb láncszem!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +11 (11 szavazatból)
 21. Bizom benne hogy nem lesz kozottuk Gasko, Parragh ,Demjan fele penzert barmit tipusu EMBER.Ha van az esetleg a fidelitasnal tudom elkepzelni, mert az o agymosasukat a szuletesuk pillanataban elkezdik.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +8 (8 szavazatból)
 22. Értelmetlen minden reménykedés.
  A Vasárnap reggelben Orbán közölte, hogy 2013-ban rajtol az oktatási törvény.
  TÖRVÉNY!!!
  Akkor miről akar tárgyalni a HÖOK április végéig?
  Most vagy én vagyok nagyon buta, ( ami nem lehetetlen ) vagy a diákok a tanárokkal együtt nagyon meg vannak vezetve!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +10 (10 szavazatból)
 23. Nagyon szép ez a tüntetés DE a szakszervezetek miért nem álltak ki
  a diákok mellett.Fo..nak gaskó és társai ,eszükbe sem jutott hogy ki álljanak a DIÁKOK mellett. Szemét egy bagázs.!!!!!!!!!!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (7 szavazatból)
 24. Jó lenne egy pozitívabb képet a cikk fölé tenni. Ezen a lehorgasztott fejű gyerekek egy szürke masszának látszanak, pedig egyáltalán nem azok.

  Drága fiatalok, büszkék vagyunk Rátok!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +7 (7 szavazatból)
 25. "tisztelthölgyeimésuraim"

  .
  .

  TÓTH FRUZSNA SZERETÜNK !!!
  .
  Okos, talprasett és bájos forradalmár lány. Meghatóan korrekt…
  .

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 26. A tisztánlátás kedvéért nem árt, ha nem feledkezünk meg arról, hogy a lánchíd rádió egyike a számos jeles magyar náci médiumoknak. Lehetne szélsőjobbost is mondani, de úgy nem lehetne korrekten megkülönböztetni a fidesztől és kormányától. Mint ahogyan felbújtó és tettes között is van némi különbség.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 27. Lanchid Orban tulajdonaban van! Orban fasiszta ezt lathattuk Gyongyosi felszolalasa kapcsan ahol a mai napig nem allt ki a media ele! Allitolag valami seggnyalo musorvezeto csinalt Orbannal riportot tegnap este magyar privat teveadon a tv -2 ami szinten az o tulajdona meg Simicskae!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +3 (3 szavazatból)
 28. A DIÁKOKNAK M O S T NEM SZABAD MEGÁLLNIUK A TÜNTETÉSEKKEL! – a kitartásukon, okosságukon, fiatalos épeszű ravaszságukon múlik a megállapodás.
  Semmi olyan igéretnek, amelyet nem kapnak meg korrekt módon írásos formában, ne döljenek be, ne fogadják el. Ne hagyják magukat csőbe húzni…….

  Aljas színjáték folyik, az USA-ba alapítványba utalt 12 MILLIÓ DOLLÁR igen jól jött volna a felső oktatásba fektetni, nem az amerikai magyarok szavazatainak a megvásárlására létrehozott alapítványba. De ki is ennek az alapítványnak a tulajdonosa, melyik Orbán???????? – jó lenne tudni! – végülis nem aprópénz 12 MILLIÓ DOLLÁR!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos