Ronai and Ronai
AMERIKAI

A diktátorok már befogadták Orbánt 2012. november 20. kedd 4:52 | AN

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A diktátorok már befogadták Orbánt

Budapest – Az Európai Unióban a kereszténydemokrata és néppárti európai politikusok hazudozásai miatt még nem nyilvánvaló, hogy Orbán Viktor egy diktátor, miközben Orbán kiépített fasiszta rendszerét már elismerően méltányolják a világ diktátorai. A fehérorosz Lukasenko, akit ugyanúgy nem lehet leváltani választásokon, mint Orbánt sem, kimondta a lényeget az új magyar nagykövet beiktatásakor: elismerően szólt arról, hogy Magyarországon felszámolták a demokráciát és a piacgazdaságot. Európa pedig nem fogta fel, hogy megszületett az Unió első fasiszta állama.

A magyar értelmiség és a magyar lakosság nagyobbik része ma is azt gondolja magáról, hogy fejlettebb kultúrát képvisel, és felette áll a tőle keletre levő, primitív diktatúrákban élő ázsiai népeknek. Ebben téved, mert ugyanazon a szinten áll, és kívülről nézve ugyanazt teszik, mint az ázsiai despoták által vezetett keleti diktatúrák kisebbségben levő ellenzéke: minden alkalommal nekirugaszkodnak a választásoknak, amelyeket rendre elveszítenek, mert nem értik meg, hogy az egész választási cirkusz egy bohóckodás, és a diktátor hatalmi legitimációs hazugságának az eszköze. Magyarország öntelt népe azt hitte, hogy a szláv tengerben és a keleti országok között valamilyen nyugati civilizációt képvisel, és csupán az orosz elnyomás miatt él diktatúrában. Az idő azt bizonyítja, hogy ez tévedés, a félázsiai barbár nép (Orbán Viktor meghatározása) cseppet sem civilizált, fogalma nincs az emberi jogokról, a demokráciáról, a polgári öntudatról, önbecsülésről. Pontosan olyan, mint a legprimitívebb diktatúrák alattvalói. Vezetői az azeri, a kazah és más szörnyállamok partnereivé tették az országot, amely intellektuálisan ezeknek az országoknak a szintjén áll. Ha ezt eltűrik, akkor mindenképpen.

Átmenetileg próbálták az ország liberálisai az országot a Nyugathoz kapcsolni, de részben a korruptságuk miatt, részben a nép műveletlensége, tudatlansága, ösztön szinten levő gondolkodása és ázsiai barbarizmusa végül a neki megfelelő államformához, a diktatúrához vezette el. Lényegében ezt mondta elismerően a fehérorosz despota, amikor kijelentette: “Magyarország szocialista ország volt. Jó barátok voltunk régebben. Nagyon közeli volt a kapcsolatunk. Végül elegük lett a demokráciából és a piacgazdaságból és kijózanodtak” – mondta Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök. A fehérorosz hírügynökség szerint az új magyar és francia nagykövetek kinevezésekor beszélt erről.

S ha a magyarokban nincs annyi önbecsülés, polgári ethosz, önérzet, hogy ennek ellenálljon, a demokratikus értelmiség nem képes a népet felvilágosítani, primitív, hazug, szélsőjobboldali uszításokat megfékezni, nem képes egy pitiáner falusi futballistát elzavarni, aki önkényesen egy diktatúrát hozott létre, akkor megérdemli a fehérorosz despota elismerő szavait. Pontosan olyan, mint a keleti primitív diktatúrák gyáva alattvalói. Amerikából pontosan úgy tekintenek rájuk, mint az ázsiai barbár diktatúrák szerencsétlen és nyomorult alattvalóira, akiken nem lehet segíteni, mert nincs tartásuk. Angliában a legkisebb változtatás miatt, amelyet a nyugdíjrendszerben kívántak eszközölni, kétmillió ember ment azonnal az utcára. Amerikában, ha egy szakszervezet jogait megnyirbálják, elfoglalják az állam törvényhozásának épületét. Magyarországon pedig felszámolták az alkotmányos demokráciát, a köztársasági államformát, a jogállamot, és éppen olyan választási törvényt fogadnak el, amely Lukasenko nyomdokain jár, és nincsenek elemi erejű tiltakozások. Primitív, barbár és ázsiai nép – ezzel intézik el a világ demokratikus részén. És kérnek még egy sört.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +40 ( 58 szavazatból)
A diktátorok már befogadták Orbánt, 4.3 out of 5 based on 39 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

51 Reader’s Comments

  1. Nekem most ennek a cikknek a hangvétele nem tetszett. Az ázsiai népekről lenézően beszél. Aki ezt írta, ismeri-e rendesen az ázsiai kultúrákat? Ha hasonló hangvételben írna a zsidókról vagy a cigányokról, már lenne is nagy hőbörgés.
    Való igaz, hogy Ázsiában sok a despotikus, elnyomó rendszer, viszont gyakran ugyanazoknál a népeknél fejlett, több ezer éves kultúrát találhatunk. Néhány száz éve Európában is despotizmus volt, meg kell nézni, hogy 5-600 éve hogy működött egy európai királyság.
    A magyarságnak meg igenis vannak ázsiai gyökerei, de ez nem szégyen. Valószínűleg az újságíró nagy antirasszistának tartja magát, de süt belőle az európai felsőbbrendűség-érzés.
    Félreértés ne essék: Lukasenkót is, Orbánt is utálom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos