Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ötven éves az első Bond-film 2012. szeptember 15. szombat 23:11 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ötven éves az első Bond-film
London – Az első James Bond-film bemutatásának 50. évfordulója alkalmából a 007-es filmsorozat sztárjai, köztük Roger Moore hétfőtől a forgatási helyszíneken turnéznak.
.
A 007 Days of Bond elnevezésű túrán korábbi Bond-lányok – köztük Eunice Gayson, Britt Ekland és Shirley Eaton –, valamint a főszereplő 007-es brit titkosügynök ádáz ellenfeleit alakító színészek is részt vesznek. A túra érinti többek között a skóciai felföldet, a walesi Penbryn Beach-et, valamint az angliai Stoke Parkot.
.
A programot a BBC online kiadásának beszámolója szerint Roger Moore indítja az apró skóciai szigeten álló Eilean Donan kastélyban, ahol Pierce Brosnannal az 1999-ben bemutatott James Bond: A világ nem elég című film néhány jelenetét forgatták. A 84 esztendős Moore, aki 1973 és 1985 között hétszer alakította a 007-es ügynököt, egy olyan Aston Martin DBS autóval érkezik a kastélyba, amely a 2008-as A Quantum csendje című epizódban szerepelt.
.
A jubileumi Bond-napok turnéján a színészeken kívül számos más stábtag is részt vesz. A program Londonban zárul szeptember 24-én.
.
Ian Fleming Bond-regényei nyomán először 1962-ben a Dr. No című film készült el Sean Connery főszereplésével. A legutóbbi, a Sam Mendes rendezésében Daniel Craiggel forgatott 007 – Skyfall című epizód premierje októberben lesz.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Ötven éves az első Bond-film, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. James Bond Forever!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. “Daniel Craig, aki sokak szerint nem igazán hozza a szuperkémre jellemző brit arisztokrata fílinget – a producer, Barbara Broccoli viszont elégedett az alakításával.”
    Én gyerekkorom óta szeretem a Bond sorozatot, de az utóbbi részek, engem sem nyűgöztek le annyira, látványos, pörgős, de nincs benne az amit a nagy elődök bele adtak,
    Sean Connery
    George Lazenby
    Roger Moore
    Timothy Dalton
    Pierce Brosnan
    ezekből a kedvenceim:George Lazenby élethű verekedése (őfelsége titkos szolgálatában)
    Roger Moore, bosszantóan felsőbbrendű arisztokrata modora, (ő volt az igazi szerintem)
    Timothy Dalton a makacs (pitbull)
    Pierce Brosnan hűvös elegancia, humor.

    Daniel Craig: sajnos az ő karaktere össze vissza szaladgál, mindenkit lelő, megver, engedetlen.nem MI6 ügynöknek való

    Ráadásul nincs Q, pedig annak idején a szovjet kémek azért utaztak Bécsbe, a bemutatóra, hogy megnézzék, milyen új kütyüt talált ki Q a filmben, mert ők azt mondták, mindennek van alapja, és abból az oroszok sokat meg is próbáltak megcsinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. egyetértek, craig-et én sem csípem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Nem tudom, de nekem Sean Connery-vel volt az igazi. Nem nagyon láttam másokkal, Roger Moore inkább a “Minden lében két kanál”-hoz (The Persuades) vagy az “Angyal”-hoz kötődik. 1977-től tudtam nézni az osztrák TV-t, ott játszották is ezeket sorozatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Nem is tudom, fiúk-lányok..
    Daniel Craig-nek megvan az alakja, arca ( hölgyrajongók számára a világító kék szeme) a szerephez, az arisztokratikus eleganciát viszont tényleg csak Roger Moore tudta hozni.
    Talán ha továbbképezné Craig-et, mint Michael Caine tette Sandra Bullockkal a Beépített szépségben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Sem a Bond filmekben, sem másik filmekben nem tetszik Daniel Craig.
    Most méztem meg a Tetovált lány c. filmet vele… hm, újságírónak is csapnivaló.
    Igaz, előtte megnéztem az eredeti svéd Millennium trilógiát.
    Nekem is Sean Connery volt az igazi Bond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. Kedves “Bondista” barátaim (vagy inkább “Bondosok”?), mindegyikünknek megvan a maga kedvenc 007-ese, és persze a kedvenc filmje is. Nálam a sorrend (erősen szubjektív, nem tagadom): Sean Connery, Pierce Brosnan, Roger Moore, Daniel Craig, Timothy Dalton, George Lazenby. A kedvenc filmjeim (valamennyi az, de a “legkedvencebbek a kedvencek közül): You Only Live Twice, Diamonds Are Forever, valamint a “nem hivatalos film”, a Never Say Never Again. A legjobb Q: Desmond Llewelyn, a legjobb M pedig Judi Dench.

    Persze, mint mindenen, ezen is elvitatkozgathatunk elég hosszasan. De egy biztos (gondolom, ezzel valamennyien így vagyunk): a filmtörténet egyedülálló produkciója a Bond-saga, amely 50 éve él, és – folyt. köv.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. Jaj, és majdnem kihagytam Moneypenny-t, ezer bocsánat! Természetesen Lois Maxwell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Tenyleg nem szeretnek senkit megbantani, de az osszes Bond kozul Craig es Dalton volt az akibol kinezem, hogy bir futni, ugrani stb…
    A tobbiek igazi testnevelesbol felmentett arcok, noha az o filmjeik sem voltak rosszak!

    A Csino Royal jobb film volt mint az azutani az teny, de nem rossz arc a Craig es volt szerencsem talalkozni vele es nagyon korrekt, nem nagykepu embernek tunt – noha nem mindennap trecselek vele!

    A filmet meg sajnos-nem sajnos fel kellett porgetni, mert azota van egy Bourne srac es Cruise fele MI is igencsak hozza napjaink feelingjet ebben a kategoriaban!
    Velemenyem szerint az emlitett 2 alternativa is kezd elszallni a foldtol!

    Azert megnezzuk ezt a Craig fiut – hatha most tobbet sikerul kihoznia magabol!?.
    ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  10. olyat nem mondott sose Bond, h nők irány szülni, hanem szépen levette a lábáról a nőket és a tett mezejére lépett. Nekünk meg itt maradt Mr. István Varga.
    Hömmm, az Én Nevem: Varga. Varga István. Böff, Röff, Röff,
    mekkora különbség :-)))

    szeretnivalóan macsó és hímsoviniszta film, ami annyi bájjal bírt, hogy a ma már máskülönben nem PC (politikailag korrekt) dolgok is simán elmentek benne

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. HIstván
    2012. szeptember 17. hétfő
    16:17
    Hogy jön ide a BOND témához, a köcsög varga?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Hamond:
    Hát úgy hogy Bond macsó , de mai szemmel csomó hímsoviniszta kis stikli van ezekben a filmekben, kicsit leegyszerűsítve : a nők szexuális tárgyak. De ettől meg szerethető a film, mert Bond sármos. Varga Röfi ugyanilyen hímsoviniszta dumát nyomott, de az csak simán tahó.
    Azt akartam mondani, hogy az igazi macsó és a tahó között az a különbség hogy az előbbit a nők elfogadják. Az utóbbi meg macsó akar lenni, de csak Röfi lesz.

    Aki ennek lélektanát meg akarja érteni, nézze meg az eltűnt mint a kámfor című filmnek azt a jelenetét, amikor J Lo a bárban ül , jön csomó pacák tök jó dumaval de mindet el hajtja. Aztán jön George Clooney a legrosszabb dumaval: meghívja tom egy italra? És J Lo elolvad. Na ez a macsó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

James Bond visszatér Isztambulba 2012. április 30. hétfő | AN

Az első Bond-lány 75 éves 2011. március 17. csütörtök | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos