Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem akarnak másik bíróságot a sukorói vádlottak 2012. augusztus 7. kedd 16:34 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem akarnak másik bíróságot a sukorói vádlottak
Budapest – Elhamarkodottnak és megalapozatlannak tartja a sukorói telekcsere-ügy öt vádlottja közül három a Fővárosi Törvényszék elnökének kezdeményezését, hogy a büntetőügy tárgyalására az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke más törvényszéket jelöljön ki, ezért levélben fordultak Handó Tündéhez.
.
A levélben Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatója, Markó Andrea, a Pénzügyminisztérium volt szakállamtitkára és Császy Zsolt, az MNV volt értékesítési igazgatója azt írták: nem tartják lehetségesnek, hogy a saját álláspontja szerint túlzott terhekkel küszködő Fővárosi Törvényszéknek a nyári ítélkezési szünet és a vezetői szabadságolások ellenére 24 órára sem volt ahhoz szüksége, hogy a 41 oldalas vádiratot, valamint a 40 ezer oldalnyi iratanyagot megismerje, értékelje s ennek alapján megalapozott javaslatot tegyen.
.
Mint írták, Handó Tünde csak a bírósággal és az ügyészséggel köteles konzultálni, a vádlottakkal nem. Ezt az alaptörvénnyel ellentétesnek tartják.
.
A Központi Nyomozó Főügyészség július 20-án jelentette be, vádat emelt Tátrai Miklós, Császy Zsolt, Markó Andrea, valamint F. Zsolt értékbecslő és V. Bálint ügyvéd ellen. Tátrai Miklóst, Császy Zsoltot, Markó Andreát és F. Zsoltot egy külföldi befektetői csoport a Velencei-tó partjára tervezett kaszinó-beruházása kapcsán különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette kísérletével vádolja a főügyészség, amelyet Tátrai Miklós és Markó Andrea tettesként, míg Császy Zsolt és F. Zsolt bűnsegédként követett el, míg V. Bálint ellen 2 rendbeli közokirat-hamisítás bűntette a vád. A beruházással összefüggő telekcsere-szerződés esetén 1,294 milliárd forint kár érte volna az államot.
.
A vádlottak Handó Tündének írt levelükben azt írják: mivel kiemelt jelentőségű ügyről van szó és ezeket az ügyeket soron kívül kell tárgyalni, a levél aláírói szerint a várhatóan időigényes tárgyalás a fővároson kívül megnehezítené mind egzisztenciájuk, mind családi kapcsolataik fenntartását és a gondoskodásuk alatt álló gyermekek nevelését, továbbá jelentős anyagi többletterhet jelentene számukra és védőik is megfontolják, vállalják-e továbbra is a védelmüket. Azt írták: a tanúk is szinte kivétel nélkül Budapesten és vonzáskörzetében élnek, utaztatásuk nem csak milliós nagyságrendű többletkiadással terheli a bíróságok költségvetését, de rendkívüli módon megnehezíti a tárgyalás gyors lefolytatását is.
.
Tátrai Miklós, Markó Andrea és Császy Zsolt szerint a büntetőeljárás tárgyát képező szerződés, valamint annak keletkezési körülményei az elmúlt négy év kétségkívül legnagyobb politikai vihart, médiaérdeklődést és közfigyelmet kiváltó közügyévé váltak. Mind a politikai viták, mind a büntetőeljárás eddigi fázisai alapvetően a fővárosban zajlottak, s ez nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy az országos és a nemzetközi sajtó is folyamatosan, nagy terjedelemben számolt be valamennyi fejleményről – írták. Szerintük azzal, hogy a bírósági szak esetlegesen Budapesten kívülre kerül, a tárgyalás nyilvánossága jelentős mértékben sérül.
.
A vádlottak úgy látják, a kijelöléssel semmi garancia nincs az eljárás gyorsítására, „önmagában a kijelölés, illetve annak fentebb részletezett következményei jelentősen csorbíthatják a védelemhez és a tisztességes eljáráshoz való jogot – s ily módon bizony alapvetően befolyásolhatják a tényleges bírói döntést is”.
.
„Meggyőződésünk, hogy ebben a büntetőeljárásban a politika már eddig is sokkal nagyobb súllyal volt jelen az egészségesnél”, fogalmaztak. Hozzátették: „Bizonyosságot nyert az is, hogy az eljáró hatóságok már eddig is sok esetben törvényellenesen jártak el. Dokumentált tény, hogy a nyomozást végző Központi Nyomozó Főügyészség eljárása során számos jogszabályt megsértett, s a vádat is a törvényes határidőt követően emelte”. Hozzátették: a Fővárosi Bíróság jogerős döntése szerint egyes gyanúsítottak úgy töltöttek 109 napot előzetes letartóztatásban, hogy annak törvényes feltételei egyetlen percig sem álltak fenn. Egyértelmű az is, hogy az iratbetekintés megtagadásával a Fővárosi Törvényszék jelenleg is súlyosan sérti a vádlottak jogait – írták nyílt levelükben.ű
.
A Fővárosi Törvényszék elnöke július 26-án, az OBH elnökéhez beterjesztett indítványában az ügyek időszerű elbírálásának biztosítása érdekében két kiemelt jelentőségű büntetőügynek az áthelyezését kérte másik, azonos hatáskörű bíróságra. Az Országos Bírósági Hivatal elnöke az indítványok megalapozottságát a törvény rendelkezése alapján megvizsgálja és döntését az Országos Bírói Tanács által április 17-én elfogadott elnöki ajánlásban foglalt szempontok alapján hozza meg – közölte még pénteken az OBH. Hozzátették: ez az eljárás folyamatban van.
.
A Fővárosi Törvényszék elnöke indítványában a büntető ügyszak hosszú idő óta fennálló rendkívüli leterheltségére hivatkozott, amely miatt a két soron kívüli eljárás lefolytatására nincs lehetőség, tekintettel arra, hogy június 30-án a folyamatban maradt elsőfokú büntető peres ügyek száma 522 volt. Ebből a soron kívüli ügyek száma 351, míg a kiemelt jelentőségű ügyek száma jelenleg 223, ebből 42 ügy még nincs kitűzve. Amíg a büntető ügyszakban országos átlagban egy bíróra 17 ügy jut, addig a Fővárosi Törvényszéken ezt az átlagot lényegesen meghaladóan 28,7 ügy jut, mutatott rá az OBH közleménye.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 7 szavazatból)
Nem akarnak másik bíróságot a sukorói vádlottak, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. ovi nem akar újabb tüntetést Pesten, pedig így is lehet … :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  2. Ez az egész kitalált ügy csak a megfélemlítést szolgálja. Az Orbán rendszerben még bűnözni sem kell ahhoz hogy sittre vágjanak. Ha mégse jön ez össze – a pár megmaradt, nem korrumpált tisztviselőnek köszönhetően – az egzisztenciális tönkretevés még mindig sikeres lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  3. Azt remélem, hogyha ismét helyreállítják Magyarországon a jogállamot, mindazok akik megakadályoztak egy ilyen nagyságrendű beruházást , vádlottak padjára kerülnek a koncepciós pert indítókkal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  4. Régi favicc jut erről eszembe: ha a nagyanyámnak áramszedője lett volna, akkor trolibusznak hivták volna.
    Hűtlen kezelés bűntettének kisérlete… ez egy nagyon rossz vicc, mivel nincsen bűncselekmény!!! A vádlottak ártatlanok és rendes emberek is, mert nem vallottak Gyurcsány Ferenc ellen, ezért most büntetés jár nekik.
    Mikor és ki fog felelni azért, hogy meghiusult ez a beruházás, ami nagyon kedvező lett volna az országnak?! Orbán fúrta meg a dolgot, mert nem tudta elviselni, hogy a szocialisták valami nagyot és gyümölcsözőt tegyenek.
    A beruházás nagyságára tekintettel a telket még ingyen is oda lehetett volna adni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  5. Aha, jogállam … , aha független, nem központi kézivezérlésű bíróságok …. .Orbánisztánban ?????????
    Tisztelt magyarok, hány évesek tetszenek lenni ????
    Remélem, hogy A FELELŐSSÉGRE VONÁSKOR az Orbán és társai ügyeit tárgyaló bíróságot is MINDEN 2 HÉTBEN ÁTHELYEZIK AZ ORSZÁG ÁTELLENES RÉSZEIRE !!!!!
    Ha lesz egyáltalán tárgyalás és ESETLEG NEM PONT A SANYARGATOTT, ALAPVETŐ JOGAITÓL MEGFOSZTOTT, MINDENÉBŐL KIZSIGERELT NÉP LESZ A BÍRÁJA ENNEK AZ ELMEHÁBORODOTTNAK ÉS BANDÁJÁNAK :-))) !!!!!
    Imádkozz vityuska, hogy legyen neked igazi bíróságod és NE A NÉP “SZOLGÁLTASSON IGAZSÁGOT NEKED” !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  6. Csak hogy a nagyságrendeket lássák az idióta fideszbuzik is:
    1,3milliárd kár érte volna (!) az államot (bár én ha jól emlékszem, ez volt a telek értéke, és ezért cseréltek volna el egy másik ingatlant, ami szintén hasonló nagyságrendű volt, talán 800millió , így a kár ennek a fele sem, de mondjuk, hogy így volt) szájerné és pol-pot petya szerint.
    Viszont elmaradt 450milliárdnyi (1,5milliárd euro) beruházás, sok ezer munkahellyel, világszínvonalú létesítménnyel és évi sok milliárdos adóbevétellel.
    Mivel a beruházók nemzetközi bírósághoz fordultak, ezért a kormány “kénytelen” volt 1,5milliárdért (!) ügyvédeket felfogadni (persze pályáztatás nélkül), hogy képviseljék a magyar államot.
    Mindezt úgy, hogy nem érte valójában egyetlen ruppó kár sem az országot, csak a felcsúti bohóc berágott, mert őt nem vonták be a beruházásba, pedig Martonyi dácsájában találkozott a befektetőkkel is.
    Tehát a végeredmény: nincs 450milliárdos beruházás a járulékos pozitívumokkal, viszont van 1,5milliárdos kiadás haveri ügyvédekre, és ha nem jól végzik a dolgukat, akkor ha a nemzetközi bíróság kártérítést itél meg az izraeli beruházónak, akkor azt majd mi, adófizetők fizethetjük, ami szintén milliárdokban lesz mérhető.
    Ezek után kiknek kellene börtönbe kerülni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  7. Azt hiszem hiába leveleznek a Tündivel, hisz az OVisbarát pont azért lett odatéve, ahova, hogy az ilyen ügyeket úgy tegye-vegye, hogy a végén legyen elmarasztaló ítélet. Itt csak a nemzetközi nyilvánosság segíthet, de érzésem szerint ez se nagyon zavarja az OVist, vért akar a felcsúti bohóc!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  8. “különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette”
    .
    Orbánékat mikor jelenti már fel ugyanezért valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  9. Sukoron nem történt semmi,nem valósult meg károkozás,ha az a kb.1milliádos kár megtörtént volna az semmi ahoz képest amit a fecsuti örület okoz az országnak,ez nem a hatalommal való visszaélés?Direkt fecsutra kitalált törvényeket hoznak,hogy a vezér ott pöfeszkedhessen a saját ,állami pénzekből létrehozott birodalmában.Ha sukoró ügyben elitélnek valakit,akkor ha az arányokat nézzük akkor fecsút miatt vissza kell állitani a halálbüntetést.Tiltakozásunkat meg kellene szervezni,oly modon hogy nem megyünk ki a meccsekre,ennek a “csak a foci”majomnak ez fájna a legjobban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  10. antifülke 2012. augusztus 7. kedd 22:13
    100%-ig egyetértek veled, de engedd meg, hogy egy “lényegtelen” részlettel
    kiegészitsem:
    Mennyt ért volna a telek, a projekt megvalósulása után(?) és mit és most?
    Csak maga a telek, mint vagyontárgy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  11. Azért ne felejtsük el, az ilyen “jogi” eljárásokhoz a bíró urak és egyéb jogászok is a nevüket adják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  12. Hogy hova, melyik bíróságra fog kerülni az ügy, erről nekem vannak sejtéseim. Handó Tündike helyében én a kaposvári bíróságot preferálnám.
    Talán nem is véletlen, hogy az ATV két nappal ezelőtti Egyenes Beszéd c. műsorában Békéscsaba mellett Kaposvárral is példálóztak,.
    Miért is?
    Röhejes volt az az eset, mikor egy internetes hozzászólás miatt a kaposvári fideszes elnök beperelte az illetőt.
    Rekord idő alatt (1 – 2 nap) kinyomozták, beperelték az elkövetőt, és a bíróságon máris (azonmód) sorra is került a dolog. Mintha fontosabb tárgy nem is lett volna.
    Volt szerencsém az inkriminált hozzászólást még törlés előtt elolvasni. Hát mit mondjak?: nem vagyok ügyvéd, sem bíró, de laikus megítélésem szerint több mint piti ügy volt. Milliószámra írnak naponta ilyen hsz-eket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  13. Politikai pártoktól és kormányoktól függetlenül MINDAZOKAT SÚLYOSAN MEG KELLENE BŰNGTETNI, BILINCSE VEZETVE MUTOGATNI, akik ilyen horribilis, SOK-SOK EMBERNEK MUNKÁT ADÓ BERUHÁZÁST MEGAKADÁLYOZTAK!!!!!

    Vannak érdekek, amelyek fölé illene bármely politikusnak, kormánynak emelkednie, ez pedig az EMBEREKNEK A MUNKAVÉGZÉS lehetőségében a biztosítása. JOGA LEGYEN MINDENKINEK DOLGOZNI! –

    akik pedig MUNKAHELYEK TEREMTÉSÉNAE a LEHETŐSÉGÉT GÁTOLJÁK MEG BÖRTÖNBEN a HELYÜK!!!!!!

    A munka jövödelme az ÉLETFELTÉTELEIHEZ elengedhetetlenül kellenek, akik ezt megakadályozzák, azok életellenes bűnt követnek el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. Kérték hagyó Tündét … Ki is ős ???
    És Független … Ez meg a másik.
    És mennyi kár ÉRHETTE volna az államos SZERINTÜK.
    És mennyibe került az államnak eddig ez az ügy? Bocs. Az adófizetőknek.
    Vagy is az adófizetők pénzén keménykedik Orbán király?
    .
    Sok itt a ha, lehetett volna, érhette volna …
    .
    Inkább jegeltessék ezt az ügyet mert könnyen beletörik a magyar bugyli …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. Igen , Kedves BMK ! Egyetértünk , mert én láttam azt a riportot ami a helyi fideszes polgármesterrel készült , aki azért siránkozott hogy ez a beruházás évi 2 MILLIÁRD helyi adóbevételt jelentene !! Akkor miről is beszélünk ???!! Nem baj “majd jönnek az ügyvédek” és lerendezik hogy volt-e taggyűlés vagy nem !! A fent említett EMBEREK pedig módszeresen ki lesznek készítve , “oszt jónapot ” !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. Akik most vakon szolgálnak a rendszer szemétségeihez nem gondolnak a jövőjükre. Ha idősek megértem, mennek nyugdíjba, na de a fiatalok? Hány kormány alatt kell majd még ítéletet hozniuk – nem kellene eladniuk magukat!
    2006. gyújtogatóinak hőssé avatását is majd egyszer meg kell magyarázni – legalább is reménykedem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. drSzántóKovácsJánosDr

    Ha jól emléxem, Demjánnak volt egy álma egy pozsonyi kaszinóépítésről, lehet, hogy innen fúj a szél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Elszamoltatni visszamenoleg 22 evet, akkor lenne esely kivezetni ezt az orszagot a godorbol. Addig amig 2 part cserelgeti a helyet addig nem lesz rend Mo-n.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Csak abba gondoljon már bele a sok hozzáértő., bár nem csoda h Amerikából fogalmuk sincs… hogy ezen a területen egy kajakpálya van amit ezek a rendes emberek halál nyugodtan letöröltek volna a telepen levő büfével házakkal együtt,ahol úgy tübb tucat ember száll meg edzőtáborozás miatt nyáron hetente az ebből élőket ki kárpótolta volna??? SOK-SOK MUNKAHELY TEREMTŐDIK mennyi megszünt volna! és kétlem h egy ilyen ahogy írta HORRIBILIS beruházás kárpótolta volna a takarítók büfések portás stb.-t a Magyar kajak.kenut sportot!, mert igen itt rendezik a kölyök versenyeket ,az ország 3adik legfontosabb kajakpályája , amellett hogy a velecei tó látképét is elrontotta volna
    DE! Ez egy fikarcnyit se számított volna a beruházóknak( vagy akkor nem ide kellett volna építkezni csak azért h a gazdagok velencei tavat nézhessék kaszinózás közben!),és ezen okokból + mint magam is kajakos vagyok nem örültem volna egy ilyen beruházásnak, lehet engem anyázni meg elvakult fideszesnek hinni bár nem vagyok az
    Több ezer kajakos ,edző és a helyiek akik itt dolgoznak akik jórésze idősebb nem hiszem h angol tudás nélkül felvették volna őket a kaszinóba, nekik mind rossz lett volna ez a beruházás ,ezek után mérlegeljenek, persze könnyű külföldről okoskodni,de láthatóan ,nem látják a dolog egészét v nem is érdekli magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (6 szavazatból)
  20. anonymus – lehet engem anyázni meg elvakult fideszesnek hinni, bár nem vagyok az – ez már valami, hogy tagadja! Megsimogatta a lelkemet))))))))))))
    Egyszer tán még szégyenkezni is fog?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Nézze ezt azért írtam h ne ezzel támadjanak, nem tagadok semmit nem vagyok elvakult fideszes ,amit írtam amik szerintem értelmes érvek voltak, semmi közük pártszimpátiához egyszerűen arról szolt hogy nekem a kajaksport rengeteg adott!!! sok emlékem kötődik ehhez a pályához is, és emiatt borzasztó dühös lettem volna ha megvalósult volna ez a beruházás, v talán Németországban v az USA-ban elképzelhetőnek tartja hogy lerombolnak egy utánpótlásközpontot csak hogy egy szép panorámájú kaszinót építsenek?(Mert van több hely is Velencei tavon nem csak Sukoró , csak gondolom erre tudták volna a legkönnyebben rátenni a kezüket)
    Érdekes hogy azon kívül h leminősítették a kommentem , nem kaptam érdemi hozzászólást csak amit ön írt , pedig én hajlandó lennék vitatkozni ha írna valami érvet is,mert ez a demokrácia vagy nem? hogy az embereknek különböző véleménye van

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. anonymus: Elkerülte a figyelmét antifülke, nyugger, Kydonna, bolygó hsz-e?
    Ők elmondták a lényeget, nincs mivel kiegészítenem a véleményüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. anonymus
    Ha az evezősport szerelmesei azért álltak volna ki, hogy jogos kárpótlásként kapjanak egy MÁSIK épületet, és a tervben biztosítsák az evezőspálya megmaradását – azt megérteném. De a gyerek kiöntését a lavórral együtt – azt nem. Tudomásom szerint nem akarták betömni a tavat, tehát én látom azt, hogy ettől megszűnt volna az evezés lehetősége. Továbbá lehetett volna támadni a tervek részleteit, elérni néhány emelet elhagyását a tájkép védelmében, stb. stb.
    De egy egész projektet támadtak, ami hasznot hajtott volna az egész közönségnek – néhány magánérdeket sértve. De hát mindig ez van, csak normális helyen meg tudják oldani.
    Ti nem láttátok, hogy tényleg egy üzleti vita zajlott a hátatok mögött: Demján is rendelkezett koncesszióval, és a régió nem bírt volna el 2 nagy kaszinóvárost.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. bocs – nem “én látom” hanem “nem látom”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Drága barátaim, ezt hogyan ? Itt tart Magyarország és a világ hallgat?

    smá jiszráél adonáj
    .
    Az ügyészség kivár Zuroff ügyében
    TT
    Magyar Nemzet
    2012. augusztus 11., szombat 06:30
    Egyelőre nem indított hivatalból büntetőeljárást a Fővárosi Főügyészség Efraim Zuroff, a Simon Wiesenthal Központ jeruzsálemi igazgatója ellen hamis vád miatt – nyilatkozta a Magyar Nemzet megkeresésére Bagoly Bettina főügyészségi szóvivő.
    Nyomtatás
    Arra a kérdésre, hogy mi az oka ennek, nem érkezett választ. Előzőleg Völgyesi Miklós nyugalmazott büntetőbíró azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek: fölveti a hamis vád gyanúját, hogy Zuroff valótlan tartalmú feljelentést tett Csatáry Lászlóval szemben az 1941-es kamenyec-podolszkiji deportálások kapcsán.

    A büntető törvénykönyv (Btk.) szerint a hamis vád bűntettét az követi el, „aki a hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol”, vagy aki „más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására”.

    Amint azt az mno.hu megírta, alaptalannak találta a Budapesti Nyomozó Főügyészség a nácivadász Efraim Zuroff állítását, miszerint a háborús bűntettel gyanúsított Csatáry Lászlónak köze lehetett az 1941-es kamenyec-podolszkiji deportálásokhoz.

    A kassai gyűjtőtáborban elkövetett háborús bűntettek gyanúja miatt Budapesten július 18-án őrizetbe vett, majd néhány órával később a Budai Központi Kerületi Bíróság által házi őrizetbe helyezett Csatáry László Szlovákiának való kiadatását elsőként a Szlovákiai Zsidó Hitközségek Központi Szövetsége szorgalmazta. Később a kiadatás mellett foglalt állást Tomás Borec, a szlovák igazságügyi tárca vezetője is, aki az ügyben gyors eljárást kért az abban illetékes kassai, egyes számú járásbíróságtól. A 97 éves férfit többször is kihallgatták, ezek során tagadta, hogy kegyetlenkedett volna a kassai gettóban.

    A teljes cikket a Magyar Nemzet szombati számában olvashatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Gonoszka – véletlenül egy erről szóló híradás végét hallottam, azt gondoltam, hogy nem jól értettem, most Ön írja, hogy tényleg Zuroffot vádolják.
    Ez ma Magyarország! Dehát a 2006-os rendbontók nemzeti hőssé avatása után miért is gondolom, hogy én itt valamit rosszul érthetek?
    Magyarország fordítva ül a lovon és a gyeplőt megint a jobboldal rángatja! Nem lesz ennek jó vége…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Én sokat hülyéskedem. Így igaz.
    De ez halálosan komoly.
    Sajnos, ez az AN-en nem ért meg egy posztot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Százmilliárdot veszíthet a magyar állam 2013. november 16. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos