Ronai and Ronai
AMERIKAI

Még időpontot se kaptak Orbánék az IMF-től 2012. augusztus 30. csütörtök 19:04 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Még időpontot se kaptak Orbánék az IMF-től
Washington/Bécs/Budapest – A Nemzetközi Valutaalap (IMF) kapcsolatot tart a magyar kormánnyal és az Európai Bizottsággal, de még nem tűzött ki dátumot, hogy mikor folytatódnak a júliusban megkezdett érdemi tárgyalások a hitelprogramról, közölte az IMF külkapcsolati igazgatója, Gerry Rice. A Wirtschaftsblatt osztrák gazdasági napilap az IMF-megállapodás következményeiről és a jegybanki alapkamat csökkentéséről írt.
.
Az igazgató emlékeztetett arra, hogy a júliusi tárgyalások konstruktívak voltak. A párbeszéd folytatódni fog, a megállapodáshoz azonban egyetértés kell néhány meghatározott gazdaságpolitikai területen, beleértve a költségvetés tervezett megerősítésére szolgáló kiegyensúlyozott, fenntartható intézkedéseket és a szerkezeti reformokat, amelyek támogatnák a gazdasági növekedést – tette hozzá.
.
Szűcs Tamás, az EU budapesti misszióvezetője is azt mondta csütörtökön a Dow Jones hírügynökségnek, hogy még nincs dátumuk a tárgyalások folytatására.
.
Több mint két éve folytat – ahogy Orbán Viktor nevezi – „gazdasági szabadságharcot” Magyarország partnerei ellen Washingtontól kezdve Bécsen át Brüsszelig – írta a Witschaftsblattban megjelent jegyzetében Andre Exner. A szerző szerint a kormány szélmalomharcot vív, s lassan, de biztosan magának a miniszterelnöknek is be kell látnia, hogy egy szabad ország szabadságharca eleve kudarcra van ítélve. A kormány ugyanis az ősz folyamán állítólag hitelmegállapodást ír alá a Nemzetközi Valutaalappal.
.
Orbán Viktor és Matolcsy György számára nem marad más választás, mint a valódi ellenségek, a magas állami kiadások és a recesszió ellen harcolni – vélekedett. A 2013-as költségvetési tervezet nem fog tetszeni az IMF szakértőinek, abban 1,7 milliárd euró tervezett bevétel szerepel külföldi konszernekre kivetett különadókból, miközben egyet sem építenek le a közszférában a 700 ezer állás közül, áll a cikkben. Az IMF a hitelért cserébe minden bizonnyal kicsi, de fájdalmas gazdaságpolitikai beavatkozásokat követel majd. A takarékossági kurzus nem lesz olyan kemény, mint Görögország esetében, de fájni fog – vélte a cikkíró. A szerző szerint növekedni fognak a szociális feszültségek.
.
A Wirtschaftsblatt egy másik cikkben beszámolt arról, hogy az MNB keddi döntésével 2010 májusa óta először csökkentette a jegybanki alapkamatot. A nemzeti bank csökkenti a kamatot, hogy segítsen a gazdaságnak – írta a lap. A mélyülő gazdasági visszaesés háttérbe szorította az inflációs félelmeket – jegyezte meg. A „viták középpontjában álló, várva várt és a kormány által a gazdaság élénkítése érdekében visszatérően szorgalmazott” lépés meglepte az elemzőket, ők abból indultak ki, hogy csak az IMF-megállapodás előtt nem lesz kamatcsökkentés – írta a lap. A magyar gazdaság GDP-arányosan 0,2 százalékkal zsugorodott a második negyedévben, az előző év azonos időszakához képest 1,2 százalékkal, az EU-n belül a magyar infláció növekszik a leggyorsabban.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 10 szavazatból)
Még időpontot se kaptak Orbánék az IMF-től, 4.9 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

33 Reader’s Comments

  1. Ez a fél ázsiai vakarék mit képzel magáról? Gondolja majd mindenki úgy lép, ahogy ő szabadságharcol?
    Xervantes kár hogy nem él. Milyen jó darabot írhatna erről a szélmalomszabadságharcosról…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  2. Az időpont kitűzéséig még kérve-kéretlenül legalább ötször fogják módosítani a jövő évi büdzsét. :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Van az a 36 milliárd euró az MNB-nél! Amíg azt ki nem csiklandozzák a kasszából, mint a manyup-pénzt, addig nem is lesz sürgős az IMF megállapodás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  4. Pedig az IMF nagyon finoman figyelmeztette Orbánt, amikor ideküldte az égimeszelő görög tárgyalásvezetőt. Akit Orbán már csak ezért is került: nem tudtak olyan magas hokedlit felhajtani neki, amin állva akárcsak hozzávetőlegesen is egy csoportba tartozónak tűnhetett volna. Pedig az üzenet nem a magasságban volt – hanem a felállási hajlandóságban. Ez a tárgyalásvezető úgy otthagyta az ukránokat hiteltárgyalás közepén, mint eb a szaharát (lesz@rva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  5. nadizsu
    Abból a kormány saját letétje július végi adat alapján 2059 milliárd forintnak megfelelő betétállomány volt, ebből devizában fennálló betétnek állománya 1,5 milliárd euró (kb. 415 milliárd forint) körüli összeg. Értsd: 36-ból csak 1,5!!! Ebből akarnak asz E-on-ra elherdálni 340 milliárd forintnyi összege (több, mint a kormány devizatartalékának 3/4-ét-. A többi a bankok letétje a BETÉTESEK (magyar állampolgárok és vállalkozások) betétjeiből, amik seperc alatt kivehetők. Ez nem egy aranytartalék, ami fizikailag meglenne, hanem virtuális pénz, ami elektronikusan egy gombnyomással eltüntethető, ha a bankok veszélyben látnák.
    Tehát a túlnyomó többségéhez a tartaléknak csak ismételt einstandolással
    (v.ö. manyup) tudnának – ha tudnának egyáltalán – hozzájutni. De az árfolyamok elszállása azonnal felemésztené – azaz ebül szerzett jószág ebül veszne el.
    Egyszerűbben: most nyiszálgatják a biztosítóháló utolsó kötelét is a nagy szaltó mortále előtt. Amikor nekik a derekukon van a külföldre kimentett vagyon biztosítókötele, és a “mortale” csak a vagyonnal nem rendelkező tömegekre vonatkozik.
    NEKED hány napra való élelmiszer-tartalékod van otthon, államcsőd esetén meddig tartanátok ki éhenhalás nélkül?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  6. Rabló világ jövend el itten híveim….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  7. Nekem és még nagyon sok családnak semennyi tartalékunk már nincs, és még nem is kocsmázunk- bár lehet jobban tennénk, mert ésszel én ezt már fel nem foghatom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  8. “bumburi” – nem Cervantes-nek írják? Nem kevered a “sex”-szel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  9. “EU-n belül a magyar infláció növekszik a leggyorsabban.”
    NA ÚGY-E MILYEN JÓ HATÁSA VAN AZ “ELMÚTT” KÉTÉVNEK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  10. sydney
    Bocsánat, bocsánat, hibáztam!Kösz hogy kijavítottál. (Most pirulok)
    De véletlenül sem kevertem a sex-el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  11. Na és a megszorításokat ki fogja érezni ? Azok akik eltürik ezt a szemét korrupt, velejéig romlott vezetést. Ha MO nem képes ennél jpbb emberanyaggal előállni akkor javaslom hogy olvadjanak be az osztrákokhoz, vagy akár a szlovákokhoz is. Mindenhol jobban mennek a dolgok, dacára a magyar zsenialitásnak. Lehet hogy mi magyarok mégsem vagyunk okosabbak, szebbek, erősebbek mint más népek. Az eredmények mindenképpen az ellenkezőjét mutatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  12. Soha nem akart és akar a koszos bagázs az IMF-el megállapodni. Nem tudják teljesíteni a követelményt. Csak egy van. Becsület. Nem létezik a koszos bagázsban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  13. Az egykor a TV nyilvánossága előtt lefolyt Gyurcsány – Orbán vitából minden épeszű ember világosan láthatta, tapasztalhatta, hogy Orbán egy képességek nélküli hazudozó senki! Sajnos úgy tűnik világos eszű szavazó nagyon kevés van országunkban, és saját kárán kell most megtanulnia, hogy igaz a mondás: „Saját kárán tanul a buta”.
    Orbán alkalmatlan vezető, akár politikáról akár gazdaságról van szó, és ezt előbb vette észre és tanulta meg nyugat, mint a saját országa. Nos megérdemeljük a sorsunkat!
    Külön tragédia, hogy a „politikai elitünk” képtelen mind ezek tudatában és ismeterében egy közös platformon az ellenzéket egyesíteni! Ez megint a mi népünk!
    Ez már egyszerűen egy második Trianon, és lassan javasolt lesz maradék országunk további felosztása, mert ha nem tesszük ezt magunktól, megteszi helyettünk az élet! Az ország keleti fele egyesülhet az emigrációban lévő Székelyekkel, a nyugati fele pedig Osztrák, vagy Szlovén, esetleg Horvát befogadóra vár majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  14. Gyula Bognar, Jr.

    Becsület? Luxusadóval sujtott importcikk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  15. Kisköcsög, körberöhög a világ.
    Viktor, mikor veszed már észre, hogy nullinger vagy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  16. Mi a fene még időpontot se kapott? Pedig az IMF a mi bankunk mondta hazánk egyik bankrablója. Azért nem kell keseregni, vezérünk majd kiharcolja, ha meg nem, akkor nem is kell az a hitel. Hiszen már csak egy két év és mi leszünk Európa motorja. Addig meg építgetjük a stadionokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  17. taliga
    2012. augusztus 31. péntek
    12:21

    Mi van taliga ? Rendszerváltozás történt nálad?! :))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  18. Már előre félek a 2013-as évtől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  19. Meddig marad még hatalmon ez az ember?
    Tökre hazavágja az országot és mi a birka nép semmit sem tesz!
    OV tudja , hogy IMF és az Európai Bizottság alapfeltételül szabta a tárgyalások folytatásához a jegybankadó visszavonását, mégis ragaszkodik a sarchoz
    Jöhetnek majd az újabb sarcok, más megoldás nincs! De aközben hogy a sarcokon gondolkodnak, rohamosan még többen mennek ki külföldre! Mert 47 ezerből nem lehet megélni!
    Tapodtat sem tágít OV a jegybank megadóztatásától , gondolom már senkinek nincs afelől kétsége, hogy ő nem akarja ezt a megállapodást!
    Mivel rengeteg dolgozó ember hagyja el az országot és akik eddig adót fizettek azok ezután már nem fognak fizetni egy árva petákot sem! Mert más állam gazdaságát fogják az ottani adóval gyarapítani! Én is így teszek, menekülök innen a szülőföldemről!
    Bármit Írok ide a forumra, semmi sem történik és mindig a kisember szívja meg! A saját népét hülyének nézi, de még a külföldi szakértőket is! Nem értem – kitudja hanyadik alkalommal írom ezeket – hogy lehet ez a Magyar nép ilyen nyomorult – birka – hogy hagyja , pár tucat ember azt csináljon amit akar!
    Ezért írom én is , mint oly sokan, aki teheti már most intézze, hogy melyik országban tudna új életet kezdeni! Ősztöl, rohamosan következnek a leépítések és ez még csak a kezdet! Borzalmas idők jönnek, de ezt már ti is tudjátok kedves Amerikai NÉpszava olvasói és kommentelői!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  20. sedona,
    “Borzalmas idők jönnek”
    Igen, de nem csak gazdasági értelemben. Elindult a fehérterror is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  21. Keresztes S.
    Okos ember a más kárán tanul – a buta meg semmiből sem!
    tapis32
    Hogy te milyen optimista vagy! Tehát szerinted 2012. végéig már nem is kell tartanunk semmiféle katasztrofális fejleménytől az orbánjárás során?
    sedona ezt reálisabban látja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. CommonSense
    Annyira kár ,hogy ennyire igazad van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Megmondta, bevallotta ov, hogy azért nem akart az IMF-fel megállapodni, mert ha megállapodik, nem csinálhatott volna azt, amit akar. Most se fog megállapodni, mert nem akarja, hogy belenézzenek a kártyájába. Ilyen egyszerű.
    AZ IMF pontosan tudja, mi zajlik itt, ov nyilatkozatairól is értesül, és nem dől be a látszatnak.
    Azért kellett ov-nak a tárgyalások belengetése, hogy a pénzpiacok kicsit lenyugodjanak. Átmeneti lélegzetvétel, mert már nagyon közeledett a baj.
    Nem akar ov megállapodni, az egész tárgyalás-kezdeményezés csak szemfényvesztés volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  24. Most, hogy elengedték az azeri baltás gyilkost, Azerbajdzsán veszi a kötvényeket, így nem is kell az IMF, márciusig már kihuzzák!
    Ezek a hatalomért tényleg még az ördöggel is és még az anyjukat is….
    Hogy ennek az országnak ilyen vezető jutott, hát az elődök, akik az életüket is feláldozták az évszázadok során ezért az országért, mind forognak a sírjukban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. tapis32
    Hát nem megmondtam? szerinted egy ilyen azeri kaland után mekkora esélyünk van arra
    1. hogy még idén időpontot kapjunk?
    2. bármely olaj- vagy gázvezetéket átvezessenek az országon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Nekem csak egy kérdés maradt: Mikor zavarjuk már el ezt a kormányt a nagy fenébe ? Ilyenkor miért nem ordít senki? Gyurcsány is egy remek kommentet írt a blogjára , érdemes elolvasni! Ha a közeljövőben szeretne valamit tenni, többet magával irány az EU vezérkara és lobbizzanak azért, hogy ez a bagázs eltünjön végre ! Már az USA is számonkéri a dolgokat és mindjárt jön Oroszország is, ő pedig az Örményekkel van jóban! Oltári nagy balhé lesz még itt! Ha jövőhéten nem megyünk a Parlament elé és addig ott lenni, míg a kormány le nem mond, ha ezek után is hagyni fogja a nép, akkor nekem már csak egy út maradt, – külföld – , mindenki meneküljön amerre lát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. Gondoltam belinkelem ide amit írt Gyurcsány Úr, ha Bartus László úgy gondolja, törölje:

    2012.09.01. 15:50
    Gyurcsánynál is próbálkoztak az azeriek
    Magyarország tisztessége eladó… című, szombat délutáni Facebook-bejegyzésében a volt kormányfő arról ír, hogy az azeri diplomácia már az ő miniszterelnöksége idején is megpróbálta elérni Ramil Sahib Safarov szabadon bocsájtását.
    Twitter Facebook Tumblr Startlap Betkicsinye Betnagya E-mail kde Nyomtat

    r e k l á m
    Angol, német, spanyol, olasz, francia nyelvtanfolyamok Budapesten!
    „Magyarország tisztessége eladó” – üzeni a kormány a világnak Gyurcsány szerint, „amikor szabadon engedett egy gyilkost annak reményében, hogy Azerbajdzsán a gesztusért majd finanszírozza Magyarországot”. Hangsúlyozza: „keresztény-konzervatív kormányunk Júdás harminc ezüstjéért eladott bennünket”.

    „Ez egy régi történet, a gyilkosság 2004-ben történt. Azerbajdzsán akkori nagykövete folyamatosan kereste a kapcsolatot kormányunk tisztségviselőivel, köztük az én külügyi- és biztonsági főtanácsadómmal. Azt szerette volna elérni, hogy a gyilkosság miatt életfolytig tartó börtönbüntetésre ítélt azeri katona hazájában tölthesse le büntetését. A miniszterelnöki kabinet emberei a megkeresés után konzultáltak az Igazságügyi Minisztérium munkatársaival, mely alapján világos lett, hogy Azerbajdzsán semmilyen garanciát nem tud adni arra, hogy az elítélt hazaszállítását követően ne részesülhetne kegyelemben, azaz mentesülhet az elkövetett gyilkosság következményei alól. Ez alapján nem engedtük el a gyilkost. Orbán velünk szemben mégis megtette. Miért? Mert remél valamit. Pénzt, sok pénzt. A hírek szerint pár milliárd dollárt. De ócska…” – fogalmaz bejegyzésében a volt miniszterelnök.

    „A miniszterelnök Magyarország tisztességével, és nem mellesleg a tűzzel játszik. Az Egyesült Államok elnöke már megszólalt, fogadásom van arra, hogy az orosz külügy sem marad szótlan. Mindkét nagyhatalomnak egyetlen érdeke van ebben a térségben: legyen nyugalom. Orbán most éppen ezt veszélyezteti. Egymásnak ugrasztotta az örményeket és az azerieket, felkorbácsolta a nemzeti, nacionalista indulatokat, döntése destabilizálhatja a térséget” – írja Gyurcsány Ferenc.

    „Orbán vagy tanácsadói nyilván tudják: Moszkva legfontosabb szövetségese a térségben Örményország és nem Azerbajdzsán. Ezzel a reménytelenül erkölcstelen üggyel Washington mellett Moszkvát is magunk ellen hergeltük. Páriák leszünk a világban, egy erkölcstelen, áruló nemzet képe fog kirajzolódni. Pedig mi nem ilyenek vagyunk. Orbán nem bennünket, csak önmagát, pártját és kormányát minősíti” – hangsúlyozza az ellenzéki politikus.

    „A magyar jobboldal ezzel az üggyel elvesztette a lehetőségét, hogy hitelesen beszéljen erkölcsről, időtálló emberi értékekről. Bűnbe estek. Ocsmány, levakarhatatlan bűnbe. Árulók lettek. Elárulták a tisztességet és elárultak két nemzetet is, elárulták Magyarországot és Örményországot egyaránt” – teszi hozzá a Demokratikus Koalíció elnöke.

    „Mit teremtett itt Orbán? Mivé tesz bennünket? Jajj…” – zárul a blogbejegyzés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. sedona
    Kevés! Mert a saját és a DK nevében azonnal bocsánatot kell kérni Örményországtól kihangsúlyozva, hogy ez a lépés nem a “magyarok” csak az eszeveszett vezetőik hibája, akik a saját népükkel is ilyen erkölcstelen és alávaló módon járnak el. Ahogy azt pl az Szdsz megtette.
    Mielőtt valami baja támad az Örményországban tartózkodó magyaroknak. Már nem csak letépték a magyar zászlót, hanem aprópénzeket is dobták tele – és elégették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. TGM-től
    TGM

    Az egyszerű újságolvasó számára is nyilvánvaló kellett hogy legyen: ha kiadják a nacionalista azeri gyilkost hazájának, amelyben jelentős erők – beleértve Azerbajdzsán állam némely vezetőit – ünneplik ezt a pasast, aki álmában megölte baltával az egyik felebarátját mindössze azért, mert az illető örmény, akkor lehetséges, hogy elnöki kegyelemmel szélnek eresztik. Aki ezt a döntést Pesten meghozta, nincs eszénél. A magyar állam élén a nagyvilág ügyeiben eligazodni képtelen, agresszív és felelőtlen, vénülő kamaszok állnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. http://m.cdn.blog.hu/vi/vilagnezet/image/Orsz%C3%A1g%20elad%C3%B3.jpg
    e-Bay-en hirdetik az eladó Magyarországot: (áron alul, sürgősen, lakottan)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. Kekec:

    A Maxim magazinban volt egy hasonló hirdetés abban a hónapban, amikor M.o. az EU-hoz csatlakozott.

    Meghirdettek egy licitet egy bizonyos ‘Karjakisztán’ nevű ország eladására, 20$ kikiáltási árért. ‘Palace incuded with maids’ a fotón a Parlement épülete volt látható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. A HUN MAGYAR NÉPNEK SE GYURCSÁNY SEM ORBÁN NEM JÓ. MI KELL A MAGYAROKNAK, SZOCIALIZMUS KOMMUNIZMUS ÉS MÁR JÓL IS ÉRZIK MAGUKAT. AZZAL MÁR SENKI SEM TÖRŐDIK HOGY MAJDNEM 4 MILLIÓ EMBER TART EL MAJDNEM 10 MILLIÓT. DE MINDENKI HÖBÖRÖG ÉS SENKI SEM NÉZZ MAGÁBA MINDENKI OTT LOP AHOL TUD, DE EZ SENKIT SEM ÉRDEKEL. A KÁDÁR AZ JÓ VOLT AZT VISSZASÍRJÁK, EZ A NÉP CSAK SÍRNI TUD ÉS KORMÁNYT LEVÁLTANI. HOL A KOMCSIKAT SÍRJÁK VISSZA HOL A JOBBOLDALT, ELŐSZÖR MINDENKI A MAGA LELKIISMERETÉT TEGYE TIASZTÁBA, ÉS UTÁNA SZAVAZZON, ÉS NE NÉGYÉVENTE ROHANJON AZ URNÁKHOZ HOGY MAJD JOBB IS LEHET A FRÁSZT NEM LESSZ, NE A CSODÁT VÁRD, TEGYÉL VALAMIT…DE ELÖBB A LELKEDBEN TISZTULJ MEG, ÉS UTÁNA SZAVAZZ DE JÓL ÉS NEM A SZIVEDRE KELLHALLGATNI, HANEM A JÓZAN ESZEDRE…20 ÉVE SZAVAZOL IDE ODA, ÉS TE MERSZ HÖBÖRÖGNI… TE SE EZT A HAZÁT SZOLGÁLOD, EZ A BIRKA NÉP EZT ÉRDEMLI. A GYÜLÖLET NEM VEZET SEHOVÁ, ÖSSZE KELL FOGNI, SZERETNI KELL EGYMÁST HISZEN MINDANNYIAN MAGYAROK VAGYUNK, EGY NEMZET EGY NÉP, HA NE NEM EZT TESSZÜK, ELVESZÜNK….TEIS ÉNIS MINDEN MAGYAR…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. szilágyi pál – de miért kiabál?
    Szeretni kell egymást – mondja. Meg azt, hogy birka nép!
    Ez olyan tudathasadásos kép, olyan KDNP-s, olyan ájtatosan bunkózós, pedig a harrag(ch) rossz tanácsadó!)))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Elvileg még nem kizárt a kompromisszum 2012. október 27. szombat | AN

Begurult Budapestre az IMF 2012. október 25. csütörtök | AN

Október 23. a külföldi sajtóban 2012. október 24. szerda | AN

Die Presse: abnormális a magyar földtörvény 2012. október 22. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos