Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tündérmese, pávatánccal 2012. június 21. csütörtök 12:16 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tündérmese, pávatánccal
Budapest – Folytatódik a pávatánc: benyújtotta a kétharmados fideszes szavazógépezetnek Matolcsy György gazdasági miniszter a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény legújabb módosítását, ami most aztán már tényleg megfelel az uniós normáknak. A kormány legalábbis ezt állítja – de titkosítanák a vastartalék sorsát, hogy március után észrevétlenül ellophassák azt.
.
A CNN-en előadott tündérmeséivel és vicsorgásaival világviszonylatban is leszerepelt pojáca által csütörtökön benyújtott javaslat szerint az MNB-ről szóló törvény kiegészülne egy olyan bekezdéssel, amely korlátozza a deviza- és aranytartalékra vonatkozó egyes adatok hozzáférhetőségét. Ennek megfelelően a deviza- és aranytartalék mértékére, összetételére, a tartalékkezelés során kötött egyedi ügyletekre vonatkozó adatok, a tartalékkezeléssel összefüggő döntések és belső szabályok az MNB általi nyilvánosságra hozatalukig, de legfeljebb az adat keletkezésétől számított 10 évig nem nyilvánosak. Az adatok ezen határidőn belüli nyilvánosságra hozataláról az MNB elnöke dönt, olvasható a módosító javaslatban.
.
Mint az köztudott, a Fidesznek már csak márciusig kell kibírnia valahogy – ehhez azonban, úgy tűnik, múlhatatlanul szükségük van az IMF „készenléti segélyére” –, és ha addig meg nem buknak, saját emberüket ültethetik az MNB élére, Simor András helyébe. Ettől a pillanattól kezdve Orbán Viktor egy személyben rendelkezik az ország valutatartalékai felett. Amennyiben a titkossági záradék törvényerőre emelkedik, az orbánista jegybankelnök akár évekig titokban tarthatja, mi lett az ország vastartalékának sorsa – aminek célja az, hogy elemi katasztrófák, háborúk, terrorcsapás és más szükséghelyzetek esetén legyen mihez nyúlni.
.
Az IMF-tárgyalás azonban mégis sürgős, mert a jelek szerint a Fidesz által megszállt állam pénze már nem tart ki márciusig, a további piaci finanszírozás pedig egyre kockázatosabb és drágább. Ezért a kormány indítványozta a tárgyalásnál a házszabálytól való eltérést, és azt, hogy az általános és részletes vita az Országgyűlés 2012. június 25-ével kezdődő rendkívüli ülésén legyen, a határozathozatal pedig – módosító indítványok elfogadása esetén is – 2012. július 2-án, így akár másfél héten belül döntés születhet a az MNB törvény módosításáról
.
A fideszes jegybankelnök épp oly bebetonozott lesz, mint Polt Péter vagy Handó Tünde, hiszen a Monetáris Tanács és az MNB elnökének felmentésére irányuló javaslat csak a magyar bíróságnak vagy az Európai Unió Bíróságának az Alapokmány megfelelő cikkében meghatározott felmentési feltételek fennállását megállapító döntésének jogerőre emelkedése után, illetve az ezen bíróságokhoz fordulás határidejének leteltét követően terjeszthető a köztársasági elnök elé. Magyarán: mire az ügy végigzakatol a bíróságokon, már eleve idő telik el, a végső szót pedig megint csak Orbán kollégiumi szobatársa, Áder János mondja ki.
.
A javaslat értelmében módosulnának a Monetáris Tanács tagjainak és a Magyar Nemzeti Bank elnökének felmentésére vonatkozó passzusok, a tanács tagjainak száma pedig legalább öt, legfeljebb kilenc fő lehetne. A javaslat szerint a külső tagok száma nem érheti el a belső tagok számának kétszeresét.
.
A módosítás szerint a Monetáris Tanácsnak nem kell megküldenie a kormánynak a testület napirendjét, és a kormány képviselője nem vesz részt a tanács ülésein, miután az erről szóló paragrafust hatályon kívül helyezné a most benyújtott módosító javaslat. Változik a Monetáris Tanács hatásköre is, így a tanács állapítja meg saját ügyrendjét, és dönt minden olyan kérdésben, amit a törvény a tanács kizárólagos hatáskörébe utal. A monetáris tanács hatáskörébe tartoznak a stratégiai döntések, az operatív feladatok az MNB vezetésénél lesznek.
.
Míg a  nyilasok aranyvonata még mintegy huszonnyolc tonnányi aranytartalékot menekített Nyugatra a Magyarországot elözönlő Vörös Hadsereg elől, az ország aranytartalékát azóta szisztematikusan fosztogatták, és ma már csak három tonna van belőle. Az MNB a 81. helyen áll azon a listán, amelyen a jegybanki aranytartalékokat állították sorba. Az első helyezett a svájci jegybank. A magyar lakosságra mindössze 0,31 gramm arany jutna fejenként a Nemzeti Bank 3,1 tonnás aranykészletéből, ami az aktuális árfolyam szerint még 3 ezer forintot sem jelent egyénenként.
.
Ennél lényegesen tekintélyesebb  MNB valutatartaléka: több mint 30 milliárd eurót tesz ki, amivel a költségvetés jó néhány lyukát lehetne betömni, az állam fizethetné a fizetendőket, és a haveri kör további tollasodása után, szerencsés esetben még némi hangulatjavítást is eszközölhetne belőle a pártállam a 2014-re esedékes választások előtt.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (27 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +31 ( 41 szavazatból)
Tündérmese, pávatánccal, 4.9 out of 5 based on 27 ratings

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. A cikkből:

    “Mint az köztudott, a Fidesznek már csak márciusig kell kibírnia valahogy ”

    -
    Azaz, Simornak és az MNBnek már csak márciusig van ideje arra, hogy fizikailag kimentse a deviza- és aranytartalékot vagy a Fidesz fogja kimenteni az országból a saját magánszámlájára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (63 szavazatból)
  2. Asszem, ezzel répázhatja magyarsztán az IMF segítséget, hiába rázza pávaseggét az orbán, mint valami rossz qrva.
    .
    Az IMF nem vevő a seggrázásra, erre a módosításra meg főleg nem.
    .
    Itt a vége, fuss el vele…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (53 szavazatból)
  3. Eagle, Simor nem mentheti ki az aranykészletet, ezt te is tudod. Ez nem feladata.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  4. Ezt is a Kedves Vezetőnek ajándékozzuk majd.
    Legalábbis ez lesz az üzenete annak, hogy hagyjuk a deviza- és aranytartalék mértékére, összetételére, a tartalékkezelés során kötött egyedi ügyletekre vonatkozó adatok titkosítását.
    Ezt is elrabolja.
    Ezt is megérdemeljük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  5. Hiába beszél akármilyen – ezután meghozott – törvényről, hiszen az eddig
    általuk rögtönzött “törvények” is csak mások fenyegetésére és szigorú
    felelősségre vonására szolgálnak, de azokat sem tartják be. Eddigi szokásaik
    szerint semmi sem gátolja őket, hogy a meglévő törvényeket utólag módositsák.
    Ezek után mennyire hiteltérdemlőek magyarázkodásaik. Ki hiszi el azokat.
    .
    Én már kezdem azt hinni, hogy kivárásukkal valami isteni csodát várnak,
    ami gyakorlatilag uralmuk meghosszabbitását jelenti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  6. Mármint 2014-re esedékes…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  7. Ez a titkosítás ugyanolyan szőrösrüsztű patás láb, mint első regnálásuk idején a kormányülések titkosítása volt.
    Annyi talán a különbség, hogy a kormányülések tartalma nagyrészt belügy, míg a devizatartalék nyilvánossága a külkereskedelem alapfeltétele.
    Nem akarnak megegyezni az IMF-fel, de a titkosítási szándékból arra lehet következtetni, hogy más potenciális külső hitelforrásokkal sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  8. ricsi, talán igazad van, de vajon a csuti majomnak joga-e, hogy rátegye koszos mancsát a közös tulajdonunkra?
    én speciel nem bánnám, ha Simon áttenné utolsó napokban egy svájci trezorba a mi vagyonunkat, mert elmehetünk mi a sóhivatalba a jogunkkal, ha nem tudjuk addig börtönbe zárni ezt a bagázst!
    szemérmetlenül képesek lennének lenyulni ezt a vagyont is, hiszen a népek szó nélkül türték a magánmegtakaritásuk elvételét is, miközben 300 Ft vizitdijat baromira sokallták!
    már az is felvetődött bennem, miért olyan fontos a muzeumok mozgatása, bezárása, összevonása?
    már nincs ellopni való ipar, viszont a müvészeti értékeket könnyen és észrevétlenül el lehet kézen közös, költöztetéskor “elvesziteni” “eltüntetni valahogy.
    ne legyen igazam, de nem tudok másra gondolni, és élek a gyanúperrel – sajnos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  9. és ki emlékszik arra még rajtam kivül, első kormányrakerülésük után első tennivalóik között volt a nyugdij és egészségbiztositási pénztárak társadalmi felügyeletét világgá zavarni feloszlatni, na vajon milyen okból is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  10. A fideSS CSAK ERRE KÉPES :-(((.
    Az állami és bármilyen más hozzáférhető vagyon fénysebességgel történő lenyúlása, elherdálása és főleg saját kezükre játszása volt A CÉL MINDIG IS :-((((((.
    A fideSS soha nem gyarapította egy forinttal sem az állami vagyont, annál inkább a sajátját.
    .
    Az első fideSS-kormány idején a Bokros-csomag megszorításából eredő megtakarításokat “intézte el” hasonlóan, eszméletlen mértékű osztogatásaival :-(((.
    Most pedig ismét az láthatjuk, hogy dolgozik a jól ismert fideSS gyakorlat, lásd a manyup megtakarításokat, az uniós támogatásokat és a most “divatos” földbérleti szerződéseket :-(((.
    .
    A fideSS és ovi mindig a mások által elért gazdasági, anyagi eredményekből “veri a csalánt”, saját és pártvagyunukon kívül SOHA SEMMIT NEM TUDTAK GYARAPÍTANI :-(.
    .
    Most már nagyban játszik ovi, most már az MNB megtakarításokra fáj a foga :-((((, hogy lenyúlhassa azt is, méghozzá TITKOSAN :-(((.
    .
    Tisztelt Fórumtársaim a templom egere NEMSOKÁRA sokkal gazdagabb lesz, mint mi :-((((((( !!!
    .
    Vajon a tisztelt magyar nép és az ő mély büszkeségük EZT IS SZÓ NÉLKÜL FOGJA ELTŰRNI a csuti patásnak :-((( ???????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  11. Bajao, szerintem az aranyat a Fidesz már felügyeli, úgyhogy Simor aligha tudná kicsempészni raklapokon. A Fidesz figyel az ilyesmire.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  12. Ha ezt az IMF beveszi, és tárgyalni kezd ezekkel, akkor ott analfabéták űlnek. Ez a törvénycikkely azt jelentené, hogy az ellenőzést végző IMF – EKB – EU tisztviselőknek sem adható ki semilyen adat a jegybank működéséről, és arról, hogy mit, hogyn, és milyen technikákkal nyúltak le. Ha ténylegesen büntetőjogilag felefősségre vonhatóak volnának, akkor ez már régen elévüljön! Ez azt bizonyítja, hogy a jelenlegi kormány Orbán Viktor vezetésével köztörvényes bűncselekmény elkövetésére (bankrablásra) készül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  13. Megérdemli a magyar a sorsát. Fideszre szavazók, ugye a tartalék eltüntetése több mint a 300 forintos vizitdij? Ez kell a magyarnak…Horty szobor meg szegénység. Vagy tévedek? Bár tévednék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  14. @ricsi
    2012. június 21. csütörtök
    12:55

    Sokféle megoldás van, nem kell mindent szabályosan csinálni, főleg ha a Fidesz sem tartja be a játékszabályokat. A Fidesz-el szemben a szabálytalan a szabályos. Nem csak pénzről van szó, hanem túlélésről.

    Csak kreativitás kell hozzá, és segítség, Simor több segítséget kap mind a gyorsan elszigetelődő Fidesz. És utána a Fidesz mit tehet ha nem tetszik neki??
    Bármit is akarna tenni, ahhoz pénz kell, és pont az lesz az ami nem lesz neki.
    Ha kihúzzák alóla a szőnyeget hanyatt esik, akarja vagy nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  15. Eagle!
    igy igy, erre gondoltam én is, mit számitanak a sz@rháziak, ha az ország megmenekülne közben egy totális csődtől?
    mert ha az eltünik, az ország megszünik létezni, újra jön a kőkorszak vagy rossebb tudja mi!
    és az ország léte, élete, fennmaradása mindennél és mindenkinél fontosabb!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  16. Az olajügy 85 évre titkosítása után, 10 évre titkosítani már úgymond “kutya fasza”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  17. Egy kérdésem maradt hát ezt is végig nézzük ölbetett kézzel?Akkor ezt érdemli a magyar oszt jó napot!
    Az utolsó fogódzkodót is kihúzzák alólunk.Miért tűrünk birkaként tovább?Nem tudjuk ezt már balhé nélkül megúszni úgy sem.Lehet fanyalogni lehet gyávának mutatkozni a sorsunkat elkerülni nem tudjuk.Mindent lenyúlnak mindent megszállnak legalább ötven év mire itt újra elmondhatjuk kapitalizmust akarunk.Én már csak röhögni fogok egy felhő szélén addigra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  18. Don Karlos! de la marósfő

    a PÁVA!
    Mint díszmadár a kevélység és a nagyravágyás jelképe, s még példabeszéddé is vált: «kényes, büszke, mint a páva»
    A pávakakas hangját aligha szereit valaki. Az angyali tollazatú madár , melynek olyan csúnya a hangja mint az ördögnek.
    A páva kivált sűrűaljazatú, benőtt szakadékokkal váltakozó, nyilt területekkel határos hegyes vidéken fekvő erdőkben és dzsungelekben tartózkodik!
    Szembeszökő jellemvonása a páva lényének a zsarnokoskodás, amelyet nemcsak a tojóval, hanem még az emberrel is szeret éreztetni és amely őt a baromfiudvaron kiállhatatlanná teszi. Régi olasz közmondás azt tartja, hogy a pávának angyali tollai, ördögi hangja és orgyilkos léptei vannak.
    A páva Magyarország egyetlen vadászterületén, a Sopron megyei Szanyban élt az 1890-es években elvadultan, azonban elvadulása nem volt tökéletes. Újabb hírek!!! Most mar a Parlamentben is bekerültek ahol tancolnak fideSS módra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  19. A forint ingadozása nagyon kedvező lehet valakiknek, az sem véletlen, hanem nagy buli, ami szándékos. Az nem hűtlen kezelés kategória, ha nem 4, hanem 9 %-kal fizetünk piaci hitelkamatot?
    Ezt kéne napi 24 órában harsogni az ellenzéknek és a pávatáncost felelősségre vonni.Minél előbb. Ennél kevesebbért is megbuktak már.
    De ki vonja felelősségre?! Polt Péter…Jézus Mária, végünk van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  20. meghatározás egy kommentelőtől: F(okozott) I(ntenzitású) DE(sktruktív) SZ(@r).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  21. Erre mondják azt, hogy “különösen nagy értékre elkövetett”….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  22. Ellopják a jövőnket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  23. Igy kell ezt.
    Szét verni a demokráciát
    El lehetetleniteni a szakszervezeteket.
    Impotens völegénnyé tenni az alkotmány biroságot.
    Megbizott lakájokat ültetni az országban minden fontos
    stratégiai posztra.
    Megvenni kilora a magyar médiát.
    Az ellenzéki médiát nap mint nap fojtogatni.
    A lakosságot ügyes hazudozások közepette
    elszegényiteni.
    A szegényeket elszigetelni , megosztani.
    A külföldi magyarokat félre vezetni.
    Öket a hatalom megtartásához eszközül felhasználni.

    És egyáltalán. A magyar embert hülyének tartani és a
    végtelenségig megosztani.
    Amig ellesznek egymással foglalva, addig pedig.
    Szabadon rabolni.
    Esetleg ha mégis merne valaki makogni… szolunk a fiuknak..
    Hogy kiknek ?
    Ne legyetek értetlenek… unom hogy mindent a szátokba kell
    rágnom.
    Amugy is sietek. Meghozták az uj butort a kastélyba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  24. Igen Geyza, ellopják a jövőnket, az életünket, nagyon megtetszett a székház- eladás óta a közösben turkálás a megalomán páva-ördögnek, rettenetes, amikor egy őrültnek vagy kiszolgáltatva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. Don Karlos! de la marósfő
    Hat ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!

    a PÁVA!
    Mint díszmadár a kevélység és a nagyravágyás jelképe, s még példabeszéddé is vált: «kényes, büszke, mint a páva»
    A pávakakas hangját aligha szereit valaki. Az angyali tollazatú madár , melynek olyan csúnya a hangja mint az ördögnek.
    A páva kivált sűrűaljazatú, benőtt szakadékokkal váltakozó, nyilt területekkel határos hegyes vidéken fekvő erdőkben és dzsungelekben tartózkodik!
    Szembeszökő jellemvonása a páva lényének a zsarnokoskodás, amelyet nemcsak a tojóval, hanem még az emberrel is szeret éreztetni és amely őt a baromfiudvaron kiállhatatlanná teszi. Régi olasz közmondás azt tartja, hogy a pávának angyali tollai, ördögi hangja és orgyilkos léptei vannak.
    A páva Magyarország egyetlen vadászterületén, a Sopron megyei Szanyban élt az 1890-es években elvadultan, azonban elvadulása nem volt tökéletes. Újabb hírek!!! Most mar a Parlamentben is bekerültek ahol tancolnak fideSS módra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Nézzétek csak végig ,szinte minden kommenten négy minuszolásvan. Ez a rusnya négy bértolnok fideszes végighaladt a kommenteken és olvasás nélkül minuszolt.Pedig az olvasásukkal talán némi felvilágosodáshoz jutottak volna az agymosottak ! Csak egyetlen egyszer irnának ,hogy mivel nem értenek egye ?.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  27. Sentinel
    2012. június 22. péntek
    03:01

    Nem olvashatja el, nem engedheti, hogy megszólítsuk mert a Fidesz mínuszolói és Orbán internet kommandója is gyúlékony anyagból vannak, nem totál hülyék, ha végigolvassák az ésszerű ellenvéleményeket nem száz százalék, hogy önként bemínuszolják. Az olvasás nincs nekik megengedve, a szabályt be kell tartaniuk, azért fizetik őket. Amellett, hogy ők is aggódnak a bizonytalan jövőjükért.
    -
    Orbán és internet kommandójának vezetői nagyon vigyáznak arra, nehogy megszólítsuk az embereiket. Ez a legnagyobb veszély. Senkit sem lehet sikeresen elvadítani, ha nem süket és vak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. Sentinel
    Kettő az a négy mínusz. Számolj utána. Gondolom egyik állandó megfigyelőnket a fidesznek, másikat a rosszabbiknak “köszönhetjük”
    Egyébként meg egy adalék a “tündérmesékhez”:
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/06/19/imf_naptar

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Igen valóban, csak márciusig kell kitartani! Utána 2014- ig el lehet tapsolni az MNB tartalékokat és ezzel a Fidesz holdudvarának arca kivirul és zsebeik telítődnek. A Kérdés csupán az, hogy mi lesz utána? Jöhet a fáklyás menet? Mert a legvalószínűbb forgatókönyv erre enged következtetni. Egyszerűen nem értem, hogy az Európai Központi Bank miért nem tartja kezében a nemzeti tartalékok felhasználásának engedélyeztetési jogát. Hiszen ha valami katasztrófa éri az országot teljesen ki leszünk szolgáltatva, mert saját erőből képtelenek leszünk a kárenyhítésre.
    Ez a kormány minden eddiginél cinikusabb és kapzsibb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  30. Elképzelhetőnek tartja valaki, hogy más ország kormányfője pávatáncról (hazudozásról), kokikról, sallerekről beszéljen értelmes emberek előtt és akkor azok megtapsolnák és nem a mentő vinné el?!
    Ilyen beszédet egy kultúrember sem engedhet meg magának, mert azzal kiírná magát a politikából….
    Orbán így beszél, ő semmivel sem intelingensebb a szavazóitól – náluk ez bejön, mi többiek meg égünk, hogy micsoda vezetőink vannak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. csakén
    Pedig amíg nem ment el teljesen az esze (no persze: ellenzékben) még sokkal reálisabban látta, hogy az ilyen kormányzás hova vezethet. Pedig 2007-ben még recesszió sem volt!
    http://fsp.nolblog.hu/archives/2012/04/24/Eleg_volt/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Egyébként a fenti szöveg is megerősít abban a hitemben, hogy minden ami most van, az előre eltervezetten zajlik, amit az AKKORI szövegeikből ki lehet olvasni!
    Igen: a gazdaságpolitikában is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. és egy kiegészítés az egyik HSz-ben:
    40. menta
    2012. 04. 24. 15:52
    A fidesz.hu-n jó sajttáj címek vannak, csupa jövőbelátó fideszes-
    Pl. 2009-es

    A teljes betegellátást szétveri a kormány (Kupper András)

    Megszorítások az országnak, 468 millió a haveroknak (Cser-Palkovics András)

    2008-as

    Több százezer ember marad ellátatlanul (Soltész Miklós sajtótájékoztatója)

    Káosz van a felsőoktatásban (Ágh Péter)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Azt hittem, hogy a téma többeket fog érdekelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos