Ronai and Ronai
AMERIKAI

Dagad a bundabotrány 2012. május 24. csütörtök 11:48 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Dagad a bundabotrány
Budapest – Újabb kilenc labdarúgót hallgatott ki a héten gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség az úgynevezett bundaügyben. A manipulációval érintett mérkőzések száma immár harminc, a gyanúsítottként kihallgatott futballistáké pedig harminckilenc.
.
A főügyészség csütörtöki közleménye szerint a gyanúsítottak közül jelenleg négyen vannak előzetes letartóztatásban, míg a többiek – köztük az e héten kihallgatottak – szabadlábon védekeznek.
.
Még hétfőn a 2009. október 28-án lejátszott Szigetszentmiklós-Kaposvölgye (3-2) Magyar Kupa-mérkőzés eredményének befolyásolásával kapcsolatban – a Kaposvölgye akkori labdarúgóit, S. Józsefet, V. Józsefet, J. Gyulát, Sz. Lászlót és H. Gyulát egy rendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a főügyészség. A gyanúsítottak közül V. József beismerő vallomást tett, Sz. László a gyanúsítás ellen panaszt jelentett be, majd vallomást tett, tagadva a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. J. Gyula és H. Gyula a gyanúsítás ellen panasszal élt, majd a vallomástételt megtagadta. S. József a gyanúsítás ellen nem élt panasszal, de a vallomástételt megtagadta.
.
Kedden a 2010. június 5-én megrendezett MTK II.-Cegléd (1-2) NB-II-es mérkőzés eredményének befolyásolásával kapcsolatban – B. Bálintot egy rendbeli, társadalmi szervezet tagja által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette és Sz. Ádámot egy rendbeli, felbujtóként elkövetett gazdálkodó szervezet dolgozójának kötelessége megszegésére irányuló vesztegetés bűntette és egy rendbeli, felbujtóként elkövetett társadalmi szervezet tagjának kötelessége megszegésére irányuló vesztegetés bűntette megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a főügyészség. B. Bálint a gyanúsítás ellen panaszt jelentett be, majd vallomást tett, tagadva a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Sz. Ádám a gyanúsítás ellen nem jelentett be panaszt, vallomást tett, ugyancsak tagadva a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.
.
Szerdán a 2009. augusztus 26-án lejátszott Nyíregyháza-Diósgyőr (3-0) Ligakupa-mérkőzés eredményének befolyásolásával kapcsolatban – a Diósgyőr akkori labdarúgóit, G. Tamást és K. Norbertet egy rendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a főügyészség. G. Tamás és K. Norbert a gyanúsítás ellen panaszt jelentettek be, majd mindketten megtagadták a vallomástételt. E mérkőzéssel kapcsolatban korábban már történt gyanúsításközlés L. Ákos és K. Zsolt vonatkozásában.
.
A Központi Nyomozó Főügyészség a Nemzeti Nyomozó Irodával együttműködésben folytatja a nyomozást.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

7 Reader’s Comments

  1. Duplán van a szöveg megjelenítve, a formázás nélküli feleslegesnek tűnik. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  2. Nembaj ha dagad, attól még épülhetnek a focistadionok temérdek Milliárddért.
    A drukkereknek, mert megérdemlik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  3. Orbántól tudjuk, ez egy fociokos ország. Tehát egy kis csalás, egy kis trükközés, néhány hátulról elkövetett alattomos rúgás az ellenfélbe, ahogy az a grundon megy, simán belefér. A meccsek eredménye pedig jó előre eldöntve, akár a földbérleti pályázatokon, és a közbeszerzéseken.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  4. Ennél már csak a magyar foci unalmasabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  5. Csupan Meszoly/ok/ es Nagy Antal/ok/ utodai!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  6. Ilyen az a foci amit közpénzből támogatnak. De nem csak ez. Minden amihez itt “hozzányúlnak” szétrohad, szétmálik, sz@rt sem ér. És Itt mindez nem a nemzetközi színvonalhoz képest ilyen, hanem önmagában, saját magához mérten is.
    De majd a stadion építés megoldja.
    Ezeknek fogalmuk sincs a dolgok organikus fejlődéséről, vagy nagyon is tudják, csak nem érdekli őket. Hanem csak az eszement beruházások.
    Valószínűleg onnan jön a “zsozsó”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  7. Nem tudom, volt-e bunda. Habár: miért ne lett volna?
    Akkor sem tudok maradlktalanul örülni a lebukásnak.
    Alighanem mostanában épül ki a besúgó/jelentő hálózat legújabb generációja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Csődtömeg maradt a magyar futball 2012. szeptember 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos