Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fónagy szerint túl jó dolguk van az utasoknak 2012. május 10. csütörtök 0:34 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fónagy szerint túl jó dolguk van az utasoknak

Budapest – Bár a kormány szemérmesen a párhuzamosságok megszüntetéséről beszél, valójában a kulturált és emberi tömegközlekedés felszámolásán munkálkodik. Legalábbis, erre utalnak a közösségi közlekedés átalakításért felelős kormánybiztos minapi kijelentései. Miközben a főváros a dugódíj bevezetésén dolgozik, a tömegközlekedést nemhogy fejlesztenék, de járatok ritkítását is tervezik.

Információk szerint Fónagy János, a hónap elejétől kinevezett, közösségi közlekedés átalakításáért felelős kormánybiztos szerint év végéig fel kellene számolni a vonatok és buszok párhuzamos közlekedését.

Emellett úgy véli, túl sok kedvezményt vehetnek igénybe az utasok, így ezek számát is csökkenteni kell.

A MÁV szervezeti egységesítését még az idén, 2012 végéig végre kell hajtani, ahol lehet, az ésszerűtlen költségek lefaragása szükségszerű feladat, de a fejlesztéssel nem lehet takarékoskodni, mivel a megfelelő színvonalú szolgáltatás biztosítása kötelezettség – mondta Fónagy János, a közösségi közlekedés átalakításáért felelős kormánybiztos az mr1, Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A korábbihoz képest is további takarékossági intézkedéseket kell hozni – mondta. Végre kell hajtani a párhuzamos közlekedés megszüntetését, a menetrend ésszerűsítését, de a végtelenségig nem lehet kifeszíteni a közlekedést.

Fónagy János emellett hangsúlyozta: a közlekedésben több mint negyven fajta kedvezmény jogcím van érvényben, tíz utasból egy vesz teljes árú menetjegyet, a többi kilencnek valamilyen kedvezménye van. Az utazási kedvezmények évről évre növekvő mértékben, az idén mintegy 110 milliárd forinttal terhelik a költségvetést.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -4 ( 14 szavazatból)
Fónagy szerint túl jó dolguk van az utasoknak, 4.4 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. LE a lakossággal !!
    ÉJJEN a Nemzeti Ellehetetlenedés Rencere !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  2. Orbán András Lajos

    Ezt a manust képezték, vagy helyből ilyen hülye??????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  3. Minisztersége idején kussolt, most meg osztja az észt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  4. Így is van!
    Ezért kellene KÖTELEZŐVÉ tenni, hogy a parlamenti képviselők, teljes árú menetjegyváltás után, vonattal közelítsék meg a fővárost, osztozzanak az emberekkel, a jómódba!
    184 km, 4,04 perc, Zalaegerszeg – Tapolca 68 km, 2,27 perc!
    Nincs több felsorolás.
    A képviselők “urakat” is, hívja a vasút, várja a MÁV!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  5. Igaza van Fónagynak! Különösen azoknak az utasoknak van jó dolguk, akiket rehabilitációs járadékosokká nyilvánítottak és megvonva tőlük mindennemű kedvezményt, teljes áron kell orvosi kezelésekre utazniuk, arra várva, hátha kigyógyulnak a rákból, a stroke-ból, amputációs végtagjaik kinő-e, hogy hasznos tagjai lehessenek a munkanélküliek világának…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  6. A lényeg, hogy a képviselők ingyen tankolókártyát használnak és az egész pereputtyuk betankolhat…
    Ez van, a mobiltelefonjaik számláját is kifizetjük, a bankkártyahasználatukat is, és két éve csak azon filóznak, hogy milyen kedvezményeik legyenek!
    Amikor az előző kormány felvetette, hogy legyen brutto 1,2 millió a jövedelmük, aztán más semmi, akkor Jépás Jobi azt mondta, ilyen rossz gazdasági helyzetben, amikor a zembereket kemény megszorítások érik nem kellene ilyent bevezetni!
    Érthető – a sok kedvezményt elveszíteni nagy érvágás lett volna! Csak ezt a zemberek nem vették észre, csak azt hallották, hogy a Gyurcsány kormány mennyi pénzt akar adni a képviselőknek, de a Fidesz ezt megakadályozta!
    Ellenzéknek is szemét volt ez a banda, de most aztán már a lenyúlásaikkal az egész országot lerabolják – de már lassan vége lesz, mert a földek szétrablása nem lesz olyan sima ügy, mert dörgölik a szemüket, ébredeznek a gazdák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  7. Fónagy úr!
    Ha ön tisztában lenne vele, mi az a közösség, pláne a közlekedés, nem beszélne ekkora hülyeségeket. Önöktől is el kellene venni a szolgálati autót, és járkálnának, “közösségi közlekedéssel” akkor majd elgondolkodna rajta, mennyi kedvezményt kap az, aki drága utazási költségek dacára, állva, össze zsúfolva kell nap mint nap megtenni a munkahely, és az otthona közti távot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  8. Ebből emberhalál lesz! Akit a robogó vonatból kidobnak – akár utasként – akár ellenőrként, az nem fogja túlélni. Már megint nem csináltak hatástanulmányt, hogy hányan kötik fel magukat mélán – és hányan fognak jegy nélkül csak azért is felszállni a vonatra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  9. csakén – nincsenek illúzióim a gazdákkal kapcsolatban sem. Igen népes lenne az a békamenet is, amit nekik szerveznek a kormány nemzetiesch birtokpolitikája mellett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  10. Egyszer egy politikus már azt kezdhetné el, hogy a politikusok jövedelmét kellene csökkenteni!
    El tudnék képzelni egy olyan szabályozást, hogy például a minimálbér ötszörösénél (vagy a minimál nyugdíj tizenötszörösénél) nem kaphat többet. Ötszörös fizetést azért adnék, hogy ötször olyan könnyen éljen, mint a minimálbéren tengődők, hogy ne kelljen másodállást vállalnia, teljes munkaidejét az ország javára fordíthassa.

    KÖLTSÉGTÉRÍTÉST CSAK SZÁMLA ELLENÉBEN kapnának. Autót nem kapnának, legfeljebb km pénzt, azt is csak indokolt gk. használat ellenében, egyébként a BKV bérletet is vegyék saját zsebre, mint mindenki más! Ennek az a járulékos haszna is meglenne, hogy kicsit többet tudnának arról, hogy hogyan élnek az emberek. Ritkábban mondanának akkora marhaságokat, mint a 47 eFt-os jövedelem, vagy azt, hogy tíz utasból egy vesz teljes árú menetjegyet (álljon már egyszer oda egy jegypénztárhoz, és készítsen egy felmérést, mondjuk egy óra alatt!)..

    Amikor pedig nyugdíjba megy, a mindenkori minimál nyugdíjat kapná. Nem azért, mert aktív korában a kiemelt jövedelme ellenére (azon felül) többet lopott, mint amennyit egy szakasz dolgozó megkereshetett egy élet munkájával, hanem azért, mert “azt termelte meg”, az a munkája eredménye, az ő politikai munkássága révén kell az emberek jelentős részének olyan kevésből megélnie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  11. Bár Fónagy úrnak az lenne a dolga, hogy jól szervezett közlekedés legyen Magyarországon. Ehelyett a meglévőt is, amely bizony lassan már az elmaradottabb ázsiai országok színvonalat sem éri el, veri szét teljes meggyőződéssel. Nem a levegőbe beszélek, hosszabb időn át tartózkodtam Ázsia néhány országában ahol nem probléma lekésni a vonatot, hiszen párhuzamosan tíz-húsz percnyi követési távolsággal a légkondicionált expresszbusztól kezdve, az ablak nélküli fapadosig, az államitól a magán busztársaságokig minden eszköz az utazó rendelkezésére áll, hogy eljuttassa az olykor meglehetősen bonyolult természeti viszonyok közt lévő legeldugottabb helyekre is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  12. Kedves commandante, azt hiszem, ott van az eb elhantolva, hogy a közlekedési miniszternek éppen az a dolga minden diktatúrában, hogy megvalósítsa a röghözkötést. Más nem is hiányzik, mint hogy oda menjenek az alattvalók, ahova kedvük tartja. Egy fárszt! Oda, ahova vezénylik őket…
    A diktatúrák hírközlési miniszterének pedig éppen az a dolga, hogy csak olyan hírek juthassanak el, ami a diktátorral egyetértést sugallja. Nincs nagyobb veszély (diktátorokra nézve), mint hogy szabadon szervezhessenek esetleg tömegdemonstrációt mondjuk telefonon, gond nélkül a helyszínre utazhassanak az alattvalók.
    No, ha se telefonálni, se utazni nem lesz pénzünk, ők meg tömegével szállítják fel a szimpátiatüntetésekre a napidíjas bértapsolókat (hamarosan ez lesz a legbiztosabb jövedelmi lehetőség százezrek számára: egyetlen nap alatt megkeresheti a család a heti összejövedelmüket), ráadásul a legkevesebb munkáért, hiszen csak bégetni kell, buszozni, meg jóllakni legalább egyszer egy héten, akkor már nem lehetnek kétségeink, megérkeztünk a magyar Kánaánba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  13. Ennek a szerencsétlennek annyi ismeretevan a tómegközlekedésről, hogy egyszer egy bakter pofán vágta. Tevékenysége kimerült a közlekedés rombolásában. A legnagyobb pofája volt , mikor a gazdaságtalan vasúti vonalakat megszüntették. A mostani tízszeres csökkentést lelkesen magyarázza. Tevékenysége kimerül a gazdáival folyamatosan ismételt hazugságokban. Ezt a bandát akarták a zemberek! És az Emberek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  14. Csatt – magyar kánaán! +++++++++++++++++++++++++++++
    Se utazni, se internetizén tájékozódni, se telefonálni, az újság drága és már ablakpucolásra sem jó……
    Egyébként sokaknak kenyérkereset a minuszolás, a bérbeírás, bértüntetés, bérbetelefonálás – a blogokat szétverni könnyebb, mint kecskét tartani vagy éppen gombát szedni, amióta győzőtt a Fidesz a szétverés csak az online oldalakon működött eddig, most úgy néz ki már lesznek igazi szétverések is!
    Egy betelefonáló idős ember szerint a zemútnyócévben sok baj volt, most hozza rendbe Orbán az országot – a műsorvezető nem kapott szikrát, aztán amikor meg tudott szólalni megkérdezte, hogy ön nem jár üzletbe?
    A válasz, az volt, hogy én csak kenyeret veszek….ennyire futja a betelefonálási díjból! Szörnyű egy dolog, hogy morzsákért erre ényszerül valaki, akkor én inkább gombát szednék esetleg 3x kiflit lopnék és várna a jó meleg kajával a börtön! Aztán a következő rendszerben előadhatnám a mártíromságomat és még képviselő is lehetnék, mert elítélt voltam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  15. “Elfogtunk egy levelet”!
    Amiben elgondolkoznak azon hogy a vonatoknak csak lassítani keljen az állomásokon 15km/h sebességre leszállás ideje alatt, az állomáson csak futva lehessen közlekedni, a jegyet elővételben 3 hónappal előbb meg kell rendelni, az utasok csak speciális UTAS feliratú ruhában utazhatnak, zsidók és cigányok csak külön kocsiban utazhatnak hogy ne zavarják az EGRI képviselőket, aki jegy nélkül száll vonatra (valamilyen úton módon) azt 15 év kényszermunkára ítéljék azonnal és teljes vagyon elkobzás.
    A többit rovásírással írták, újmagyarul, nem tudtuk kiolvasni :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  16. Át kell alakítani a vasutakat. Munkásvonatokat szervezni, kb 500 személy számára 1-1 kocsi, csak állóhellyel. A képviselők, üzletemberek, stb. számáraszemélyszállító kocsik, mozi, télikert, plüsbutor, a végállomáson akasztók .
    Egy akasztóra 5 fő, egymás után., a megfelelő kötélzettel ellátva.Herr Joachimstahlert kell megkérdezni. Ő volt a szélesnyomtávú vasutakért felelős. Todt munkában vannak számítások, igaz 1941-bő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  17. Amúgy üdvözlöm az “ellenzéket” ŐK is külföldre mentek, itt már nem tudnak ellenezni semmit ??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  18. “A MÁV szervezeti egységesítését még az idén, 2012 végéig végre kell hajtani”
    .
    Most akkor centralizálni fognak? Ki vásárolja vissza a Cargo-t ? Milyen adóból?
    A vasutasok visszafizetik a gaskó eltárs által “kiharcolt” zsét?
    Miniszterúr mikor hagyta el a lipótot utoljára?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  19. Kedves csatt! Így látom ezt én is, csak ott van a probléma, hogy a középiskolás korú fiatalok 30 százaléka külföldön fog tovább tanulni, majd később állást vállalni. Aki pedig nem tanul, hanem tisztességes bérért akar dolgozni, normális légkörben akar élni, az menekül M.o.-ról, amerre lát. Maradni csak azok a már leszakadt, hátrányos helyzetűek fognak, akiknek a felzárkóztatása eddig sem ment, az ellátásuk pedig már így is megoldhatatlan problémát okoz az országnak. Akkor lesz csak szép uralkodni a kiürült szemétdombon. Tapasztalatból tudom, hogy Macedóniába, Albániába, Montenegróba boldogan térnek haza azok, akik vendégmunkásként dolgoznak, dolgoztak Olaszországban, Görögországban, vagy Németországban. Magyarország nem az az ország, ahova szívesen visszajönnek a valódi európai élet, és munkakörülményeket megismerők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. A fidesz urrakat szeretném figyelmeztetni a saját szavaikra!!!!! Amit a választások elött nagy hanggal hirdettek!!!!
    Alap elvünk, hogy szegény ország kormánya ne urizáljon…és igy tovább…..
    ?????????????????????????????????????????????????????????
    ” Hazugság volt minden szavad – hazugságod most már ne is tagaddddd!!!!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  21. Fónagy úr újra visszahozza a BOCIPULLMANT?
    (Bocipullman : vasúti fedett marhaszállitó kocsiból kifejlesztett személyszállitó
    kocsi, hosszában deszkapaddokkal és kályhafűtéssel. Ugyanis a háború alatt
    megsemmisült a MÁV személykocsi állományának nagy része és az ország
    újjá épitésekor a szükséges nagy volt az utasforgalmat igy oldották meg)
    Azidőben az állam igy gondoskodott – jobb hiján – az állami vállalatok
    dolgozóinak – napi, vagy heti – munkába járásáról. Nekik már van saját
    személgépkocsijuk. A megszűnt és a működő magántulajdonban lévő
    vállalatok utaztassanak úgy, ahogy akarnak. Arra ki gondol, hogy az
    ország – jelenlegi ipara – mekkora versenyhátrányba kerül a valóban
    kiszolgálandó utazási igények megszűnésével. De mi lesz a közigazgatás
    az egészségügy és az egyéb átszervezés folytán felmerülő új utazásokhoz
    szükséges szolgáltatásokkal, melyek egy része helyben működött. És
    a városi munkahelyekre bejáró dolgozók is utazni akarnak valahol.
    .
    A személyszállitási szolgáltatás csökkentése a vidéki elmaradottságot
    fejleszti tovább. Helytelen irányzat, mert a személyközlekedési igény
    kielégitése a világon mindenütt állami feladat. Különösen a magyar
    körülmények miatt nem nélkülözhető a gazdaságos közösségi közlekedés fenntartása.
    Fónagy úrnak HASONLÓ JÓKAT kivánnank
    e jó dologban részesitett utazni szándékozók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. Kitti! +++++++++++++++++++++++++++
    Sohasemhazudtam – beveszik és beveszik, itt csak Gyurcsány Ferenc hazudott, ezért aztán tűnjön el most és mindörökre))))))))))))))))
    3xbóvliOrbánért mikor indul a következő békemenet, ingyen utazás, ingyen konyha, napidíj lengyelek, kazahok mikor jönnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. Fónagyra is jellemző a RÁFORDITÁSI szemlélet, az EREDMÉNY szemlélet
    helyett! Ugyanúgy mint az ország életének egyéb vonatkozásaiban.
    Hiszen meglévő, de nem használt javaik üzemeltetése is költséget visz, nem hoz.
    IGY MINDENT MEGOLDUNK! UTÁNUNK AZ ÖZÖNVIZ.
    Nem toldozgattunk foldozgattunk már eleget?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. csakén!!! Hm…………………..igazad van!!!, 94-ben az Antal kormány volt a hibás:-((
    Aki a Békemenetben részt vessz olyan ember is!!!!, Csöcselék:-(( Köpönyeg forgato senkiháziak!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  25. Az Orbán kormány által az országnak ezideig okozott károk máris összemérhetők a trianoni katasztrófával. Most egy hűbéres rendszer kiépítése folyik gőzerővel. Azok pedig, akik nem menekülnek el – mert nem tehetik – arccal a jobbágyság felé haladnak, haladunk.
    Nem látok manapság hazai öngyilkossági statisztikákat.
    A felzárkóztatás helyett meg inkább a bunkóság színvonalára való lezárkóztatás folyik, amire csak egy példa Tompika, EU parlamenti képviselő, akinek a beszólásai segítenek a magyarokról már eddig is kialakult rossz képet tovább rontani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  26. Statisztikát nem látni, ahogy a megfagyott, kihűlt emberekről sem lehetett olvasni, hallani egy tél végi összesítést sem. Amikor a vonatok késnek, akkor nem a kisiklás az oka – naponta olvasható! Volt már két olyan eset, hogy ketten, anya és fia, máskor két férfi feküdt ill. ült és várta a vonatot, a mozdonyvezető már nem tudott semmit tenni.
    Nem csámcsogás végett, hanem mert igenis tudni kell ezekről az esetekről, mert a névtelen áldozatoknak nem volt már semmi kapaszkodó, csak ülni és várni a megváltó halált!
    Majd, ha jön az elszámoltatás – akkor ezekről a névtelen emberekről nem szabad elfelejtkezni – sokan szenvedünk, de valami kapaszkodónk még van, nekik már nem volt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. F. mélyen hallgat a kb. 80 millió (!)65 év feletti potenciális EU tömegről, melyet szintén a honi munkavállalók terhére utaztatnak, a világon egyedül MO.-n.
    Javasolni kéne e hungaricum bevezetését olajsejkségeknek is…, ott egy kicsivel több pénz van erre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  28. “kihűlt emberekről sem lehetett olvasni” ez igaz mert ők megmentették az embereket. Minden nap bemondták hány embert mentettek meg,ert ők ilyen figyelmes,segítőkész emberek./Elnézést tévedésből embereknek neveztem őket”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Az a helyzet, hogy akiktől megvonják az utaztatási támogatást, jóval kevesebben vannak, mint azok a határon túli nálunk ingyenesen utazgatók, amint felveszik a magyar állampolgárságot (eü ellátásra, teljes körű nyugdíjra, beiskolázási támogatásra satöbbire jogosultak).
    Így gond egy szál se, már ami a fideszre szavazás dokumentációját biztosítja. Ellenőrízni meg úgyse tudja senki, hogy valóban ténylegesen rájuk szavaznak-e, lényeg hogy többen legyenek, onnantól a voks-elszámolás már csak adminisztrációs kimutatás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  30. commandante
    a hazajövetelről lemondás ügye már azzal is felgyorsult, hogy a külföldön életvitelszűen dolgozók autóit magyar földre érkezés esetén, ha itthon be vannak jelentkezve szüleik házába, elkezdték megbüntetni, elkobozni, olyan igazolásokat számonkérve, hivatalosan külügyminisztériumi pecséttel ellátva, amiket a külföldiek többnyire több hetes utánajárással tudnak csak beszerezni, ráadásul minden kinti hivatalban kiröhögik őket.
    Sorozatban megkérték ismerőseiket, hogy a határig menjenek értük magyar rendszámú autóval arra az időre, míg hazajönnek és kijelentkeznek hivatalosan a lakásokból. Bár gyermekeik kijelentkezését megnehezítette, hogy még gyámhatósági engedély is kellett ahhoz, hogy szüleik magukkal vihessék saját csemetéiket a szabad világba, tömegével választották ezt a megoldást a gyermekvállalásra még képes korú magyar fiatalok.
    Valahol biztosan van ilyen statisztika, de akik így üldözték ki a hazából gyermekeinket, csak Gyurcsány szavait képesek hajtogatni, aki ugye azt mondta azoknak a multiknak, akik nem szívesen vették tudomásul a magyar viszonyokat, hogy el is lehet innen menni.
    Hát ezek a fiatalok már elmentek, itthon lakcímük sincs, mert Orbán elüldözte őket.
    Így néz ki így működik a mai magyar Kánaán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  31. Korábban olvastam egy szakszervezeti portálon, hogy a bkv nem vásárolja meg a szükséges alkatrészeket, ezért maradnak ki a járatok. …. Ezzel persze nemcsak az utasokat kényszeríti várakozásra, hanem a sofőrök is elesnek a fizetésüktől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  32. Emellett úgy véli, túl sok kedvezményt vehetnek igénybe az utasok, így ezek számát is csökkenteni kell.
    .
    Én is így látom, kis korrekcióval: Emellett úgy vélem, túl sok kedvezményt vehetnek igénybe a politikusok, így ezek számát is drasztikusan csökkenteni kell.
    .
    Tényleg igaz a mondás a sz.r mindig a felszínen úszik. Bocs csak sokszor hányingerem van ezektől az érzéketlen, meggondolatlan nagyképű diletánsoktól. Csak egyszer látnám, hogy valamelyikük a fizetését tartaná soknak a „munkavégzéséhez” képest. Adókat, megvonásokat kitalálni minden hülye tud. Most lássuk végre azokat, akik működőképes gazdasági struktúrát tudnak kitalálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. Kérem idézze valaki ide mit mondott a nagyokos János ellenzékben? Aztán amikor egy két megszüntetett járatot fehér kenyér és tűzoltó zenekar kiséretében vissza állitottak. A nagy dumás mágusok…és a nép az Isten adta nép szépen benyalta és két harmaddal jutalmazott.Kedves fideszre szavazók, most lehet kérem mea culpa, mea maxima culpa…(jól idéztem?) mondogatni…
    Aztán a következő szavazáskor korrigálni!!! ez fontos ám. Igaz megint jön majd a nagy fideszes szöveg… a haza nem lehet ellenzékben csak Orbán hatalmon… stb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  34. Nos, kedves “vélemény”, az ellenzéknek (ha valóban a választóikat akarnák képviselni!!!) az lenne a feladata, amit itt kérsz a fórumon: naponta sajtótájékoztatót kellene tartaniuk azokon a helyszíneken, ahol ezek a nagyokosok megfordulnak az újabb ötleteikkel, és idézniük kellene szó szerint, hogyan vélekedtek ugyanezekről a kérdésekről ellenzékben. Sajnos képviselőink el vannak foglalva a saját zsebük teletömködésével, ezért bennünket nem érnek rá képviselni. Ráadásul olyan sok honfitársunknak egyáltalán nincsen képviselőjük, a szavazástól távol maradók eleve a győztes pártra bízták, tegyenek azt, amit akarnak, így képviselőktől biztosan nem várhatjuk a szembesítésüket önnön korábbi véleményükkel. Maradnának még a közszolgálati újságírók, mert nekik meg kötelességük lenne. Ám mert ők pedig a meghunyászkodást tekintik kötelességüknek (hiszen kötelesek eltartani gyermekeiket, ha már létrehozták őket megfontolatlanul, de ha szembesítenek, akkor le is út, fel is út) így marad tényleg az a lehetőség, hogy valaki itt, esetleg beidézi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Néhány gyöngyszem Fónagytól 2009-ből
    http://fonagyjanos.fidesz.hu/index.php?id_cikkgroup=82&pos=70

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. Mi itt idézünk és emlékeztetünk, jópáran sokféleképpen tesszük, a baj, hogy ez kevés…Elkészült egy CD, mely összegyűjti a Fidesz sarait, de az kikhez fog eljutni, azokhoz akik eddig is tudták és figyeltek! Ezzel sem vagyunk előrébb, mert még nagyon sokan az 1xű lények között úgy mondják, hogy az Orbánnak a zemútnyócévet kell helyrehoznia, az nem megy ám 1-2 nap alatt! Sok-sok ilyen 1űgyű él közöttünk – azoknak CD?!
    Áder ma is odamondta a nagy összefogási hevületében, hogy helyre kell hozniuk amit mások leromboltak – szóval ettől a ke. elnöktől sem kell túl sokat várni! Kérdem én a két/négy év rombolását, na majd azt ki meri felvállalni, hogy helyrehozza, mert az lesz csak kemény munka?! Az előzőek dolgából tapsikolthattak el 3000 milliárdot, pl. MOL részvényre, zsebek tömésére, az előzőek felépítették az autópályákat, hogy jöjjenek a befektetők, amelyek meg is érkeztek, mostanában avathattak is a regnálók új gyárakat, üzemrészeket!
    Szóval én nem hiszem, hogy Áder ke. komolyan gondolta, amit mondott! Különben pedig, ne arra figyeljünk mit mondanak, hanem, amit tesznek!
    Hát abban pedig nem sok köszönet van! Leültek tárgyalni a telekom cégekkel, de megszakadtak a tárgyalások, mert a cégek vezetői azt hitték, hogy szavatartó úriemberekkel van dolguk – nem tudják, hogy a templomban kell hinni – Orbánt még mindig nem ismerték ki, hát ez nagyon szomorú!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Túlavasúti, utaztam már bocipullmanon, amikor Gaskó et. sztrájkolt, úgy gördülve, ov szolgálatára.
    Ha nem akarok naponta állva utazni, korábban indulok a munkahelyemre, mint kellene, akkor még valamelyest emberibb körülmények között tehetem.
    A vonatok egyre kevesebb kocsival közlekednek, pedig – ha mást nem – a bérletet váltók számát pontosan tudják a MÁV-nál, azt is tudják, hány órakor kezdődik a munkaidő és az iskola.
    Ahonnan naponta ingázom, a munkaképes lakosság 80 %-a, az iskolások minimun 70 %-a ingázik.
    Majd mindig késnek a vonatok, már az a ritkaság, ha nem késnek. Az utasoknak pedig épp elég az ingázás kieső ideje, nem hiányzik még a késések idejét is otthonuktól távol tölteni.
    *
    Azt, hogy a rokkantaktól elveszik a kedvezményes utazási lehetőséget, aljasságnak tartom.
    Azoknak kellene – saját költségükön – vonaton, buszon bejárni a parlamentbe, meg BKV-n utazni, akik ezeket az embertelen törvényeket, és ezeket a hülyeségeket kitalálják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  38. hadd legyek egy kicsit demagóg!
    szerintem meg ká sok kedvezményük van a nyakunkon élősködő politikusoknak!
    azt még sosem hallottam, hogy a saját számlájukat kurtitanák, mindig csak a mi zsebünkben kotorásznak!
    hogy szakadna rájuk a magas ég meg a parlament, amikor épp – teljesen véletlenül – egy kupacban vannak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. Persze a párhuzamos közlekedés versenyhelyzetet teremtjetne, ami az áral lenyomását és a minőség emelkedését jelentené. A nagy ló izét az államplgároknak. Mit akarunk most ? Valamiko relég volt mindenkinek a sváci sapka meg a lóden kabát. Most meg…? Nem is értem a fidesz miért nem építi fel a vasfüggönyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A Fidesz nem vitaképes 2014. március 13. csütörtök

Mozdony égett a XI. kerületben 2011. augusztus 23. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos