Ronai and Ronai
AMERIKAI

182 milliót kerestek a Miniszterelnökség emberei 2012. május 14. hétfő 20:30 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
182 milliót kerestek a Miniszterelnökség emberei

Budapest – Az idei év első negyedévében mintegy 182 millió forintot fordítottak a Miniszterelnökségen dolgozók személyi juttatásaira – derül ki azokból az összesített adatokból, amelyeket hétfőn tettek közzé a kormányzati portálon az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény alapján.

A közlés szerint 2012. március 31-én a Miniszterelnökség engedélyezett létszáma 164 fő volt. A vezetők és vezető tisztségviselők rendszeres juttatásai összességében több mint 65, nem rendszeres juttatásaik mintegy 1 millió forintot tettek ki.

Az egyéb foglalkoztatottak rendszeres juttatásaira mintegy 109, nem rendszeres juttatásaira pedig 6,7 millió forintot fordítottak a Miniszterelnökségnél, ahol az engedélyezett létszám az év végén még 146 fő, a “munkajogi záró létszám” ennél kettővel kevesebb volt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 4 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Megkapták a 13. havit is????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Naon hálés.
    Legyen annak , akinek jut !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Hát, igen, ehhez kellett elrabolni a magánnyugdíjakat, az inzulin helyett olcsók ócskaságokat adni a diabeteseknek – meghalnak, mit számít orbánéknak? -
    Fitymatty ficsurak, gyakorlat és tapasztalat nélkül milliókat vesznek fel havonta, de elvárják, hogy a szegényebb magyarja 47.000-ből éljen meg, fizesse a rezsit, nevelje a gyerekét, iskoláztassa, stb.

    ISZONYAT ORSZÁGÁT ÉPÍTI KI ORBÁN, Á L L Í T S Á K M E G !

    Botrány az a szabad rablás, amit a 2/3-ra hivatkozva bezsebelnek, szó szerint a saját zsebeikbe, a földeket is az Orbán-klán bérelheti, na és Orbán vezető a milliárdjaival!!!!! – ja meg az apukája, stb……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Új vezetők milliós fizetésért 2011. március 18. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos