Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csirkében kapják fizetésüket a tanárok 2012. április 15. vasárnap 0:55 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csirkében kapják fizetésüket a tanárok
Bukhara – Csirkében kapják fizetésüket a pénzhiánnyal küszködő iskolák pedagógusai Üzbegisztánban.
.
Mindegyiküknek tíz csirke ütötte a markát a legutóbbi fizetéskor, mégsem voltak boldogok, inkább választották volna a 70 ezer forintnyi készpénzt, ennyi ugyanis az átlagfizetésük. Munkaadójuk azonban közölte, hogy vagy csirke, vagy semmi, hozzátéve, hogy a jövő tehenet vagy birkát is hozhat.
.
Az utóbbi két állat nem kecsegtetésként, hanem fenyegetésként hangzott, számolt be a történtekről egy tanár a bukharai médiának. A 10 csirkét fizetésük egy részeként kapták a pedagógusok, tehát egy baromfi nem 7 ezer forintba kerül Üzbegisztánban.
.
Az ázsiai ország középső részén eddig 20 ezer csirkét “vetettek be” közalkalmazottak fizetése gyanánt, és további 40 ezer baromfi szerepel a hatóság pénzügyi terveiben fizetési eszközként. A bankok csirkematokat ugyanakkor még nem állítottak fel, így a pedagógusok nem átutalással kapják fizetésüket.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 4 szavazatból)
Csirkében kapják fizetésüket a tanárok, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Ha Orbán továbbra se fogja fel tettei következményét, hamarosan mi is töpörtyűbe, jobb esetben kolbászba fogjuk kifizetni a közalkalmazottakat. Majd erre azt fogja mondani Matolcsy, hogy a havi negyven tetemes része amúgy is élelmiszerre megy el, sőt ezzel még a háztáji gazdaságok is fel lesznek pörgetve, virágzásba kezd a hazai kistermelők és -kisvállalkozások is.

    Ők még egy tál híg szart is képesek a fidesznyik zemberrel megetetni, de hogy soha semmilyen körülményeket közt se mernének a valós életbe még csak beleképzelni sem magukat, nemhogy szolidaritást magukra erőltetve meglátogatni politikájuk áldozatait, arra mérget vehetünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  2. Ez mutatja az olajbevételek társadalmi elosztását. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  3. Kedves Animebj, amíg minden időközi választáson fidesz-jelöltek kapnak támogatást, addig miért kellene Orbánnak tudomásul vennie, hogy némely szófosónak (ezek mi vagyunk), nem tetszik az, amit csinál?
    Ami történik, abból csak egyetlen következtetést vonhat le: őt nem az EU bizottságok választják meg, az ő megválasztásához a nyugati sajtónak semmi köze. Nem az Uniónak kell megfelelnie, hanem a magyar birkák elvárásainak kell eleget tennie. Háááát, a jelek szerint éppen azt várja el tőle birkaország választópolgársága, amit csinál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  4. na van ott is életszínvonal nem mondom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. képzeljétek el,amint a képviselők a mieink egy zsák sz–rt visznek haza fizetésül,mert aztán többet nem érdemelnek…nem lenne gond,a milliárdok már ki vannak menekítve…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Moszkva és Washington Közép-Ázsiáért verseng 2012. augusztus 23. csütörtök | AN

Üzbég illegális akarta megölni Obamát 2012. február 12. vasárnap | AN

Üzbég terroristát fogtak Illinoisban 2012. január 24. kedd | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos