Ronai and Ronai
AMERIKAI

Navracsics nem tudott az Orbán elleni puccskísérletről 2012. február 10. péntek 14:01 | AN Forrás: Nol

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Navracsics nem tudott az Orbán elleni puccskísérletről

Budapest – Orbán Viktor szerint a közelmúltban három fronton is puccskísérlet zajlott ellene, amiben benne volt a CNN, illetve néhány magyar és külföldi diplomata is. Navracsics Tibor egy tévének azt nyilatkozta, nem tudott a puccskísérletről, de arról nem is okvetlenül kellett tudnia.

„Háromlábú” puccskísérlet zajlott a miniszterelnök elmozdítása érdekében, jelentette ki Orbán Viktor a Fidesz egri frakcióülésén, csütörtökön. A budapesti rezsim erős embere nem kevesebbet állított, mint hogy a folyamatban magyar és külföldi diplomaták mellett részt vett a CNN hírtelevízió is, mégpedig azzal, hogy folyamatosan azt sugallta, hogy Orbán pozíciója a kormánypártok körében is gyengül. A puccsot sikerült leverni, mondta a kormányfő.

Úgy tűnik Navracsics Tibor nem volt jelen a brüsszeli csőszkunyhóban – minden – mindenesetre nem tudott arról a puccskísérletről, amelyről Orbán Viktor a Fidesz kihelyezett frakcióülésén beszélt. Hozzátette: nem is szükségszerű, hogy tudjon egy ilyen esetről. Elvégre ő csak Orbán helyettese, és hogy nézne ki, ha mindenféle jöttment titkos puccskísérletekkel lenne tisztában.

Az eddigi kormányzati stílushoz képest új elem, hogy Orbán Viktor Egerben elismerte: a felpörgetett törvényhozási tempó hibákkal járt, és azt is, hogy a kormány nem tudta betartani az új munkahelyek teremtésére vonatkozó ígéretét, értesült az Origo. A miniszterelnök szerint „gyakran a választók sem értették, hová ez a kapkodás”. A miniszterelnök ugyancsak a Fideszre nem jellemző módon elismerte, hogy a munkahelyek létrehozásának terve is kudarcot vallott.

A jelen nem lévő Tarlós István budapesti főpolgármesternek is üzent Orbán Viktor a frakcióülésen, ahol a képviselők felvetették, hogy a BKV is a Malév sorsára juthat. A Népszabadság szerint a miniszterelnök egyértelművé tette, hogy az állam nem finanszírozza a közlekedési vállalatot a végtelenségig. Budapestnek is biztosítania kell a szükséges források egy részét. „A főpolgármesternek pedig a kerületi polgármesterekkel le kell ülnie, és megegyeznie”.

A zárt ülésen résztvevő képviselők a miniszterelnöknek a főpolgármesterről elmondott szavait a lapnak úgy interpretálták: Orbán Viktor véleménye szerint Tarlós István Demszky Gábor politikáját folytatja, abban az értelemben legalábbis, hogy a kormánnyal szemben fogalmazza meg pénzügyi igényeit. Egy másik forrás azt érezte a miniszterelnök által megfogalmazottak kapcsán, hogy Orbán Viktor „levette a kezét” Tarlósról, aki túl sokat konfrontálódott nyilvánosan a kormánnyal.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 22 szavazatból)
Navracsics nem tudott az Orbán elleni puccskísérletről , 5.0 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Egy klasszikus a Besenyő-családból: “Hogyha három lábam volna, valószínű tudnék róla!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. dr. Kné – egyre inkább arra hajlanak az elemzők, hogy VALÓBAN nem akarnak alapvető dolgokat kiigazítani és a “török kártyát” szeretnék játszani (a törökök több, mint egy évig “tárgyaltak” és végül nem vették fel a hitelt – de a hitelezők közben lenyugodtak) Valószínűleg erre utalt az “EU–ban sem csupa hülye ül” üzenet, ráadásul ez a helyzet sem ugyanaz! A törökök még nem része az Eu-nak, tehát rossz fényt sem vet rájuk , ha elmegy diktatórikus irányba.
    És nagyon jól látod: “épeszű ember nem kívánhatja” az államcsődöt. A kulcs az ÉPESZŰ. Rá mered tenni a saját és a családod életét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  3. Megegyezés az EU-val, arcvesztés, majd IMF-megállapodás?
    Ugyan!
    Egyszerű halogató taktika, időhúzás, közben a hatalom további betonozása, esetleg imádkozás a feljebb keresendő hatalmakhoz egy kis csodáért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  4. kekec,

    én voltam aki többek között adott egy pluszt neked a török féle kommentedért -:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit 2014. február 11. kedd | AN

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

Az iszlám nem tehet róla, ha erőszakos 2012. szeptember 30. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos