Ronai and Ronai
AMERIKAI

Befellegzett Magyarországnak 2012. január 19. csütörtök 6:32

 • Hozzászólások(253)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share
Befellegzett Magyarországnak

Az Európai Parlament strasbourgi vitája világossá tette: Európa nem tudja megállítani Orbán Viktort, és ha Európa nem tudja megállítani, akkor senki. Európa nem szabadul a fasiszta diktátorától, az már világos, de a felszólalásokból az derült ki, hogy Európa maga is védtelen azzal szemben, ami bekövetkezett Magyarországon. Ez az Európa, amelynek ilyen képviselői vannak, halálra van ítélve, ebbe csak hálni jár a demokrácia szelleme, ezt három Orbán Viktor olyan fasiszta kontinenssé változtatja, amilyen a nagy könyvben meg van írva.

Ez az Európai Néppárt nemcsak gazemberek gyülekezete, akik pártpolitikai érdekek alá rendelték a demokrácia és Európa jövőjét, hanem idiótáké is, akik „Brezsnyev-doktrináról” beszélnek 2012-ben, akik komolyan elhiszik, hogy Orbán egy sztálinista alkotmányt cserélt le, miután az EU kockafejű idiótái éveken át vizsgálták a magyar jogrendet, hogy az megfeleljen az uniós elvárásoknak. De ezek a barmok, most komolyan azt gondolják, hogy az a jogrend, amellyel Magyarországot felvették a tagok sorába, egy sztálinista alkotmányra épült, és most jön az igazi demokrácia. Az élő közvetítés nézői dermedten láthatták, hogy az Európai Parlamentben a jobboldali felszólalók többsége Szijjártó Péter színvonalán szólalt meg, és még azokat is mondta. Ez a demokratikus Európa valóban az összeomlás küszöbén áll, és csak idő kérdése, hogy az Orbánhoz hasonló fasiszta diktátorok átvegyék az uralmat. Teljesen mindegy, hogy mit mondanak a korrupt magyar balliberális újságírók, Orbán Viktor fasiszta diktátor, ahogyan azt a nyugati sajtó látja. Lehet, hogy nekik a Körúton nem az, de civilizált országból nézve az. Arra csak nekik van szükségük, hogy egy diktátor halomra gyilkolja a politikai ellenfeleit ahhoz, hogy észrevegyék, kivel állnak szemben.

Mit lehet mondani arról az Európai Parlamentről, amelynek üléséről úgy távozik a fasiszta diktátor, hogy fantasztikus nap volt, örömmel térek haza. Már az is a bénaság jele, hogy odaengedték Orbánt, ahova nem hívták meg, és ahol neki nincs keresnivalója. Mi az, hogy ő ott akar lenni? Beülök, aztán úgy beszéljetek rólam, hogy én hallgatom. Ez abszurd. Süket magyar képviselők is dicsérték, hogy ott van. Miközben a háttérben már le volt zsírozva, hogy a néppárti képviselők dicshimnuszokat zengnek róla, ő pedig majd azokat hallgatja. Lehetett látni, a képére kiült a hamisság. Akik pedig kiállnak az európai értékek mellett, azokat megbélyegzik, hogy szélsőségesek és hisztérikusak. Feje tetejére állt, megbolondult a világ? Vagy csak Orbánnal szemben nem képesek megkülönböztetni a jobbkezüket a baltól? De ez nem olyan vita volt, hogy mennyi támogatást kapjon a paradicsom, itt az európai értékek sorsa forgott kockán. Ebben bukott el az Európai Parlament. Egy ilyen vita nem arról szól, hogy mindenki elmondja a süket véleményét, hanem a fundamentumokról van szó, amelyeket párthovatartozástól függetlenül meg kell védeni. Az a ház, amely magával meghasonlik, az elpusztul.

Az Európai Unió besétált a csapdába: Orbán minden tiltakozás ellenére erőből keresztülvitte a diktatúra alaptörvényét és a sarkalatos törvényeit, bebetonozta az önkényuralmat, eltaposta a jogállamot, felszámolta a demokráciát, majd ezek után azt mondja, hogy nyitott vagyok mindent megtárgyalni. Ennek pedig ugyanaz lesz a vége, mint a médiatörvény esetében: kifárasztás, csűrés-csavarás, majd kijavítanak néhány formális pontot, de az egész lényege nem változik. Majd azt mondják, eleget tettünk az Unió elvárásainak, a magyar fasiszta diktatúra a végén európai jóváhagyással fog működni. Orbán azt fogja mondani, hogy minden kérésnek eleget tettek, a magyar fasizmus megfelel az Európai Unió követelményeinek. Még azt a nagyvonalúságot is megengedheti magának, hogy lemond a jegybank és a pénzügyi felügyelet összevonásáról. Ha Simor András mandátuma lejár, úgyis az ölébe hullik az egész. Az lesz a jegybank elnöke, akit ő akar. Nem kell még fasiszta törvény sem hozzá.

Az Európai Unió jelenlegi formájában nem alkalmas arra, hogy egy diktatúrát megállítson. Képtelenek arra, hogy az összes törvényt megvizsgálják, elvesznek a fordításokban, a részletekben, nem látják a lényeget. Beveszik az olyan szövegeket, hogy Szájer felesége érdemei alapján lett az igazságszolgáltatás feje. Mintha más bíró nem lenne. Az senkinek nem tűnik fel, hogy mennyire nevetséges, ha a munkaügyi bíróságról kerül valaki a bírói testületek fölé. Az igazságszolgáltatásban a munkaügyi bíráskodás nem éppen a szakma csúcsa. Hazudnak, hazudnak, hazudnak, és nincs elég erő, nincs kitartás és szakértelem, elszántság, hogy megállítsák a szélsőjobboldali hazugságokat, a goebbelsi technikára épülő populista propagandát.

Ne legyen senkinek kétsége, az Európai Parlamenti ülés megerősítette Orbánt nemcsak Európában, hanem Magyarországon is. A mi Viktorunk nem hagyta magát, megvédte Magyarországot a zsidóktól. Nem hagyta, hogy továbbra is kifosszák a szegény magyar népet és kívülről dirigáljanak neki. Magyarország tehát elveszett. A sötétség és a butaság, a gyűlölet és a nácizmus foglya. Senki nem fogja Orbánt megállítani. Nincs olyan éhség és nyomor, ami véget vethetne a hatalmának. A válság, a nemzetközi baloldal, a kommunisták és a zsidók lesznek az éhség okai. Akinek van annyi esze, mint egy hangyának, és ezt nem fogadja el, azt majd egzisztenciálisan tönkreteszik, vagy hazaárulásért, a rend elleni lázadásért felelősségre vonják. Nem lesz itt pofázás, mindenki behúzza a fülét és a farkát. Az ellenzék védelmezi majd Orbánt, hogy nem is diktátor, és az emberi méltóságát senki ne sértse. Aztán tartja érte a markát sok korrupt gazember. Orbán Viktor minimum tizenöt-húsz évre berendezkedhet. Nincs korlát, nincs ellenzék, nincs ellenállás, nincs Európa, semmi nincs, ami megállítsa. Mondjuk húsz év múlva majd menekülni fog, és a bandáját az utcán fogja kibelezni az a csürhe, amelyikre most a hatalmát építi, de ez sovány vigasz. A Jobbik nem tudja átvenni a hatalmat, mert a Fidesz hátulról fogja a gyeplőt, egyébként is a Fidesz a Jobbik programját valósítja meg. Akár koalícióra is léphetnek, de nem muszáj. Az ő dolguk annyi, hogy az ellenzéket terrorizálják, sakkban tartsák, a zsidókat megfélemlítsék, az utcán a demokraták tüntetéseit megzavarják és lejárassák.

Magyarországnak vége. Ne ábrándozzon senki. Európára nem lehet számítani, a jelenlegi felállás szerint inkább arra lehet felkészülni, hogy ha lesz néhány őrült, aki ugyanígy hatalomra jut, az Orbán féle fasiszták és nácik fognak dirigálni, az Unió sorsa ugyanaz lehet, mint Magyarországé. Az a demokrácia, amelyik nem bánik el a fasisztákkal és nácikkal, azt bedarálják a szélsőségesek, a diktátorok. Ezt a magyarok láthatták. Európa ugyanúgy végzi majd, mint Magyarország.

Az ellenzékre nem lehet számítani. Gyurcsány kinyírta magát, olyan úton indult el ezzel a szövegével, hogy Orbán Viktor nem diktátor, ahonnan nem lehet már visszatérni. Ezt az embert nyugodtan le lehet írni. Ezzel a szövegével megrontja az emberek bensőjét, elgyengíti a szívük belső ellenállását, kiheréli azokat, akik hallgatnak rá. Felháborító az a morális és pszichikai pusztítás, amit művel. Nem mentség, hogy ő nem akarja túl korán leváltani Orbánt, mert egyrészt ennek a veszélye nem állt fenn, másrészt emiatt nem kell hazudozni, harmadrészt nem lehet Orbánt elég hamar leváltani. Majd az első hulla után térjünk vissza erre. Gyurcsány hazudik, hazudik, újra hazudik, pedig Őszödön azt mondta, hogy nem fog többé hazudni. Gyurcsány kiírta magát a politikából, jobban tenné, ha magától visszavonulna, köszönjük az eddigieket, ismerjük a kifogásokat, az érdemjegy egy nagy karó, a produkció egy nagy nulla. Átlátszó a sunyi taktikázás. De taktikázzon most már…

Az LMP hamarosan megszűnik, de a parlamentbe biztosan nem kerül be. Az MSZP képtelen váltani. Jól jellemzi őket Tabajdi minősíthetetlen felszólalása, amellyel megvédte Orbánt, és az Európai Uniót felszólította, hogy ne követelje meg Orbántól a demokratikus normákat. Egyetlen mentsége az, ha a Fidesz embere, ha a Fidesz megvette vagy zsarolja. Ha ezt magától adta elő, akkor azt kell mondanunk, hogy ez az ember egy ökör.

Vannak Magyarországon értelmes emberek, de rájuk nem hallgat a nép, mert egyrészt nem érti őket, másrészt el sem jut hozzájuk, harmadrészt nem elég populisták, és ez az ország iszonyatosan elbutult. A magyar népnek Orbán Viktor kell, senkit ne tévesszen meg, hogy hány embert veszített a Fidesz, simán meg lesz a kétharmaduk 2014-ben is. Ha kell, besegítenek a vérszívó határon túliak, a választási rendszer is a kezükre játszik. A gyomruk alapján szavazók, akik most az elégedetlenek között vannak, majd megeszik a szöveget, hogy kifosztották az országot. A tankok után a bankok. Pénz nélkül nem lehet ellenzéket építeni, média kellene, de a médiaértelmiség nagyobb része is korrupt, sunyi, számító. Senki nem nyúl a zsebébe, de ezt megértem. Ha nekem pénzem lenne, én sem adnék egy lukas garast sem ezeknek a korrupt semmirekellőknek. Az én pénzemen ezt nem csinálhatnák, menjenek el dolgozni a bányába. Az is hülye, aki még most is eltartja őket. Tisztelet a kevés kivételnek.

Egyetlen esély az volt, hogy Európa megállítja ezt a bűnbandát. Az Európai Parlament vitájának ugyan nincs közvetlen következménye, de hatása van, és annyi érzékelhető, hogy Orbán megvezeti őket úgy, mint a médiatörvénnyel. Úgy jönnek majd ki az uniós vizsgálatokból, hogy a lényeg nem változik, és az Unió szentesítette a fasiszta diktatúrát. Mindez belföldön is megerősíti majd a pozícióikat, elszigetelődnek a tiltakozók, és bajkeverők lesznek, később a rend megbontói, bűnözők. Elkezd majd dolgozni Szájerné igazságszolgáltatása.

De boldogság nem lesz, kedves magyarok. Hanem előbb-utóbb menekültek árasztják el a határt, valamilyen módon még ezt is akadályozni és szankcionálni fogják. Mivel a jog eszközeivel nem lehet megfogni Orbánt, és egy diktatúra előbb vagy utóbb mindig megbukik, elkerülhetetlen lesz a vérengzés. Egymást fogják vadászni, lövöldözni az utcán, a gyerekeket a pincékbe kell menekíteni, fegyveres banditák járnak majd, hogy halomra gyilkolják egymást. A csőcselék az 56-os dicsőséges forradalomhoz hasonlóan koncolja majd, akit elér. Ne felejtsük el, hogy ennek felelősei lesznek azok az európai politikusok is, akik most gyalázatos módon kiálltak egy diktátor mellett.

Ez az Orbán egy átok, egy istenverése. Kiszolgálói pedig aljas gazemberek. Megint elvesznek egy emberöltőt a magyarok életéből. Nincs az a büntetés, ami elég lenne nekik.

Ez a nap minden reményt eloszlatott. Ha most otthon volnánk, holnap nem mennénk dolgozni, hanem egész nap csomagolnánk, és lesz, ami lesz, azonnal elhagynánk ezt az országot. Akinek egy kevés esze van, az most menekül, amíg lehet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (296 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +90 ( 540 szavazatból)
Befellegzett Magyarországnak, 3.7 out of 5 based on 296 ratings

 • Hozzászólások(253)
 • Print Friendly and PDF
 • Betűméret változtatás
Share

253 Reader’s Comments

 1. Kedves “orhid666″Nem O.V-nak vége,hanemaz országnak és a benne élő embereknek.
  Te meg “grosz” azt irod,hogy Németországban nem az egyetemi professzorok gyujtogattak.Lehet,hogy igy volt.Nem viltam ott,nem láttam.Azt viszont látom,hogy nálunk,Magyarorsszágon az egyetemi professzorok gyujtogatnak már most.Tudod ugy eszmeileg.Gondolj csak a Profeszorok Bathyányi Körére.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (4 szavazatból)
 2. Azhogy befellegzett Magyarországnak ez tény s nem is tud ez a buta˝ BIRKAˇ”

  Magyar ezen egy jó darabig nem is fog változtatni!

  Tehát felejtsük el,hogy valaha is létezett Magyar-Demokrácia!

  Sajnos mig az EU-is a sz……..i.DIKTÁTORT pártolja nemhogy a kizsigerelt szegényember pártjára állna!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (4 szavazatból)
 3. .A 7+ magyar törzs össze tudott fogni pld.a közös támadó rablóhadjáratok során, ma már 7+ millió (?) “klikk” nem tud szinte semmiben?!… A királyi múltnak nincs joga a jogfolytonossághoz!… Az “üres” magyarságot meg kell tölteni európaisággal! A Fidesz és érdekköre mintha felismerte volna ezeket a törvényszerűségeket a maguk hasznára!!! Lépéselőnyben vannak! Okosabbak, mint ahogy mutatják! Eközben a többség lebecsüli őket! Baj van, ha lebecsüljük az ellenfelet! Például ha a Ft sokat, sokáig gyengül, a “nép” 2-3 évig is tűrheti. A Nyugatot hibáztatják majd (miközben ők pld.külföldre mennek vásárolni, közpénzen) és erre hivatkozva még keményebb diktatúrát vezetnek be, ráadásul az oroszok is “befészkelik” magukat! Nyugaton tehát nem ismerik a magyar mentalitást és az ottani módszerekkel nem biztos, hogy célt érnek! Egyetlen dolgot tudnék javasolni, mert az idő sűrget…

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos