Ronai and Ronai
AMERIKAI

A bírák képviselői felszólaltak a rabság mellett 2012. január 7. szombat 21:05 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A bírák képviselői felszólaltak a rabság mellett

Budapest – Visszautasítja a Magyar Bírói Egyesület az MSZP “fenyegetéseit” – ezzel a címmel közölte az egyesület közleményét az MTI. A szövegből az derül ki, hogy a bírák egy részét tömörítő egyesület vezetői kiállnak az igazságszolgáltatás függetlenségének felszámolása mellett, örömmel kollaborálnak az elnyomó hatalommal, megvédik azt a gyakorlatot, hogy a Fidesz politikai komisszárokat nevez ki a bírák feje fölé, és fenyegetésnek nevezik az MSZP ígéretét arra nézve, hogy az Orbán-rendszer bukása után visszaállítják a jogállami normákat, a politikai komisszárokat menesztik, a várható koncepciós perek bíráit pedig felelősségre vonják.

Az igazságszolgáltatás súlyos állapotáról tanúskodik, hogy azok a bírák, akiknek ragaszkodniuk kellene a függetlenségükhöz, üdvözlik e függetlenség felszámolását, elégedettek a megerőszakolt bíróságok helyzetével, és fenyegetésnek nevezik azt az ígéretet, hogy a fasiszta színezetű diktatúra elmúltával visszaállítják majd a jogállami normákat. Vajon milyen ítéleteket hoznak azok a bírák, akiket ilyen kollaboráns egyesület képvisel?

A Magyar Bírói Egyesület (Mabie) ugyanis “a leghatározottabban visszautasítja” az MSZP-s Bárándy Gergely pénteki közleményében foglaltakat, amelyben a politikus “későbbi retorziókkal, pozícióból történő elmozdítással és számonkéréssel fenyegeti Magyarország független bíráit”. Példátlan, hogy az igazságszolgáltatás képviselői ilyen szinten magyarázzanak félre és csúsztassanak egy szöveg esetében. Ez nemcsak morális csőd, de komoly kétségeket ébreszt azok ítélőképessége iránt, akik ilyen szövegeket fogalmaznak meg.

A szocialista politikus ugyanis úgy fogalmazott: az Orbán-kormány bukása után az MSZP minden erejét, befolyását és tudását latba veti majd azért, hogy a független intézmények élére és vezetőségébe delegált “pártkomisszárokat” eltávolítsa posztjukról, bármeddig is tartson hivatalosan a mandátumuk; “aki pedig közülük bizonyíthatóan politikai megrendelés alapján végzi munkáját, nem kerülheti el a felelősségre vonást”. Ennél korrektebb állásfoglalás nem képzelhető el, amely minden részében annak a bírói karnak az érdekeit védi, amely az Orbán-kormánytól súlyos támadásokat szenved el.

A Magyar Bírói Egyesület az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében erre reagálva azt írta: “a magyar demokrácia több mint húsz éve alatt példátlan eset, hogy egy országgyűlési képviselő, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács volt tagja, az igazságszolgáltatás védelmének ürügyén, a törvény erejénél fogva független bírákat politikai komisszároknak nevezze és számonkéréssel fenyegesse meg.” A Mabie egyúttal felhívta az országgyűlési képviselőket, utasítsák vissza Bárándy Gergely nyilatkozatát, és szólítsák fel, hogy tartózkodjon “a bírói függetlenséget sértő és a bírói karral szembeni hangulatkeltő” megnyilvánulásoktól.

Közleményükben felidézték azt is, hogy a Mabie – amely a 2800 magyar bíróból több mint 1600-at tömörítő reprezentatív érdek-képviseleti szervezet – az igazságszolgáltatási reform során a bíróságok szervezetéről és igazgatásáról, valamint a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló törvények koncepciójának kidolgozásában, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériummal kötött stratégiai megállapodás alapján, aktívan vett részt. “Ugyan a törvényhozó nem minden tekintetben vette át a Mabie javaslatait, az elfogadott igazságszolgáltatási törvények a jogállamiság kritériumainak megfelelnek” – írják, hozzátéve: felkérik a Nemzetközi Bírói Egyesületet, és kezdeményezik az Európai Unió tagállamainál, valamint az Európai Bizottságnál is, hogy “a magyar bírák elleni nyílt politikai támadásokat” ítéljék el.

Ez utóbbi mondat minden kétséget kizáróan a vicc kategóriája és kormosra égeti le a magyar bírói kart, miután az Európai Unió intézményei, az Európai Bizottság egyebek mellett a független magyar igazságszolgáltatást ért támadások miatt készül szankciókat bevezetni Magyarország ellen.

A közlemény megjelenése után Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője “üdvözölte” a Magyar Bírói Egyesület “korrekt és tényszerű nyilatkozatát”. Hozzátette, Bárándy Gergely közlését a Fidesz is egy olyan “fenyegetéssel megvalósuló, példátlan befolyásolási kísérletnek” tartja, amilyen az elmúlt két évtizedben nem történt.

Mit mondhat erről egy polgár, azon kívül, hogy szégyen és gyalázat az egyesület közleménye, amely teljesen aláássa a bíróságokba vetett bizalmat? Legfeljebb azt, hogy Isten őrizzen bennünket, hogy ilyen ítélőképességgel rendelkező és ilyen jellemű bírák elé kelljen állnia bárkinek is, bármilyen perben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (45 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +62 ( 62 szavazatból)
A bírák képviselői felszólaltak a rabság mellett, 5.0 out of 5 based on 45 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Mélyen egyetértek: Ez nemcsak morális csőd, hanem komoly kétségeket ébreszt azok ítélőképességében, akik ilyen szövegeket fogalmaznak meg.
    Isten őrizzen bennünket, hogy ilyen ítélőképességgel rendelkező és ilyen jellemű bírák elé kelljen állni bármilyen perben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (61 szavazatból)
  2. Nesze neked jogállam – melyik is az utolsó, vagyis halálos döfés????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (52 szavazatból)
  3. Akinek VOLT gerince (az a keves) , mar megszolalt. vagy tavozott vagy kirugtak.
    Az alja meg pont olyan. mint kenyerado gazdajuk. Semmihez nem erto, jellemtelen alak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (57 szavazatból)
  4. Szerintem meg, minden ítéletet felül ír, vagy megerősít majd a hatalom,
    a NÉP!
    Annak ítélete ellen fellebbezésnek, helye nincs!
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  5. Na azért legyünk kicsit racionálisak!
    Sajnos a bírói testület, mára már látszatra sem független!
    Ha pedig már nagymultú főügyészünk is diktálhat nekik, akkor már a látszatra sem kell törekedni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (46 szavazatból)
  6. Lehet, hogy csak az elkeseredés szól belőlem, de én most már nagyon szeretném, ha államcsőd lenne, és ezeket a szemeteket kisöpörné a szél.
    Nem tudom, ha egyszer , vagyis belátható időn belül egy demokratikus kormány átveszi a hatalmat(?) inkább az irányítást, akkor ezek a szélkakasok merre fordulnának?
    Vajon hányan mondanák azt, hogy csak a félelmükben támogadták Orbánt, nem azért mert hisznek benne?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  7. Felháborító.
    Ezek kezében van az ” igazságszolgáltatás “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  8. Legalább tudjuk, kik azok a bírák, akiket el kell távolítani a bírói kar közeléből is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  9. Tulajdonképpen ez így nem is rossz, ahogy mondják, elválik a tüdő a májtól. Akik ezt a nyilatkozatot kiadták, a jogállam helyreállítása után nem maradhatnak a bírói testületben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (41 szavazatból)
  10. Báthory Ödönke

    Mit kell itt tökölni? Egyszerűen fel kell kérni Selmeczy Gabikát, hogy védje meg a bírói függetlenséget is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  11. Tekintélyes biróság! Sziveskedjenek már megindokolni
    EZ MILYEN PÁRTOKTÓL FÜGGETLEN NYILATKOZAT?
    (csak talán nem a többi pártoktól független, mert ha az, mia baj?)
    Természetesen it nem igazzságszolgáltatásról, hanem jogszolgáltatásról
    van szó. Bizom abban van lelkiismeretnek nevezett valami is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  12. Elsőként talán a bírói szakszerűségről. Nem más,mint a móri ügyben elítélt Kaiser ügye. Ártatlanul elítélték. Két évig lebegett a feje felett a fekvő nyolcas. A tanácsvezető bíró ráadásul jól meg is indokolta! Amikor kibukott az igazság, jött a konzekvenció levonása. Még azt sem mondták a szerencsétlennek, hogy bocs’ tévedtünk. A tanácsvezető elvtárs/úr bíró pedig “büntetésből” felbukott magasabb és jobban fizető állásba.
    Ki tudja, hogy ma mennyien ülnek ártatlanul a magyar börtönökben? Ráadásul mindig a nyomozati bírókon áll vagy bukik egyesek sorsa. Az ügyész után ő az aki felelős lenne a törvények sziklaszilárd betartatásáért. Erre az új jogszabályok majdnem hogy meghatározzák, hogy miként döntsön. Nagyon kiváncsi leszek, hogy az un. diósdi gyilkosság másodfokú tárgyalásán kiderül e végre az 5, – a jegyzőkönyvek alapján – ártatlan ember felmentését kihírdeti e a másodfok. Csak egy adalék: a nyomozók kreáltak egy különösen védett tanút. Aki az események után 363 nappal világosodott meg, és akkor ment csak tanúvallomást tenni. Senkit nem érdekelt, hogy a cselekmény állítólagos helyszíne nem ott volt, ahol az állítólagos kv. tanú megnevezte! Három helyszín megnevezése körül a bíróság még a kv. tanú vallomását fogadta el. Ez két embernek már 6. évi lefogását eredményezte, a másik 3 feje felett meg a lecsukás réme lebeg. Az ítéeletet kihirdető bíró is magasabb posztra került.
    Szomorú, hogy ma nem igazságszolgáltatás folyik, hanem valami katyvasz. Állami segédlettel. Ha nem vigyázunk, ismét ránk köszönhet az 50-es évek ávh-s rendszere.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  13. Nemrég közvetlen tapasztalattal “gazdagodtam” bírói hozzá nem értésből. A bíró bemutatta a vádlottat a jelenlévőknek, többek között annak a tanúnak is, akit később kellett volna csak a tárgyalóba hívnia. Ezután kiküldte a tanút, majd pár mondat után visszahívta a tárgyalóba. A tanú természetesen “felismerte” a vádlottat. Szerencse, hogy olyan ügy volt, amelyben ez a tanú azzal, hogy “felismerte” a vádlottat, az ítéletet érdemben nem befoyásolta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  14. Valami iszonyat ami ebben az országban van.Nem csodálom ha a világ lesúlytó véleménnyel van rólunk.
    És ezt a kézi vezérelt igazságszolgáltatást akarják alkalmazni ellenünk.Nem lesz nehéz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  15. Bástya elvtárs, ez nem a vallomás, hanem az ítélet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. A bírói testület gyakran igenis független: a józan észtől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  17. A Mű bevégeztetett: a fej minden szinten segg lett.
    De legalább tudjuk, mi a teendő, ha ez a bűnöző rendszer megbukik:
    - aki bent van, kirakni, pályáról eltávolítani
    - akit kiraktak, berakni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  18. MABIE: “… a törvény erejénél fogva független bírákat …” — azért ez szép: a bírók azért függetlenek, mert a törvény szerint annak kell lenniük?
    Hja, akkor mindent értek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  19. A II. világ háború befejezése után a győzők útmutatása és ellenőrzése mellett felállt az úgy nevezett “vérbíróság”.
    Országunk ismét elvesztett egy háborút. Nem világ, csak egy országháborút. Most a fülkeforradalom győzött, most a “vérbíróság II” áll fel. Most nem kell külső hatalom irányítás, most a hazai pribékek vállalják az ellenség szerepét. A jellemző, hogy az ilyen marhahajcsár Gergely félék “védik” meg a szarságot. A Bárándi Gergely minden betűjével egyetértek. A két jogász fiatal, ráadásul mindkettő Gergely, mekkora az erkölcsi különbség, igaz a marhahajcsárnál az erkölcs nem kimutatható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  20. Bárándi Gergelyt először a nagyapja verte volna el, ha úgy gondolkodott volna mint mondjuk Gulyás Gergely.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  21. Egyre hülyébb a rezsim és talpnyalóinak “kamunikációja”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  22. Figyu!!!!!!!!!!!!!!#
    alugy.
    2012. január 8. vasárnap
    05:51
    Helyesen: “ennél a marha hajcsárnál…….”
    Légyszi….. a tisztességes, becsületes marha hajcsárok nevében kérlek módósíts.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. inax.
    Nem szoktam “replikázni”, de kénytelen vagyok. A szavakat nem kell kiragadni a környezetből! Én a “marhahajcsárt” vezeték név helyettesítésre használtam. Gulyás = marhapásztor = teheneket, bikákat terelő foglalkozású egyén! A Gulyás Gergelynek a Fidesz csordában ilyen szerepet jelöltek ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  24. Minden forradalom felszínre örvényli a szemetet (is). Akik normális körülmények között szakmailag “aljanépek” lennének csak, és esélyük se volna önerőből feljebb lépni a ranglétrán, hosszú benyalós nyelvüknek kösuönhetően vitustáncot lejthetnek a hatalom csúcsán. Így volt ez minden korokban, miért lenne másképpen a Nagy Fülkeforradalom tekintetében?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  25. Nos – tetszik vagy sem – ez a magyar valóság. Azon túl, hogy a fidesz gőzerővel nekiesett a saját embereit ültetni mindenhová, egészen az alsó szintekig (és a járások létrehozása még csak ezután kezdődik), bizton számíthat a helyezkedőkre is. Ne legyenek illúzióink: rengetegen vannak!
    “Vajon hányan mondanák azt, hogy csak a félelmükben támogadták Orbánt, nem azért mert hisznek benne?” – jó érzékkel tette fel ezt a költői kérdést Bíborka.
    Nézzünk csak végig a történelmünkön…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  26. Lengyelországot a bírák védték meg az ikerpáros diktatúrájától. Na ez orbanisztánban nem így lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  27. http://drszegedilaszlo.blog.hu/2011/12/12/1_nyilt_level_orban_viktorhoz

    És ez csak pici szelete az egésznek…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Azért ez fejlődés. Idáig számotevően egy bábszínház működött, a duplanullás fülkeforradalom óta egyre több. Alkotmánybíróság, Számvevőszék, Kötségvetési Tanács, Ügyészség, Igazságszolgáltatás, minisztériumok, fidesz parlamenti frakciója és még sorolhatnám. A kedves vezető nagy bábjátékos. A cirkusz már megvan, de hol a kenyér? Erre is felelhetne a nagy élet és munkatapasztalattal bíró Gulyás Gergely az igazságszolgáltatás marionett figuráinak üdvözlése mellett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  29. A bírói függetlenség érdekes dolog. Mitől függetlenek: az éppen regnáló hatalomtól, az adott törvényektől, az emberektől, a lelkiismeretüktől. Képesek egy életen át objektíven emberek sorsa felett dönteni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  30. Nem elég, hogy jellemtelenek, még ostobák is. Bárándy a komisszárokról beszélt, a bírákat meg sem említette. Van egy régi magyar (nem dakota!) mondás: akinek nem inge, ne vegye magára… Itt a pont!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)

  31. a dolog rém egyszerű.
    a VALÓDI DEMOKRATÁK hozzák nyilvánosságra – remélem nem titok! – azon bírók nevét, kik tagjai ennek a szervezetnek.
    ezen bírók által hozott ítéleteket pedig mindenkinek jogában áll negligálni.
    hiszen az ilyen “bíró” nem demokrata, hanem híve a diktatúrának, s mint ilyen nem ítélkezhet egy demokrata felett.
    ennyi, s nem több.
    tudom, kicsit húzósnak tűnik a véleményem, de úgy gondolom, ha valaki bíró létére akkora marha, hogy nem érti meg Bárándy szövegének értelmét, az maximum kubikusnak jó, nem pedig arra, hogy sorsok, életek, emberek felett hozzon ítéletet.
    képes lehet egy ilyen értelmezni egy törvény szövegét?
    hogy kaphatott diplomát?
    bár, ha Matolcsi is kapott, akkor itt minden lehetséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Nem világos a cikk címe :
    Bírák vagy bírkák ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Stumpné Bekes Margit

    Most fekete-fehéren látható,hogy kik azok a segg nyalók,akik eladják magukat egy tányér lencséért is! De azzal nem számolnak,hogy változik a rendszer és akkor mit fognak cselekedni??!! Nekik kellene legelőször tiltakozni az Orbán kormány jogtiprásaival szemben!! ( Fidesz-Alaptörvény,visszamenőleges hatályú jogalkotás.AB hatáskörének szűkitése,ombudsmanok ellehetetlenistése stb.stb)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Hja kérem a karrier !
    Pedig egy bíró bármikor visszatérhet jólfizető ügyvédi praxisához !
    Dehát az oly vesződséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Budapest needs a guy like this, not necessarily what he says, but how he does it :
    http://www.youtube.com/watch?v=qAQrsA3m8Bg&feature=youtu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Ejj de szép ez a svéd nyelv..mindig is tanulni akartam , deaztán elment a pénz tarhonyára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Szeretném tudni, hogy pontosan mivel is támasztják alá az MSZP párt képviselői azt az állítást, miszerint Magyarországon veszélyben van a bírói függetlenség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  38. “Bárándy válasza a Magyar Bírói Egyesületnek.”
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=508434&referer_id=friss
    .
    Erre is érkezik majd magyarázat???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Bárándy Gergely válasza a Magyar Bírói Egyesületnek:
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=508434&referer_id=friss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. deephawk:
    Virág! Virág elvtárs,ez az ítélet! Bástya elvtárs szellemvasutazott és csobbant.
    G.Rozi 2012. január 8. vasárnap 10:15
    Nagyon köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet! Ideje volt már, hogy néhány normális jobbos is előbújjon.
    Cserébe küldöm: http://koszonjuk-miniszterelnok-ur.blog.hu/2012/01/05/utolso_esely_15
    …..
    Olvtársak: azért nem TELJESEN hülyék a bíró urak/netán hölgyek. Mert erre a szövegre majd lehet hivatkozni Orbán menesztése után is (ahogy a II.vh. után is ezrével kerültek elő hős partizánok)
    Merthogy ha az Uniós bírói testületekhez fordulnak – azoknak FOGLALKOZNI KELL a magyar bírói kar szabályozásának problémáival! “Ők szóltak”!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. Hogyan lehet valaki biro ha nem tud igazsagosan itelni ? Hamis birobol meg mindig is volt eleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. -szerintem meg azok a “birok”-(rossz vicc!!)- akik ezt nyilatkoztak a fideSS vedelmeben,nem masok mint a gyorstalpalon vegzett fideSS kaderek!!
    az iteletek az ilyenek reszerol egyezni fog beture,azokkal amiket pl,; Feisclher biro hozott a Naci vesztorvenyszeken!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Game over ha jól írom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Ez az a bírói egyesület, amelyiknek a tagjai az Ideális Bírósági Igazgatásért Közhasznú Egyesület (Ibike; a konkurencia) létrejöttekor annak alapítóit igazságügyi elmeorvosi vizsgálatnak akarták alávetni, hogy alkalmatlanság miatt kidobhassák a bírói testületből. Ezeknek az embereknek az őket kritizáló bíró igazságszolgáltatási igazgatást érintő érdemi kritikájára az összes válaszuk az illető általuk feltételezett nemi “eltévelyedése”.

    Ennek a bandának a függetlenségéért kellene tüntetnünk. Nehéz. Persze Orbán éppen erre alapítja a rendszerét: célpontnak előszeretettel választ olyanokat, akikkel az ember egyébként is elégedetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. A MABIE egy vicc az egész az elnökével együtt. Semmire kellő bagázs. Még a Bírák Etikai Kódexe is csak egy szösszenet érdekességként fenntartott pontok ugyanakkor maguk a bírók magasról tesznek rá, s az OBET -t is csak politikai
    céllal használják. Nagyon sok esetet lehetne említeni amikor a bírói ítélkezés
    során igenis sérül a kódex, ugyanakkor megfélemlítés van a köbön mert azon
    kevés bírók közül akik tényleg az igazság oldalán állnak, s betartják a Magyar Alkotmányt és a törvényeket, a többiek elnyomása miatt egyszerűen nem mernek cselekedni. A MABIE értelme és létjogosultsága az OBET -el karöltve megkérdőjelezhető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán barátja továbbra is bajban 2014. március 22. szombat

Navracsics is a Kúria mellé állt 2014. január 16. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos