Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: A kár négyszögesítése 2011. december 5. hétfő 16:04

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: A kár négyszögesítése

Mivel töltötte a Fidesz és Orbán Viktor azt a nyolc évet, mialatt a szocialisták kormányoztak? Komolyan kérdezem, mert ha például mindannyian kínaiul kezdtek volna tanulni, és/vagy elmennek az orvosi egyetemre, akkor 2010-re lenne egy rakás kínaiul tökéletesen beszélő kiváló orvosunk, mert nyolc év rohadt hosszú idő, tessék csak megkérdezni a hamarosan szabaduló wiszkis (whiskys) rablót.

Ehelyett a parlamentben ül kétharmadot képezve egy rakás facsart fejű lény, nyomkodják az igen gombot, de gyakran ez is meghaladja képességeiket, olyankor pedig felmutatják nekik a táblát, hogy mit is kell pontosan megnyomni, vezetőik talán még őket is alulmúlják, ha lehet, még butultak is 2002-höz képest, márpedig azt az időszakot sem az intellektuális tündöklés szakszóval szoktuk körülírni. Nincs köztük egy közgazdász, aki látott már világpiacot, nincs egy matematikához valamit is értő szakember, aki feltartaná a mutatóujját, amikor Matolcsy belekezd a soros hülyeségébe, nincs köztük senki, aki tudná, hol a határ. Hozzájuk képest az Olsen-banda is sikeresnek és hatékonynak tűnik (Az Olsen-banda (dánul és norvégül Olsenbanden) egy dán vígjátéksorozatban szereplő bűnözőcsoport neve. Az összesen 14 részből álló filmsorozat az egykori NDK-ban és Lengyelországban is igen népszerűvé vált. Egyes részeit Magyarországon is vetítették, Norvégiában és Svédországban pedig újraforgatták a sorozatot Olsenbanden illetve Jönssonligan címmel. A történetek középpontja, hogy Egon, aki a banda vezére, egyben a rendőrség által is elismerten az ország legjobb kasszafúrója, börtönbüntetései alatt megtervezi az évszázad bűnügyeit, majd szabadulása után ő és két kisstílű társa, Benny és Kjeld nekilátnak végrehajtani az egyébként valóban zseniálisan megkoreografált rablásokat, ám ezek a kezdeti sikerek után valami előre nem látható apróság miatt szinte mindig kudarcba fulladnak, és a minden epizód elején a börtönből szabaduló Egon – egy rész kivételével – minden rész végén vissza is tér oda), és ráadásul hideg is van, amit különösen utálok.

Az összetákolt alkotmány, amit beteges különbözni vágyásból alaptörvénynek neveznek, olyan részleteket tartalmaz, amit már hatályba lépése előtt képtelenek betartani, így aztán leültek a törzsfőnökök tanácskozni, és kitalálták, hogy nekik legyen jó, másoknak pedig rossz.

Ha ez így nem egészen világos, akkor most kifejtem részletesen.

A kormányhoz felcsöngetett egy közgazdász, és felhívta Orbán Viktor figyelmét arra a tényre, miszerint, ha minden ilyen jól megy, mint eddig, akkor a megkapaszkodás, elrugaszkodás, repülés és űrséta évében is alkotmánysértésben lesznek, mert az alaptörvény leszögezi, hogy aki növeli a hiányt, tetézi az eladósodást, az kommunista, viszont a fránya közgazdasági folyamatok és a folyamatos elbaltázás miatt Orbánék sem tesznek mást, ilyeténképpen éppen önnön dugájukba készülnek dőlni.

Meglepődött ezen a miniszterelnök, ötölt, hatolt, osztott, szorzott, és aztán megkérdezett valakit, hogy ez csakugyan igaz-e.

Természetesen, senki sem mert válaszolni, de az érvelés elég meggyőzőnek tűnt, így aztán kénytelen volt elfogadni a tényt: a Nemzeti Igazságosság, Megmentés és Tévedhetetlenség Kormánya pofára esett.

Ilyesmi, persze, nem történhet Orbánnal, elvégre ő gyakorlatilag a magyarság kétharmada és lelke, ezért aztán elő sem fordulhatott, hogy bevallják, amit be kellene vallani, márpedig a hibás gazdaságpolitikát, a valótlan alapokon álló vádaskodást, a hazugságokat és baromságokat, egyszóval tulajdonképpen mindent, amit eddig tettek, hanem kitalálták, hogy az alaptörvény azon része, ami elítéli és büntethetővé teszi az adósságnövekedést és a hiány növelését, majd csak 2014 után lép életbe, amikor már mások leszek hatalmon.

Ebből két dolog derül ki nagyon világosan.

Az Orbán-kormány maga sem gondolja komolyan, hogy ilyen teljesítmény után még egyszer megválasztják, azaz 2014-től remény van arra, hogy valami normálisabb képződmény hadakozik a valósággal a Kárpát-medencében.

Illetve, hogy gyermetegebbek és gyávábbak még annál is, amit joggal feltételeztünk róluk bénázásuk alapján, és nemcsak a valósággal képtelenek szembenézni, hanem még saját törvényeiket sem tartják be, ha úgy alakulnak a dolgok, plusz elég ostobák ahhoz, hogy képtelenek legyenek saját maguk számára kedvező törvényeket hozni.

Mennyi ész kell ahhoz, hogy valaki kétharmaddal törvényt hozzon maga és családtagjai számára? Nos, egyértelműen kiderült, hogy még ez is meghaladja intellektuális képességeiket. Ez a kormány még egy vasgolyót is képtelen lenne leejteni, de komolyan!

Ha leszólítottunk volna tíz, találomra kiválasztott magyar állampolgárt az utcán 2010-ben, minden bizonnyal jobb és működőképesebb kormányt lehetett volna belőlük alakítani, mint ezekből a szerencsétlenekből. Tíz nagymama vagy tíz munkanélküli kevesebb kárt okozott volna, mint a mi választott, kinevezett és megbízott tisztségviselőink, amiből az a tanulság, hogy sokkal jobban jár az ország, amennyiben ezentúl sorsoljuk a kormányt, és nem drága választási eljárás után választjuk.

Ideje behívni a brüsszeli csapatokat, hogy tegyenek rendet, aztán elkezdeni mindent elölről.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (104 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +171 ( 175 szavazatból)
Para-Kovács Imre: A kár négyszögesítése, 4.8 out of 5 based on 104 ratings

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

35 Reader’s Comments

  1. Plusz pontot adtam, de attól tartok, hogy 10, találomra kiválasztott járókelőből sem lenne jobb kormány, mert azok is nagy eséllyel reprezentálják kis hazánk értelmi színvonalát, kulturáltságát és erkölcseit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (56 szavazatból)
  2. Remek a cikk, mint általában.Ezek a tények. Pedig a vezénylő tábornok havi rendszerességel a Köztársasági elnöktől jövet megnyugtatta az ország népét,
    hogy felkészültek a kormányzásra.Mi lenne kis országunkban ha nem készültek volna fel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (52 szavazatból)
  3. Ennyi logikátlan,agyament,napirendet,az elmúlt 20 évben egy kormány sem,egy országgyűlés sem végzett, mint a mostani.A kezdetekkor gondolta az emberek nagy része, hogy a demokrácia tudományát,melyet csak tankönyvekből volt lehetőség megismerni,mint a mostani példa is mutatja sajnos nem sikerült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  4. Para-Kovács írásait nagyon szeretem, érzékletesen írja le bennük a minket körülölelő valóság tüskéit.
    Teljesen igaz, hogy tíz tetszőlegesen kiválasztott nagymamával előbbre tarthatnánk, mint ezzel a képmutató, tolvajlelkű siserehaddal, amelyik azt képzeli magáról, hogy ők az “elit”.
    Vajon meddig hat még ránk a Cipolla-effektus, mikor fogunk végre felocsúdni ebből a delejes kábulatból?
    Meddig játssza még Viksi a Gyalog galopp Fekete Lovagját, akinek épp most vágták le a harcoló jobbját? Muszáj megvárnunk vajon, amíg tagjavesztett torzóként ordítja a távozó IMF után, hogy: gyere vissza, gyáva féreg, tőből leharapom mindkét lábad?! Tényleg nincs más megoldás? Vagy ez a 93 ezer négyzetkilométeres telek kizárólag az ő szórakoztatására hivatott Disneyland, semmi egyéb? Köteles egy nép a végletekig tűrni e gyógypedagógus-tojta-félrenevelte záptojás, politikai autista, neveletlen kültelki suttyó rigolyáit?
    Túl sokba kerül nekünk ez a műélvezet.
    Valódi meg nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (65 szavazatból)
  5. Nagyon találó irás. Az Orbán kormány minősitése, meg igazán helytálló:pancserek!
    Remélem a fideszre szavazók is rájöttek már erre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  6. Sajnos a nép egyharmadát lerántotta magához a sárba Orbán Viktor.
    Most ott dagonyáznak, hiszen 2/3-al uralkodhatnak.
    Kik is dagonyáznak igazából?
    A disznók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  7. Dakota mokasszin

    Imádom a kommentjeiteket!
    Ma-lac -téged is!
    Csak az a baj, hogy senki nem olvas minket valamilyen oknál fogva, bár én mindent ami tetszik megosztok, de a zemberek annyira rettegnek még egy nyamvadt lájkot is nyomni, hogy ez már igazán katasztrofális. De legalább érzem, hogy nem vagyok egyedül, és itt igazán otthon érezhetem magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (63 szavazatból)
  8. A konklúzióval nem értek egyet, nem kell ide se brüsszel se csapat, elég ezt az eddigi posztkádári slamperájt felrúgni mint a bolondgambát és újraépíteni-de most már valahogy úgy, hogy inkább hasonlítson Ausztriára mint Üzbegisztán- Bolondisztán alsóra. Onnan fogjuk tudni hogy jól sikerült az átalakítás, ha a magyar elektromos kisautót Németországban gyártani akaró feltaláló ész nélkül, felcsapott farokkal, sovány malac vágtában itt települ le, és kezdi gyártani a találmányát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  9. Mikor kivonult a Fidesz a parlamentből és nem végeztek semmilyen munkát a nemzet érdekében éveken át,már akkor felvetődött bennem,hogy milyen álságos emberek alkotják a párt vezetői rétegét.Eszembe nem jutott volna ilyen emberekre szavazni és nem tudom azóta sem hova tenni,hogy ennyi ember rájuk voksolt.Nem tudok örülni annak sem,hogy ezek az emberek a saját kárukon tanulhatnak most, hiszen velünk is kitoltak,hogy ezeket a népnyúzókat tették a vezérkarba akik szerint a 3,5 millió szegény lehúzza az országot! A rendszerváltás óta szegényedik az ország,egyre kevesebb a munka és akkor jönnek ezek…Mivel büntet még az ég minket? ParaKovács tegyen már fel könyörgöm más profilképet …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  10. Para-Kovács Imre!
    Köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  11. Értékelem a cikk íróját. Frappáns, tényszerű,s sajnos igaz. Kétségbe is vagyok esve,gondolom nem egyedül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  12. Ez egy BOTkormány: egyszerű, mint a bot, és vége lesz, mint a botnak!

    Amúgy meg olyan hülyék, mint a viccbeli szőke, aki, ha kap egy üveggolyót, akkor vagy elveszíti, vagy elrontja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  13. El vagytok nagyon tévedve ! A parlamentben illetékes elvtárs a kormány részéről azzal ugatta le az ellenzéket, hogy “minden mutatónk pozitív” (gondolom az államadósságot és a CDS felárat is ide értette) és el van szakadva a valóságtól, aki nem azt látja, hogy hej, de milyen jól kormányozzák az országot!
    Különben is saját tengelyen forgatott banánként hálásak lehetnénk, hogy a “Köztársaság” szót akkurátusan kitörlik mindenhonnan. Rossz még bele gondolni is: Banán és Köztársaság? Brrr…..
    A cikk egyébként tetszik – egy kivétellel: az “intellektuális tündöklés” inkább szakkifejezés, mint szakszó. És girbegurbával értek egyet: a reprezentatív kiválasztás sajna híven tükrözné a nép átlagát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  14. A nagymamák nevében kikérem magamnak az összehasonlítást. Mi biztosan sokkal jobban csinálnánk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  15. Gazsi bácsi lótetű

    “…nemcsak a valósággal képtelenek szembenézni, hanem még saját törvényeiket sem tartják be,”

    Nincs ebben semmi meglepő. Megalakulásakor a Fidesz alapszabályában benne volt, hogy a vezetőségben nem lehetnek 35 évnél idősebbek, merthogy ez a FIATAL Demokraták Szövetsége…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  16. Na, én most azt javasolnám, hogy ezt a tíz találomra kiválasztottat mégse bízzuk a vakvéletlenre. Itt vagyok például én, és mögöttem áll minimum tíz ember, van húgom, nővérem, fiam, unokaöcsém, sőt 35 élő unokatestvérem is, úgyhogy nem lenne gond egy egész kormányt, meg annak a kiszolgálói gárdáját sem kiállítani, persze megfelelő tantiem ellenében. Megelégednénk a mai kormányközeli juttatásokkal, sőt, ígérjük, két évig nem is emeljük azokat. Mert két évre gondolnánk, azalatt a mi kormányunk jóvoltából, mindenféle korrupciós pénzek nélkül is lázári magasságokba emelkedhetnénk mi legalább százan. Fontoljátok meg proletárok: két év múlva zokszó nélkül átadjuk a kormányrudatÍ(kereket) a következő járókelő egyikének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  17. Nagyon jó cikk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  18. Ajánlom mindenki figyelmébe a következő idézetet, amely nagy szerepet játszott a fülkeforradalom megnyerésében. Igaz nem egy irodalmi remekmű,nem tartalmaz magvas gondoltakat, stilisztikailag sem a legszebb, de mindezt feledteti az, hogy őszinte. Véleményem szerint a „szerző” nem venné zokon és nem vádolná plágiummal, ha most egy sajtótájékoztató keretében a megfelelő ember szájából ismét elhangoznának ezek a szavak. Már csak azért sem, mert nem lehet máshogy le íri azt amit műveltek az elmúlt másfél év alatt kormányzás címszóval. Illetve lelehet, de elég volt a csúnya beszédekből.
    Tehát szerintem e-sorok a legalkalmasabbak az igazság kifejezésére. Nem kell a beszédíróknak súlyos milliókért törni a fejüket,csak idézni kell egy „klasszikust”, maximum az időszakot kellene egy kicsit kibővíteni és máris aktuális és mindenki tudni fogja kishazánkban és azon túl is hogy miről van szó.
    Na és akkor jöjjön az idézet.
    “Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.”
    Ennyi az egész.
    Ja, és egy ország nagyra értékelné, ha végére odabiggyesztenék azt, ami az eredeti műből hiányzott. BOCSÁNAT.
    Ezután már nem marad más hátra, mint balra, akarom mondani jobbra el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  19. Nyomkodják az IGEN gombot…..egy fidesz frakciótag mondta:”elég távol van a véleményem a fidesz hivatalos álláspontjához,de meg fogom szavazni,mert mindent megszavazok.” (ATV.2011.11.22.15:47,Kommunista bűnök.) – Hát így csinálják!!!Agya nincs,csak keze.Mit fognak ezek csinálni kéz nélkül a bányában???!!!Para-Kovács,nagyon szeretem az írásaidat!Lényeget látó,humoros,és bár ne lenne igaz.Ja,és ezt az idézőjeles mondatot terjesztem,közzéteszem mindenhol,ahol módom van rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  20. A nagymamák sokkal-de sokkal jobban csinálnák.A hozzáértésük és a szívük és a lelkük is más.Ez a kormány annyi bajt okozott már Magyarországnak,hogy valóban csak az IMF és új,szakértői kormány segíthet rajtunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. Orbánnal én már nem foglalkozom, egyszerűen értelmetlen dolognak tartom őt elemezni, értékelni (?), belehelyezni valamilyen kategóriába. Amúgy is torz személyiségét az elmúlt másfél év teljesen leamortizálta, ma már ő csak egy beteg elme, amely számára a valóság nem létezik, kizárólag saját lázálmai. De hogy ez egész Fidesz-vezetésben ne legyen egyetlen gondolkodó, gerinces pali (vagy csaj, mindegy), aki maga köré gyűjtene 8-10 másikat, és elkezdene azon gondolkodni, hogyan lehetne ezt a paranoiás őrültet lapátra tenni – nos, ez több mint érthetetlen: ez egyszerűen gyalázat… Ezek a droidok nem veszik észre, hogy ők is ugyanoda kerülnek majd, mint a vezérük, t.i. a szemétdombra??? Ennyire le vannak fizetve? Vagy ennyire félnek? Nem tudom… Pedig az Orbán-rezsimet a jobboldalról, a Fideszen belülről (természetesen az érdekelt nagytőkések támogatásával) kellene megdönteni. Ma már világos, hogy demokratikus választáson ez nem lehetséges, ugyanis ilyen egyhamar nem lesz Magyarországon (aki nem hiszi, olvassa el az ú.n. választási törvény tervezetét). Ha pedig kitör az elégedetlenség, az valószínűleg a nácikat juttatja a hatalomhoz. Akkor pedig Magyarországnak annyi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=498162&referer_id=friss
    Charles Gati: Magyar rapszódiák

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Én meg azt hiszem, hogy Orbán nagyon is a valóságot használja.
    A világegyetem egyetlen más pontján sem lenne képes megszedni magát, ez kizárólag a jelenlegi magyar valóságban lehetséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Nagyon jó cikk “Para”! (elnézést a közvetlenkedésért, de még annak idején hallottam ezt Settenkedőtől)
    A mai (magyar) Népszavában Bitó Lászlónak van egy super írása a témáról.
    Érdekes végjátékokat ír le, amire számíthatunk.
    Schmitt Pál 2012 aug. 6-án lesz 2 éves KE. és a lex Schmitt szerint ettől már jár neki a “teljes luxos életfogytig”.
    A továbbiakat már én költöm hozzá:
    A Kedves Vezető megpihenhet és elégedetten tekinthet le az Ő Népére a Palotából, mint Magyarország Kormányzója olyan miniszterelnökkel a háta mögött, mint forex. Lázár Doktor.
    Érdekes dolgok jönnek itt barátaim.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. @Gábor: Háááát… benne van a pakliban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Lehetne végre már egy kis felvilágosult abszolutizmust kérem szépen?
    Ha nem brüsszeli beavatkozással, akkor svéd hadakkal – a JAS Gripenek már úgyis jelen vannak. Ez itten kérem egy alapjában véve komcsi/szocdem jólelkületü királyság kérem, sikeres jobbos vezérléssel. Tesztelhetö, müködö, ahogy van -tessék utánanézni. Érdekes gondolatkísérlet: egybenyitni a két állam kasszáját, gazdaságát – milyen hangjelenséget is adna az átmenet…
    Persze elötte durván elhajtani az összes enyveskezü simlist a környékröl természetesen.
    A dolog további elönyei: a sarkkör közelében növekvö volümenü bányamüvelés folyik, ott hasznosíthatná tehetségét minden pimasz tolvaj lókötö lett légyen is az bal avagy jobb oldali akár. További kiváló szakmai továbbképzésre ad lehetöséget a kiterjedt erdögazdálkodás minden kreatív és sikeres közgazdasági szakértönek. Szal kölcsönösen elönyös lehetne, üzletelni, végre már politikai koloncok tömege nélkül.

    Megyezünk, gyors üzlet esetén árengedmény. Cím hátul az udvarban.
    Ugyanott zsákos táp, szemfelszedés, obdukció, change management etc megvárható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Az igazsághoz hozzátartozik Imre, /bocs a személyes megszólítás miatt, borsodiként egy borsodiért azt hiszem elnézed nekem/ hogy az elmúlt 50 évre igaz a megállapításod!
    Még a tíz ember is soknak tűnik, elég lenne öt, sőt már csak három, mert te meg én már megvagyunk. A maradék hármat meg válasszuk ki mi, demokratikusan, alaptörvényünk figyelembe vételével, a nagy nemzeti- szocialista együttműködés keretében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. “Ha leszólítottunk volna tíz, találomra kiválasztott magyar állampolgárt az utcán 2010-ben, minden bizonnyal jobb és működőképesebb kormányt lehetett volna belőlük alakítani, mint ezekből a szerencsétlenekből. ”

    Már régóta várom, hogy megszólítsanak ehhez hasonló ügyben. Garantáltan normálisabban végezném ezt a fajta munkát is, ahogy ismernek engem.
    Hajam égnek áll 1989 óta, hogy mennyire tele van mindenféle vezetés tudatlan személyekkel, akiknek a józan paraszti eszük sincs meg.
    Én meg itt állok normális munka nélkül – megint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Ajánlom még a témában:
    http://hvg.hu/w/20111206_kotmany

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Uraim!
    Akinek esetleg hiányzik a budijából egy szép festmény annak ez kíváló ajánlat :)))
    http://muveszet-kezmuvesseg.vatera.hu/festmeny/orban_viktor_eredeti_festmeny_olaj_olajfestmeny_1517700395.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Drága Para ! (Settenkedő után szabadon), szinte csak a Te irásaidat keresem itt is. Nem tudom, jól érzem.e, de mintha egy kicsit keserű lenne, ahogy most irtál. Persze keserűségre van bőven ok, de legalább Te ne veszitsd a jó kedvedet. Mondd meg Settenkedőnek, hogy hiányzik keddenként a Klubrádióból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Ma_Lac -nak
    és tisztelettel mindenkinek, aki esetleg nem ismerné TÓTAW-t. Érdemes:
    http://hvg.hu/w/20111118_boszme

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Bocs, az lemaradt, hogy Para-Kovácsnak gratula a cikkért! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. ha van vmi, amiért maradni érdemes, az Te vagy, Para!! nem indulsz a választáson? milyen üdítő lenne ennyi sültparszt után egy kis értelem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. NAGYON JO!!!!!!!!De hol van meg 2014????? En attol tartok(bár ne lenne igazam),demokratikus választásokkal NEM FOG MENNI!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos