Ronai and Ronai
AMERIKAI

Erdei elfogadta a Showtime ajánlatát 2011. október 28. péntek 11:23 Forrás: Sport TV

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Erdei elfogadta a Showtime ajánlatát

Budapest – Erdei Zsolt elfogadta a Showtime televízió által kínált lehetőséget, és igent mondott egy Tavoris Cloud elleni, december 31-i IBF-világbajnoki címmérkőzésre – számolt be a Sport TV honlapja.

Erdei Zsolton, illetve a menedzsmentjén már nem múlik, hogy december 31-én legyen világbajnoki címmérkőzés az IBF félnehézsúlyú koronájáért. Christof Hawerkamp ugyanis arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a magyar bunyós, illetve menedzsmentje igent mondott a Showtime amerikai televíziós társaság felkérésére.

A tengerentúli csatorna azt szeretné, ha szilveszterkor (illetve magyar idő szerint már 2012. január 1-jén) Madár és a címvédő amerikai Tavoris Cloud összecsapna a koronáért. Cloud egyelőre nem foglalt állást a kérdésben, de információink szerint ő is hajlik az ajánlatra. Jelenleg Bernard Hopkinsszal, Chad Dawsonnal vagy Jean Pascallal esélye sincs bokszolni, Erdeit pedig a televízió is szeretné – így könnyen összeállhat a kép.

“Ez volt az álmom, mindenképpen világbajnoki címmérkőzést akartam bokszolni. Cloudot már többször is láttam, erős, mint a bivaly” – mondta reménybeli riválisáról Erdei Zsolt.

Érdemes hangsúlyozni, hogy Clouddal nem Madárnak és a Lou DiBella vezette amerikai menedzsmentnek kell megállapodnia, hanem a Showtime-nak. Ha minden a tervek szerint alakul, és Cloud is igent mond, akkor Erdei a közelmúltban elkezdett felkészülése utolsó szakaszát már az Egyesült Államokban hajtja végre, méghozzá edzője, Fritz Sdunek irányítása mellett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)

Címkék:,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Cirkuszt a népnek, ha már kenyérre nem telik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  2. Sok sikert Madár! Adj neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. commandante: akkor vegyenek kalacsot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Olimpiai aranyat vásárolnak az azeriek? 2011. szeptember 23. péntek | AN

Erdei Zsolt decemberben bokszolna 2011. szeptember 20. kedd

Floyd Mayweather bizarr győzelme 2011. szeptember 18. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos