Ronai and Ronai
AMERIKAI

Eladja üzletrészét az Újpest többségi tulajdonosa 2011. október 11. kedd 13:15 | AN Forrás: ujpestfc.hu, NSO

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Eladja üzletrészét az Újpest többségi tulajdonosa

Budapest – A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC többségi tulajdonosa kedden közleményben jelentette be, hogy a jövőben nem finanszírozza tovább a csapat működését, és a pénzügyi mellett beszünteti a futballklub egyéb támogatását is. A tulajdonosváltás Leo Beenhakker sportigazgató jövőjét is érinti.

A City Budapest Zrt. Bartha Csabát, az Újpest FC ügyvezető igazgatóját bízta meg, hogy az üzletrészének adás-vételéről tárgyalásokat folytasson a cég képviseletében, továbbá felhatalmazta, hogy a tárgyalások lezárásáig és az új tulajdonos belépéséig a szükséges intézkedéseket megtegye, s biztosítsa a kft. folyamatos működését.

A közlemény szerint a cég az üzletrész eladásának szándékáról először Újpest önkormányzatát értesítette, amely azonban nem kíván szerepet vállalni az Újpest FC Kft. működtetésében.

A Nemzeti Sport információi szerint a befektetéssel és vagyonkezeléssel is foglalkozó Wallis Zrt. vásárolhatja meg az idén pocsékul szereplő fővárosi együttest.

Időközben Leo Beenhakker, a csapat sportigazgatója a Voetbal International szaklapnak úgy fogalmazott, kizárólag a – közelmúltban csalással vádolt – Tolnai Sándorral ápolt barátsága miatt fogadta el a posztot, de a vezető távozása “egy teljesen más helyzetet teremt”.

“Ha az új tulajdonos megkér a folytatásra, tárgyalhatunk, ellenkező esetben szabadon távozhatok”, mondta a pozíciót augusztus óta betöltő 69 éves holland szakember.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Remélem az új tulajdonos hamarosan felbukkan ,s hozni is fog az Újpest FC-nek, nem csak vinni. Ezt mindenre értem. Gondolom a Wallis jó gazda lesz (ha akar, s kiaknázza a nagy múltú csapat erényeit, adottságait)
    HAJRÁ ÚJPEST!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Csődtömeg maradt a magyar futball 2012. szeptember 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos