Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vona új szavazást akar az EU-tagságról 2011. október 24. hétfő 19:46 | AN

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vona új szavazást akar az EU-tagságról

Budapest – A Jobbik szerint az Európai Unió jelenlegi formájában fenntarthatatlan, ezért a legvalószínűbb, hogy fel fog bomlani. Erre akár Orbán Viktor beszédeiből is következtethetett, aki rendszeresen erre tesz utalásokat. Parlamenti válaszában azonban egyelőre kiállt az uniós tagság mellett. Vona szerint egy szakértői bizottságnak fel kellene mérnie Magyarország EU-n kívüli esélyeit, és újra népszavazást kellene tartani a témában. Nem kizárt, hogy a magyarok többsége nepszavazáson is deklarálná, hogy ők már Európán kívül vannak.

Vona hétfői sajtótájékoztatóján leszögezte: objektív társadalmi vitára van szükség a kérdésben, majd ennek zárásaként kell újra referendumot tartani. Erről az Országgyűlés hétfői ülésén a miniszterelnök napirend előtti felszólalására válaszolva is beszélt. Orbán Viktor akkor viszontválaszában azt mondta, a kormány elkötelezett az ország európai uniós tagsága iránt, és hangsúlyozta: Magyarország uniós tagságáról népszavazás döntött. Az a tónus, ahogyan erről a Jobbik felszólalója beszélt, sérti az azon résztvevőket – tette hozzá.

Vona szerint ugyanakkor a 2003-as népszavazás alkalmával egy “gyomorforgató és aljas kampány keretében betoloncolták az országot az Európai Unióba”. A Jobbik szerint ha a kormány legitimitást akar, ha van benne elég bátorság és ha valóban demokrata, akkor megteremti a lehetőségét a második népszavazásnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.6/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -4 ( 16 szavazatból)
Vona új szavazást akar az EU-tagságról, 3.6 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

83 Reader’s Comments

  1. athos
    Névváltoztatással lépett meg a bevándorolt (bevándorlott?) adós a visszafizetés elől, aztán elmegy (mély)magyarnak és nagy-nagy magyarkodások közepette beáll rasszista politikusnak? Rúgja meg a ló!
    Ne Vonánt keress, mert a tundrai Zázrivecznek Vona lett a felvett neve. A Parlament épületében megtalálod. Remélem, zsebből fizet, és kamatostól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  2. Butamagyarék természetesen egyetértenek Vonával. Butamagyar nem európai, ő magyar. Butamagyar igazából azt sem tudja, mi az az Európa, földrajz és történelemórán pornólapot nézegetett a pad alatt.

    Tökéletesen biztos vagyok benne, hogy egy népszavazás esetén a magyarok döntő többsége az EU elhagyására szavazna.

    Mint tudjuk, Kertész Ákosnak igaza van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  3. asher alexander 15:18
    Azt nem tudom, hogy Putin adott-e pénzt Zazrivecz-Szálasinak és nyilasainak.
    Mivel az újnyilasok antiszemiták = anti Izrael, gondolom, hogy Irán [is] “csúsztathat” pénzt nekik. Jó lenne tudni.

    bonhomme 18:17
    Nem lesz újabb háború. Ha lenne, a szomszédos országok órákon belül
    lerohannák Orbanisztánt. Talán egy telefonhívás is elég lenne.
    A nyilasok – mint már 1944-ben bizonyították – rögtön kereket oldanának.
    Mert õk kizárólag fegyvertelen emberekre (leginkább gyerekre, öregekre) tüzelnek, egy kis fosztogatástól sem megijedve.
    Ahol visszalõnek, onnan elszaladnak

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  4. Ez kétségbeejtő! Idióta fidesz-fanok és még hülyébb “nemszavazokmertnincskire” szorgalmas munkájának lassan beérik a gyümölcse! Most már lassan tényleg azt mondom, ez a barom ország megérdemli ezeket. Lépjenek ki az Unióból, aztán ki lehet osztani 9,5 millió, kézzel faragott, magyaros motívumokkal díszített és rovásírással feliratozott koldusbotot a “zembereknek” (azért ennyit, mert a felső 500 ezer vígan él majd ezután is), és majd Szófosó Petike elmagyarázza, hogy milyen jó is nekünk, mert nem függünk senkitől, magyaros észjárással bandukolunk a Magyar Úton (jé, ezt is Csurkától plagizálta Orbán!), minden a lehető legjobb, stb. És a balfasz nép valszeg akkor is jobban fog hinni nekik, mint a saját szemének és korgó gyomrának! Kész, feladom, csomagolok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  5. Ja, és a koldusbotokat természetesen fidesz-közeli cég gyártja majd…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  6. Observer
    Köszike, hogy rádöbbentettél szellemi képességeim szerény mértékére. Már ugyanis, hogy hüjébb vagyok a fityeszeseknél. Szivességedet köszönöm. Majd jövök eggyel – ahogy újmagyarul mostanában mondani szokjuk.
    Na, akkor szépen vegyük sorba:
    MSZP – enyhén szólva szar kormányzás, páni félelem a szájhős és agresszív fityesztől, a szélsőjobb elengedése, a fityesz hatalomba segítése
    MDF – Ibolya, aki nem ért a focihoz, beparművözve egy kis antalli művirág szagú dezsavúval
    LMP – dilettáns társulat, zavaros, de a baloldallal szemben kellően ellenségeskedő ideológiával. A fityesz kedvenc kis ellenzéke
    SZDSZ – anarchista, káoszos társulat, némi zsarolási potenciállal és hajlammal- A liberális gondolkodás tőlük makónyira.
    Jobbik – nácikkal nincs miről beszélnem
    Nos akkor Observer kartársam, melyik a ványott mákvirágra szavazhattam volna? Hamán ijenhüje vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  7. Malnaszor!
    okt 25 Kedd/16,00h!
    -en nem magyarositottam sem alloriban -(utana meg minek??)-a nevemet mert en buszke vagyok a szuleimre akiktol kaptam a nevemet!
    Asher Alexander!-ugye hogy szep nev!?
    ebbol az Asher,jo 3000 eves nev! yaacov 9-ik fianak neve, Israel 12 Torzsebol!
    -en tudok orulni annak hogy nekem az a nevem ami!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  8. Ez a Zázrivecz, akarom mondani, Vona egy tévé-riport alkalmával a műsorvezető azon , hogy X úr cigány sztényármazású magyar, a szavába vágva így tilkozott, hogy “tisztázzuk, az nem magyar, hanem *csak* magyar állampolgár, és az nagy különbség”. És a mai magyarországon egy ilyen tanári diplomás ördögfattya, nevezheti magát pedagógusnak. Kik oktatták ezt? (Azok is szégyelhetik magukat, ha mint tanáraik nem zárkóznak el tőle. Ja, hogy ők is félnek – félelmetes. Szegény jövő generáció(k)…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  9. Tudtam, hogy vona Cipolla köpenye alól bújt ki, de nem gondoltam, hogy ennyire visszamaradt a fejlődésben – szerinte vissza a fára, aztán kezdjük elölről – a követői félő, hogy ennél is jobban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  10. komplementer
    Nagyon fontos kérdést feszegetsz. Vajon ki és mi neveli ki Vona kartárs ifjú rajongóit? Csak nem a középiskolák és az egyetemek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  11. Találtam az országnak min.: 100 milliárdot!
    A fideszes Korrupciós vagy mittudom én minek nevezett minisztérium a nem régiben jelentette be, hogy visszaszerzett 100 milliárd forintot a “Mszps politikusoktól, a rossz szerződések során és …
    Szerintem ez a bizottság vegyen 180 fokos fordulatot; Kapirgáljon a Fidesz házatáján is. Már gondolom itt a matematikai törvényszerüségre! A társaság egyik felénél van 1 egység akkor a másiknál is van 1 egység!
    És még nem is vizsgáltuk azokat a politikusokat akik annak midelyén mint “menekülő patkány a sűlyedő halyórol” a Fidesz soraiba húzták meg magukat!
    Kedves fideszesek!!!! Leckére fel!!!! Irány a másik 100 milliárd! Ja azt nem lehet! elfelejtettem! Azt ezek után! De nem ti! De lessz erre is ember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. Orbán András Lajos

    Vonakonda!!!!!! Ez nem kívánság műsor Krahácson!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. @gyozo:

    Ne kapd fel a vizet rögtön. A pártokról alkotott véleményeddel – apró nüanszoktól eltekintve – alapvetően egyetértek. Nekem is nagy-nagy erőfeszítésembe került egyáltalán elmenni szavazni, befogtam az orromat, kesztyűt húztam és úgy ikszeltem. Orbánék kétharmada ellen szavaztam, semmi másért. Tudtam hogy nyernek, ez nem volt kétséges. De szavazatommal legalább megpróbáltam megakadályozni a kétharmadot, mert kb. tudtam, ha mégis meg lesz nekik, mi fog következni. Nos,a “fijugg” a legrosszabb rémlátásaimat is felülmúlják (pontosabban, alulmúlják). Úgy gondolom, hogy ez volt az adott helyzetben a legracionálisabb megoldás. Ha már egyszer nem volt kire szavazni, legalább protest-szavazatomat leadtam a nagy valószínűséggel bekövetkező fityesz-diktatúra ellen. Nem jártam sikerrel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Komplementer!
    -”kik oktattak ezt”-
    telleg nem tudod??
    a Szalasi,aBeregffy,aVajna,a Kunder-Fiala,az Imredy,a Feketehalmy-Czeydner, a Bardossy,stb-stb!!!
    roviden a Magyar Nyilaskeresztes Mozgalom!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  15. Sammy!
    nyugodj bele!!Putyin adott jo par Milliot a Zazrivec-(Vona)-nek,vagy mi a jo franc az igazi neve mostan!?!!
    pontos forrasbol tudom hogy igy van!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Vona-Zazrivec Gardamellenyben!!!
    arrol miert nincsen szo sosem,hogy az M.G. vezetoi kozt van par Kiskoruak megrontasaert elitelt,koztorvenyes bunozo is!!?!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Örömmel jelenthetem, hogy a tegnapi napon a másik fiam is közölte, hogy menyasszonyával együtt kilép az EU-ból. Nekem több éves munkába került, hogy meggyőzzem mennyire káros a további életére, hogy az EU állampolgára maradjon. Ennek érdekében a tegnapi nappal a leendő hazája helyszínén felderítést végez a jövőbeli lehetőségeket illetően. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Kedves Observer
    18:55
    Tehát konkrétan kire kellett volna szavaznom, ha itthon lettem volna.

    Egyébként nincs semmi probléma, mert az EU zászló már be van tiltva.
    Egy angol kisvárosban több a kék lobogó, mint nálunk.

    Bár amint a mostani ünnepi zászlókitűzéseket néztem….

    Viszont a zebrákat újabban árpádsávosra színezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Szar dolog ez bizony! Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökröknek. Hát , hogy is mondjam ? EZT?de jó nagyot!
    http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/vegre_egy_sikeres_eu_csucs_megfeleztek_a_gorog_adossagot_45969
    Ja, hogy mi ez az ez? Nem, mert kimoderáljátok . :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Bár nem engem szólítottál meg, Sándor, engedd meg, hogy reagáljak én (is).
    Képzeld, utálom a “lábszag”-sajtot.
    De ha választani kell az étlapból, mely egy sábbogarat kínál, egy döglött patkányt, egy “lábszagsajtot” meg egy gyilkos galócát, akkor hétszentség, hogy a lábszagsajtot választom. Ha kiesik, akkor a svábbogarat. Ha az is, akkor a döglött patkányt. A gyilkos galócát biztosan nem.
    Szerintem ennyire eccerű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. ha ennek a baromnak a vágya teljesülne és ez a nép megszavazná a kilépést, akkor az országnak GAME OVER ELVTÁRSAK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. A történelemben már előfordult néhányszor, hogy valamely állam nem fizetett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Kedves Sándor! Én – fintorogva és “kesztyűben” szavaztam a szocikra. Ismétlem, CSAKIS a 2/3 ellen! Sajnos, vesztettem. De vesztettek mindazok is – Te is, Gyozo is, és meg sokan mások- akik otthon maradtak. Ha csak a fele közületek ott van, ma a csuti nem lenne ekkora nagy legény! Bár… Lehet, hogy akkor összeállt volna a nácikkal…. Sőt, valószínű. És akkor se lenne jobb, sőt… Szóval, úgy szar az egész, ahogy van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. AVI !!
    Mazal Tov Gadol !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Avi 2011. október 27. csütörtök 07:43
    USA az úticél? Nem rossz ötlet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Szóval Avi, az EU finanszírozása abbamaradt. Se Rothschild, se Rockefeller, se Morgan, vagy Vanderbilték, senki. Csak ezek a gügye gójok futnak a pénzük után.
    Hiába, látszik, hogy Merkel nem, Sárközy nem. Nem értenek hozzá. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  27. Amibe belépünk, annak vége. :D
    Az EU is csak azért húzta eddig, mert nem vagyunk monetáris tagok. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. Kedves csatt!
    Ahogy említettem külföldön voltam. Nagyon sokba került volna a voksolás.
    De a menűtől elment az étvágyam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Kedves Observer!
    Röviden:
    Az első helyezett adott volt. Csak a 2/3-ot lehetett volna megakadályozni.
    Az LMP sumák, Gyurcsányellenesség álcája alatt a fidesz támogatója.
    Az MSZP bemutatta kormányzóképtelenségét Bajnai választásztásakor is.
    A Jobbik egyedüliként nyíltan és őszintén hirdette programját, ami választhatatlan.
    Ez volt, és Én örültem, hogy külföldön lévén nem kényszerülök szavazni.
    Nade! Okolni lehet a nemszavazókat, de Én inkább az úgynevezett baloldalt hibáztatom, mert nem volt képes normális párttal, programmal előállni, amire lehetett volna voksolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Bajnai választásakor is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. miket beszél ez.....

    Ez egy büdös tanulatlan bunkó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. miket beszél ez.....

    Én és még sok tízezer magyar csak ebben a felbomolni készülő unióban, a magyar határokon kívül, tudjuk megkeresni a kenyérre valót.
    Ha fel is akar bomlani, higgye el mindenki, ennek semmi jelét nem látni kinn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. miket beszél ez.....

    De ha Orbán vezér azt mondta, akkor annak úgy kell lennie!
    (moderálva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Vona Karcagon nem volt rasszista 2014. március 24. hétfő

Jön föl a Jobbik, mint a talajvíz 2014. február 12. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos