Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jennifer Aniston összebútorozott kedvesével 2011. augusztus 28. vasárnap 13:42 | AN

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jennifer Aniston összebútorozott kedvesével

Hollywood – Úgy látszik, az ismert színésznő új kapcsolata kezd komolyra fordulni. A People magazin egyik forrása szerint Aniston és jelenlegei párja, Justin Theroux összeköltöznek.

A hír a pár Hawaii nyaralása után tudódott ki. Az információk szerint Anistonék egy hollywoodi lakást fognak közösen bérelni, mely nem nélkülözi a luxust.

A parkettázott, boltíves, medencével, lakosztállyal ellátott, kb. 3 millió dollárt érő szerelmi fészket a pár közösen fogja bérelni.

Jennifer Aniston lakásügye egyébként az idei nyár egyik fő bulvártémája volt, a lapok sokat cikkeztek a színésznő villájáról, mely 38 millió dollárért kelt el.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Hát, íme vannak, akik azt se tudják, mit kezdjenek jódolgukban, a dollármilliárdjaikkal. Ilyen jólétben egyetlen emberi kapcsolat se tarthat sokáig. Ahogy nem is szokott. Ha valaki bármit megvehet pénzért, akkor egyéb, nem pénzbeli értékek feledésbe szoktak merülni.
    .
    Ezúton tudatom az esetleges érdeklődőkkel, hogy én is összebútoroztam: ( http://evitae.wordpress.com/2011/08/24/osszebutoroztam/ ) Persze, sokkal szerényebb anyagiakkal, mondhatnám, nincs is bérleti díja a kéglinek. “Csak” a szabad időt kell rááldozni, a bebútorozásra, a rendszeres karbantartásra. (És mert “az idő pénzt”, ezért tk. mégse mondhatom, hogy teljesen ingyenes.)
    .
    És bízom benne, hogy ez az együttélés sokkal tartósabb lesz, mint pl. a millióival értelmesebb dolgot kezdeni nem tudó Anistoné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. e-Vita

    meglep a naivitasod a kapcsolatok es kulonosen a gazdagok-szegenyek-nek tulajdonitott szinten lila kodben fogant minositesedrol……az en velemenyem pedig az, hogy szegeny ember is lehet irigy, aljas, rosszindulatu es fokent buta es a gazdag (persze mihez kepest?, mert ugye az elozo generacio amerikaban eleg sok penzt tudott csinalni, nem ritkasag gazdagnak lenni, tehat ne egy szocializmusban felnott magyar legyen a merce!) emberek kozott is szep szammal talalhato okos, emberseges, segitokesz, az emberi ertekeket helyen kezelo…..eppen ezert vigyazni kell az altalanositasokkal….en kivanom Anistonnak, hogy talalja meg a boldogsagat, nekem sokszor okozott oromot jo szineszi alakitasaival, humoraval… persze az megerhet egy kulon vitat, hogy az emberek vajon hasznossaguk aranyaban vannak-e fizetve, de az tenyleg mas lapra tartozik….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. A 80 -as evekben kezdtem el dolgozni akkor 18 evesen. Nalam 5-6 evvel idosebb emberek meghazasodtak es elkezdtek lakast epiteni, az akkori kolcsonokbol meg lehetett. MInden hetveget az epitkezeen toltottek, segitettek baratok rokonok. Azok a hazak 2-3 ev alatt epultek fel, es a legtobbszor mire be lehetett volna koltozni, a hazaspar annyira kiegett hogy el is valtak. Nem 1-2 ilyen esetrol beszelek, 1000-vel tortentek hasonlo dolgok az akkori Magyarorszagon. Talalkoztam 20 evvel kesobb regi kollegakkal akik mar a masodik – harmadik hazssagukban vagy azutan eltek. Nem igaz hogy gazdagnak kell lenni ahoz hogy ne sikeruljon egy hazassag. Jelenleg a hazassag-elvalas arany rosszabb mint 50%. Nem “csak” a penzen mulik a dolog

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Világsztárok forgatnak rövidfilmeket a mellrákról 2011. április 3. vasárnap | MTI

Eladó Jennifer Aniston hollywoodi luxusvillája 2011. február 21. hétfő | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos