Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kiküldték az esküdtszéket Casey Anthony tárgyalásáról 2011. június 17. péntek 8:18 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kiküldték az esküdtszéket Casey Anthony tárgyalásáról

Orlando, Florida – A kétéves gyermeke szándékos meggyilkolásával vádolt Casey Anthony védelmének vezetője azt a kérdést tett fel védence bátyjának, Lee-nek: elképzelhető-e, hogy ő volt a kétévesen megölt Caylee apja.

Nem ez az első eset, hogy Jose Baez minden bizonyíték nélkül vérfertőző viszonyokról beszél az Anthony családban. Korábban ennek a taktikának a keretében állította, hogy Caseyt az apja gyermekkorában molesztálta volna, de az állítást semmivel sem tudta alátámasztani.

Nem tudni, hogy Caylee-nek, akit anyai néven Caylee Marie Anthony néven anyakönyveztek, ki volt az apja; sokan az anya ledér életmódjából kiindulva arra következtetnek, bárki lehetett. Bizonyos, hogy nem vérfertőzésből született, mivel az apasági tesztet elvégezték a család férfitagjain – Casey bátyján és apján –, mégpedig negatív eredménnyel. Ugyanilyen alapon bizonyos, hogy Caylee nem Casey Anthony korábbi vőlegényétől, Jesse Grundtól származott.

Maga Casey egy 21 éves férfit, bizonyos Jesus Ortizt emlegetett gyermeke apjaként, azt állítva, hogy az illető meghalt autóbalesetben. Ez azonban semmit nem jelent, miután a mai napig nem sikerült ilyen nevű, balesetben elhunyt emberre találni, amellett több alkalommal bebizonyosodott, hogy a vádlott megrögzött hazudozóként olyan személyekről képes teljesen hiteles, részletes beszámolót nyújtani, akik csak a képzeletében léteznek.

Belvin Perry bíró azonnal elbocsátotta az esküdtszéket, amint Jose Baez Lee Anthony esetleges apaságát kezdte firtatni. Az esküdtek távozása után a vád és a védelem a bírói pulpitus előtt vitázott arról, a kérdés érdemi-e. A szakértői tanúvallomások fényében úgy tűnik, a vádnak van igaza, amikor azt állítja, nem érdemi. Heather Seubert, az FBI DNS-szakértője kizártnak tartja, hogy akár Lee, a báty, akár George Anthony, az apa lett volna Caylee apja.

Perry bíró megfeddte Baezt és felszólította, legyen szíves a folytatásban „jóhiszemű” kérdéseket feltenni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Ez a per ugyebár nem az európai jogrend szerint zajlik. A jelek szerint egy hajadon családi állapotú, a nem kívánt anyaságra éretlen, kb. 24 éves, notórius hazudozó pszichopata akart megszabadulni 2 éves házasságon kívül született 2 éves gyermekétől akihez különösebben nem kötődött érzelmileg. A védő hajánál fogva előrángatott, életszérűtlen érvekkel védi a vádlottat.
    A várható ítélet tartós életfogytiglan mert a rendezett családban élő, kissé nagyon prűd esküdtszék példásan megkívánja büntetni a vádlottat.
    Vajon miért kellett a vádlottnak megszülnie ezt a nem kívánt gyermeket és ha már megszülte, de nem akarta felnevelni miért nem mondhatott le róla?
    Miért csak ez az egy kiút volt számára?

    EZ AMERIKA! A szabadság és a rabszolgák hazája!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  2. Nem egészen. A védő nem érvel, hanem azt a bogarat próbálja elültetni az esküdtek fülében, hogy más is lehetett a gyilkos, ha már a véletlen balesetet nem sikerült eladni. Tudniillik azt a vád három és fél hét alatt se bizonyította be, hogy az anya ölte meg a gyereket. A várható ítélet pedig vagy felmentés, vagy halál, de semmiképp nem életfogyt. Dupla vagy semmi. És nagyon jól csinálja az ügyvéd. Ha most megmenti a nőt, akkor egy életre bebiztosította a reputációját.

    Én inkább úgy tenném fel a kérdést, miért kellett teherbe esnie. De ha már megszülte, természetesen nem ez az egy kiút volt a számára. A nagyszülők örömmel nevelték, a kedves anyuka szórakozhatott, ahogy akart. Ettől olyan hátborzongató az egész ügy.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Még jó, hogy nem Michael Jacksont nevezte a gyerek apjának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Jose Baez ügyvéd. Egyáltalán nem érdekli az igazság, és nincsenek erkölcsi gátjai. Neki az a munkája, hogy bármi áron felmentesse, vagy a legenyhébb büntetést csikarja ki kliensének, akitől a díjazását kapja. Ha egy ilyen volumenű pert megnyer, más gyilkosok, főbűnvádasak is őt fogják felkérni a védelmükre, és ez pénz, sok pénz. Az USA egyik nagy hibája,( nem is tudom hiba, vagy inkább jó dolog) hogy olyannyira tiszteli az egyént, az egyén jogait, hogy az igazságszolgáltatás is egy társasjáték, az ügyész, a bíró, és az ügyvéd között. A vádlott és az ítélőszék játszmája. Aki nyer, az mindent visz. Ha Casey Anthonyt netán felmentik, akár azonnal be is vallhatja a gyilkosságot, soha többé nem citálható bíróságra ugyanezen ügy miatt.
    Casey azért ölte meg a kislányt, és nem hagyta a szüleinél, vagy adta örökbe, mert a családja jól szituált, felső középosztálybeli republikánus familia. Amikor a nagyszülők nevelték Cayleet, gyakran lányuk fejére olvasták, hogy rossz anya, nem gondoskodik a gyermekéről, nincs rendszeres munkája, iszik drogozik, szórakozik,. Próbálták jó útra téríteni és a lelkiismeretére hatni. Ezért Casey úgy döntött, ha megöli a gyereket, és emberrablásnak tünteti fel, megszabadul a gyermektől, és a szülei valamint az idegenek is együtt éreznek majd vele, hiszen a legszörnyűbb dolog ilyen módon elveszíteni egy gyermeket. Így nem ítélik majd rossz anyának, aki a nagyszülőkre hagyta gyermekét miközben ő szórakozik és züllik, hanem egy szerencsétlen sorsú anya lesz, aki mindenki sajnál. Tökéletes terv. Egy gonosz agyban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Öngyilkos akart lenni a gyerekgyilkos 2012. október 27. szombat | AN

Kivégezték a texasi csecsemőgyilkost 2012. március 29. csütörtök | AN

Bulizás közben esett teherbe Casey Anthony 2012. január 13. péntek | RR

Megölte gyerekeit a biztosításért 2011. október 26. szerda | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos