Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Playboy alapítója 85 éves 2011. április 10. vasárnap 7:27 | AN

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Playboy alapítója 85 éves

Los Angeles – A napokban ünnepelte 85. születésnapját a világ legismertebb férfimagazinjának alapítója, Hugh Hefner.

A hagyományoknak megfelelően az óriási partira a Playboy-villában került sor, ahol a résztvevők először óriáskivetítőn megnézték Hefner kedvenc filmjét, a Casablancát, majd belevetették magukat a Los Angeles-i éjszakába, ahol kaszinóztak, majd a Playboy Clubban mulattak hajnalig.

Hefner születésnapja kapcsán azt mondta, egészségesnek érzi magát, nem szeretne visszavenni a tempóból.

A médiamágnás 1926-ban született Chicagoban. Kezdetben különféle karikatúrákat rajzolt, majd a művészeti főiskola elvégzése után reklámszövegíróként dolgozott. Nem sokkal később megházasodott, két gyermeke született. Ekkor támadt az – ifjú apa szerepével nehezen összeillő – ötlete, hogy férfimagazint indítson.

A 8000 dollár kezdőtőkével elindított lap első száma meglehetősen kezdetleges volt, azonban hiánymegszüntető volta miatt nagy sikernek örvendett, s innentől kezdve nem volt megállás. Noha Hefner első házassága tönkrement, az első Chicago-i Playboy-villa,  ahol a későbbi címlaplányokat látta vendégül, mindenképp kárpótolta.

Második felesége az 1989-es Playmate Kimberley Conrad volt. Ez a frigy se tartott sokáig, a kilencvenes évek végén Hugh Hefner ismét elvált.

Az aggastyán azonban nem adja fel: nemsokára ismét oltár elé áll. Harmadik felesége a  nálánál 60 évvel fiatalabb szintén Playmate Crystal lesz, akinek idén nyáron fogad – ezúttal talán – örök hűséget.

Noha Hefner Twitter-üzeneteiből végtelen jókedv, életöröm rajzolódik ki, a 86. életévébe lépő, hollywoodi ikonnak titulált férfi felkészült a halálra: Marilyn Monroe mellett váltott magának sírhelyet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 3 szavazatból)
A Playboy alapítója 85 éves, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Mi a francnak kell errol a majomrol egyaltalan irni, ki ez??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  2. Vén kecske is megnyalja a sót.

    Úgy tűnik, egy régi slágarszövegnek van igaza: “Nem lehet megunni, ez az, amit nem lehet megunni”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Ne írjatok marhaságokat, hisz mindnyájan irigyeljük az örökifjú Hughnak, a világ szépeiből szelektált, patinás hírű háremét. Stirőljétek meg a buráját: nem néz ki egy megroggyant, 85 éves nyugdíjas ragyaverte fájdalmas pofájával. Nagyon jól tartja magát a a bölcs ember. Tudja, hogy mi a hosszú élet kulissza titka: nem kell gyógyszerekért sorna állni a patika előtt és orvosoktól- orvosokig kilincselni a rheumás végtagjai gyógyítására! Soha nem volt alacsony vérnyomása, mert nagy bölcsen ismerte a szenzációs terápi..át!
    Ne feledjétek, az álomszép hárem tagjai nem holmi primitív nívóra degradált szex szolgák! Királynői státuszt jelentő, kellemes benyomást keltő úri hölgyek.
    A csajoknak a ravaszkodá… izé… ragaszkodása a nagystílű úri emberhez a mély érzésű humanításukból származik: Minden alúlról jövő megmozdulást támogatnak! Öröm ránézni a csodababákra, mert nem tudni, köztük ki a legboldogabb. Nem irígylem szegény mókust a lankadhatatlan tervei miatt!
    Minden napja, ünne pinap, mert tudja, hogy az élet sava-borsa a szeretetének a közepin állhat! (Isten tudhatja, hogy nézhet ki a hálószobája ennyi gyönyörű csajjal dekorálva.)

    Azt hiszem – a bővérű hölgyeményeket szemlélve – hálazsolzsmát zenghetek az Úrnak, a nap minden órájában, hogy a vastag pénztárcájú ürge helyett nem engem szemelt ki a modern, hat személyes francia vízágyába, mert… minden valószínüség szerint, csúnyán fejeztem volna be a földi pályafutásomat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Ami kimaradt a válaszomból: Még egy fájdalmas búcsút vetve a dekoratív nőktől,
    észrevettem, hogy a lábuk között tartják a kezüket. Istenem, csak bírják ki addig, amig befejezem a mostani utószót a fenti válaszomhoz! Elárulom nektek, de ne mondjátok el a többieknek. Most játszottam el a gondolattal, hátha hibás a fenti véleményem befejezése… mi lenne, ha az álmos szemem leragadása előtt szerepet váltanék a multimilliomos hárem tulajdonosával. Úgy tűnik jó ötlet lesz. Csak a gonosz ébresztő órám reggel nehogy a legjobb résznél megzavarjaon az erőszakos, sippítozó hangjával!

    Többet most nem tudok írni, mert már alig várom, hogy az öregúr cipőjébe lépjek… Ma virtuális szerepet cserélek vele! Csak… nehogy rosszúl süljön el a dolog!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Az Öregúr tud valamit az emberekről. A Marketing történetébe is beírta magát a Playboy reklám szlogenjével:

    ” VEDD MEG A FÉRJEDNEK! “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Gyarmati Fannit köszöntjük születésnapján 2013. szeptember 8. vasárnap

Randolph Braham 90 éves 2013. január 7. hétfő | AN

Kétéves az Amerikai Népszava új online kiadása 2012. december 20. csütörtök | Kohányi Társaság

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos