Ronai and Ronai
AMERIKAI

Osztálykiránduláson szült egy 12 éves lány 2011. március 29. kedd 19:47 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Amszterdam – Osztálykirándulás közben szült gyereket egy 12 éves holland lány, akiről senki sem tudta, hogy terhes, még ő maga sem – közölte kedden a helyi mentőszolgálat. A kirándulás közben született kislány és a fiatal anya is egészséges.

A Hollandia északi részén lévő Groningen városban élő általános iskolás lány osztálykiránduláson volt, amikor erős hasi fájdalmakra kezdett el panaszkodni – közölte a város mentőszolgálatának szóvivője. Az iskolásokat felügyelő tanárok gyanúsnak találták a fájdalmakat és azonnal mentőt hívtak a lányhoz.

A kiérkező mentők rögtön látták, hogy a lány nemsokára szülni fog. Gyorsan egy közeli épületbe vitték, ahol sikeres szülést vezettek le. A fiatal anyát és a csecsemőt kórházba szállították. A mentőszolgálat közlése szerint mindketten jól vannak.

A mentőszóvivő elmondta: a 12 éves lány és szülei sem vették észre, hogy terhes. Semmi külső jel nem utalt terhességre – közölte a szóvivő. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy hány hónaposan adott életet kislányának.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Emberi erőforrások a Hiltonban 2013. december 25. szerda

Szüljetek a köpcösnek! 2013. szeptember 19. csütörtök

Elveszi a nevelőszülőktől a gyerekeket a kormány 2013. szeptember 12. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos