Ronai and Ronai
AMERIKAI

Halottnak hitték és kidobták a babát 2011. február 19. szombat 17:16 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Zalaegerszeg – Halottnak hittek egy élő csecsemőt a zalaegerszegi kórházban – számolt be szombati számában a Blikk. A napilap azt írja, a kisfiú 24 hétre, 60 dekásan jött a világra, és bár már azt gondolták, meghalt, tíz perc múlva lélegezni kezdett.

Az édesanya azt mondja, amikor szülni kezdett, épp a fogadott orvosa volt az ügyeletes, aki azt az utasítást adta, tolják be a vajúdóba, mert valószínűleg el fog vetélni. Ott az orvos már nem volt vele, két szülésznő maradt mellette. Mint mondta, nem látta gyermekét, mielőtt a vesetálba tették, és elvitték tőle. Amikor az orvos visszajött, azt mondta a nőnek, hogy valószínűleg boncolni fogják a kicsit. Percek múlva azonban kiderült: a baba életben van.

Az édesanya azt mondja, amikor meghallotta a hírt, egyrészt határtalanul örült, másrészt viszont kétségbeesett, hisz az orvos azt mondta, 99 százalék, hogy a kisfiú napokon belül meghal. Máté 5 és fél hónapig volt kórházban, ebből 71 napot lélegeztetőgépen töltött, és bár lassan, de cseperedik. A kórházból egy éve már, hogy kiengedték. A kórház az ügyben belső vizsgálatot indított, amelynek eredménye szerint az orvos a protokollnak megfelelően járt el. A szülők ügyvédhez fordultak, aki feljelentést tett a kórház ellen. A vizsgálat még tart.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Szüljetek a köpcösnek! 2013. szeptember 19. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos