Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyerekkorban zaklatták a meztelen fotós szenátort 2011. február 17. csütörtök 10:28 | AN Forrás: Reuters, CBS

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyerekkorban zaklatták a meztelen fotós szenátort

Boston – Scott Brown republikánus politikus, valószínűleg az egyetlen szenátor, akiről meztelen fotók jelentek meg, arra készül, hogy a CBS 60 perc című műsora huszadikai adásában beszámoljon róla, miként molesztálták őt gyerekkorában.

Az 51 éves Brown – aki sokak szerint Obama egyik lehetséges kihívója – vasárnap számol be a részletekről, annyit azonban már most is elárult, hogy a dolog egy diáktáborban történt, az elkövető pedig a tábor egyik felügyelője volt, aki azzal fenyegette, ha panaszkodni mer bárkinek, megöli. Massachusetts szenátora beszélni fog arról is, miket szenvedett el nevelőapái részéről, igaz, nem szexuálisan; ők „csak” ütlegelték. Ezzel kapcsolatban lesznek részletek, amelyek még az édesanyját is meglepik, ígéri a politikus.

A CBS-ben való megjelenés Brown kiadás előtt álló könyve, az Against All Odds (Minden eséllyel szemben) című önéletírás reklámjaként is felfogható. A szenátor szerint a könyv fő mondanivalója, miként kerekedetünk felül az akadályokon, de szó lesz benne a gyermekkorban elszenvedett sérelmekről is.

Brown 2010-ben keltett feltűnést az országos politikában azzal, hogy az egy évvel korábban elhunyt Ted Kennedy, a demokrata ikon helyén futott be, ahol republikánusok évtizedeken át labdába se tudtak rúgni. Politikai pályafutását az sem gátolta, hogy egyetemistaként meztelenül pózolt a Cosmo női magazinban, így keresve meg a tandíjra valót. A kampányban a demokraták megpróbálták kihasználni az egyébként felvállalt fiatalkori vetkőzést, ám a fegyver visszafelé sült el, mivel szép számmal hozott női szavazatokat Brown konyhájára.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Újabb pedofílper katolikus papok ellen 2011. február 15. kedd | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos