Ronai and Ronai
AMERIKAI

Férfi kéziseink Szlovákiát is legyőzték – hírturmix 2011. január 7. péntek 22:37 | AN/MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Férfi kéziseink Szlovákiát is legyőzték - hírturmix

Budapest – A magyar férfi kézilabda válogatott sikerrel vette a lengyelországi felkészülési torna második, Szlovákia elleni állomását, szombat délután a házigazda következik. Carlos Sainz Argentínában, Roger Federer Dohában menetel, míg Luca Toni a Juventusban folytatja…

Férfi kézilabda Új évi kupa – magabiztos győzelem a szlovákok ellen

A több kulcsjátékosát is nélkülöző magyar kézilabda-válogatott 32-27-re nyert a lengyelországi felkészülési torna második fordulójában a szintén vb-részvevő szlovák válogatott ellen.

Mocsai Lajos csapata végig vezetett a találkozón, 17-15-ös félidei állás után állva hagyta ellenfelét, végül öt góllal nyert. A legeredményesebb játékosunk a hét találatig jutó Törő Szabolcs volt.

“Igazi presztízsmérkőzés volt, nagyon dinamikus, magas hőfokú meccs”, mondta Mocsai Lajos. “Több jó teljesítménnyel sikerült biztos győzelmet aratnunk. Mindkét csapatnak jól szolgálta a vb-felkészülést a találkozó.”

Dakar-rali – Sainz és Faria volt a legjobb pénteken

Az autósoknál a címvédő spanyol Carlos Sainz, míg a motorosoknál a portugál Ruben Faria teljesítette a legjobb időt a pénteki hatodik, 721 km-es szakaszon az Argentínában és Chilében zajló 32. Dakar-ralin.

A viadal egyetlen magyar résztvevője, Horn Albert navigátor és csapattársa, Drazen Curic sajnos búcsúzott a versenytől, miután autójuk beleesett egy mély árokba, a Mitsubishi eleje pedig túlságosan megsérült.

Az összetett versenybne továbbra is Sainz és honfitársa, Marc Coma áll.

A szombati pihenőnap után vasárnap az Arica és az Antofagasta közötti 819 km-es szakaszon folytatódik a száguldás.

Magyar labdarúgás – százmilliós kártérítés a DVSC ifistájának

A debreceni csapat ifjúsági labdarúgójaként szenvedett sérülést nyolc évvel ezelőtt Körmöndi Péter, majd egy rosszul sikerült térdműtét után fel kellett hagynia a játékkal. A bíróság első fokon hozott ítélete alapján elmarasztalta a debreceni kórház jelenlegi kezelőjét, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatot, és majd’ százmillió forintot – nem vagyoni kártérítést és életjáradékot – ítélt meg Körmendinek.

Luca Toni a Juventus csapatához igazolt

A világbajnok olasz csatárt a csütörtökön ínszalagszakadást szenvedett Fabio Quagliarella helyére igazolta a torinói egyesület.

A 33 éves támadó a Rudolf Gergelyt is foglalkoztató Genoa gárdáját hagyta el a Juventus hívására, amellyel 2012 nyaráig szóló szerződést írt alá.

NBA – Kobe Bryant vezeti az All-Star szavazást

A tengerentúli profi kosárlabda bajnoksága (NBA) közzé tette a voksolás jelnlegi eredményét, ahol a Los Angeles Lakers klasszisa toronymagasan vezet, a második az Olrando centere, Dwight Howard, a harmadik pedig a Miamit erősítő LeBron James.

Az NBA gáláját február 20-án rendezik meg Los Angelesben, a szurkolók január 23-ig szavazhatnak kedvenceikre.

ATP tenisztorna, Doha – Federer a döntőben, Nadal kiesett

A mai napon bonyolították le az egymillió dollár összdíjazású dohai torna elődöntőit, ahol a legjobb négy kiemelt lépett pályára.

Az alsó ágon a svájci Roger Federer a francia Jo-Wilfred Tsongát győzte le két játszmában, 6:3, 7:6-ra. Federer minkét szettben
irányította a játékot, míg ellenfele csak a rövidítést tudta kiharcolni a második etapban, ott pedig a svájci volt a jobb.

A dohai torna másik elődöntőjében a spanyol Rafael Nadal mérkőzött meg az orosz Nyikolaj Davigyenkóval, mely utóbbi 6:3, 6:2-es sikerét hozta. A spanyol világelső egész héten influenzával küzdött, s bár az egyesben kiesett, a páros döntőben 6:3, 7:6-ra nyert Marc López oldalán, az olasz Bracciali Seppi kettős ellen.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , , , , , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Lionel Messi nyerte a FIFA Aranylabdát 2011. január 10. hétfő | MTI/AN

Cavani tripla és Juve-verés a zárótalálkozón 2011. január 9. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos