Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Szabad Magyar Televízió negyedik adása 2011. január 24. hétfő 19:19

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Szabad Magyar Televízió negyedik adása

A Szabad Magyar Televízió negyedik adásában Vásárhelyi Mária szociológus és Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője beszélget a médiatörvényről és várható hatásairól. A riporter Zelki János.

Első rész:

Második rész:

Harmadik rész:

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 29 szavazatból)
A Szabad Magyar Televízió negyedik adása, 4.8 out of 5 based on 22 ratings

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Elfogadva, amit Vásárhelyi Mária mond, fel kell hívni a figyelmet arra az apróságra, hogy a Fidesz-kormány tettei mindig előrevetítenek valami rémisztőt a távolabbi jövőre nézve. A “nemzeti együttműködés” értelmezése nem csak a jelen bulldózer-szerű tarolást mutatják, de az esztergomi példa már a 2014-es választások utáni eseményeket is sejtetik.. Dzsugasviki és hadteste kíméletlenül nyomul és már minden hadállást elfoglalt. Szegény Magyarország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  3. Orbán eljutott a csúcsra – innen lesz szép a bukás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  4. Marsovszky Magdalena

    Koszonjuk szepen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. az első négy adásban a szereplőket sikerült jól kiválasztani, a műsorvezetőket még nem. örülök, hogy itt végre “megismerhettem” K.Z.-t

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  6. Dr.Horváth Lajosné

    Miért mocskoljátok azt a kormányt, amelyet a választók 67 %-a bizsé,
    bizalmával tisztelt meg?

    Tartsátok tiszteletben Magyarországot és a Magyar Miniszterelnököt,
    Orbán Viktort.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -23 (27 szavazatból)
  7. Szendrei Lőrinc

    Kedves K.Z. A kormány szempontjából, mindenképp aktuális a médiatörvény. Itt a lehetőségük, hogy az 52 százalékos szavazati aránnyal szerzet 2/3-os többség. birtokában diktáljanak. Nem mellékesen, most derül ki, hogy az egykori SZDSZ_MDF-paktum, miképp csap vissza. Ha valamit a választási törvényt mindenképp meg kell változtatni. A szavazatok valóságos számához kellene igazítani a mandátumok számát. Húsz évvel ezelőtt az MSZMP/MSZP ellen született az egyezség. Ma már ez nem veszély. Vagyis, demokrácia, vagy diktatúra? – tegyük föl a kérdést. De ez nem meri a Fidesz. Ugyanis nem úsznák meg. Nekik szükségük van a szájkosaras pofázókra. Könnyű a dolguk. Sajnos a többség annyira bunkó, még igénye sincs a szabadságra. Ezt használják ki. (Lásd Kukorelly Bandit ugyanezen az adón.)
    Lábjegyzet: Vásárhelyi Mária Lakatos elvtársat emlegeti. Tudjátok, hohy Lakatos elvtárs a Lehel piacon alagsorában szervezte a Csurka-féle MIÉP-et? Én láttam. Ott ültem, abban a kocsmában, hol a titkosszolgálat embereivel röhincsélve a LEPKE (Lehel-téri Piaci Kofák Egyesülete) tagjaival – köztük Csintalan Sándorral, akkor még MSZP alelnökkel, a csarnok Tisztelt Ház kocsmája tulajdonosával, bratyiztak. Szervezkedtek. Na, itt van az eb elhantolva. Csaó: L.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  8. Ki és hol mocskolta a kormányt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. az a gyanúm, rossz helyre tetszett elhelyezni okos hozzászólását kedves doktorné

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. Dr.Horváthné:a Fidesz visszaél a sohasem létezett 2/3-dal…Fütyülünk rá,hogy milyen a “többség”,amelyiknek fogalma sem volt arról,hogy miket tervez a program nélküli… Átvágta Fidesz saját választóit,ezt a hazug kormányt kéne tisztelni???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Van egy találó szólás,amely most is időszerű:”Akarata ellenére,senkit nem lehet boldogítani!”. Ez ráillik a jelenlegi hazai belpolitikai helyzetre is.Mert,egyáltalán nem elég,ha Daniel Kohn Bendit szenvedélyesen kikel az EU-ban Orbán diktatórikus intézkedéseivel szemben,Kroes asszony levelet intéz a Médiatörvény ügyében Orbánhoz válaszra várva,a vezér úgy érzi,hogy ocsmány hazugság-áradatukkal a birkákat még mindig tömegesen befolyásuk alatt tarthatják,az ellenzékkel meg úgyis leszámolnak. Mert mit művel például az MSZP? Szili Katalin,aki kilépett MSZP-ből,valamiféle csoportot alapított Szociális Unió címen, nyilván volt parlamenti elnöknek fogalma sincs arról,hogy mi a különbség a “szociális” és a “szocialista” között! Gyurcsány,a sértődött volt pártelnök és kormányfő nem fogadta el az MSZP választmány hét végére szóló meghívóját, és a “Demokratikus Charta” nevű kreatúrát párttá akarja szervezni,Mesterházy pártelnök az USÁ-ban “tájékoztat”,az Európa Tanács ülésén,amely a megye Médiatörvénnyel foglalkozott,a hazai szocik nem képviseltették magukat!!!
    A mindössze 10%-os támogatottságot “élvező” szocik hogyan képzelik el pártjuk és a baloldal jövőjét? “Színes platform “-politikájuk már régen megbukott ,eltérően a Fidesz centralizált ,a hatalom megszerzésére és bebetonozására irányuló politikájától… Mert szocialista “elvtársak”,az erővel,az erőszakkal szemben csak ugyanazt lehet szembeállítani,erős pártfegyelem nélkül nincs és nem is lehet győzni… A magyarok pedig nagyon tévednek,ha azt várják,hogy az Európai Unió és az USA kikaparja számunkra gesztenyét:a magyar kormányt és Orbánt ugyan el lehet szigetelni,meg lehet büntetni(velük együtt az ország is bűnhődik),de belső szervezettség és ellenállás nélkül minden hiábavaló!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  12. Nagyon tetszett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Köszönöm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Dr.Horváth Lajosnénak:
    Asszonyom! Ön elfejeltette, hogy Magyarország választópolgárainak csak 52 %-a ment el szavazni áprilisban, és ennek az 52 %-nak a 27 %-a szavazott a FIDESZ-re, igy jött ki az a bizonyos “kétharmad”!

    Ön szerint az 52 %-nak a 27 %-a azonos a 1oo % kétharmadával? (Általános iskola 5. osztály – százalékszámitás cimű óra)
    Miért képzeli, hogy az a 48 %, aki nem ment el szavazni, mind FIDESZ-szimpatizáns? Énszerintem ők az ország többsége, akiknek egyáltalán nem
    szompatikus a FIDESZ, csak sajnos a többi sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. TancsKaszabell

    Semmi okom neheztelni se a Mari nénire se a Jóska bácsira !
    De határozottan elítélem mindazokat akik tudatosan milliókat csapnak be 5-8 éves gyerek szintjén folytatott propagandájukkal.Lásd az előző nyolc év fideszes gaztetteit.A következményeit is mindennek közösen éljük át…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Kedveseim! Ugye senki sem hitte el, amit orbán mondott… Ne legyünk naivak! Eddig is 1998-2002 között mindig mást mondott és mást cselekedett. Már régen a saját képére formálta volna az összes 10 millió alatvalóját, ha lett volna elég felhatalmazása… 8 évig hallottuk, hogy felkészült az ország vezetésére. Látjuk. Még legalább 50 évig készüljön, hátha, mi azt már nem éljük meg és remélhetőleg ő sem… Szép volt fiuk. Menjetek haza… Demokrácia pedig gyere haza!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Horváth Lajosné! Mielött ir,gondolkodjon! IDE nem nyolcadművelt emberek járnak! VAN ELÉG fórum,ahol szívesen fogadnak olyan agymosott embereket,mint maga!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. kedves Horváth Lajosné,
    Tévedésben van! A parlamentben van az Ön imádott pártjának 2/3-a. Ha figyeli a közv. kutatásokat, a lakosság legnagyobb százaléka nem szavazna pártokra, esetleg rejtőzködők, vagy félnek véleményt nyilvánítani.
    Ön nagyon téved , mi másként gondolkodók, tiszteljük hazánkat, a Magyar Köztársaságot.
    Olyan miniszterelnököt, aki dilettáns politikájával lassan 3 éve úgy bel, mint külföldön lejáratja az országot, emberek életét teszi tönkre, tett földönfutóvá, kiszolgáltatottá százezreket, aki a saját oligarcháin és csókosain kívül nem tartja tiszteletben emberi jogainkat, az országban mérhetetlen rombolást végez.
    Egy olyan miniszterelnök, akinek regnálása óta nem a jövőkép a fontos, hanem a stadionok építése, nem a fiatalok fejlődése, tudása. Akinek az idős, beteg korosztály terhes, ahogyan a cigányok, zsidók és melegek. Aki beteges hazudozó, aki az alkotmányt a saját érdekei szerint módosítgatja, eszkábálja, megszűntette a jogállamot, a 23 éve kivívott demokráciát lábbal eltiporta!
    Kedves Horváth Lajosné!
    Az ilyen ember nem érdemel semmiféle tiszteletet, főleg akkor nem, ha miniszterelnök. Az ilyen ember egy kisstílű, hatalommániás, pitiáner szar ember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos