Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai Kordon 2014. április 6. vasárnap 10:45 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai Kordon

Budapest – Elbontotta a Madách tér és a Rumbach Sebestyén utca torkolatában lévő kordonokat – tucatnyi aktivista segítségével – Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője vasárnap reggel. Korábban erre a területre tervezték az Együtt-PM eredményváró rendezvényét.

A bejelentésüket tudomásul vették, meg is kapták az engedélyt, ám szombaton reggel váratlanul kordonokkal kerítették el az útszakaszt, mert mint kiderült, építési területté nyilvánították.

Bajnai Gordon a kordonbontás után sajtótájékoztatón azt mondta: tisztességtelen, pitiáner és hazug dolog volt a kivitelezőtől és az önkormányzattól, hogy kordonnal kerítette el azt a területet, amelyre ők korábban már bejelentették: ott fogják várni a választási eredményeket.

Mint mondta, ez ugyanolyan tisztességtelen lépés volt, mint amilyen maga a választási rendszer, amelyben nagystílű manipulációk is vannak. A kordonbontással jelezni akarták: élni fognak a jogukkal, elmennek szavazni, és este az eredetileg meghirdetett helyre, a Madách térre várják szimpatizánsaikat, ott várják majd az eredményeket.

Élni akarunk a jogainkkal, élni akarunk azzal a lehetőséggel, hogy egy szabad európai országban élhessük az életünket, mondta. A kordonbontás ideje alatt a területen ott volt néhány rendőr is, de nem avatkoztak közbe.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +40 ( 44 szavazatból)
Bajnai Kordon, 4.9 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

83 Reader’s Comments

  1. Orbán meg se szólaljon, hiszen ők is kordont bontottak.Tulajdon képpen az ő bontásukkal kezdődött el, hogy mindenki azt csinálhat amit akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  2. Csak a szabad választás jogával nem akart élni.
    Ha szerinte is tisztességtelen a választási rendszer – de már leadta a szavazatát – akkor fogja be a száját!
    A szavazólap átvételekor ugyanis elismerte az aláírásával,hogy tisztességtelen dologhoz asszisztál.
    Egy kormányváltó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (48 szavazatból)
  3. Ügyesen lecsapta a magas labdát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  4. Nem kell a magyar nyelvben külön kifejezés a pitiáner, csaló, tolvaj, hazug, tisztességtelen, bűnöző, szavakra és ezek szinonímáira.
    Fidesz és kész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  5. Bajnai végre mutatott némi életjelet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  6. Aki szerint hazug csaló a választás, az tiltakozzon elle, ne legitimálja azt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (26 szavazatból)
  7. Azért ez az egész roppant szomorú. A legrandább emberi tulajdonság a pitiánerség. Ha egy diktátor pitiáner, akkor az valóságos szomorújáték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  8. Egyetértek az előttem szólóval… A gonoszság mellet a legszánalmasabb emberi tulajdonság a kicsinyesség, és a pitiánerség…
    Egy kínai közmondás szerint a legnagyobb jellem az aki bármit megtehet…, és mégsem teszi meg…!
    (Ez a kárpát medencei kondukátor nagyon sok bántást kaphatott, és lelki sebet szerezhetett gyerek korában….)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  9. filmcom
    2014. április 6. vasárnap
    11:24

    Nem az legnagyobb baj. Hollywoodi színészek, celebek, hírességek és átlag emberek tárják fel gyerekkorukat, annyi bántalmazásban, verésben sőt még rendszeres nemi erőszakban volt részük, volt akiket már 4 éves korukban megerőszakoltak, aminek Orbán a 1O % át nem kapta, de azok mégsem lettek szörnyetegek. Emellett Orbán valójában jogosan kapta a a verést és kevesebbet mint amire rászolgált. Nem ettől ilyen.
    .
    Soha sem volt egészséges sem mentálisan sem érzelmileg, de beteges nagyravágyása lehetővé tette, hogy kihasználják, magas pozícióba emeljék ésa közben a biztonságos háttérbe maradhassanak a valódi irányítók.
    .
    A pénzt megkapta, a hatalmat is, de sem képzést nem kapott mit tegyen vele, sem érzéke sem esze a valós uralkodáshoz.
    .
    Orbán mérhetetlen gonoszsága a legfontosabb eszköz amivel az orránál fogva vezethető, mint a kankutya amely leküzdhetetlen izgalomba jön a tüzelő nőstény szagától, Orbán ugyanolyan izgalomba jön, ha árthat, bosszút állhat vagy gonoszkodhat. Ha bedurrant az agya és izgalomba jött már irányítható az orránál fogva, csak elé kell tartani valamit és igyekszik meghágni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  10. Mit lehetett várni , egy szőröstalpú polgármestertől a VII. kerületben? Persze, hogy ahogy parancsolják, megakadályozza.Tudja valaki, hogy ki ez a Vattamány?Mit is csinált az elmúlt négy évben, a nyaláson kívül? Szerencsétlen marionett figura. Polgármester? Viccnek is rosz .Kiváncsi vagyok, hány évet kapnak a kordonbontók a Poltpot féle ügyészségtől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  11. a ma reggeli dagens nyheter (a legnagyobb példányszámú országos napilap svédországban) egy teljes oldalon foglalkozik a magyar választással. úgy állítja be az eseményeket, mintha egy makulátlanul demokratikus országban zajlanának a soros választások, ahol a jobboldali fidesz küzd a baloldali pártok alkotta szövetséggel. irják, hogy a közvéleménykutatások jelentös fidesz fölényt mutatnak és, hogy ebben mesterházy nem hisz, mert a szavazók félnek megmondani, hogy valójában melyik pártot választják, mert tartanak attól, hogy elvesztik a munkahelyüket. egyébként meg a fidesz törvénytelenségeiröl, többek közt a törvénytelen alkotmánymódosításról és a többi büncselekményröl, továbbá a putyinnal való “barátkozásról”, magyarország látványos elszegényedéséröl, a tömeges elvándorlásról egy szó sem esik a cikkben. ez nagyon szomorú. ez az összefogás pártjainak a felelössége, akik sem a magyar lakosságot sem a világot nem tájékoztatták arról, hogy magyarország milyen mértékben fasizálódott az elmúlt 4 évben és, hogy éppen gözerövel csalják el a “választásokat” magyarországon, hogy a fidesz maffia zavartalanul müködhessen tovább, megfélemlítésben tartva az öket elutasítókat. szóval erröl a svéd közvélemény a mai napon semmit nem tudhatott meg. gyanítom így van ezzel az egész világ. rajtunk múlik mikor “szivárognak” ki a tények orbanisztánról. sajnos ebben már a mai napon lelkesen “választó” álellenzék semmit nem segíthet. eljátszotta a hitelét. jöjjenek az újak, a tiszták, akik átlátják a helyzetet és mernek tájékoztatni, cselekedni. hátha a mai választási eredmény segít sokakat egy új ellenzék mögé állitani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  12. Nem tűnt fel, hogy Bajnai újabb kommunikációs baklövését látjuk?

    Vegyük Bartus úr értékelését: a demokrácia meggyalázásának egyik szimbólikus akciója volt a rendőrségi kordon elbontása a Kossuth téren.
    Bajnainak sikerült telerakni a híreket szinte ugyanolyan képekkel, mint mikor Orbán cipelte a kordont. Közben még büszkén nyilatkozik, hogy “jelezni akartak”. Egy dolgot jeleztek: ugyanolyanok. Igaz hogy késve, rossz ritmusban, értelmetlenül de már nekik is van kordonbontó fotójuk. A kordonbontó/váltó ellenzék. Szép.

    Ha már részt vesznek a játékban legalább tegyenek úgy, mintha nem ugyanolyanok lennének. Minek ez az egész? Ne mondják, hogy nem volt egy másik büfé a közelben. Ugyanúgy elmondhatták volna a kicsinyes stb. litániát.

    Aki nem lát az orránál tovább az persze majd vitázhat, hogy rendőrségi vagy építési kordon. Nem is úgy, de mégis úgy. Senkit nem érdekel. Kordon és bontás.

    Közben pedig már a helyszín is öngól. A 2006-os “attak” helyszíne, Révész mártíromsága, amúgy szűk, parkoló autókkal teli “tér”. Ezért kár volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (35 szavazatból)
  13. Csendes, ezt szépen leírtad helyettem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (26 szavazatból)
  14. bezanne!
    az lehet, hogy a Dagens úgy ír, ahogy, de abban azért egészen biztos lehetsz hogy pontosan tudják a svédek, hogy mi folyik Magyarországon. Személyes ismerőseim egyike egy svéd politikusnőt, akivel időnként megbeszéljük a dolgok állást. Ő határozottan azt mondta, hogy rajta tartják a szemüket az itteni eseményeken.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  15. Nem a szavazókat kell kritizálni,hanem el kell menni szavazni és meg kell mutatni,hogy mindenféle manipuláció ellenére eltakarítjuk őket.
    A kormányváltók nem vennének részt a választáson,attól még a dicsőített unió is érvényesnek tartaná a választást,csak elveszítenék a lehetőséget,hogy a parlamentben megszólalhassanak.Tudom sokan forradalmat óhajtanak,de nem látom,hogy csatasorban állnának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  16. bezanne:
    .
    - Akkor van neked egy érdekes hírem (meg mindenki másnak is). Az eredményt ugyan nem befolyásolja, de az Al JAzeerán éppen most ért véget egy rövid riport Aczél Endrével, akitől megkérdezte a riporter, mi a titka orKbán rendkívüli népszerűségének minden baj ellenére. Válasz, röviden:
    .
    Agymosott, tiltakozni nem merő alakok, és hívek – NEM SZAVAZÓK, HANEM HÍVEK tömege áll mögötte. A fitymesz jellege pedig nem párt, hanem egy szekta inkább.
    .
    Sajnos többre nem volt idő, de az is érdekes volt, hogy fitymesz- prostituáltakat egyáltalán nem szólított meg a Jazeera. Sem ma, sem tegnap. Ezt ma figyelni fogom, mivel orKbánisztán eddig kizárólag “futottak még” kategóriának számított, annak se nagyon. Most meg, röviden ugyan, de ilyesmi hírek jönnek.
    .
    Wazze, lehet, hogy az arab hírszerkesztők jobban vágják, mi van orKbánisztánban, mint a hivatalos EU véleményformálók?
    .
    ???!!???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  17. Eagle: azért ez nem ilyen egyszerű. A pszichológia nem arról szól, hogy ha valakit gyerekkorában ugyanolyan hatás ért, mint valaki mást, akkor ugyanolyan lesz. Az ilyen érveket, mint a “testvérét is ugyanúgy nevelték, mégse lett olyan” – már ne haragudj – a laikusok használják.
     
    Eleve nincs olyan, hogy ugyanaz a hatás ér valakit, még testvérek, még ikertestvérek között sem, mert minden élet más és más, és néha egy apró esemény hagy nyomot, szab új irányt. Nincs szülő, aki egyformán viselkedik az összes gyerekével, és a verésnek és a terrornak sem egyeznek a részletei.
    És rengeteget számít a saját személyiség, a genetika, a lélek, ezért az emberek különbözőképpen reagálnak.
     
    És azért, mert különbözőképpen reagálnak, attól még nem jelentheted ki, hogy nem a verés az oka.
     
    Ez pont annyira komoly érv, mint ha agyonlőnének valakit, és azt mondanád, hogy nem attól halt meg, mert rengeteg ember van, akit lelőttek, és mégsem halt meg.
    Az érved és a fenti példa között semmi különbség nincs.
     
    “Emellett Orbán valójában jogosan kapta a a verést és kevesebbet mint amire rászolgált. ”
    Honnan tudod? Ott voltál? Láttad, hogy mit csinált gyerekkorában? Láttad, hogy mennyit kapott? Mennyi lett volna az indokolt?
    Vagy a felnőttkori énjéből próbálod visszakövetkeztetni, hogy mennyi verés volna az indokolt?
    Mi jött ki? 30%-kal kellett volna többet kapnia? Vagy 75-tel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  18. Sarah
    2014. április 6. vasárnap
    12:56

    Többen írtak részletesen Orbán gyerekkoráról, ifjúkoráról, életrajzi leírásik olyan részletekkel és idézetekkel amik Orbántól származnak, tények, bizonyítékok, falubeliek beszéltek a gyerekkori jelleméről, ezeket mind végigolvastam. Többek között ifjúkorában önmaga kijelentette, hogy gyanítja, hogy skizofrén.
    .
    Én nem általánosságban beszéltem a verésekről mint te, hanem azt mondtam, hogy ORBÁN maga, nem a veréstől lett ilyen, és példákat hoztam fel, hogy a verés ellenére is lehet valaki normális felnőtt, ha eleve a normális felnőtté válásra alkalmas a pszichéje, a jelleme.
    .
    Természetesen azokból is lehet Orbán féle szörnyeteg akiket nem vernek, rengeteg jólétben lévő normális családban felnőtt gyermek példa erre.
    .
    Orbán esetében véleményem szerint nem a verés tette ilyenné, korábban is írtam, hogy találkoztam ilyen esetekkel, verhetik amennyit akarják, nem változik. Nem ront rajta, nem javít, megszállott beteg kényszercselekvő elme. ( Többek között saját bevallása szerint 2OOO szer olvasta végig a Gőgös Gúnár Gedeont). Ha fiatalkorában kapott volna hathatós elmegyógyászati kezelést talán megállítható mérsékelhető lett volna a további romlás. Már nem, már késő már visszafordíthatatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  19. Eagle: nehéz kérdés. Írhatnám, hogy a legtöbb diktátort verték, és például Tomcatet is (aki mutat némi hasonlóságot Orbánnal), tehát lehet ilyen hatása a verésnek.
    Erre viszont azt lehet mondani, hogy: mi van, ha azért verték őket, mert már gyerekkorukban is renitensek, kezelhetetlenek voltak?
    Az ok-okozat irány felállítása azért is nehéz, mert azoknak a szülőknek, akik hajlandóak lennének együttműködni a kutatásban, nem lesz diktátor a gyereke.
    Valahogy nem látom magam előtt, ahogy Orbán Győző részt venne a tudományos munkában, kellő empátiával elemezve, hogy 8 éves korában miért verte el a gyerekét, mi történt és mit érzett.
    Így még az események rekonstruálása mellett is csak találgatni tudunk.
    Én azt hiszem, hogy a verés alapvetően árt. Mindenkinek.
    Az Orbán típusú emberből jobban kihozza az elmebeteget.
    Van más fajta ember, aki mondjuk szorongani fog a gyerekkori veréstől, vagy a szexuális élete megy tőle tönkre. Ők emellett a társadalom számára lehetnek kellemes, szimpatikus emberek, híres színészek.
    Meggyőződésem, hogy számos világhírű megszállott, sikeres ember részben a gyerekkori szeretethiány miatt érte el, amit elért. A perfekcionizmus és a bizonyítási vágy melegágya a szeretethiány.
    Az ilyen embereket csodálni szokták, ami érthető, hiszen Orbánéval ellentétes hatást fejtenek ki a világra.
    Ez nem jeleneti azt, hogy jót tett nekik a verés. Hogy boldogok lettek tőle.
    Például eltávoznak negyven évesen.
    Drogoznak, gyógyszereket szednek.
    Azt gondolom, hogy ha Orbánt például Vekerdy nevelte volna fel, jó eséllyel más ember lett volna belőle. Jobb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  20. Ezekre szavaz, aki elmegy: http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140404_Monnyel_szavazni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Kedves Bezanne!!

    Magam is hasonlóan látom a helyzetet.mint Te. Persze vannak cikkek külföldön, hogy orbán nem demokrata, de a magát ellenzéknek nevező vezetők nem kürtölték tele a világot azzal hogy Magyarország fuldoklik a mocsárban. Egyszerű kis emberek szavára ki figyel. Hisz még ezen a forumon is az ca.70 ember aki pedig jó ideje együtt kommentel évek óta sem figyel a másikra. És azt gondolom, legyen bármi is ma az eredmény(jó megoldás nincs) én befejezem lassan. Itt és még azon a pár helyen ahol ab und zu kommentelek még. Nem látom az értelmét. SZEGÉNY MAGYARORSZÁG .https://www.facebook.com/photo.php?fbid=623461787690892&set=a.146459922057750.20402.100000812302388&type=1&theater

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Sarah
    2014. április 6. vasárnap
    13:28

    Ez egy nagyon nehéz kérdés. Nem hiszem, hogy meg tudjuk vitatni de egy gondolatom lenne a kommenteddel kapcsolatban. Ha Orbánt Vekerdy nevelte volna fel akkor sem lett volna belőle egészséges normális ember, csak éppen az elmebetegsége vett volna más irányt vagy került volna olyan közegbe ahol nem tudott volna kitörni belőle.
    .
    Nem változik az emberek alaptermészete. Neveléssel pl. az agresszivitást nem lehet szublimálni, esetleg csak valamilyen pozitív célpontra irányítani.
    Agresszív marad csak más medret ásnak a folyónak, másfele folyik, de ugyanaz.
    .
    Sok mindent lehet módosítani, de valós változás csak akkor érhető el, ha az illető önmaga felismeri hiányosságait, önmaga akar változni és tudja mit akar, és helyes dolgot akar. Ez a betegesen öntelt Orbánnál nem áll fenn. De ha fennáll akkor sem könnyű senkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. Eagle: igen, az agresszió adottság. Egyes emberek vérébe stresszhelyzetben olyan hormonok kerülnek, mint a bonobókéba, amitől passzívvá válnak, megdermednek, összehúzzák magukat. Másokéba olyan hormon kerül, mint a csimpánzokéba. Támadnak.
     
    Az agresszió kiélésének számos módja van. A diktátor az egyik ezek közül.
    Orbánból biztos nem lehetett volna Steve Jobs-t nevelni. Többek között hiányzott hozzá az agy.
    Steve Jobsból viszont talán lehetett volna diktátort faragni.
    Agresszív volt, féltek tőle, amennyire tudom.
    Orbán Győző gyermekeként kétlem, hogy előre vitte volna a világot. Hatása biztos lett volna rá akkor is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Eagle! A fidákok (most találtam ki a szót, ami sok jelzőt helyettesíthet, asszociációval) zombi-vezérét már-már kezdi tényleg ismerni. Én is keresem a gyenge pontját, figyelembe véve, hogy egészen biztosan a háttérhatalmak eszköze. “A Mesterházi: biztos, hogy…” cikkben később folytatnám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. bumburi (2014. április 6. vasárnap 10:54)
    Jelenleg 34-ből mínusz 10-en állsz, ami a mai viszonyok között kifejeztetten pozitív dolog. Úgy látszik, van, ami közös a “kormányváltók”-ban és a korábbi mínuszolókban: érvelni nem szeretnek, csak lepisálni, ami nem tetszik nekik.
    Itt nem két vélemény ütközik, hanem két hit, és nem vita zajlik köztük, hanem vallásháború.
    Jó lenne már egy értelmes ellenzék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. Ego: most pluszoljalak vagy mínuszoljalak? Nem szeretném, hogy félre értsd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Ego
    Már teljesen kétségbe vagyok esve az állandó mínuszoktól. (ó jaj!) Hogyan fogom fojtatni az életemet ilyen hittel megáldottak között?(egy vicc az egész)
    Érvelni nem szeretnek?
    Tegnap tanúja lehettél, hogy emigrant-tal hogy hoztuk ki egyikükből a kultúrát.
    Mert érvelni már nem tudott.
    Értelmes ellenzéket hiányolsz?Itt? Nem kívánsz Te egy kicsit sokat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  28. Halál a fasiszta gazemberekre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Bumburi figyelj, emlékszel hol találkoztunk utoljára?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Ne írd ki, csak emlékezz vissza amennyire tudsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. kegyelem
    Igen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Ott készült pár felvétel elég sok helyen megtalálható. Nézd végig .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Kegyelem
    Tudom. De miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Láttad őket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Kegyelem
    Már láttam, és meg fogom nézni újra, ha tudom mit nézzek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Bumburi ha láttad, és nem háborodtál fel hogy nickneved és arcod és teljes neved nyilvánosságra lett hozva

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Kegyelem
    Láttam,és tudom,eléggé meg is döbbentett hogy nyilvánosságra került, de senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Bumburi igazad van én is így gondolom. én az elején láttam, és szóltam.De már késő volt. (nemtartottam jónak.hogy ez felkerült. Ismerve az ellenoldalt, de azt tartottam volna tisztességesnek, (ha nem jelenik meg) ill.ha értesítik azokat akik szerepelnek rajta. Hogy tudják, hogy tudják. Csak eszembe jutott a Te helyzeted is amikor az ember nem tudja, hogy………..honnan, mit szednek össze

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Kegyelem
    Szerintem összeszedték.Volt erre utaló kérdés, ami egyáltalán nem tartozott a tárgyhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Egyszer írtad, vkinek hogy segíts magadon és……. akkor én kérdeztelek hogy ???….na amit akkor válaszoltál azt kívánom Neked nagy szeretettel. ui. jól megzavartuk most a minket figyelőket. Törhetik a fejüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Kegyelem
    Hálás vagyok, köszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. A várható eredményre gondolva azt hiszem, létre kell hoznom egy migrációs vállalkozást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  43. bumburi (2014. április 6. vasárnap 15:40)
    Nem kívánsz Te egy kicsit sokat?
    Mindig is maximalista voltam :-)))
    Ettől függetlenül a választás után az “ellenzék”-en belül meg fog indulni egy erjedés. Az egyik felük továbbra is hülyének tetteti magát és annak néz másokat, a másik felük (bár annyi lenne) megpróbál majd valamit kezdeni a végeredménnyel. Ehhez szembe kell néznie magával, ami a megokosodás előfeltétele. Reménykedjünk.
     
    Aggaszt a kegyelem-mel folytatott beszélgetésetek.
     
    Sarah (2014. április 6. vasárnap 15:13)
    Azt hiszem, be kéne vezetnünk, hogy amelyik írás tetszik, arra mínuszt adunk. Amelyik nem, arra semmit. Győzzön az abszolútérték. Azt hiszem, ez taccsra tenné a mínuszolókat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  44. Bajnai azt hirdeti, hogy aki nem megy el szavazni, az az fideSS-re szavaz.
    1. Ez ugyanolyan demagógia, mint a másik oldalé.
    2. Ez ráadásul öngól, mert ha kevesen mennek el szavazni, és a fideSS magát hozza ki nyertesnek (ki mást?), akkor hivatkozik majd arra, hogy aki otthon maradt, annak nincs baja velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  45. Ego: mondanám nekik, hogy az elemből is a – irányából folyik az áram a +-ba. Kétlem, hogy értenék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  46. Bajnai hülye.
    Lehet róla hosszú kommenteket és km hosszúságú cikkeket írni, mégis, ennyi a lényeg.
    Se autót nem vennék tőle, se tanácsot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  47. A kordonbontas nem is olyan rossz ötlet, de mar rég el kellet volna kezdeni. Nem ugyanaz demokraciaban kordont bontani és nem ugyanaz a Majdanon kordont bontani. Ilyen szempontbol Bajnainak alkotmanyos kötelessége, mint mindannyiunknak az alkotmanyossag megörzése. És nem csak most, hanem akkor amikor az Alaptörvény alaptalanul lépett életbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  48. Sarah, matematikabol rémlik nekem valami ilyesmi : – két negatív szám szorzata pozitív.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Ego
    Dicsőség néked!
    Aggaszt?………………………..engem is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Bejött a papírforma: Orbán nem vitázik 2014. március 16. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos