Ronai and Ronai
AMERIKAI

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap 0:45 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon

Budapest – A Magyar Távirati Iroda budapesti székháza előtt tüntetett az Együtt-PM szombaton a sajtószabadság mellett. Az Együtt-PM aktivistái ragasztószalaggal tapasztották le a szájukat, és „Tiltakozunk a cenzúra ellen” feliratú táblákat tartott a magasba. Hazudnak és csúsztatnak.

A Fidesz magát távirati irodának nevező hírhamisító- és elhallgató részlege az elmúlt években többször is tanújelét adta részrehajlásának és elfogultságának, ám az utóbbi hetekben még saját normáihoz képest is alulteljesített: kampány-üzemmódba kapcsolt, olyannyira, hogy Rogán Antal törvénytelennek tetsző vagyonosodásáról rendre nem adott hírt.

Az nem sajtószabadság, amit az MTI művel Rogán-ügyben, hanem a diktatúrákra jellemző kézzel irányított propagandagépezet, mondta Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke.

Mint mondta, az elmúlt hét napban egyszer sem jutott el a közszolgálati médiát fogyasztó emberekhez az a hír, hogy Rogán Antal 2009 óta hazudott az ingatlanbevallásaiban, kisebb lakást, feleannyi tulajdonrészt vallott be, illetve elhallgatta vidéki ingatlanjait, minderre pedig nem adott magyarázatot.

A Rogán-ügy pontosan ugyanaz, mint a Simon-ügy. Azonban, miközben a Simon-ügyről az MTI egy héten negyvenvalahány hírben számolt be, az összegében talán nagyobb mértékű Rogán-ügyről viszont egyetlenegy hírt sem adott, mondta Juhász Péter.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 26 szavazatból)
MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon, 5.0 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

7 Reader’s Comments

  1. Ugyan kérem…!
    Mióta hír az, hogy egy fideszes lop?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  2. Azért 2009 óta csak eltelt egy pár év. Hát eddig hol voltak és mit csináltak????? Ja, a fizetést csak felvették, arra volt idő????? Annyi magas labda volt, hogy megszámolhatatlan!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  3. Kampányreklám Juhászéknak.
    Nagy Navarro Balázsék mióta tiltakoznak? Melyik párt állt melléjük?Na az igazi tiltakozás, ez meg egy elkésett szavazat kunyerálás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  4. Ők vonulnak és tiltakoznak, mi ülünk és pötyögtetjük a betűket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  5. Szerintem az a becsületesebb társaság,ha valamely tagjára gyanú árnyéka vetül,kizárják a közösségükből.A rablóbanda ezt nem teheti meg,mert akkor a megszüntetést kéne bejelenteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  6. Ezekre a Fidesznyikekre a Kárpátok Géniuszával az élen ” Brezsnyev és a Politikai Bizottság a Mauzóleum mellvédjén” cím a legjellemzőbb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  7. “A Rogán-ügy pontosan ugyanaz, mint a Simon-ügy.”

    Ez nem igaz. Még gőzünk sincs a Simon féle pénz eredetéről, ha egyáltalán az övé, és annyi, amennyit a fasiszta nyomtatvány megírt. A hülye is láthatja, hogy a Polt féle ügyészség minden titkos adatot kiad legalább egy szélsőjobboldali nyomtatványnak, aztán kezdik cáfolni, de addigra már a kabátlopás rajta ragad azon, akit megvádolnak. Jogállamban nem Simonnak kellene bizonyítania a pénz eredetét, hanem az ügyészségnek azt, hogy Simonnak van olyan pénze, amely után adót vagy illetéket nem fizetett……Nyugodjatok meg, az állatokat lelövöldöző Poltnak sokkal több pénze van…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Már az MTI sem fotózhatja Orbánt 2014. április 6. vasárnap

Bajnai Kordon 2014. április 6. vasárnap

Rogán ezúttal egy vidéki házat talált 2014. április 4. péntek

Minden nap tovább gyarapodik Rogán vagyona 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos