Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kósa Lajos örül a baloldali összefogásnak 2014. január 12. vasárnap 11:02 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kósa Lajos örül a baloldali összefogásnak

Budapest, Debrecen – A baloldali összefogás nem a baloldali szavazók, hanem a jobboldal mozgósítására alkalmas – jelentette ki Kósa Lajos szombaton, a Hír TV P28 című műsorában.

Az összefogásnak nem lesz olyan hatása, hogy összefogja a baloldali tábort, mert amennyit hoz, annyit visz is például Gyurcsány Ferenc pártja, válaszolta a műsorvezetők kérdéseire válaszolva a Fidesz ügyvezető alelnöke. Kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz gyűlölete fogja össze őket.

Kósa Lajos szerint ugyanaz a csapat állt össze, akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot és csupán úgy újultak meg, hogy egyetlen személyben és egyetlen értelmes programpontban nem értenek egyet.
Egy háztartást sem lehet így vezetni, nemhogy egy országot, “ez egy bohózat” – fogalmazott.

Közös miniszterelnök-jelölt nincs, csupán az MSZP-nek van egy miniszterelnök-jelöltje. Kósa Lajos szerint az Együtt-PM leküzdötte magát a parlamenti bejutási küszöb környékére, oda, amilyen támogatottsággal rendelkezik a Demokratikus Koalíció, az MSZP-nek pedig semmit nem mozdult előre a népszerűsége.
Hozzáfűzte, hogy szerinte azok körében, akik nem válaszolnak a közvélemény-kutatók kérdéseire, több tartalékkal rendelkezik a jobboldal.

A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint amennyiben a baloldali pártokon múlik, eltörlik a rezsicsökkentést és az egykulcsos adót, illetve elutasítják a kettős állampolgárság intézményét is.

A továbbiakban startra készként értékelte a Fidesz választási felkészülését. Mint mondta, a jelöltek megvannak és az aktivistákat is gyűjtik, mintegy 100 ezer önkéntes segítővel számolnak. Arra számítanak, hogy mind a 11 ezer szavazókörben lesz, a KDNP-sekkel együtt legalább két bizottsági delegáltjuk, akiknek a képzése már megkezdődött.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.6/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 15 szavazatból)
Kósa Lajos örül a baloldali összefogásnak, 3.6 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. A kép aláírása lehetne: A 20% csak ennyit kóstál???
    .
    Ami meg Kósát illeti, ne beszéljen az bohózatról, akit Lali bohócnak neveznek!
    Az ország tragédiája, hogy ilyen bal, és jobb loldali politikusok teszik tönkre az országot!
    A fidesz ne legyen büszke a maga offshore lovagjaira, mert azok számának emelkedése egyenesen arányos az ország koldusbotra jutásával.
    .
    Ha már szóba hozta a felkészülést…
    Mire készülnek ennyire? Nálunk egy alkalommal hívják össze a számláló biztosokat, és akkor történik az eskütétel is. Ezek mi a francra készítik fel az övéiket?
    A csalás leplezésére, módozataira, amit az övéik fognak elkövetni???
    Még jó hogy ki nem kotyogta a szavazócédulák vigyázzban való állását a cserére!
    Vagy a szavazóhelyiségek nyitva tartását nyújtják megint addig, amíg a Kubatov listán szereplők, meg a diákok mindenütt le nem adták a szavazatukat? Vándorolva egyik kerületből a másikra? Vagy a buszok, amik a település határain kiürítik tartalmukat, és megy a fidesz szavazó?
    .
    Ennek a Lali bohócnak ha lenne egy gramm esze, befogná a száját! De nincs a szégyentelennek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  2. Ha Kósa Lajos és a Fidesz ennyire negatívan értékeli a demokratikus ellenzéki pártok és szervezetek választási összefogásának formálódó lehetőségét, akkor tulajdonképpen van remény. Nem is értem miért minősíti a kormánypárt előre az ellenzéki összefogást, amiről még az ellenzékiek sem tudnak véglegeset? Csak nem tartanak a fideszesek valami nagy bummm-tól? Mi ez a nagy károgás előre? A Fidesz által kidolgozott és megszavazott választási törvény alapján cselekszik a demokratikus ellenzék, úgyhogy inkább örülnie kellene Kósának, hogy ilyen sziszifuszi és kilátástalan harcra készteti a demokratikus ellenzéki oldalt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  3. és ahol többen lesznek, akkor ott az egész bizotsság belőlük fog állni?
    startra kész a fideSS, na ja!
    azt valamiért nem tette hozzá, hogy megvan a közpénz is doszt, nem úgy mint a másik oldalnak.
    marha magyar szavazóik meg még fizetek is nekik a kiküldött csekkre, hogy dolgozhassanak értük, nekik! nagy, nagyon nagy isten állatkertje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  4. irkomirko
    ” Nem is értem miért minősíti a kormánypárt előre az ellenzéki összefogást, amiről még az ellenzékiek sem tudnak véglegeset?”
    -
    Pedig egyszerű – az ellenzék programjáról könnyebb találgattatni és nevetségessé tenni őket, mint a saját dolgaikkal foglalkozni.
    Az ellenzék nem vezet egy országot – így ötletelhetnek is, ha nekik lennék, mindennap adnék új témát, csak rágódjanak a gitten 20%-s izéék.
    -
    Pedig aki itt él és nem vak, az az ötletelős kormányzásukon tudna csak igazán röhögni, ám itt élünk és sajnos ez is rajtunk csattan.
    De a gránitszilárdságú tákolmányuk 6xmódosított könyvkiadása egy normális országban nem történhetett volna meg, így ők a 3xbóvlis, kontárkormány – de joghézagéknál ez is elmegy, oszt jó napot!
    Minden népnek olyan kormánya van….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  5. Amikor a Kosa bohocságról beszél,egészen biztos,hogy önmagára,és a pártjára gondol..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  6. http://static.168ora.hu/db/01/7A/4k-nav-kiemelt-ugyek-eltussolasa-d0001C17Aa0434f1d5d76.jpg
    Erről sem beszélnek addig, amíg az ellenzéki összefogásról lehet jókat kuncogni.
    -
    Ezen is röhöghetnének – de már többen belehaltak és nem a röhögésbe, naponta két öngyilkosság, na ezekről kell terelni és az ellenzékkel foglalkozni és nem a megfagyottakkal, többek között.
    De ügyesek – mert az újságíróknak is könnyebb így belesimulni a rendszerbe, mint megírni az ország problémáit, persze tisztelet a kivételnek, mert azer vannak olyanok is, csak alig hallani a hangjukat -és tudjuk miért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. “Mondd, mit érlel annak a sorsa,
    akinek nem jut kapanyél;
    kinek bajszán nem billeg morzsa,
    ki setét gondok közt henyél;
    ültetne krumplit harmadába
    s nincs szabad föld egy kapa se,
    s csomókban hull a hajaszála
    s nem veszi észre maga se? ”
    József Attila

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  8. Ha az ellenzék huzavonája hatalomban tarthatja ezt a 3xbóvlis, kontár kormányt – akkor nincs vita, még mindig van esélye a piros pöttyös ülepű közgazdasági zseninek ötletekkel bombázni az embereket a nem megszorításokról és a rezsirizsa is mehet még, amíg van gáz a rozzant vezetékekben!
    -
    Sőt még a NAV-nak sem kell vizsgálnia a Horváth András bejelentése alapján a kiemelt nagy cégeket, továbbra is engedjük lenyúlni az ezermilliárdokat.
    Magyarország – én így szeretlek!
    Megírom….oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  9. Nagyon kettős érzések kavarognak bennem ! Az eszem szerint nagyon szomorú vagyok , hogy ennyi GAZEMBERSÉG ellenére még mindig ekkora a támogatottságuk , és ha ez valós akkor nagyon aggasztó ! Szívem szerint pedig abban bízom hogy az értelmesebbik része az ellenzéknek (összefogásnak) nagyon nyugodtnak látszik , mintha valami nagyon nagy adu lenne a kezükben ami mindent boríthat majd ! Nem tudom erre mennyi az esély , de ha ez a patkánysereg megint nyerni tud akkor ennek az ORSZÁGNAK BEFELLEGZETT!! -Pedig nem is vagyok időjós !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  10. Remélem, sokan hallják azt a szöveget, amit Kósa a videóban mond, idézem: “azt hol tanulták, hogy a valóság számít egy kampányban?”

    http://hvg.hu/itthon/20140111_Kosa_Lajos_ez_egy_bohozat

    Tehát hazudunk, manipulálunk (ahogy eddig tették, majd a választásokon csalunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  11. Lemaradt a zárójel bezárása, elnézést.
    Tehát:
    Tehát hazudunk, manipulálunk (ahogy eddig tették), majd a választásokon csalunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. Mivel figyelmesen elolvastam:
    http://nepszava.com/2014/01/velemeny/bartus-laszlo-a-legitimacio-kerdese.html
    jobb megoldás hiányában NEM FOGOK SZAVAZNI.
    De arra kíváncsi lennék, hány hasonló “cselekedet” tudná kedvező irányba befolyásolni a történetet. A Saramago könyvben 13 % volt a részvételi arány. (A kormány megsértődött és elhagyta a fővárost:-)
    http://moly.hu/konyvek/jose-saramago-megvilagosodas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. Lehet,hogy a baloldalt,vagy azokat,akik magukat baloldalinak hívják Orbán=Fidesz gyűlölete tartja össze,de az sem jobb,ha Orbánt és a Fidesz kis tégláit a bűnrészesség . Hamarosan működni kezd majd az SI ( Sárga Írigység) faktor.Kisebb lesz a parlament, a Gazda nem fog tudni mindenkinek az érdemei szerint pénzt,paripát és fegyvert osztani.Ezek minden szemétséget tudnak a másikról és meg vannak győződve,hogy ők mennyire,de mennyire tisztességesek voltak X-hez, Y-hoz képest. És még egy lesajnált járási pozíciót sem kaptak.Nagy coming outokra lehet számítani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Kósa, aki hosszú nyelvvel és képlékeny gerinccel küzdötte fel magát az ilyesmit preferáló pártnak nevezett maffiában. Ennek fényében a szavai annyi figyelmet sem érdemelnek, mint egy szokásos hazugságtól bűzlő orbáni felböffentés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  15. Igaza van Kosanak, ez az ellenzek valojaban az o szekeruket tolja.
    Pedig en meg emlekszem -mert annyiszor szajkoztak- a parlamenti ciklus elejere, amikor a fidesz-miniszterek ejjel-nappal “elmutnyocev”eztek.
    Mert most hogy visszanyalna a fagyi, ha ugyanennek a komunikacios fogasnak a mintajara, egy BOJKOTTalo ellenzekkel kellene napi politikai kuzdelmeket vivniuk (es lopniuk is…) az “emutnegyev”rol, az orszag pedig minderrol renden tajekoztatva lenne?
    Mar reg megdolt volna ez a rendszer!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Bumburi nem mr 20 % mar 3 eve ! Mr 30% ! Lattalak a masik nepszavan , nagyon sok ott a fideszes agymosott birka ! Miert hagyjatok oket ott begetni miert nem zavarjatok haza a nagy nemzeti onlinera ami magyar okoskodjanak ott .
    Kosa egy hiteltelen felkeszuletlen kapzsi marha o az ugyvezeto elnok ? Nem csodalkozom fideszben rengetek uniteligens paraszt lepzsel lop csal hazudik !
    Bar lenne otthon is olyan musor olyan teve ahova nem elore begyakorolt kerdezz felelek megy! Uristen ezt a tahot hogy meg lehetne fingatni mert annyira de annyira sotet tiszta Orban az sem megy el csak elire lebeszelt kerdesekre mer valaszolni mert o sem egy inteligens felkeszult vitapartner hanem erobol uninteligens DOBROGI TIPUSU SUTYERAK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  17. Leo Klein
    A magyar Népszaván is van moderátor, de engedi a mocskolódó hsz-at is. Én már többször kifogásoltam, eredménytelenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. @Halmi Béla 21:20.Semmi sem áll távolabb a fidesztől,mint hogy megsértődjön.Elképzelem,ahogy a Gazda duzzogva levonul a színről! Pedig mondott egyszer már valami olyat 2002-ben,a választási bukta után,hogy ő már megkapta az élettől,ami járt neki, nem ragaszkodik a pozícióhoz ( Egyébként szerintem még nem kapta meg).Ezeknek olyan nagy arcuk van,hogy ha 5% menne el szavazni és az mind rájuk szavazna,akkor is földindulásszerű győzelemről interjúzna Obersovszky Péter.Az pedig hungaricum,hogy a kétharmadot így is megkapnák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. neveletlen
    2014. január 12. vasárnap
    18:41
    “Tehát hazudunk, manipulálunk (ahogy eddig tették, majd a választásokon csalunk”
    -
    A narancsködösök 2006-ban a hazugság miatt szétverték a főváros!
    Most tapsikolnak a napi hazugságokhoz, majd annak a fordítottjához, és a harmadik, negyedik változathoz is tapsikolnak, már nem is tudják mihez, de tapsikolnak és vonulna a szeretünk Viktor táblákkal…
    -
    Az, hogy Kósa ezt kimondhatta, tudja, hogy semmiféle felháborodás nem lesz a 2006-s csőcselék részéről, most a traktoros gazdák is jól elvannak.
    -
    Ki érti ezt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. A II. világháborúban is összefogtak a legrosszabb ellen – Churchill és Roosevelt megtette – nagy nehezen – hogy összefogjanak Sztálinnal, pedig egyébként a hátuk közepére kívánták.
    De a cél nagy volt és kellett hozzá a Vörös Hadsereg Sztálinnal.
    -
    Ha akkoriban lett volna internet, micsoda kritika lett volna…talán meg sem merték volna lépni, hogy tárgyaljanak a Szovjetunió vezetőjével, nemhogy szövetkezni vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. A hír hallatára, hogy egész hétvégén tárgyal az ellenzék, teljes bevetéssel támad a Fidesz, már mindenről aláírást gyűjt, kész röhej, mert az ellenzék még sehol nem állt össze, de narancséknak már a hír hallatára vonalkódos a gatyókájuk!
    Hol a hatalmas önbizalom, sikerek vannak, jó az irány – akkor mitől is vannak beijedve?
    Még megszólalnak nyugdíjügyben is – amikor 3 millió ember 3 ezer milliárdját lenyúlták, egyéni számla azóta is nuku, a mostani 2,4 %-s emeléssel pedig kivannak a vizekből.
    -
    http://nol.hu/belfold/tovabb_harcol_szellemeivel_fidesz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor behívta az oroszokat 2014. január 15. szerda

Nincs az Orbán-rendszernek ellenzéke 2014. január 15. szerda | AN

A Nagy Bejelentés 2014. január 14. kedd

Akcióban a fideszes Vak Komondor hadtest 2014. január 13. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos