Ronai and Ronai
AMERIKAI

Akcióban a fideszes Vak Komondor hadtest 2014. január 13. hétfő 2:14 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Akcióban a fideszes Vak Komondor hadtest

Budapest – Aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz női tagozata, hogy megvédjék a gyed extrát – közölte Pelczné Gáll Ildikó, a tagozat elnöke vasárnap este. Nem mintha bárki is támadná a gyed extrát, de Pelcznét és a Fideszt ez nem érdekli: ha valamit ők meg akarnak védeni, akkor nincs értelme ellenkezni velük, megvédik mindenáron.

A Fidesz alelnöke az MSZP-s európai parlamenti képviselő, a szocialista párt nőtagozatát vezető Gurmai Zita nyilatkozatával magyarázta az aláírás-gyűjtési akció elindítását. Gurmai Zita cáfolta, hogy kormányon eltörölnék a gyed extrát, Pelczné Gáll Ildikó szerint “egy ilyen gyakorlott politikus”, mint az MSZP-s EP-képviselő, véletlenül nem mond ilyet, a kijelentés teljesen tudatos volt.

Pelczné Gáll Ildikó szerint a Demokratikus Koalíciót vezető Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök “színre lépésével” ugyanazok az események látszanak, amelyek egyszer már megtörténtek. 2006-ban, Gyurcsány Ferenc kormányzása idején elvették a családi adókedvezményt, majd csökkentették a családi pótlékot, később, 2009-ben, Bajnai Gordon miniszterelnöksége alatt pedig meg is adóztatták a családi pótlékot, továbbá a gyest háromról két évre csökkentették – idézte fel. Ezek, mint mondta, teljesen tudatos lépések voltak, amelyek nem a nők védelmében történtek, hanem saját politikai céljaikat szolgálták, védték a bankokat, a multikat.

Pelczné, úgyis, mint a Fidesz alelnöke, EP-képviselő szerint az ellenzéki egyeztetésnek a családok és az édesanyák biztosan vesztesei lennének, hiszen elveszítenék a gyed extra adta lehetőségeket, így a gyed melletti munkavégzést, a diplomás gyedet, az újabb munkáltatói adókedvezményt és a dupla ellátás jogát.

Gurmai Zita erre reagálva közölte, hogy a Fidesz női tagozata jobban tenné, ha ilyen kampányfogások helyett a nők problémáinak megoldásával foglalkozna. Gurmai Zita szerint a Fidesz kampányt akar építeni egy “félremondására”. Az MSZP-s európai parlamenti képviselő közölte: ő maga is szívesen aláír a gyed extra “megvédéséért”, már csak azért is, mert 2006-ban éppen az MSZP vezette be a gyes és gyed melletti munkavállalást. Az MSZP-s politikus szerint álszent dolog, hogy a Fidesz a szocialistáktól akarja megvédeni azt a kedvezményt, amit eltörölt és csak a választások előtt hozott vissza.

Ha most aláírást gyűjtenek a gyed extra „megvédéséért”, az rendben van. Akkor valószínűleg nem akarják újra eltörölni. Én ezért is szívesen aláírom – ha kell elsőként, mondta Gurmai Zita, aki hozzátette, hogy már beszélt is Pelczné Gáll Ildikóval az ügyben.

Gurmai Zita szerint mindenki jobban járna, ha a Fidesz női tagozata kampányfogások helyett a nők problémáinak megoldásával foglalkozna: a növekvő gyermekszegénységgel, a bölcsődei férőhelyekkel, amelyeknek nem csak a száma alacsony, de a Fidesz fizetőssé is tette őket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +21 ( 21 szavazatból)
Akcióban a fideszes Vak Komondor hadtest, 5.0 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. Hungarian citizen

    Ezt a szanalmas szakadek csajt nem zavarja, hogy csak erre a legalja melora tartogatja a torpe meg a haverjai? Ehehe, az anyjuk lehetne, megis terdre veti magat ha valamelyik huszoneves raparancsol. Szanalmas miskolci senki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  2. Nahát!
    Színre lépett Orbán elvtárs hajdani lieblinge,aki miután kiesett pixisből az EU parlamentjébe szám űzetett!
    Orbán elvtárs biztos attól félt, hogy újra babakocsis tüntetést szervez ez a megkergült tyúk…
    Orbán elvtársnak egyébként is problémája van a tyúkokkal. A kusza-fogú tyúkjával sem tud már mit kezdeni. Hajdan biztosan tudott, de mára már teljesen önjáró lett.
    A babakocsis ellenálló meg eltévesztette a házszámot. Elfelejtette, hogy ők mit tettek a kifogásolt gyed – extrával.Most választás előtt – mert nagyon fontosak az x-ek – meg visszacsinálták, amit előtte visszacsináltak.
    Hiába, a tyúkok tyúk ésszel működnek. Mint tudjuk.
    Azért valljuk be, van annak némi bája amikor Orbán elvtárs tyúkjai követik a kakasuk kukorékolását.Nem csak bája, haszna is. Nekik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  3. Több millió aláírást fognak összegyűjteni, amit soha nem lát majd senki.
    Aztán majd köszönőleveleket küldenek az aláíróknak, akik között lesznek majd elhunytak és egynapos csecsemők is.
    Így megy ez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  4. A vakegerek pedig rohannak aláírni, mint a rezsirizsát, azt is versengve írták alá. Majd a sok nyugdíjhoz közel álló ezt is aláírja!)))))
    -
    Ezt én az emberek lekezelésének tartom, de a zemberek ezen sem sértődnek meg, hiszen azon a szinten, ahová tartozóknak nézik őket, az IQ a szoba hőmérsékletével egyenlő.
    -
    A Vak Komondoros csapat is csak ennyire tartja magát…nagy gond lehet, ha már ennyire átlátszó dologgal is elő kell jönniük!
    -
    Ha olyan jól kormányoztak volna és elégedettek lennének az emberek – akkor az elég lenne a választás megnyeréséhez, hiszen az ellenzék sehol nincs, olyan, amilyen és egyébként is Gyurcsánybajnai meg a zemútnyócév…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  5. Nagy baj lehet Orbanisztánban ha már a gyed extra is felkerül az ellenség listára. . Elképzelem amint a lófogú nyugdíjvédelmi megbízott ékes suk süköléssel összeköpködi a mikrofont!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  6. Minap a bíróság megállapította, hogy egy fideszes szóvívó nyugodtan hazudhat, következménye nincsen.
    A sajtót nem értem. Egy ilyen “szóvivői” hazudozásra oda se kell menni.
    Majd ha valaki értelmesebb nyilatkozik, és enged kérdezni is. Vagyis Kósa Lajos kizárva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  7. Most szavazták meg és máris meg akarják szüntetni? Vagy csak az szünik meg amit szenátor asszony véd meg,vagy a paja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  8. Kitől akarod megvédeni Orbántól…2011-ben szüntették meg…akkor hol a pokolban voltál te szánalmas liba..miért nem akkor pofáztál, meg gyűjtötted az aláírásokat…féleszű

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Ki mint vet, nem biztos, hogy úgy is arat 2014. január 12. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos