Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nincs az Orbán-rendszernek ellenzéke 2014. január 15. szerda 7:11 | AN

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nincs az Orbán-rendszernek ellenzéke

Budapest – Magyarországon az eddigi ellenzék besétált Orbán csapdájába, és az ő forgatókönyvét követve, az alkotmányos rend illegitim megváltoztatásával létrejött klerikál-fasiszta elnyomó rendszer legitimálására készül. Szövetséget kötöttek azok az ellenzéki pártok, akik az Orbán-rendszerrel való totális konfrontáció, a fülkeforradalom, a NENYI és az illegtim alaptörvény elutasítása helyett a rendszerbe való besimulást, az Orbán által kijelölt szalonellenzékiség puha meleg hazugságát választották. Magyarországon a választási “összefogás”  bejelentésével, végleg megszűnt az Orbán-rendszer ellenzéke, a gyáva és korrupt ellenzéki pártok feliratkoztak Orbán Viktor fizetési listájára.

A “nem bírunk ki újabb négy évet”, “most váltsuk le Orbánt bármi áron” és hasonló hiszterizáló hazugságokkal az eddigi ellenzék azzal a látszattal tudta elárulni az Alkotmányt és a Magyar Köztársaságot, mintha mindent a jogállam helyreállításáért tennének. A jogállam helyreállítása azonban azt követelte volna meg, hogy kivonulnak az alkotmányellenesen létrehozott önkényuralmi rendszerből, nem fogadják el Orbán Viktor diktátumait, nem legitimálják egy törvénytelen hatalom által kiírt választáson való részvétellel a Magyar Köztársaság és Alkotmánya ellen elkövetett puccsot, és követelik az alkotmányos rend helyreállítását. A “váltsuk le a választáson Orbán Viktort” hazugsága nem Orbán Viktor leváltását, rendszerének megdöntését, hanem Orbán és rendszerének legitimálását, bebetonozását eredményezi, amelyért cserébe a hazaárulást elkövető ellenzéki politikusok Orbántól fizetést, parlamenti képviselői helyeket és pártjuk vegetációjához állami támogatást kapnak. Ez a Júdás-pénz.

Az egykori ellenzék ezzel az Orbán-rendszer álellenzéki díszletének szegődött, és a rendszer részévé vált. Igazi ellenzék számára éppen olyan megdöntendő ellenfelek, mint Orbán Viktor. Ez a volt ellenzék a Júdás-pénzért azt hazudta a demokratikus oldal választóinak, hogy az Orbán-kormány leváltása után megváltoztatják Orbán-rendszerét. Ezzel lemondtak arról, hogy a bűnt bűnnek nevezzék, az elkövetett államellenes bűncselekményeket számon kérjék, az Orbán-rendszer törvénytelenségének kimondásával az Orbán Viktor vezette bűnszervezet valamennyi illegitim intézkedését -beleértve a fasiszta alapokon álló – “alaptörvényt”, egy tollvonással eltöröljék. Amikor az ellenzék az illegitim rendszer keretein belüli szerepet elvállalta, alkalmatlanná vát arra, hogy a rendszer törvényességét  megkérdőjelezze, és annak alapján megdöntse. Az ellenzék elárulta magyarország népét, mert önként lemondott arról, hogy az országot felvilágosítsa arról, hogy egy törvénytelen hatalom működik, amelynek gyakorlóit az államcsíny és az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása miatt bíróság elé kell állítani. Ezért a magyar nép számára nem derül ki, hogy az Orbán-rendszer bűncselekmént útján jött létre, a Fidesz nem legitim szereplője egy demokratikus Magyarországnak.

Az ellenzék végzetes hibát követ el azzal, hogy ország és világ előtt legitimálja Orbán Viktor fasiszta kormányát, amely a hatalom kizárólagos birtokosaként elvette Magyarország népétől a szabad választás, a dmokrácia, a jogállam és a szabadság lehetőségét. Ezért Orbán Viktort és bűntársait a legszigorúbb felelősségre vonásban kellene részesíteni. Orbán és rendszere nem politikai, hanem büntetőjogi kategória. Az ellenzék bűnözőkkel szövetkezik, amikor legitimál egy elnyomó önkényuralmi rendszert. Az Alkotmány ezt nem tette lehetővé. A volt ellenzék hazudik, amikor azt mondja, hogy Orbán leváltására szerveződik, ehelyett kizárólag a parlamenti helyek, fizetések, az ellenzéki szereppel járó mentális és anyagi előnyök érdeklik. Besimulnak a diktatúra rendszerébe, hazudnak róla, félre vezetik a választókat, beleviszik őket egy megsemmisítő vereségbe, és törvényessé teszik azt a több évtizedes elnyomást, amely a rendszer legitimációját követően 2014-től kezdetét veszi. Orbán rendszerében ellenzékinek lenni bohóckodás, hazugság, szemfényvesztés, korrupció.

A volt ellenzék ezzel a döntésével kiszolgáltatta magát Orbánnak, elfogadta azt a ki nem mondott egyezséget, hogy a rendszer legitimációját nem vonja kétségbe, a kijelölt határok között álellenzéki tevékenységet folytathat, cserébe Orbán szűkös keretek között gondoskodik a megélhetésükről, eltartja őket, a pártjaikat, és a hozzájuk hasonlóan prostituálódott korrupt sajtójukat, ahol szerepelhetnek. Itt hülyíthetik a hazugságaikkal azt a néhány százezer embert, aki bedől a szemfényvesztésnek, állandóan azt ígérve, hogy akkor ők majd leváltják Orbánt, mikjözben a kegyeiből élnek. Az Orbán inasának szegődött ellenzék egyre inkább függőségbe kerül Orbántől és a pénzétől, egyre nagyobb megalkuvásokra kényszerül, és egyre jobban szűkül majd a mozgástere. Egészen addig, amíg gyakorlatilag teljesen el nem kurvul, és el nem jelentéktelenedik. Azok maradnak meg ebből az “összefogásból”, akik a végén Orbán kezesbárányaivá szegődnek, a többieket részben a közös akolba beépített árulók, részben Orbán kívülről egyszerűen ledarálja és a szemétdombra juttatja.

A magyarországi ellenzék a választási szövetség megkötésével megszűnt. Beleegyezett abba, hogy Orbán uralkodjon, amíg akar, azt tegyen, amit akar, ha cserébe biztosítja számukra az álellenzéki szerepet és az egzsisztenciális biztonságot, amely orbánnal együtt közös érdek. Lemondott arról, hogy a Magyar Köztársaság Alkotmányát helyreállítsa, beletörődött a nem jogállami rendszer létezésébe, és abban keresi a boldogulását. Elárulta azokat, akik ragaszkodnak az alkotmányos elvekhez, a jogállamhoz és a szabadsághoz, amelynek megszűnése egyáltalán nem olyan természetes Európa közepén az EU tagjaként, mint ahogyan ez Magyarországon azzá vált. Orbán szűk négy év alatt visszahozta Horthy Miklós fasiszta Magyarországát, amelyben bűncselekmény szegénynek lenni, ahol elnyomják és jogaiban korlátozzák a politikai, nemzetiségi és vallási kisebbségeket, ahol a társadalom kohézióját a nacionalizmus és az antiszemitizmus adja. Mindezt egyetlen komoly tüntetés, valamire való ellenállás, egy pisztolylövés nélkül, minden kényszer alkalmazása nélkül, amelyért a felelősség eddig is az Orbánnal összejátszó, zsarolható, hazug és korrupt ellenzék kollaborációjának és totális alkalmatlanságának volt köszönhető.

A demokraták Bajnai Gordonban és Gyurcsány Ferencben bízhattak, akik egymással is éles konfliktusban álltak, de sokáig egy valódi demokratikus ellenzék és magyarország ígéretét jelentették sokak számára. Az MSZP-ről, amely a Fidesz zsebébe került, és ennek megfelelően egy mindenre alkalmatlan bábot nevezett ki elnökének, igazi demokraták semmit nem vártak. Bajnai Gordon azonban nem értette meg, mi lenne a feladata, tökéletesen elszámolta magát, és rövid egy év alatt a rossz társak megválastzásával lenullásta magát, és politikusként megbukott. Gyurcsány Ferencről pedig kiderült, hogy nem az országát, nem a népét, nem a demokráciát, hanem önmagát szereti, és elárulta mindazokat az elveket, amelyekkel korábban híveit szerezte. Orbán akaratának megfelelően mindketten besoroltak a fodesz által erre a feladatra kijelölt és kézben tartott pártba, és felkerültek az MSZP válastzási listájára. Itt annyi a feladatuk, hogy magukkal rántsák a demokratikusan gondolkodó polgárokat a teljes erkölcsi és politikai megsemmisülésbe. Ennek az “ellenzéki” összefogásnak a szimbolikus alakja Fodor Gábor, aki párt nélkül, tagság nélkül, szavazó nélkül biztos helyen jut be a parlamenti melegedőbe, hogy kellő pilanatban felemelje mutatóujját, hogy ez nem diktatúra.

Eldőlt Magyarország sorsa, amely eddig is rossz kezekben volt. Orbán és álellenzéke mostantól úgy tartoznak össze, mint fény és árnyék. Igazi demokraták számára mostantől kezdve legyőzendő ellenfél a szövetségbe tömörült álellenzék is. Igaz demokraták ellenfele lett Gyurcsány Ferenc is, akit sokan az Orbán-rendszer legtudatosabb ellenfelének tartottak. Új Magyarországot kell kezdeni építeni, új ellenzéket, új politikai garnitúrát, amely ennek a minden ízében lekoszlott, lepusztult, morálisan és emberileg lezüllött mocskos bandának a helyébe lép, amely kitermelt egy felcsúti stadionépítő fasisztát és a vele szemben állók semmivel nem különbek. Felelősségük még nagyobb, mert becsapják a hiszékeny demokratákat, hazudnak nekik, vágyálmokat keltenek bennük, de harminc ezüstért elárulják őket.

Van húsz-harminc év, hogy kialakuljon egy garnitúra, amely et az ellenzéket ugyanúgy fogja gyűlölni, teljes joggal, mint a fasiszta diktátort, akinek szolgálatába szegődtek. Ezt a diktatúrát nem saját álellenzéke, amely élteti, fenntartja és legitimálja, fogja megdönteni, hanem a gerontlógia törvényei, az öregkori betegségek, vérnyomás, cukor, agyérelmeszesedés és öregkori elfáradás fogja megszüntetni.

Aki emberi életet akar, az tényleg kezdjen csomagolni, és azonnal hagyja el ezt a pusztulásra, nyomorra ítélt földet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.8/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 54 szavazatból)
Nincs az Orbán-rendszernek ellenzéke, 3.8 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Gazsi bácsi
    Te mikor végezted el az Orbán Viktor káderképző tanfolyamot.?Te egyáltalán tudod,mit beszélsz?
    Az hétszentség ,hogy rosszul vagy összerakva, menj el szervizbe.
    De az is lehet ,hogy Hoffmann Rózsa még tudna használni valamire………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (15 szavazatból)
  2. vikmeki,
    Te egyáltalán érted, amit olvasol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  3. Dear Uncle Gazsi,Dehogy értem,még olvasni se tudok……,mit csináljak ,ha egyszer ilyen hülye vagyok?Valahogy nem birom az elrendelt igazságot ,pláne ha pontokba szedik.Brrrrrrr.
    Help me ,please if you can. Best Regards Vic Mackey.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  4. Kedves vikmeki,
    Akkor fussunk neki még egyszer: én mindössze egy gyakorlati javaslatot tettem adminnak, hogy mindazokat az érveket, amiket már milliószor elismételt cikkeiben és kommentekben, ne írja újra meg újra, mert felesleges időpocsékolás.
    Akár tetszenek Neked, akár nem, ezek (mármint BL gondolatai, érvei) már eddig is x+1-szer elhangzottak itt.
    A javaslatom mindössze annyi volt, hogy ha valaki pl. azon értetlenkedik, hogy miért is nem lehet OV-t választáson leváltani, akkor röviden annyit lehet neki válaszolni, hogy lásd. kiskáté 6. pont.
    Adminnak értékesebb az ideje annál, hogy a falra hányja a borsót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  5. Kedves Gazsi Bácsi,
    nagyon jó a javaslat, teljesen egyetértek. Át kell gondolnom a technikai kivitelezést. Lehet, hogy bevonnék innen másokat is, mert ez kiindulópontja lehetne a Radikális Polgári Pártnak is, és annak előkészítésébe szeretnék bevonni néhány embert innen. Köszönöm a hasznos tanácsot, üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  6. Kedves Walla,

    teljesen egyetértek, és ennek szükségessége most már egyértelmű. Korábban már elkezdtük ennek a feltételeit tisztázni, annyival előbbre vagyunk. A Polgári Radikális Párt egy emigráns párt lesz, amely online tartja a kapcsolatot a világ minden részén élő magyar tagokkal, a szócsöve az Amerikai Népszava lenne. Eddig is azért vártam ezzel az időhiányon túl, hogy egyrészt dőljön el, mi lesz a DK_val, ez eldőlt. Másrészt nem vagyok biztos abban, hogy az én karizmám ez, miközben tudom, hogy nekem kell meglöknöm ezt, különben nem jön létre.
    De hamarosan nekilátunk a konkrét szervezésnek. Ez egy olyan Magyarországon be nem jegyzett párt lesz (mitán az alaptörvény nevű fecnit mi nem fogadjuk el), amely a rendszer igazi ellenzékét gyűjti egybe a világ minden pontjáról. Részletek később. Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  7. Nagyon leegyszerűsítve. Tegyük félre, a bojkott, az MSZP Fidesszel való esetleges lepaktálásának gyanúját, valamint a legitimitásnak a problémáit mert ezt sokan nem értik és nem fogadják el.

    -
    Ennél is egyszerűbben, a csapda és a szövetség.
    .
    Ha több párt rendszer van akkor a Fidesz amennyiben nincs meg a kétharmad, koalícióra léphet bármelyik párttal, pártokkal, ha azok is akarják, ami a mostanság már nem valószínű. Tehát ha az MSZP vagy más kisebb pártok alkotnak nagykoalíciót a Fidesz elveszti kormányzóképességét,

    .
    Ha több párt indul, esélyük van, hogy összességében ők mivel sokszínűek és több elvet koncepciót képviselnek több szavazatot képesek elvonni a Fidesztől mint egyetlen egységes ellenpárt, főleg olyan akikben előzőleg csalódtak a választók és friss pártokat akarnak látni.
    .
    Ebben az esetben ha mondjuk a Fidesz szerez nem is szerzi meg a kétharmadot az ugyancsak egyénileg kevesebb de összességében több szavazattal bíró kisebb pártok között megkezdődhet az igazi összefogás, nagykoalíció, és így habár gyakorlatilag Orbán marad a miniszterelnök, kormányzás képtelenné tehetik őt.
    .
    Ámde, ha a választás előtt egyesülnek akkor sok szavazat elveszik mert már csak egy koncepciót képviselnek, és ha Fidesznek nem is jön be a kétharmad akkor is csak egy ellenfele marad, akinél a Fidesz így is úgy is több szavazatot kap és ha több szavazata van a Fidesznek akkor már nekik nem kell senkivel koalícióra lépni szavazat többségben van és manipulatív módon is kormányzásképes. Az MSZP-nek meg már nem is lesz kivel mert nincs más csak Orbán.
    .
    Ezért a Fidesznek fontosa mindenkit és a kis pártokat egy akolba terelni.
    .
    Ezt ismerte fel Bajnai késve és fogalmam sincs mi olyan nehéz ezen felismerni. Ahol én élek egy alsós gimnazista gyerek ezt egy pillanat alatt átlátja.
    .
    Orbán nem zseni!!!!!! Bocsánat de az ellenzék agyával van baj.
    .
    Akkor mi a fenének olvasnak AN-t és Bartust. Jó nem értik és ellenvéleményen vannak a legitimitás, a bojkott kérdésében, de legalább a fent leírtakat időben észre kellett volna venniük és nem besétálni Orbán primitíven összeeszkábált suttyó paraszt kis csapdájába.
    .
    Jó reggelt Bajnai Úr, mi tartott ilyen sokáig.
    .
    És most nagyon leegyszerűsítve írtam sok kérdést nem említve mert már nem érdemes ezen új vitát indítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  8. Tovább megerősítjunk az ÖSSZEFOGÁSÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  9. @Judit

    Az összefogás remek dolog, de csak a megfelelő helyen, a megfelelő időben a megfelelő módon. A tévedéseket a történelem nem díjazza és nem is teszi meg azt a szívességet, hogy korrigálja.
    .
    Valóban összefogásra szükség van de sokkal szélesebbre, őszintébre, hatékonyabban és bölcsebben. Én is az összefogás híve vagyok de ez kevés, és csak akkor működik, ha mögéjük áll 1o millió ember és a szándékaik őszinték. Ha csak egy csepp belső bizonytalanság vagy belső inkorrektség számítás vagy árulás van az összefogásban akkor vége.
    .
    Orbán Fideszében látszólag összefogás van de ez nem az hanem csak összetartás a pénzszerzés érdekében és főleg Orbán fegyelmező terrorja.
    .
    Nagyszerű ha a magyarok elkezdik tanulni az összefogás művészetét, de láthatóan még sokat kell tanulniuk.
    .
    A mostani elég vitatható, de ha a magyarok őszinte ősszerfogásra adják a fejüket akkor tiszta szívemből drukkolok értük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. Normális országokban az állampolgárok élik az életüket – aztán négy- vagy ötévente elmennek választani.
    Itt nálunk a politika kikerült az utcára, a “hazudtunk” kiverte a biztosítékot és törtek, zúztak, háborogtak, azóta a politika olyan szó lett a nyugalomra vágyó emberek körében, hogy inkább a homokba dugják a fejüket, nem foglalkoznak vele, mert elég kemény az élet, a megélhetés – ezzel már nem nehezítik a saját sorsukat!
    -
    Október 23-án egy tömeg követelte, bár nem csak ott, de követelik azóta is, hogy – miközben az ország vezetője felszólította az övéit, készüljenek… – legyen összefogás.
    Vannak akik pont ezt nem hallják a saját hangjuktól.
    Pedig a nép felség hangja ez, de egyben válasz “a készüljetek barátaim”-ra.
    Az ellenzék nem akart összefogni, lássuk be.
    -
    A legtöbb ember kizárja magát a napi dolgokból, 12 órás, folyamatos műszak után már a baleseti híreket sem hallgatja meg, mert nyugodtan szeretne aludni, már amennyire a belső feszültsége engedi.
    Nem mennek tüntetni, mert nem szeretnék, ha kép készülne róluk, mert a legpocsékabb melóhoz is tíz körömmel kell ragaszkodni, hogy meg tudjon élni és el tudja tartani a családját, nem rúgathatja ki magát, holmi tüntetés miatt.
    De nem él jól, és arra készül, hogy választani fog. Ezt miért nem lehet megérteni?
    A vekkeres azt mondta, ha nem tetszik a kormány, az embereknek joguk van elzavarni…ez mindig is így volt!
    Hát elmennek választani, nem csinálnak 2006-t, csak csendben elmennek választani!
    -
    Idén még az EP szavazásra is menni kéne – hogyan lehetne elmagyarázni, hogy most ne menjetek, mert bojkott van, de majd az EP-re, na oda menjetek, mert az fontos?! És az fontosabb, mint a saját sorsukról dönteni?
    -
    Az ellenzék rossz, de ami most van az maga a borzalom, napi öngyilkosságok, éhező, nyomorgó emberek, stb., – ezért fognak választani – az emberek így gondolják, választási lehetőség pedig mindig van.
    Ha ez egy körforgás is, Magyarországon ez van…ez nem Németország és nem is az USA, ahol demokraták az emberek.
    Itt nagyon sokan észre sem vették, hogy mi mindent elvettek tőlük.
    A csalásra nem tudom, hogy mi lesz a válasz.
    -
    Én itt élek és tudom, hogy mit várhatok az emberektől.
    Tanult barátaim kérdezik, miért jó az nekem, hogy ennyire foglalkozom a politikával?! Ez van….
    Lehet itt magas röptűen gondolkodni és okoskodni, egyet nem lehet, a magyar embereket leváltani – ez van és a magyar ember fog választani abból, ami neki Magyarországon megadatott.
    -
    Az AN oldalain vagyunk páran akik másként tudjuk a dolgokat – de az emberek nagy többségének fogalma sincs az itt írottakról, meg arról, hogy nem szabadna ezekből választani – az emberek a rosszabb és a rossz közül fognak választani.
    Ez Magyarország és, ha nem ilyen lenne, fel sem merülne a bojkott, de eljutottunk idáig és mutogathatunk, hogy ez kiknek a hibája, de ettől még….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  11. csakén
    Hogy Te milyen ügyesen lavírozol a választás melletti agitálásoddal, meg a saját belátásod szerint is az AN igazságával – között!
    Bámulatos!
    “Kint is vagyok, bent is vagyok, jaj de nagyon boldog vagyok!.”- de jó hogy ismerem ezt a számot, mert nagyon jól rávilágít a kommunikációdra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  12. bumburi
    Apró örömök az életben.
    Az én minősítésemen kívül valami mát is esetleg.
    Megköszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  13. Fejfájás és gyomorfekély: így hat a válság az egészségünkre
    Internetes kereséseket elemeztek
    megosztás
    Hozzászólások (0)

    2014.01.15.
    Nyomtatás

    Partner: HáziPatika.com

    A gazdasági válság komolyan kihat az egészségünkre – bizonyította több kutatás is, és erre utalnak az internetes keresések is. A legtöbbünknek többet fáj a feje és a gyomra.

    Címkék: fejfájás, gyomorfekély, gazdasági válság
    Az American Journal of Preventive Medicine című szaklapban megjelent kutatásban – melyben elsősorban a Google keresési eredményeit elemezték a 2008 és 2011 közötti időszakra vonatkozóan – leírták, hogy a pénzügyi válság hatására megnőttek a stresszel összefüggő betegségekre vonatkozó internetes keresések. A gyomorfekély tüneteire 228 százalékkal, a fejfájásra pedig 193 százalékkal többen kerestek rá, mint a korábbi években.

    Gyomorfekély válságtól?

    Gyomorfekély válságtól?

    Egy másik kutatásból pedig az derült ki, hogy a tőzsde esésével egyenes arányban nőtt a kórházba kerülők száma. Joseph Engelberg és Christopher Parsons, a San Diegó-i egyetem közgazdászai 1983 és 2011 közötti kórházi adatokat elemeztek. Ezekből az derült ki, hogy ha rosszabb a gazdasági helyzet, többen szorulnak orvosi ellátásra, szorongásos és depressziós tünetek miatt. “Ha 1,5 százalékot esik az amerikai értéktőzsde, akkor a kórházba kerülők száma 0,26 százalékkal nő a következő két napban” – írták a közgazdászok.

    Egy 2010-es kutatásból pedig az derült ki, hogy a 2008-as gazdasági összeomlás hatására jelentősen megnőtt a szívrohamok száma.
    -
    Ezért nem foglalkoznak az ismerőseim és a barátaim a politikával – már nem is szólalok meg, hogy mi van….nem akarom elveszíteni őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. Kedves Gazsi bácsi

    Nyilván pontosan értem ,hogy mire gondolsz., és éppen ez a bajom vele.
    Világéletemben képtelen voltam beállni bármilyen sorba.
    Az AN és Bartus gondolataival nagy mértékben egyetértek ,( azért is támogatom az AN-t), de korántsem mindennel. Van úgy ,hogy a mondanivalóval sem , van úgy hogy a módszerekkel , van úgy ,hogy egyetértek ,csak nem úgy és nem akkor ( különböző okok miatt. )
    Na most az ,hogy kis káté 6. pont. Na ne, remélem ez valami vicc, olyan Kerényis. Mi van ,ha a 6.ponttal egyetértek ( mondjuk részben) a 7. -el meg nem , a 8. -al igen ,de nem időszerű.??? Akkor mehetek a fenébe,mint renegát??
    Világéletemben nem irtóztam semmitől jobban ,mint az egyengondolkodástól, nem is magyarázom a részleteket ,mert annyira evidens (lásd: fidesz),nekem nem szimpatikus (kicsit szervilis is).
    Nem vitatom a jó szándékodat ,de azért még ezt gondold át, több szempontból is.Volt már hasonló, kicsit se vált be!!!!
    Üdvözlettel : vikmeki

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. vikmeki,
    Miért kéne menned a fenébe?
    Ki mondta, hogy minden olvasónak fel kellene felesküdni rá???. :))

    Nevezzük akkor “Ellenzéki 1×1″ -nek.
    Pontokba foglalva azokat a kérdéseket, amelyeket az otthoni “demokratikus ellenzéknek” és sajtójának 4 év alatt nem sikerült feltenni.
    Aztán szépen megválaszolni őket az AN (illetve az új Radikális Párt álláspontja szerint) mindenki által érthetően, röviden.

    Pl.: Miért alkotmányellenes Orbán rendszere? Azért mert….. stb.

    Ezt amúgy is a felvilágosító munka része kell hogy legyen majd, nem lehet megspórolni. Lehetne kinyomtatni, szamizdatként terjeszteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. http://www.stop.hu/belfold/borulnak-a-trafikmutyi-titkai-ugyanazok-biraltak-el-az-osszes-palyazatot/1208881/
    -
    Csodálom, hogy van még bíró, aki mer ítélkezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Hogyan is lenne ellenzéke, ki mer versenyezni az Árgyélus királyfival vagy az álruhás Mátyás királlyal?
    A fordított Rózsa Sándorral (ő a gazdagoktól vett el).
    -
    http://nepszava.hu/picture/8193/normal/32/00032756.jpeg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. telekis! Számomra az a jó a demokráciába, hogy szabad nem egyet értenünk!

    Orbán felé csak egy össznépi állampolgári engedetlenséggel támogatott, bojkott lehetett volna eredményes, az összes többi bojkott elképzelés Orbán számára csak a győzelme nagyságát vizionálná!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. A lopakodás magasiskolája avagy hogyan lehet megvezetni a túrázni szerető embereket.
    -
    http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/16/ss-bakancsos-masirozast-tamogat-a-fovaros/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. admin,
    Írtam emailt a PayPal-os címre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Ez a FODOR is…fogy a pénze…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Tisztelt Bartus Úr!
    .
    Egy kicsit megint későn láttam meg az írását.
    De annak kifejezetten örülök, hogy nem ismer és nem látta még egyik írásomat se.
    Nekem elég, ha ugyanazt írja….(Bár én puskalövést írtam, nem pisztolylövést…;-)
    .
    Mi egyelőre még maradunk, bár mi már 2011. decemberében láttuk, hogy az MSZP (Ron Werber) stratégiája (kormányváltás) ezt az ellenzéki hozzáállást eredményezi, ami most létrejött, és amit Ön nagyon jó helyzetértékelésben felvázolt. Próbáltunk tenni ellene a tárgyalásokon….nem sikerült…:-(
    A következmény is az lenne, amit írt.
    De ahogy sokadszor, amíg van lehetőség, teszünk egy újabb kétségbeesett kísérletet az alaptörvénnyel létrejött diktatúra BÉKÉS megszüntetésére.
    Segít nekünk terjeszteni?
    Az egyik a világ államainak vezetőihez, a másik a világ polgáraihoz szól….
    http://peacekeeper.nolblog.hu/archives/2014/01/10/Az_Alkotmanyos_Ellenallas_dokumentumai_III/
    http://peacekeeper.nolblog.hu/archives/2014/01/17/Az_Alkotmanyos_Ellenallas_dokumentumai_IV/
    .
    Köszönettel: Geri Tibor, Az Alkotmányos Ellenállás egyik szervezője…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bojkottal fenyeget a Mazsihisz 2014. január 19. vasárnap | AN

Szakály Sándor “monnyon le”! 2014. január 19. vasárnap

Megint hazudott a Magyar Nemzet 2014. január 19. vasárnap

Orbán lesöpörte Öcsi néni padlását 2014. január 19. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos