Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bolgárt lehazugozta a hazug Balog 2013. április 8. hétfő 20:40 | AN

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bolgárt lehazugozta a hazug Balog

Budapest – Balog Zoltán volt református lelkésznek, Orbán Viktor egyik ideológiai atyjának, “emberi erőforrás” miniszternek le kellene mondani hivataláról, miután Lendvai Ildikó szocialista képviselő kérdésére azt a választ adta: örömmel tölti el, hogy Szaniszló kitüntetése kapcsán arra érdemtelenek visszaadták a Táncsics-díjat, és ezzel tisztul a Táncsics-díj névsora. Balog e kijelentése után méltatlan arra, hogy a kulturális tárcát is magában foglaló csúcsminisztérium vezetője legyen, miután a minősíthetetlen megjegyzését is hazugsággal támasztotta alá. Ez csak abban az esetben elfogadható, ha tudomásul vesszük, hogy jelenleg egy fasiszta kormány bitorolja Magyarországon a közhatalmat.

Balognak Lendvai Ildikó azt a kézenfekvő kérést tette fel, miután a díjat visszaadók kapcsán a “Táncsics-díj tisztulásáról” beszélt, hogy “mivel szennyezte eddig a díjat Bolgár György, Hardy Mihály, Horváth Zoltán, Márványi Péter, Nej György, Németh Péter, Rangos Katalin, Rédey Ferenc, Révész Sándor, Tamás Ervin, Tóth Ákos, Vincze Mátyás, Zalai István?”

Balog erre az alábbi gyalázatos választ adta: “Tisztelt Képviselő Asszony! Az ön által feltett “Mitől tisztult ön szerint a Táncsics-díjban részesültek névsora?” című írásbeli kérdéssel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom. Németh Péter és Bolgár György 2013. március 14-én jelentette be, hogy visszaadja Táncsics-díját. Németh Péter és Bolgár György folyamatosan a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság illegitimitásáról és a magyar sajtószabadság haláláról nyilatkozik. Ugyanakkor hallgatnak arról, hogy Bolgár Györgyöt a 2006-os eseményekről szóló elfogult tájékoztatása miatt, a rendőri brutalitás áldozatainak rágalmazásáért az Országos Rádió és Televízió Testület, illetve az adatvédelmi biztos elmarasztalta, továbbá az ügyben indított rágalmazási perben a bíróság 2 millió forint kártérítésre kötelezte. Bolgár György egyébként Sánta Kutya díjjal is büszkélkedhet, melyet a civilekből álló, a Magyar Cenzúra Napjának Ünnepélyét Szervező Bizottság adományoz azoknak, akik félrevezetik az országot. Örömmel tölt el, hogy Németh Péter és Bolgár György példáját követve több, önmagát arra érdemtelennek tartó újságíró adta vissza Táncsics-díját. Balog Zoltán”

Balog hazudik. Azt állítja, hogy az ORTT Bolgár Györgyöt ítélte el és a bíróság őt ítélte 2 millió forintos kártérítésre. Ezzel szemben az igazság az, hogy Bolgár György műsorában egy hallgató beszélt a 2006-os állítólagos “rendőrterror” áldozatairól, és ezért a betelefonálót és a rádiót tették felelőssé, illetve ítélték pénzbírságra. Az ítélet maga is a véleménnyilvánítás szabadságát sértette, mert az élőadásban elhangzó véleményeket a riporter nem igazíthatja helyre. De az ítélet és az elmarasztalás nem Bolgár Györgyre vonatkozott, Balog tehát hazudik, és méltó az általa emlegetett Sánta Kutya Díjra.

Balog emellett azzal indokolja Németh Péter és Bolgár György érdemtelenségét, hogy “a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság illegitimitásáról és a magyar sajtószabadság haláláról nyilatkozik”. Ez a megállapítása az arcátlanság teteje, miután a Fidesz fasiszta kormányának médiahatósága úgy törvénytelen ahogyan van, azzal a médiatörvénnyel egyetemben, amely létrehozta. Az általuk felügyelt média a goebbelsi propagandagyár mintapéldája, a sajtószabadság és a sajtó meggyalázása, a médiatestület összetétele és kilenc évre történő kinevezése közröhej, a pornóújság tulajdonosnő erkölcsi felügyelővé történő kinevezése legfeljebb Balog, Orbán és a Fidesz erkölcseit mutatja. Balog egy gyalázatos cenzúraközpont bírálata miatt nevezi Németh Pétert és Bolgár Györgyöt a Táncsics-díjra méltatlannak. Valójában ez a magatartásuk erősíti meg, hogy méltóak voltak a kitüntetésre és Táncsicsra, a díj névadójára. Ezért a bírálatukért még egy Táncsics-díjat kellene nekik adni, ha Balog koszos és mocskos náciknak való adományozásával be nem szennyezte volna a tiszta nevet, és az eddigi tiszta névsort. A fasiszta médiatestületről egyébként az Európai Uniónak és a tekintélyes amerikai lapoknak ugyanez volt a véleményük.

A Népszava online kiadása emlékeztet arra, hogy Bolgár György egy jobboldali civil körtől kapta “az ország félrevezetéséért” Sánta Kutya díjat, amelyre büszke lehet. Ez a kör ugyanis ugyanezt a díjat adta pl. Glatz Ferencnek, mint “hazug, kommunista történésznek”, Heller Ágnesnek, mint “az európai ugaron tolongó internacionalistának” és Jancsó Miklósnak is. “Ezek szerint a kormány egyetért e kör ítéletével és azt is örömmel fogadná, ha Glatztól, Jancsótól, Hellertől lehetne megtisztítani a kitüntetetteknek azt a listáját, amelyen a Magyar Gárdának indulót író Kárpátia frontembere simán elfért” – vonja le az éleseszű következtetést Lendvai Ildikó az emberi jogi bizottság tagja.

A Táncsics-díjat – ha be lehet szennyezni – akkor azt eddigi története során egyetlen személy szennyezte be, akit Balog Zoltánnak hívnak, aki ezt a tiszteletre méltó díjat egy fajnáci elmebetegnek adományozta, majd a korábbi tiszteletre méltó díjazottakat hazugságokra és nyilas mocskolódók véleményére alapozva gyalázta. Holott az eddigi díjazottak azzal is bizonyították érdemeiket, hogy a Balog által beszennyezett díjat visszaadták.

Az a szégyen, hogy egy ilyen Balog-féle senkiházi talpnyaló miniszter lehet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (97 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +152 ( 170 szavazatból)
Bolgárt lehazugozta a hazug Balog, 4.8 out of 5 based on 97 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

51 Reader’s Comments

  1. A kép alatti felirattal maximálisan egyetértek! A kiugrott pap még az egyháznak sem kellett, de az OVisnak ez is jó, csak nyaljon és szajkózza a gazdi akaratát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán filoszemita hős lett 2013. április 8. hétfő | AN-álláspont

Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013. március 20. szerda | AN

Kuncze pávatánca az antiszemitizmussal 2012. december 2. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos