Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán filoszemita hős lett 2013. április 8. hétfő 18:35 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán filoszemita hős lett

Budapest – Miután a Fidesz gerjeszti az antiszemita indulatokat az adósságcsapdáról szóló kódolt náci propagandájával, a pénztőke elleni szabadságharcával és a bankellenes kódolt antiszemita uszítással, amelyek mögül kihallható a zsidó pénztőke és a zsidó világ-összeesküvés elleni üzenet, bátorítja a szélsőjobboldalt, saját színházzal ajándékozza meg Budapest nyilasait, tantervbe vette a hírhedt nyilas, náci, háborús bűnös írókat, a náci szellemiségű Magyar Hírlap és Echo TV tulajdonosát a legmagasabb állami kitüntetésben részesítette, és Széles Gábor mellett más ismert nácikat is kitüntetett, most Orbán látványosan betiltotta az “Adj gázt!” motoros felvonulást. A náci és antiszemita indulatok legnagyobb gerjesztője az általa generált szélsőségesek egy megnyilvánulásának nagylelkű betiltásával filoszemitának állíthatta be magát, és az Auschwitz megismétlésére buzdító rendezvény betiltását propagandára használhatta. Erről már nemcsak ő tehet, hanem a “hivatalos” zsidók is.

A propagandacélokat jól demonstrálja, hogy Orbán magához ragadta a belügyminisztertől a parlamenti válaszadás jogát, és saját nevéhez kötötte a motoros nácik vonulásának betiltását. Normális esetben ez az államigazgatás hétköznapi működésének része, el sem éri a sajtónyilvánosság szintjét. De Orbán parlamenti antiszemita beszédében nemrég megígérte, hogy ő megvédi zsidó honfitársait. Orbánnak a törvényeket kellene betartania és betartatnia, és a törvényeknek kellene megvédeniük minden magyar állampolgárt származástól és vallástól függetlenül. De az antiszemita Orbán Viktor észre sem vette, hogy a saját védelme felajánlásakor zsidózott is, amennyiben megkülönböztette a magyar állampolgárok egy csoportját. Másrészt világossá tette, hogy Magyarországon nem a törvények védik a polgárokat, akiknek jogaik vannak, hanem minden a diktátor kegyétől és jóindulatától függ.

Orbán ugyanakkor a tipikus antiszemitákhoz hasonlóan különbséget tesz a zsidóságon belül: amikor “zsidókról” beszél, akkor a vallásukat gyakorló zsidóságot érti ezalatt, és nem számítja ide a nem vallásos, asszimilált zsidóságot, amely a vallásos zsidókkal szemben a társadalmi, politikai és gazdasági életben konkurenciát, versenytársakat jelentenek, akikkel szemben jött létre a Nemzeti Együttműködés Rendszere, akikkel szemben jött létre a “keresztény-nemzeti ideológia és a politikai antiszemitizmus. Ennek értelmében logikus, hogy Orbán nemzetvezető megvédi a Dohány utcai zsinagógát és a vallásos zsidókat az “Adj gázt!” rendezvénytől, és pozitívan reagál a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) felhívására. Ezek a “megvédett” zsidók nem jelentenek veszélyt a “keresztény-nemzeti” Magyarországra, mert a vallásukon kívül más nem nagyon érdekli őket. Ezzel szemben Orbánnak nem volt szava az ellen, hogy a legnagyobb magyar egyetemen neves professzorokat zsidóztak le, mert ezek az asszimilált zsidók már a Fidesz és az Orbán-rendszer legnagyobb ellenségei, akik ellen folyamatosan uszítanak, liberálisoznak, komcsiznak, bankároznak. Akik ellen bújtatott numerus clausus-t hoztak létre az oktatásban, és akikkel szemben a politikai katolicizmust és antiszemitizmust képviselő hitoktatást indítottak, és a Pázmány Péter katolikus egyetemet favorizálják.

Orbán antiszemita nemzetvezető filoszemitának látszó gesztusa mögött az áll, hogy májusban Budapesten rendezik a Zsidó Világkongresszus közgyűlését (a keresztény-nemzeti fasiszta államra veszélytelen vallásos zsidók), amelynek szervezői a rosszemlékű Zsidó Tanács szellemében meghívták a közgyűlésre az antiszemita Magyarország antiszemita miniszterelnökét, a magyar fasiszta párt elnökét is. A külföldi felmérések szerint Magyarország a zsidóellenesség és az antiszemitizmus fellegvára, és nemzetközi összehasonlításban a náci ideológiákkal való fertőzöttség éllovasa, amelyet az a magyar jobboldal gerjeszt, amely a “keresztény-nemzeti” antiszemita hagyományok alapján vezeti az országot. A Zsidó Világkongresszus szervezői vagy vakok, vagy buták, de mindenképpen az antiszemitizmusért elsősorban felelős magyar fasiszta kormánnyal kollaborálnak. A hírek szerint a zsidóság legnagyobb árulóját, Orbán Viktor díszzsidaját, Köves Slomót kívánják a szervezet egyik alelnökének megválasztani. Ezzel ez a szervezet beállt a nácik mellé, és elárulta azokat, akik ellen azok “gázt” akarnak adni.

A vallásos zsidóság felemás magatartása mögött lehetetlen nem észrevenni azt a Hit Gyülekezetét, amely egzisztenciális és anyagi érdekektől vezérelve paktumot kötött Orbán Viktorral, és az érdekeinek megfelelően a kezére játszik. A Mazsihisz egy ideig ellenállt annak, hogy a Hit Gyülekezete kisajátítsa, saját propagandájára használja és cirkusszá alacsonyítsa le a zsidó ügyeket, de egy idő után a könnyebb ellenállást választotta, mert a Hit Gyülekezete tud pénzt adni, tízezres vattát (tömeget) biztosítani, és az ATV révén nyilvánosságot és propagandát nyújt. Ezért gyakorlatilag eladták a zsidó ügyeket a fasiszta kormánnyal is kollaboráló Hit Gyülekezetének, amely azokat saját érdekei szerint használja fel olcsó propagandacélokra és az eredeti szándékkal szemben olyan kis kovász, amely megposhasztja az egész tésztát. Ennek részeként Németh Sándor a zsidó szervezeteket pacifikálja és összebékíti az Orbán-vezette antiszemita, “keresztény-nemzeti” kormánnyal, a fasiszta diktatúra vezetőivel. Hasonló úton jár az Élet Menete is, amely ennek szellemében beengedte az Élet Menetébe azt a Kövér Lászlót, aki a nyilas Nyirő József újratemetését és rehabilitálását szervezte, aki Izraelben nemkívánatos személyként nem jelenhetett meg egy Wallenberg-konferencián, s azt az antiszemita Lezsák Sándort, aki Lakitelken az antiszemita Prohászka Ottokárnak, a nyilas ideológia alapját jelentő hungarizmus atyjának szobrát avatta. Mindez egybevág azzal, hogy Németh Sándor az első komoly antifasiszta felháborodást, amit a nyilas Gyöngyösi Márton antiszemita parlamenti beszéde kiváltott, egy manipulált tömeggyűlésben Fidesz-párti, szerecsenmosdató rendezvény formájában vezette le, nagy szívességet nyújtva ezzel Orbán Viktornak, ahol színpadra állította azt a Rogán Antalt, aki a náci Jobbik támogatásával lett polgármester, és kimosta a Fideszt az antiszemitizmus jogos vádjából. A Fidesz ezért cserébe semmit nem vont vissza, semmit nem változott (holott a hazug propaganda erről szólt), ám Németh Sándor a rendezvénnyel kollaboránssá tette az ellenzéket és  a zsidóságot.

Ugyanez zajlik most is, amikor megint a Hit Gyülekezete által kivezényelt tömegre építik az Élet Menetét, azt a hazug látszatot keltve, mintha Magyarországon ennyien lennének, akik a holokauszt áldozataira spontán módon emlékeznek. A kivezényelt tömeg a maga szektás és infantilis módján úgy szereti agyon a zsidóságot, hogy az is antiszemita lesz, aki addig nem volt az, a zsidóságtól idegen agressziót mutat, “vidám vasárnappá” változtatja azt a tragédiát és mély fájdalmat, amelyet a kivezényelt hurráoptimista hites tömeg nem él át. A legrombolóbb zsidó mentalitás pedig azt mondja, hogy annak is örülni kell, ha kivezényel egy szektavezér tízezer agymosott embert, és azok falusi búcsú és céllövölde hangulatát idézik a holokusztra emlékezve. Pontosan úgy viselkednek a zsidó és antifasiszta rendezvényeken, mint a nácik a másik oldalon, csak szégyenszemre izraeli zászlót lobogtatva. Mindezt azért, mert akkor a szervezők gondja kevesebb, a pénz és a tömeg biztosítva van. Az sem számít, hogy éppen a lényeg veszik el, és kilóra eladják Németh Sándornak a zsidóságot, akit kilóra megvett Orbán Viktor. Vagyis, Németh Sándor Orbánnak adja el a zsidókat.

Ennek a folyamatnak a része, hogy a Fidesz által kinevelt és bátorított nácik egy rendezvényének nagylelkű és kegyes betiltásával az ország fasiszta vezére filoszemita propagandát csinálhat magának, amely jó alap arra, hogy a vallásos zsidók tovább építgessék a Hit Gyülekezete közvetítése mellett a diktatúrával és a fasiszta párttal a jó viszonyukat, megkapják a pénzüket, elárulva azokat a zsidókat és nem zsidókat, akiket ugyanez a párt és antiszemita vezére a nyilasok és nácik céltáblájává tesz. Az Orbán-rendszer az antiszemita uszításra, antiszemita ideológiára épül, kovásza a zsidók gyűlölete és az ellenük irányuló propaganda. A liberális demokrcáia ellen indított harc is a zsidók elleni háború része, mert ők a demokráciát és a liberális államot a “keresztény-nemzeti” eszme szellemében a zsidóknak tulajdonítják. Eközben a Zsidó Világkongresszus Budapesten ülésezik, Orbánnal és az áruló Kövessel, és más áruló zsidóvezetőkkel kollaborál.

Ebbe a folyamatba illeszkedik, hogy Gordon Gábor felszólításra sem volt képes elhatárolódni attól, hogy a fasiszta Orbán-kormány képviselőit az Élet Menetére meghívják vagy beengedjék. Orbán mostani propagandafogása az “Adj gázt!” rendezvény betiltásával jó ürügy és alap arra, hogy megint a Fidesz náci és antiszemita pribékjei, áruló díszzsidói szennyezzék be az Élet Menetét és az áldozatok emlékét, miközben a vidám vasárnapi hitesek pojácáskodjanak alatta. Németh Sándor majd emlékezteti erre a szervezőket, miután azok a zsebében vannak, ő pedig Orbán Viktor zsebében van. Az áruló zsidó vezetők a régi szép időknek megfelelően a fasiszta vezér zsebében vannak, miközben a zsidókat és nem zsidókat a nácik terrorizálják. Miért olyan ismerős ez? Hacsak nem erre emlékeznek az Élet Menetén.

Ez a mai Magyarország.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +53 ( 63 szavazatból)
Orbán filoszemita hős lett, 4.4 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. .
    .
    Igen !
    Kordon Blőd és Tárgyilagos is jól mutatnak rá a csalárd, mögöttes tartalmú gesztusokra.
    Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy most-bezzeg a Párizsi Békeszerződésre hívatkoznak, de az árpádsávos és álcázott gárdás tünttéseiken évek óta ezt nem teszik meg. Most is csak azért, hogy jó színben tüntessék fel magukat, illetve az Orbán-rendszert a külföld előtt és csakis a külföld előtt, mert a belföldi bamba rezsi-proletariátus előtt ez vagy szükségtelen, vagy még rosszpont is lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  2. Ma, Feldmájer Péter a MAZSIHISZ (általam is nagyrabecsült) elnöke tiltakozott Orbánéknál az ellen, hogy a Zsidó Világkongresszus budapesti értekezletével egy napon, egy időben a Fidesz védnöksége alatt a “Kommunizmus Bűnei” címmel rendeznek nagyszbású ankéttal egybekötött értekezletet, ami provokatív mivoltánál fogva valóban nem egyeztethető össze a másik ám világraszóló – mivel először tartják Izraelen kívül – eseménnyel.
    .
    Azt hiszem ez a tiltakozás is joggal helyezi más megvilágításba a fenti vitát… Nem annyira beletörődőek a ZSVK szervezői, mint azt korábban gondoltuk… Úgy legyen !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  3. Akik idecsalogatták a ZSVK-t így Feldmayerék azok a felelősök a helyzetért. Nem kellett ugyanis nagy fantázia hozzá, hogy Orbánéknak kiváló PR a ZSVK budapesti kongresszusa amivel nemcsak a nem létező filoszemitizmususkat „igazolhatják” hanem ezzel kifelé cáfolhatóvá válik a Fidesz antidemokratikus és jogállamiságot durván sértő alkotmányozása, kormányzása. Feldmayer, Köves Slomó és a két hitközség a hazai zsidóság egészét illetve minadzokokat akik a demokrácia és a jogállamiság helyreállításáért küzdnek lőtték lában ezzel az üggyel. Szégyellhetik is magukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. kordon Blued!

    Akár igazad is lehet, sőt van is, de ha nem tévedek egy csöppet sem magasztaltam Viktort, a szégyen goy gárdát szintén nem, csak rövidebbet írtam!
    Tökéletesen tisztába vagyok gaztetteikkel, persze azzal is hogy nekünk kell ellenük felvenni a harcot. Elsősorban azzal, hogy akár mekkora félelmet akarnak kelteni, nekünk harsányan kell demonstrálnunk, hogy nem félünk, se a goy-tol, sem orbántól, sem a jobbiktól és egyetlen korcs náci fajzattól sem, mer mi SZABADNAK SZÜLETTÜNK, és ha kell úgy is halunk meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán maradinak nevezte Európát 2013. április 12. péntek | AN

Köves Slomót fantomszervezet jelölte? 2013. április 11. csütörtök | AN

Bolgárt lehazugozta a hazug Balog 2013. április 8. hétfő | AN

Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013. március 20. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos