Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rogán a Jobbik támogatásával lett polgármester 2012. december 1. szombat 16:52 | AN

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rogán a Jobbik támogatásával lett polgármester

Budapest – A jobblétre szenderült Hírszerző című portál 2006. szeptember 5-i számában adott hírt arról, hogy a vasárnapi hazug álantifasiszta tüntetés szónoka, Rogán Antal a náci Fidesz támogatásával lett V. kerületi polgármester. Rogán annak a náci pártnak (is) köszönheti a polgármesteri székét, amely ellen állítólag tüntet holnap. A Jobbik 2006-ban semmivel nem volt demokratikusabb párt, mint ma, a Jobbik 2006-ban ugyanolyan rasszista, antiszemita és náci párt volt, mint Gyöngyösi felszólalása napján. Programjában és retorikájában benne voltak ugyanazok a gondolatok, amelyeket Gyöngyösi kimondott. Rogán egyike azoknak a fideszes politikusoknak, akik személyesen is együttműködtek a nácikkal. Vajon szónokolhat-e egy ilyen hazug és képmutató nácibarát igazi demokratáknak? Beszélhet-e antifasisztáknak olyan ember, aki elfogadta a nácik támogatását? Jelenlétével támogathatja-e igazi demokrata egy olyan párt tisztára mosását, amely első számú felelőse a magyarországi antiszemitizmus és nácizmus terjedéséért?

Ismerjük meg közelebbről az állítólag “antifasiszta” tüntetés fideszes szónokát. A Hírszerzőben az alábbi hír jelent meg 2006-ban:

“Teljes körűvé vált a jobboldali összefogás Budapest V. kerületében azáltal, hogy a balodali városvezetés leváltásának lehetőségét erősítő megállapodást kötött a Fidesz és a Jobbik. A megegyezést Rogán Antal, a Fidesz V. kerületi elnöke, aki egyben pártja – a KDNP és a MIÉP által is támogatott – polgármester-jelöltje, Vona Gábor, a Jobbik alelnöke és Rétháti György, a Jobbik megbízott kerületi elnöke írta alá – adott ki közleményt a Jobbik.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója úgy fogalmaz: ”A megállapodás értelmében a Jobbik támogatja Rogán Antalt, mint a jobboldali erők közös polgármester-jelöltjét. A Jobbik és a Fidesz kijelenti továbbá, hogy a kerület melletti elkötelezettségük és az itt élő emberek iránti felelősségvállalásuk jegyében egyesítik erőiket, mivel elsődleges céljuk, hogy a jobboldal győztesként kerüljön ki az önkormányzati választáson. Az összefogás hosszú távra szól: közös kompenzációs lista támogatására szólítanak fel, és a választás után közös frakció alakul amellett, hogy a Jobbik megtartja önállóságát.”

Az Amerikai Népszava véleménye: mond NEM-et a nácikra, de a nácikkal együttműködőkre is, és mondj NEM-et azokra is, akik egy piszkos politikai játszmában tisztára akarják mosni a szélsőjobboldalt támogató szalonfasisztákat!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +36 ( 46 szavazatból)
Rogán a Jobbik támogatásával lett polgármester, 4.5 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Így kerek a történet!Gyanítom, hogy sok helyen született ilyen megállapodás.És ez a pofa ki fog állnia színpadra,a demokraták elé,és hazudni fog! A pártja, és a saját maga nevében is! Miért is ne? Van rutinjuk benne,eddig senki nem rakta még helyre őket a saját klientúrájukból.
    El kell zavarni onnan, de jó hangosan! Le a fidesszel, és le Orbánnal, meg a kormányával, jelszóval!
    Takarodjanak!
    Nem bánnám, ha egy kormánybuktató tüntetés lenne a végeredménye ennek a sok gyalázatnak, amit meg mernek tenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  2. Rogán egy gátlástalan, a “csapatösszeállításba” tökéletesen beillő felkapaszkodott falusi suttyó. Semmi csodálkoznivaló nincs az elvállalt szereposztásával, csak azt teszi, amire a vezére utasította.
    Sok vaj lehet a füle mögött. Vagy megteszi, vagy mehet.
    Azért kiváncsi lennék arra, hogy hányadik a sorban, akikre ez a szereposztás jutott!
    Ezek szerint neki a legvastagabb a bőr a képén.
    bumburi
    én sem bánnám!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  3. Holnap ezt is felolvashatnák a plénum előtt. :) :(((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  4. Tessék ezt elolvasni, 2009-es cikk a Jobbik és Fidesz kapcsolatáról. Nem mellesleg Bencsik is egyik kiötlője volt a Magyar Gárdának, az a Bencsik, aki a Békemenet egyik szervezője.
    http://magyarnarancs.hu/belpol/a_jobbik_mint_harmadik_ero_-_i_resz_-_egy_sorozoben_osszejottek-70694

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  5. Ennek a Rogán-nak valóba vastag bőr van a képén , de a nyelve bársonyos, és ha a felcsuti paraszt úgy akarja 180-as nyelvcsapással, bársonyos nyelvével csontig nyalja a “paraszt” seggét. Nyilván küldetést teljesít, és a sarzsi /előléptetés/ érdekébe mindenre képes. Ne feledjük, hány- a társadalmat hátrányosan érintő törvényalkotás egyéni indítványt kezdeményezett. Rogánt az emelvényről mielőtt szóhoz jutna, nem lezavarni. le b….i kéne! Úgy hogy, az unokájának is azt mesélje, hogy a Mecsek expresszel ütközött. Gülü szemű f..sz jankó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  6. Minden valamire való országban ez a holnapi tüntetés átmenne kormánybuktató tiltakozásba, de hát mint tudott mi nem vagyunk valamire való ország! Mi egy gyáva ország vagyunk. És mint már többször is kifejtettem = gyáva népnek nincs hazája, csak szemét diktátora, akit meg is érdemel az ilyen nép!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  7. Rogan egy igazi kis elvtelen tetu! Jol megzsirosodott az otodik keruletben, latszik is rajta a penz! Varosi legendak vannak rola miket kolt a kulonbozo boltokban! 12 milliardara becsulik valos vagyonat! Igaz Orbanhoz kepest egy foldonfuto de azert megis csak sok, hiszen o egy politikus nem vallalkozo!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  8. Mindketto paraszt ! Egyik nagyobb mint a masik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  9. Én ezt a két pofát nézem a képen. Ha bíró lennék, ránézésre 10 év. Megszólalás után 12 év.Ha még odafigyelnék, hogy mit mondanak, 15 év.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  10. Mindamellett, holnap minden megtörténhet.
    1. Holnapig Rogán megbetegszik/baleset éri, stb. és nem tud felszólalni.
    2. Szegény Orbánt elkapja az influenza és Kósa hozzá rohantában árokba szalad. Estére esetleg frakcióvezető úr lesz az “ideiglenes” pártelnök.
    3. Minden marad a régiben, az általános bla bla után sietnek haza vacsorázni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. Levelük!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. *
    A “N E M” mozgalom margójára:
    *
    Azon túl, hogy a mozgalom céljával, tehát a nácizmus elleni közös fellépéssel maximálisan egyet kell értsek, nagyon zavar a teljes névben az a finomkodó, sőt álságos NEO szócska, ti. a teljes név Neonáci Ellenes Mozgalom. A szellemes rövidítés dicséretet érdemel, de teljesen fölösleges ott az a mentegetőző, jelentésében a Jobbikot és nézetrendszerét .
    ú j n á c i v á .enyhíteni kívánó, erőltetett ragadvány. …Hogy miért mentegetőző? Mert a szervezők rögtön frászt kapnak, sőt lebénulnak, ha úgy érzik, hogy rájuk foghatják, hogy ők túlzóak, mi több, netán még a nácik találják róluk azt mondani, hogy ők a radikálisok… Hát attól meg Istenments !
    Végül, ennek a toldaléknak márcsak azért sincs ott helye, hisz a . n á c i . önmagában is N betűvel ["n" hanggal] kezdődő szó, tehát elegendő és több, mint alkalmas arra, hogy a szellemes . “N E M “. embléma-szó különösen a tartalmát illetően érvényesüljön.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Helyesen tehát Náci Ellenes Mozgalom lenne indokolt.
    Valakit, vagy egy mozgalmat, tehát valamit a nézetei tesznek azzá, ami. Ha ezek a nézetek csak nagyjából is egybeesnek az 1920. és 1945. közötti náci mozgalmak “filozófiájával”, akkor az a szervezet, egyén bizony . n á c i . fölösleges neo-val szépítgetni. Sőt propaganda szempontjából kontra-produktív, mert kiveszi a dolog lényegét, az élét. Annak pedig hasítania kell – hogy Bartus tökéletes hasonlatát plagizáljam…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. Figyu!!!!!!!!!!!
    Mivel nem tudom elviselni az antiszemitizmust ,a fentiek igazsága ellenére ott leszek a Kossuth téren.
    Javaslom, hogy aki egyet ért velem, az rogán nertárs beszéde alatt fordítson hátat, mint azt az ominózus foci meccsen a másik oldal tette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. *
    Egyetértve Inax előbbi szavaival, jó ötletnek tartom a .
    h á t a t f o r d í t á s t . és bár lenne ott füldugó minden hátat fordítónak, mint Homérosz Odysseusának, amikor inkább árbocrúdhoz kötöztette magát és viasszal tömette be a füleit, minthogy meghallja a . s z i r é n e k . c s a l o g a t ó . é n e k é t…
    *
    Ma a Kossuth Lajos téren ilyen Fidesz-szépítő . s z i r é n . lesz Rogán Antal, a jobbikkal paktáló pártszolgálatos*… Nekünk csak a sípjaink, a dobjaink, a csengőink és a dudáink nyomhatják el ezt a s z i r é n h a n g o t…
    *
    Rogán alatt üvöltsetek, zajongjatok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *
    *Pártszolgálatosoknak nevezték az egyenruhát is viselő nyilaspárti “aktivistákat”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    Kép aláírás:
    .
    Egy magyar úr és komornyikja: Uram, hozhatom a pálinkáját ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Tele lesz a beszéd a már megszokott két értelmű kijelentésekkel ,a maradék részben pedig az ellenzék felelősségét fogja fejtegetni .Sose azt nézzétek amit egy Fideszes mond hanem amit gondol,konkrétumokat ne várjatok tőlük az ő gondolat menetük csakis önös céljaik kiszolgálásán alapul ,bármit is állítanának……………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Ha eddig kérdés volt, hogy ezen a gyűlésen a Fideszt miért nem a legfelsőbb vezetése képviseli, illetve annak eshetősége, hogy Rogán mint V.kerületi polgármester szólal fel, akkor a fenti cikk a mai hazugságnak egy újabb tényére hívja fel a figyelmet.
    .
    ”A megállapodás értelmében a Jobbik támogatja Rogán Antalt, mint a jobboldali erők közös polgármester-jelöltjét. Az összefogás hosszú távra szól: közös kompenzációs lista támogatására szólítanak fel, és a választás után közös frakció alakul amellett, hogy a Jobbik megtartja önállóságát.”
    .
    A eső ma csak a sarat mossa!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. nakadzsi
    Hátat fordítva kell hallgatni, amíg antináci szöveget nyomat. Amint a qurmány mellett szól, az rögtön alkalom a kifütyülésre. De ennyire nem hülye, nem fog ilyen magas labdát feladni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. de, kekec ö ennyire hülye. «Mér nem tiltotta be a jobbikot a Gyurcsany (Bajnai, Mszp, Mari néni vagy barki mas…)??» Magyarorszagnak erös kormanya van, de sajnos Novak Elödöt csak az USA segitségével tudnak kirancigalni a parlamenti ülökéjéröl, hogy a kurucinfot betiltsak, és hat a magyargardaval meg a jobbikkal, meg nyirövel, meg dörmerrel, meg… …stb, tehetetlenek, mer a dragajonép ezt szereti. Hat akkor ö, rogan a naaagy antiszemita mit tud itt csinalnni kéremszépen?? Csak annyit, hogy mikrofonprobat tart, hogy még mindig olyan jo-e az orrhangja : «Gyurcsany a hibas!»

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Az “Egy a tábor egy a zászló!” jelszó kiadói sosem mondták, hogy kivéve a ma köztünk élő, masírozó nácikat. Történetük már a Csurkával való háttéralkukon alapuló parlamenti együttműködésben és az önkormányzati szövetségek megkötésében alapozódott meg. Ez nem volt nehéz, mert mindkét alakulat szellemvilága a horthy-korszakban gyökeredzik.
    Ezeknek az embereknek egyik vezetőjével, a képviselői indítványokon alapuló antidemokratikus törvénykezés élharcosával lép közös színpadra Mesterházy és Bajnai, s vállal majd közösséget az antifasiszta közös minimum ethoszával megtévesztett, Rogánt majd kritika, tiltakozás nélkül fogadó tömeg.
    Rogán szónokok közé engedésével a szervezők rendkívül sokat ártanak a náci nézetek elleni küzdelemnek. Olyan párt emberét ölelik keblükre, amely párt úgy gondolja a náci nézetek parlamentbeli terjesztésének joga egy utólag fizetett pénzbírsággal megvehető!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Rogán tetves, álságos beszédéhez csak annyit tennék hozzá: ““Az utolsó ítélet sokkal szörnyűbb lesz. Mert tudod, az csak annyi lesz: Táblára írva nyakadba akasztják történetedet, de az igazit barátom, nem azt, amit a világ számára összehazudtál.” Ez így lesz! Reméljük, nagyon hamar!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. A jobbikosok támadták meg a tv. székházat ,gyújtottak fel autókat, dobálták a rendőröket, és most kérik a zsoldjukat . mindig is tudtam ,hogy ez a csürhe a Fidesz pártfogoltja. Magyarország történetének legkorruptabb pártja vezeti az országot . Ezért van jelen a náci ideológia a parlamentben ,mert a Fidesz úgy táncol ahogy a Jobbik fütyül . el kell őket zavarni még az országból is. Ezek nem mások mint NÉPMŰVÉSZETI EDÉNYEK..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. gondolom rogán érzi a változás szelét és ezért állt ki, vagy ami szintén benne van a pakliban, az asszon kiküldte. Előbb utóbb meg fogja puccsolni a királyt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Nácikám!
    *
    Ne bántsd a népművészetet, mert az tiszta forrásból fakad és ettől szép.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Az a legnagyobb baj az, hogy FidSS ezt az egész balhét – a külföld előtt – jobbikkal viteti el, ami persze természetes is, hisz erre hozta napvilágra ezt a külön náci-pártot. Saját magáról választotta le a nem szalonképes tagjait, akik majd megmondják azt, amit ma már és egyelőre, Orbán Viktor már nem mondhat ki a száján. (például: “idegenszívűek”)
    A két párt egy és ugyanaz a tábor. Nem oly rég még a zászlajuk is ugyanaz az árpádstráfos lobogó volt – lásd, a 2006-os naggyűléseik és az államellenes nagy zendülés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Nem neonáci, hanem náci párt a Jobbik 2013. április 14. vasárnap | AN

Bolgárt lehazugozta a hazug Balog 2013. április 8. hétfő | AN

A DK a Jobbik betiltását kezdeményezi 2012. december 21. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos