Ronai and Ronai
AMERIKAI

Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013. március 20. szerda 1:46 | AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét

Alulírott, Bartus László újságíró, a mai napon visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetésemet, egészen pontosan előre kijelentem, hogy nem veszem át, ha a jövőben nekem kívánják ítélni. Erre a drámai lépésre azért szántam el magam, mert ezt a kitüntetést adományozta az Orbán-rendszer Széles Gábor vállalkozónak, a szélsőjobboldali Magyar Hírlap és Echo TV tulajdonosának. Széles Gábor nélkül nincs Szaniszló Ferenc. Széles Gábor nélkül nincs egy népcsoportot “állatnak” bélyegző és antiszemita írásokat közlő Bayer Zsoltnak és Szaniszló Ferencnek nyilvánossága, amely befogadhatná a nyílt rasszizmust és a Mein Kampfot megszégyenítő zsidógyűlöletet. Széles Gábor az általa kiadott médiumokkal az emberiség legszennyesebb eszméit terjeszti, gyilkos ideológiákkal mérgezi a magyar népet. Ezért nem fogadhatok el a jövőben olyan kitüntetést, amelyet Széles Gábor is megkapott. Ha Szaniszló Ferenc az összeesküvés-elméleteivel náci ideológiát hirdet, akkor Széles Gábor náci kiadó.

Szimbolikus lépésemre azért szántam el magam, mert a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal március 15-e óta nemcsak kitüntetést jelent, hanem az adományozó szégyenét is. Lépésemmel szeretném felhívni a figyelmét azoknak, akik tisztelik az emberi méltóságot, hogy olyan személyt díjaztak ezúttal, aki méltatlan erre. Senkinek nem rovom fel, ha életművéért járó méltó elismeréséről nem mond le. Nem kell ezt a megtisztelő elismerést átengedni arra méltatlanoknak. De fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a kitüntetés szellemiségével és rangjával összeegyeztethetetlen a mostani kitüntetett személye.

Ezért felkérjük Áder János államelnököt, aki a kitüntetés adományozója, szólítsa fel Széles Gábort, hogy a tévedésből megítélt Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést adja vissza. Hivatkozhat Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere levelére, amelyben kijelentette, hogy Szaniszló Ferencnek az Echo TV-ben elhangzott antiszemita, gyűlölködő, barbár értékrendet sugalló nézetei szemben állnak az általa képviselt értékrenddel, és az Áder Jánost államelnöki székbe juttató Kormány értékeivel is. Balog Zoltán hivatkozhatott arra, hogy nem ismeri Szaniszló Ferenc jegyzeteit, de Széles Gábor nem hivatkozhat arra, hogy nincs tudomása az Echo TV-ben elhangzó gyilkos elméletekről. Miután ezek emberhez méltatlan voltát elismerte az emberi erőforrások minisztere, Áder Jánosnak nem marad más választása, mint az embertelen ideológiákat terjesztő Echo TV tulajdonosától visszakérni azt a kitüntetést, amelyet eddig a magyarság legjobbjai kaptak meg. A Széles Gábor által terjesztett nézetek az emberiség őskorára emlékeztetnek, amelyben különböző hiedelmek alapján bunkósbottal verték agyon egymást az emberek. Ezt a színvonalat nem ismerheti el legmagasabb kitüntetésével a magyar állam.

Ha Szaniszló Ferenc kitüntetése tévedés, akkor Széles Gábor elismerése sokszorosan az, mivel a történelem előtti eszmék terjesztése miatt tulajdonosként sokkal nagyobb felelősséget visel. Széles Gábor olyan ideológiát terjeszt, amelynek nevében az emberiség legszörnyűbb bűntetteit hajtották végre. Nők és gyermekek millióit gyilkolták meg. Széles Gábor az Echo TV-ben és a Magyar Hírlapban közreadott gyilkos méreg terjesztése miatt nem kitüntetést, hanem törvény előtti felelősségre vonást érdemel. A holokausztban érintett más országokban börtönbüntetés jár érte. Kitüntetése sérti a magyar népet, a magyar történelmet, a nácizmus magyar áldozatait, és mindazokat a kiválóságokat, akiket eddig ezzel a magas kitüntetéssel állítottak példaképként a magyar nép és a magyar ifjúság elé.

Széles Gábor megítélésében nem lehet enyhítő körülmény, hogy az elmúlt években szervezője volt a kormányt támogató “Békemeneteknek”. Ezek az Echo TV szellemiségében félemlítették meg azokat, akik Szaniszló Ferenc és Bayer Zsolt jegyzeteinek céltáblái voltak. A Széles Gábor által társrendezett gyűlöletmenetek Szaniszló, Bayer és társai által vetett mérges magok gyümölcsei. Tettekben fejezik ki azokat az emberellenes nézeteket, amelyeket a Széles Gábor által tulajdonolt médiumok közvetítenek. Áder János államelnök a kitüntetés visszahívásával eloszlathatja a gyanút, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya legnagyobb támogatói a szélsőjobboldal prominensei, náci ideológiák terjesztői, és az Orbán-rezsim e nézetekkel való egyetértése miatt tünteti ki a szélsőjobboldal emblematikus képviselőit. Annál is inkább, hogy nemcsak Szélest és Szaniszlót tüntették ki a szélsőjobboldal ikonja közül. Enélkül az a látszat keletkezik, hogy Szaniszló Ferenc Táncsics-díja és Széles Gábor Magyar Érdemrend középkeresztje tudatos és összehangolt akció, amelynek során a kitüntetések nagyságában való különbségtétellel ismerték el a nyilas ideológia terjesztésében szerzett érdemek nagyságát.

A kitüntetéssel járó pénzjutalmat a Széles Gábor által terjesztett és gerjesztett gyűlöletbeszéd áldozatainak, a cigányok ellen elkövetett sorozatgyilkosságban elhunytak hozzátartozóinak ajánlom fel.

Bartus László

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (86 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +118 ( 142 szavazatból)
Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét, 4.6 out of 5 based on 86 ratings
,

,

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Tiszteletem,fejet hajtok Bartus Laszlo elott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (77 szavazatból)
  2. Gyula Bognar, Jr.

    Gratulálok Laci. Most már barátunk Tibor is komolyan mérlegelheti ugyanezt Torontóban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (50 szavazatból)
  3. Ha már jelképes visszaadás nem lenne jobb az Orbán Viktor díjat visszaadni?
    .
    Gondolom a következőként megalapítandó díj az Orbán Viktor díj lesz, most formálják Orbán Viktor szobrával együtt amelyet a Hősök terén fognak elhelyezni, csak Orbán még nem tudja eldönteni hová.

    A jobboldali oszlopcsarnok végére, amely esetben el kell távolítani Kossuth Lajos szobrát amit Orbán szívesen megtenne mart nagyon utálta őt, a parlamentben sem tetszett neki Kossuth festmény, vagy az oszlop tetejére Gábriel arkangyal helyére?
    .
    Akárhogy is, Bartus úr nem fog kapni semmilyen díjat a Fidesz kormánytól, mert eddig egyetlen valamire való antiszemita megjegyzése nem volt, nem szimpatizál a fasiszta eszmékkel, még arra is képes, hogy olvassa a bibliát, hogy egyéb “bűneit” ne is említsem.
    .
    Bartus úr, ön esélytelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (62 szavazatból)
  4. Dominó elv!
    Muszáj tőlük elvenni a levegőt is!!
    Sehol a világon nem győzhet a fasizmus!!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (67 szavazatból)
  5. Gratulálok.
    Bár csak minden demokrata így tenne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (56 szavazatból)
  6. Csatlakozom! Mellesleg abszolút logikus az okfejtés, tehát a fideSS nem értheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (33 szavazatból)
  7. „minden rossz érzésen, keserűségen túl azt kell mondjam, hogy amíg engem a Népszavában lerohadtnáciznak, a Kurucinfón meg leszemétzsidóznak, addig én valamit átkozottul jól csinálok, addig nagy baj nincs. Ezzel vigasztalom magam.”
    .
    Mondta ezeket a szavakat Bayer Zsolt,miután kitüntették a Madách díjjal…
    Történt ez nyilatkozat 2011-ben…
    Miért hagytuk hogy így legyen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (41 szavazatból)
  8. Az egy dolog, hogy Szaniszlót felszólítja a kitüntetés visszaadására, de mi lesz Halász Jánossal, aki a grémium tiltakozása ellenére, tolta Szaniszlót. Ebben BALOGH Ön rendkívül megégett, Ön mint már korábban írtam alkalmatlan egy ilyen Min. feladat ellátására hisz korábban betanított vasesztergályos volt, és feltehetően a párthűsége bársonyos nyelve repítette a Min. székbe. Gondolja át mivel elvégezte a teológiát nem lenne szerencsésebb az elesettek lelki gondozásával foglalkozni? Halászt pedig zavarja a … mielőtt nagyobb káoszt nem teremt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  9. Balogh leveléből: “Rossz döntésemet a nyilvánosság előtt is rögtön beláttam…”.
    1. Rögtön?
    2. Belátta?
    3. Megbánta? Ha igazán megbánta volna, akkor nem visszakérné, hanem visszavonná és visszavenné.
    4. Valahogy túl sok a rossz döntés. Ő csak azt látja (talán látja) rossznak, amiben erős a nemzetközi felhördülés. Alighanem csak azért tartja (talán tartja) rossznak, mert nem eléggé taktikus.
    5. Még ha visszavonja és visszaveszi is (nem teszi), megmarad az odaítélés gesztusának politikai hatása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  10. le a kalappal bartus úr előtt! ez a stürmer-stílusú szennysajtó már rég betiltásra érett és e gusztustalan húspiramis helye valamely fegyintézet zárkájában van, fasiszta propaganda és az össznépi vagyon illegális eltulajdonítása miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  11. Ez is egy megoldás, de nekem nem igazán tetszik.
    Nekem az a megoldás tetszene, hogy ezektől a disznóktól veszik vissza a meg nem érdemelt kitüntetéseket. Ezek a díjvisszaadások, még ha képletesek is, visszavonulást sugallnak. Azt, hogy én megyek ki a szobából, ha ezek vannak bent. A fenébe is, ki kell kergetni a szobából mindet, és nekünk kell bent maradni.
    .
    Most elég sok mindent elcsesztek.
    —nem tudták megtiltani a hóesést
    —a szaniszló díjból határon kívüli ügy lett
    —utcára került a választási csalás fogalma
    — életlen lett a szalámizó kés, egy asztalhoz ül az ellenzék

    Nos ezeket kellene meglovagolni (de nem fordítva ülve a lovon)-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  12. http://www.hocipo.hu
    a mai két álhír:
    Balog Zoltán a hazai és nemzetközi tiltakozás hatására Szaniszló Ferenctől „bölcs döntésében bízva” visszakéri a neki „tévedésből megítélt Táncsics-díjat”. Máris folynak a háttértárgyalások, állítólag Szaniszló visszadja, de cserébe vagy egy Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet kér, vagy két Corvin láncot.
    Ezen a héten Bajnai Gordon, illetve az Együtt 2014 felhívására fog össze a demokratikus ellenzék. A szocialisták és Gyurcsányék igent mondtak, azzal a feltétellel, hogy a jövő héten Mesterházy szólítja fel őket az összefogásra, azt követően pedig a Demokratikus Koalíció

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  13. Szélest természetesen a náci propagandáért, és a békemenetért jutalmazták, és még jó, hogy a Gój – motorosok nem kaptak lovagkeresztet. Bár ezt félve írom le, mert még elolvassák az illetékesek, és azt fogják állítani, hogy az A.N. hozzászólói javasolták blues imiéket a következő nemzeti ünnep kitüntetettjeinek a listájára.
    Most azt láthatjuk, hogy a hatalom valódi birtokosai hogyan játszogatnak egy kicsit a folyton vigyorgó ájtatos kesztyűbábbal Baloggal, és a háborodott Szaniszló Ferenccel. Nyilvánvaló, hogy sem a Táncsics díj, sem annak visszakérése nem a miniszter saját döntése. Akik a háttérből irányítják az eseményeket, azok ezzel is tesztelték, hogy meddig lehet elmenni. Ha benyeli a közvélemény, és a világ, akkor a jobbik szavazói felé tettek egy méretes gesztust. Így, hogy tiltakozott a fél világ, a kitüntetés visszakérésével kifelé eljátsszák mennyire demokratikusak, itthon meg lehet szidni az átkos imperialistákat, akiknek kénytelenek voltak engedni, mert különben még jobban megnyomorítják a magyar népet. Lényeg a lényeg: egyértelmű hogy a fidesz a nácik felé tesz nyílt gesztusokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  14. Bartus László, ön nagy ember.
    Gratulálok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (34 szavazatból)
  15. BARTUS LÁSZLÓ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  16. Azért vessetek egy pillantást a képre, illetve a széles feje fölött kifeszített transzparens feliratára. Milyen elmeháborodott tömeg az, amelyik egyetlen embernek szorít?! Széles érthető: neki bőségesen megtérül a fékevesztett gyűlölködés terjesztése. De a többiek?
    Bartus Lacinak: a most kitüntetettek átkos működése nem csak a holokausztban érintetteknek, nem csak a zsidóknak, hanem minden tisztességesen gondolkodó demokratának jelentenek ÉLETVESZÉLYT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  17. Nem is értem, miért csak Szaniszló Táncsics-díja miatt tiltakoznak, hiszen ez “csupán” szakmai díj! A nagyobb probléma Széles G. magas állami kitüntetése!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  18. “…Ha nem vonják vissza Széles Gábor kitüntetését, az Orbán Viktor és a barbár, nyilas ideológia képviselőinek eszmei azonosságát jelenti…”
    .
    - Ha visszavonják, akkor is azt jelenti, hiszen orKbán és bandája kezdettől fogva ilyen volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  19. http://www.hir24.hu/belfold/2013/03/19/visszakeri-a-kituntetest-balog-szaniszlotol/#aktualisdoboz

    Balog kéri szépen Szaniszlót ugyan adja már vissza a Táncsics díjat! És mi van, ha utóbbi nemet mond, slussz a dolog le lesz zárva? És Petrás, Bakai, no meg az Echó (Tahó) TV tulaj Széles Gábor az ő kitüntetéseikkel mi lesz? A Fidesz ha kell alkotmánymódosítással semmisít meg AB határozatokat, visszamenőlegesen hátrányos jogkövetkezményű jogszabályokat alkot, csak a kitűntetés ügyben nem képes (?) olyan jogszabályt sebtében alkotni, amellyel ezektől a nyilas tahóktól elvehetné a kitüntetéseket. Ugyan már lassan önmaga paródiája lesz Balognak a nem tudtam, meg kérem szépen……………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  20. Herics:
    .
    - A balogh nevezetű, kiemelt díjjal kitartott prostituált eleve önmaga paródiája volt első színre lépésétől kezdve. Külseje, makogása, idétlenkedése, totális alkalmatlansága bármire – mindezért.
    .
    És akkor egy ilyet tesz meg orKbán egyik fő kitartottjának. Aki aztán nyilasoknak osztogat kitüntetéseket (micsodákat???).
    .
    És akkor külföldi össz- felháborodás kell hozzá, hogy egyáltalán elkezdjen ez a kretén gondolkozni, hogy valamit talán mégis makognia kellene… persze, nem meggyőződésből, mert hogy ő nem hibázott, ő nem felelős, amúgy is csak egy napja tudta meg, stb… hanem mert nekiment a fél világ.
    .
    Ez Mordor 2013- ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  21. Ez egy kiváló írás,Bartus úr gratulálok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  22. Teljes mértékben egyetértek a cikk írójával. Már régen csak náci TV-nek hívom ezt a “kivételes” adót. Csodálkozom azon, hogy minden ott megszólaló, akik esetleg demokratának tartják magukat, hogy a lábukat beteszik egy ilyen szellemiségű intézménybe.
    Viszont azon is csak pislogok, hogy az ATV a napi sajtó ismertetésekor ezt a szennylapot még reklámozza.
    Van az a pénz????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  23. Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
    Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,
    Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  24. Meglehet,hogy egy sajtóhiba történt.Talán azt szerették volna közölni a hírek,hogy
    Széles Gábor a Magyar Érdemrend horogkeresztjét kapta.Az egy beszédes szimbólum,ha úgy történt.Bízzunk benne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  25. Kedves Bartus László!
    Elismerésem, de nem tudom, gratulálhatok-e?
    Ne legyen félreértés! – nem a Demokratának jár gratuláció, ha úgy tesz, mint elvei diktálják – és mint az ilyen Embertől elvárható.
    Ellenérzésem azoknak, akik nem csupán keverik, turkálják, hanem egyenesen a s@ggről nyalják le a más végtermékét azért, hogy előbbre jussanak, netán hiúságuk legyezve legyen!
    Megértem a cikkben leírottakat, nem akar “felmagasztosulni” ahhoz, akinek fröcsög a szájából az uszító szöveg, ráadásul ki meri jelenteni: a vörösiszap-katasztrófát a NATO-bombázás okozta!
    No és aki átadta a díjat: kijelentette azt is: rossz döntésének mégis lesznek jó következményei, hiszen azáltal, hogy néhányan visszaadják a díjat, „tisztul a Táncsics-díjasok névsora”.
    Amit Szaniszló a délszláv háború idején “alakított”, az akkor volt.
    Rossz vezető viszont az aki a szélvédő helyett a visszapillantó-tükröt figyeli állandóan.
    .
    Elismerésem, hogy nem akar a demokraták által megvetett emberekkel egy pocsolyában dagonyázni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. Kedves Bartus László! Sajnálattal közlöm, hogy eme kitüntetésre jelen állapotok szerint esélye sincs. A példák alapján Önnek minimálisan az orkbán-kormány odaadó kiszolgálójává, a nemzeten élősködő parazitává, antiszemitává, nácivá, tolvajjá, vagy aljassá kell válnia, hogy eme plecsnire nagyobb eséllyel várományos lehessen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  27. Igaz! Igaz!
    *
    Ez is egy csapda!
    Mindenki, minden fórum Szaniszlóval foglalkozik, miközben a hátsó kapukon becsempészték a többi nácit, hogy kitüntethessék**. Meg is történt, de csak Szaniszlóval vitetik el a balhét. Igazi fidSS vircsaft… Aztán megint röhögnek a markukba és folytatják az apró lépések eredményes(!) taktikáját.
    *
    ** A világ is csak Szaniszlóról tud.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  28. rossmodorban:
    nyilaskeresztjét, az is jó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  29. Gyerekek! Mire vártok? El kell zavarni most, rögtön ezt a bandát. (moderálva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  30. Vig Balázs Péter

    Én is visszaadom a Nobel-díjamat! Ha megkapom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  31. Aki ilyen hitvány fazonokat kitüntet, magát és az adományozott kitüntetések erkölcsi értékét nullázza le. Balog páter legalább kétszr nulla. Ne higyjétek, hogy ezt én találtam ki A miniszter úr legalább két szélsőséges nácit kitüntetett. ERz nemzetközi felháborodást váltott ki. Ugyanilyen sokszor nulla a nemköztársaság elnöke. Ő a nullák mellett birtokosa még a csuti alázatos szolgája címnek is. Bár nem fenyeget a veszély, ha találkoznék vele nem fogadnám a kézfogását. Nem tartom magam nagyképűnek, de a fasiszta nagytanács egyetlen képviselőjét sem tartom olyannak, akikkel tisztességes ember szóba áll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  32. Szaniszló alighanem tényleg visszaadja, és a szélsőjobb mártírjává válik.
    http://endresy.blogspot.hu/2013/03/szaniszlo-es-levelezes.html

    Estére minden esetre rendkívüli adást jelentett be, ahol majd belejelnti…
    De kétlem, hogy Balog tévedett volna, és kétlem, hogy a kormnyzat ne lenne rasszista.
    Ahogy kétlem magam is, hogy a Bayer-nek felületet adó és Békefasisztamenetes Széles ne lenne rasszista.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  33. Ugyan, Bartus úr!
    Ha becsületes ember kimentene egy egész árvaházat a tűzből, aztán lehozna egy Boeinget épen, és feltalálná a HIV-vakcinát – Orbánia akkor se tüntetné ki, holmi “nemzetellenes” eszmék és tevékenységekre hivatkozva, míg a saját hülyéiket úgy is kitüntetik, ha azok összes tehetsége a gatyájukba csinálás…
    Inkább örüljön, hogy ilyen szemetet nem kap! Ma ez a jóság ismérve…fordított világ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  34. Csatlakozom és kijelentem, hogy kezet sem vagyok hajlandó fogni jelenlegi “szeretett” vezetőinkkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  35. Kalous Antal, volt már olyan kor a magyar történelemben, amikor nem-kapni állami kitüntetést rang volt. Ahogy az akadémián kívül maradás is biztos ismérve volt az innovatív tudományos ötletek létének.
    Az utóbbi jogfolytonos maradt…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. Az utóbbi _is_ ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  37. Tegyük élhetővé !

    Ha valaki egy visszaad egy állami elismerést, kicsit olyan , mintha az életének egy időszakát adná vissza. Nem könnyű meglépni.

    .
    .
    .

    Szeretném hogy, Bartus László MO-i pártot tudjon alapítani.Szeretném , hogy Bartus László ne változzon meg.
    oRban a hazugsággal került 2/3-os hatalomba, az igazság fogja őt meneszteni .
    .

    Az (ellenzéknek? A FENÉT. a teljes magyar lakosságnak !) jelenleg diktatorikus eszközökkel elnyomják a hangját.
    Szükséges repeszteni a hazugságból, maffia büncselekmény-összetartásból és volt titkos ügynök fideszes elvtárs összetartásból ácsolt 2/3-os országelnyomást.
    Jó lenne , ha Bartus Laci pártot alapítana, jó lenne, ha kommentelő társak segítenék.
    Az sem lenne haszontalan, ha a lennének olvtársak , akik figyelemmel követetnék a határontúliak fórumait, nagy elhajlások esetén linkelnének nekünk.
    Jó lene, ha olyanok, akik éltek ott be is írnának az ottani forumokra, persze nem lehet ilyen radikális hangon, mint ahogy anyaországi Bartus szól hozzánk.
    Először gondolat csírákat kell elültetni – már holnap ! – , majd lehet az igazság adagot emelni , és fokozatosan emelni.
    .
    Erdélyi embereket akiket ismertem tízenévvel ezelőtt – tiszták voltak, gyerekesek , naívak, vidámak , emberségesek.
    Ezekre csapott rá a mocskos fidesz.
    Megfertőzte lelküket, kihasználja őket. Sebezhető lelki pontjukon – magyarság érzet- érzelmileg zsarolta és kihasználta őket.
    .
    .

    más:
    Bajnai mondta ma:
    Jelszava lesz : Gyere haza, maradj itthon.
    kevés.
    jelszó legyen: Gyere haza, maradj itthon, a politikai bűnözök már a börtönben ülnek . Piac gazdaság van. ügynökök ismertek.

    üdv mindenkinek:
    Visszaeső

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  38. Kedves Bartus úr kérem ne is számítson ilyenféle kitüntetésre. Hol vannak az
    ön érdemei Gábor széleskörű érdemei mellett. Ezeket az érdemeket már az
    átkosban megalapozták. Többek között az EMBARGÓ alatt megalakult
    Műszertechnika nevű magán(?)vállalkozásban, melyben néhány száz ember
    vált érdekelté a termelésben. Így kerültek be hozzánk a fejlett országokban már kiszuperált HiTech roncsok titkos, valószínűen az arab államok segítségével átcsempészett útvonalakon. Ezek eredeti helyükön kiszuperáltan kb szemétként okoztak problémát. Drágán semmisíthették volna meg.
    A klf selejt alkatrészekből így állítottunk össze barátaimmal az első PC-t, mivel
    az első roncsokat darabonként árulták. Természetesen mi is némi protekcióval
    érhettük el, hogy az akkori titkos üzembe beengedve titokban vásárolhassunk.
    A francia CII 1010 számítógépből, így lett az átcímkézett VIDEOTON 1010-es
    számítógépe a Magyar Néphadseregnek. Később ezekből az alkatrészekből gyártották az első magyar PC-ket. Így végezhettek a Lengyelországban tanuló
    magyar tisztek itthon nyári üzemi gyakorlatot. E műveletei az akkori indokoltan
    nagy titkolózás miatt kellő korrupció nélkül nem történhettek volna.
    Ezekhez, AKKOR igen megbízható embernek kellett lennie.
    Tehát a jó összeköttetés megalapozta Széles további pályáját, ami már közismerten történt. Hol volt még akkor kezdetben a privatizáció?
    De hát kivételek mindig voltak, vannak és lesznek!
    Nem csodálkoznánk, ha Széles már a királyságra pályázna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  39. Andy Mage: tudom, horthyzmus. És annak jelképrendszere. Magyar Érdemrend, csendőrség, címert támasztó angyalkák, korona, árpicsík, kettőskereszt és tudománytalanság.
    És visszajött. ‘89 áldásai. Én nem kértem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. Tegyuk elhetove.Bartus Laszlo nem fog megvaltozni.
    A partunkat meg fogja szervezni be fogja inditani.Mi pedig mind a tagja leszunk.Miert?? Mert a keblunkben MAGYAR sziv dobog.Tiszteletem mindannyiotoknak Buda Katalin

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  41. Tökéletesen igaz !!!!
    Egyetértek !!!! A tények egyértelműek. Ha Áder János nem kéri vissza a díjat, az is bizonyítja majd, hogy az egész Fidesz-KDNP náci párt, csak ráadásul még sunyi, aljas is, mert nyilatkozataikkal tagadják, de tetteikkel támogatják a náci gyilkos ideológiát!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  42. Széles kitüntetését soha nem fogják visszavonni. Egyrészt azért, mert akkor nyilvánosan elismernék, hogy a Fidesz valójában egy náci párt, másrészt pedig azért, mert akkor a világ szeme előtt színtisztán bebizonyosodik, hogy a “bazi nagy békemenet” szimpátiatüntetése nem más, mint a magyarországi fasiszták, és a velük együttérzők kiállása a Führer mellett.
    Bár ezt azért már látják nyugaton. Matolcsy megmondta, megbuktak volna, ha nincs többek között ez a jól (Széles és TV-je által) szervezett nagy tömeg demonstrációja.
    Ennyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  43. A kormány és Áder János nem teheti, hogy mind ezt figyelmen kívül hagyja, mert azt üzenni a társadalomnak, azért kapta Széles a kitüntetést, mert náci-nyilas ideológiát élteti, és náci ideológiát terjesztő kiadója van.
    Ez gyalázat Mo-gal szemben.
    Bartus felhívása igen is indokolt, és nagyon remélem nagyon nagy visszhangja lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos