Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán-közeli oligarcha is kapott trafikot 2013. május 14. kedd 11:45 Forrás: AN, Szabó Rebeka

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán-közeli oligarcha is kapott trafikot

Budapest, Felcsút, Bicske, Mindenhol – Sok mindent lehet mondani Magyarország miniszterelnökére, de hogy a hozzá közelállókhoz hálátlan lenne, azt még a haragosai sem állíthatják.  Orbán rendre bőkezűen jutalmazza a híveit, ad nekik a köz pénzéből, amennyit csak jónak lát. Szabó Rebeka, a PM országgyűlési képviselője a Flier-Junek család trafikos jövőjéről számol be.

Nem úszta meg a miniszterelnök sem, hogy ne kapjon trafikot. A Népszabadság cikke szerint Orbán és felesége felcsúti birodalmának művelője Flier János veje, Junek Károly nyerte el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot. A Flier család 320 hektár föld bérletét nyerte el a környéken, most pedig a nemzeti dohányterjesztésből is kiveszi a részét.

 

A Nemzeti Együttlopás Rendszere szemérmetlen módon immáron nem csak a fideszes képviselők haverjait és kiszolgálóit jutalmazza a koncessziós pályázatokon, de a miniszterelnök érdekeltsége sem marad üzlet nélkül. A felcsúti birodalom hektárról hektárra, trafikról trafikra épül. Egy szociálisan megzuhant ország nézi azt, ahogyan a felcsúti kiskirályok bekebeleznek iparágakat, földeket, trafikokat, a teljes magyar államot, az adófizetők pénzét. Egy Felcsút által foglyul ejtett ország nézi, ahogyan a trafikgyőztes Junek Károly apósa cserélgeti földeket a miniszterelnök családjával, majd pedig azok őrzője és felügyelője lesz.

 

S ha ez még nem elég, úgy Flier János veje – akinek felesége a Vidékfejlesztési Minisztérium munkatársa – még Bicskén is nyert dohányboltot. A trafikpályáztatás az orbáni rendszer mintaprojektje. Elvenni, kisajátítatni, elűzni – Felcsúton ezt a modellt már ismerik, immáron országos szintre emelkedett az oligarchastratégia.

 

De ennek itt vége kell, hogy legyen: a Párbeszéd Magyarországért nem hagyja nyugodni a föld- és trafikmaffiózókat, büntetőfeljelentéssel él az ügyben, amelynek végén lemondások sorozata várható.

 

 

 

2013. május 14.

 

Szabó Rebeka

 

országgyűlési képviselő

 

Párbeszéd Magyarországért

 

Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +36 ( 50 szavazatból)
Orbán-közeli oligarcha is kapott trafikot, 4.6 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. Vörösmarty Mihály:
    Szózat
    “Hazádnak rendületlenűl
    Légy híve, oh magyar-.
    Bölcsőd az s majdan sírod is,
    Mely ápol s eltakar.

    A nagy világon e kívűl
    Nincsen számodra hely;
    Áldjon vagy verjen sors keze:
    Itt élned, halnod kell.”

    Milyen régen írta a Költő és milyen igaz !!!
    Van ( talán még ) sírod, helyed ( az elfekvőben ) a sors kezét is megválasztotta a 2/3-ad, élni lehetetlen, de ( minél hamarabb annál jobb ) halnod kell.
    És még nincs VÉGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  2. Az utolsó mondat valóságtartalmára kiváncsi leszek….
    Mert lemondani a PM fog, hiszen meg sem engedik alakulni őket sem, mint a DK-t.
    Büntetőfeljelentés orbánisztánban polpot péter ügyészségénél muhaha.
    Ezek a balfék ellenzékiek még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy kikkel állnak szembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  3. “büntetőfeljelentéssel él az ügyben, amelynek végén lemondások sorozata várható.”

    Sok minden várható, az más dolog, hogy mi lesz az, ami bekövetkezik. Szerintem nekem hamarább lesz ötösöm a lottón, minthogy a “lemondások sorozata” megvalósuljon.
    Előfordult Magyarországon, – az egy Gyurcsányon kívül – hogy valaki elismerte a felelősségét valamiben és önként lemondott?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  4. Hol Polt hol nem Polt nehéz helyzetbe került, mert az EU tagságunk biztosítja, hogy kinti bírósághoz forduljon az, akit itthon jogsértés ér, nem sepregethet be a szőnyeg alá dolgokat, vagy a fiók mélyén felejtve, elévülésig!
    Azt mondják Magyarország jogállam – nem csak mondani kell, hanem úgy is dönteni – most éppen a trafikbotrány lehet a Tavares jelentéshez egy adalék, de nagyon valószínű, hogy vannak még ügyek, legfeljebb nem tudunk róla, majd csak az ítéleteket halljuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  5. Philip Marlowe

    Én sem fogadnék nagy tétben, hogy a botrány hatására Orbán, mint a Nyomorultakban Javert felügyelő meghasonlik magával és enkezével vet véget hitvány életének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  6. Ezt a naivitást! Mégis hol él ez a Szabó Rebeka???
    “De ennek itt vége kell, hogy legyen: a Párbeszéd Magyarországért nem hagyja nyugodni a föld- és trafikmaffiózókat, büntetőfeljelentéssel él az ügyben, amelynek végén lemondások sorozata várható.”
    .
    Ennyi idős korára sem vette észre, hogy ez egy következmények nélküli ország?
    Le fogják pöccinteni,mint egy tollpihét.
    Ahol egy Polt a törvényesség őre, ott ugyan mire lehet számítani???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  7. Ugyan már, pont neki ne lehessen beleszólása? És milyen szerény volt!
    .

    Ami sokkal tragikusabb, hogy a trafikosok holnap (szerda) délutánra politikamentes tüntetést szerveznek. (És ezzel megfelezve a DK szombati tüntetését.)
    .
    Lassan fel kellene fogna a magyar társadalomnak, hogy ami itt zajlik, az nem politikamentes mutyi, hanem az egésznek a politika az alapja. Ez a politika
    Lehet külön külön tüntetgetni, Orbán bácsi majd jókat mulat magában.
    Ahogy a diákok is megcsinálták a nagy semmit, majd kifújt az egész, és lepaktáltak.
    Tisztelet a kevés kivételnek, akiket azóta is vegzálnak.
    Ha együtt nem megy, külön-külön felesleges.
    .
    Hiába saját maga ellen senkit sem lehet megmenteni. Ezt az országot sem.
    Van egy javaslatom, hátha bejön!
    Csináljunk egy Orbán kormány ellenes politika mentes tüntetést.
    Szerintem szuper ötlet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  8. Amit a vitaindító levél ismertet, az Magyarország 2010. és 2013. között. Egyetlen fontos kérdés marad csak : meddig tűri ezt a nép ? Ennél kevesebbért napokig égett esténként Budapest. Hol van az akkor oly erkölcsös és tisztességet követelő, szociális népszavazást indítványozó és kiharcoló csoport? Vagy most mindent szabad, mert akik akkor az utcai gyujtogatásokat fizették, most azért fizetnek az akkori randalírozóknak, hogy most ne tegyék, inkább kapnak stadionokat közpénzből, miközben az ország kétharmada nyomorog? A sok fideszes nyomoronc a Kedves Vezető elvárásának megfelelően Bajnaizik és Gyurcsányozik, mert a Kedves Vezető nem győzi liberóval, mikor meghallja a nevüket. Ezért van már ennyi fideszes szóvivő is, mert csak így győzik, a napi huszonnégyórás hazudozást. Meddig kell még tűrni? Ahogy Ady Endre is kérdezi:
    Meddig lesz még úr a betyárság
    És pulya had mi, milliók

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  9. Bravó!
    Beindultak a sötétben bujkáló mínuszolók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  10. LESZNEK LEMONDÁSOK! Mármint, a kormány rá fog szállni a feljelentőkre, és azok kénytelenek lesznek lemondani.
    Belegondolva, ez nem is vicces. Sorry!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  11. Szégyenfolt Poltnak már van gyakorlata a fideszes bűnözők megvédésében. Korábbi működése idején is szemrebbenés nélkül mondta ki, és írta le a legegyértelműbb esetre is, hogy nem történt bűncselekmény. Az UD Zrt által végzett törvénytelen titkos lehallgatásoknál is a sértetteket vádolták meg. Első fokon felmentették Dávid Ibolyáékat, de hátra van a másodfok, és egyáltalán nem lehetnek biztosak a végeredményben. Orbán első országlása idején jelentős szőlő birtokokra tettek szert Tokaj környékén, és ehhez jelentős állami támogatásra pályáztak. A társtulajdonosok Orbánnal egyeztettek a pályázatokról, amiről jegyzőkönyv készült. Ekkor hangzott el az elhíresült mondás, hogy: de ne mi nyerjük a legtöbbet. A jegyzőkönyv az egyik tulajdonos elvált felesége jóvoltából nyilvánosságra került. Hatalommal való visszaélés miatt feljelentés lett belőle. Az elsőfok elmarasztalta Orbánékat, a másodfok megállapította, hogy nem volt taggyűlés, és az ügyet ejtették. Tehát a magyar igazságszolgáltatás csak azt a politikust találja bűnösnek, akit Fidesz megenged.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  12. Szép magyar név: Flier család……Orbán azt hiszi, visszamehet majd Felcsútra, ha elítélik, mint Ceausescut….Örülhet, ha Strasbourg vagy Luxembourg életfogytiglanra vátoztatja az ítéletet…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  13. Kedves Fürtös1954,
    -
    Vörösmarty a Szózatban csupa hülyeséget ir.
    Vörösmarty e sorok megírása elött mennyi ideig élt külföldön, hogy ilyen bölcs megállapitások sorára vetemedett? Dolgozott külföldön? Ha nem, akkor mire alapozza a kijelentéseit.
    -
    
“Hazádnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar-.
”
    -
    Minek? Mi a fenének? Mi abban a ráció? Etetni a parazitákat?
    “Bölcsőd az s majdan sírod is,

    Mely ápol s eltakar.”
    -
    Bölcsöd lehet de ha eleged van a Kun Bélákból, Hothykbók, Rákosikból, Kádárokból, Orbánokból, 2/3-okból és mindazokból akik ezeket hatalomra juttatják (újra és újra és újra és jövöre is), …akkor fogd a cókmókod és menj világgá. Keress egy élhetö helyet ahol hagynak dolgozni, alkotni. Ahol BOLDOG vagy. A Szózatot meg dobd a kukába, mert hülyeség.
    -
    “A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely;

    Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.”
    -
    Marhaság. Dugd a homokba a fejed és szoptasd a parazitákat? Nagyon is sok hely van a világban ahol boldogan lehet élni, tanulni, tanitani, dolgozni, alkotni és ha eljön az idö boldog öregség után nyugodt lelkiismerettel (mert ez is fontos amiröl a kölö elfeledkezett) meghalni.
    -
    Mindez nem von le semmit a vers irodalmi értékéböl. De az már teljesen más kérdés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  14. A magyar igazságszolgáltatáshoz még egy adalék.
    http://hagyodosszie.blog.hu/2013/05/14/bkv-per_botranyos_volt_a_nyomozas#more5300226

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  15. Mindenki békésen tűri , hogy a kormány kisemmizze és földönfutóvá teszi őket.Megszólal egy lelkiismeret Hadházi a többi lapít mint szar a fűben.Itt egy ország teljes anyagi és erkölcs tönkretétele folyik profi bűnözők által akik mindent előre kiszámítanak lemodelleznek.Ezek a hazudozást egyetemi szintre fejlesztették , meg a saját bűnök másra kenését.Jó lenne látni a fény az alagút végén ,de ez egyelőre reménytelen amíg a diktátornak ujj és újabb látomásai vannak……………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  16. A diktátor olyan, mint a drogos vagy az alkoholista. Mindig több kell neki, mert csak a mennyiség fokozása képes ugyanazt a mámort biztosítani. Ezért egyszer el kell jutnia a túladagolásig, az alkohol mérgezésig, a májcirrózisig.
    Természeti alaptörvény, nem csak az ökológiában érvényes, hogy korlátos rendszerben korlátlan növekedés nem lehetséges, mert egy ponton szétfeszíti, fölrobbantja a rendszert magát.
    Ezért a természet törvénye, hogy “a fák nem nőnek az égig”. Minden diktatúra a saját mohóságába bukik bele.
    Egyszer. Az biztos. Hogy mikor?
    Nem tudom. Nem tudja senki. Hogy sovány vigasz?
    Képzeljétek el, felebarátaim, ha azt kellene tudomásul vennünk, hogy örökké tart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  17. Fencsút a világ közepe lett. Innen sugárzik ki a Centrális Erőtér, ami nagy magyar feketelyukként mindent lenyel, mindent bekebelez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  18. nakadzsi
    Bencsik János és Ángyán József sem szavazta meg a törvényt – nem védem őket, csak ez az igazság.
    A KDNP-s Szalma Botondról sem hallani, pedig ő kemény kritikával élt 1x.
    Kár, hogy ezen kritikusok helyébe mindig van belépő….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  19. Orbán első kormányzása alatt elkezdődött már a családi mutyizás. Akkor az Orbán bánya ontotta a követ ahhoz a pár km autópályához amit megépítettek. Az is szó nélkül maradt. Azóta okosodtak, fejlődtek, csak a birka nép feledékenysége a régi. Ma már nincs is min csodálkozni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. A gazdasági élet történetében mindig az uralkodó osztály körei voltak a nyerők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. A gazdasági élet történelme során mindig a döntéshozók kerültek előnybe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Én már azon is röhögök mikor a navracsicska ellen véleményt fogalmaz meg trafik ügyben ,a sok hülye meg bedől a kamu dumának.Az se igaz amit kérdeznek nem hogy még kimondják a meaculpát……………………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Megint csak a duma = az van, de hogy tennénk is már valami értelmeset, azt nem! Gyáva népnek nincs hazája! Minden nép olyan vezetőt kap, amilyet érdemel. A birka magyar ilyet érdemel = meg is kaptuk! A fenébe is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos