Ronai and Ronai
AMERIKAI

A NER méltó végállomása a temető 2013. május 15. szerda 8:03 | AN

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A NER méltó végállomása a temető

Budapest – A Nemzeti Együttműködés Rendszere miután a nyugdíjmegtakarítás elrablásával és az egészségügy kivégzésével korai és gyors halálba juttatja a felcsúti stadionépítésnél használhatatlan, értéktelen emberek tömegeit (akiknek értelmetlen és kilátástalan életében a vegetáló közmunkás életformát szánják), gondoskodott az Orbán-rendszer végcéljának tekinthető önkiszolgáló temetésről is. Az ember annyit ér halottan is a NER számára, mint életében. Orbán Viktor nem fog a saját pénzéből (értsd: magyar költségvetés) pazarolni a névtelen hullák elkaparására. Ez a család dolga lesz, ha a halott nem tudja ezt a havi 47 ezer forintból megfizetni. Vagy elkaparja a vak komondor.

Miután Orbán Viktor bűnszervezete elrabolta először a magyar államot, majd az ország polgárainak nyugdíjmegtakarításait, és azt nyom nélkül el is költötte, az lett az elementáris érdeke, hogy a kiraboltak minél előbb haljanak meg, mert akkor nem kell nekik nyugdíjat fizetni a saját zsebükből. Orbán ugyanis a saját vagyonaként bánik a megszállt ország földjeivel, vagyontárgyaival, embereivel és az ország költségvetésével is, és nem szívesen költ olyasmire, amire nem muszáj, és aminek nincs köze a focihoz, a pálinkához és a kolbásztöltéshez.

Ennek érdekében lebutították az alapfokú és a felsőoktatást, mert a statisztikák azt mutatják, hogy a műveletlen tömegek hamarabb halnak meg. Létrehozták a feleslegesen megszületett emberek vegetációja számára a közmunkás státuszt, amely pótcselekvést nyújt a Kárpát-medencében értelmetlenül megszületett élőlények számára, akik átmenetileg ebben a világban tartózkodnak. Fizikai létfenntartásukra biztosítanak annyi és olyan minőségű élelmet, amely a korai és gyors halált segíti. Akinek nincs semmije, az annyit is ér, az életképes fideszes egyedek kapnak egy trafikot, az életképtelenek építhetnak néhány stadiont, aztán ahogy jöttek, mehetnek a semmibe. Az életre alkalmas egyedek pedig Louis Vuitton hátizsákokkal az élet császáraiként ingáznak Párizs és Budapest között, és szabadságharcot vívnak azokkal, akik kívülről érdeklődnek a halálra ítéltek hogyléte felől.

Az Orbán-rendszer a tévedésből és feleslegesen megszületett magyarok gyors és biztos halálának megkönnyítésére létrehozta a maga egészségügyi rendszerét, amelyben a legkisebb műtétekre és beavatkozásokra is annyi várakozási időt írtak elő, amely az adott betegség lefutási ideje, a beteg a műtőbe érkezése előtt biztosan meghal. A sorban állók nem tudják, hogy nincs is műtő, a műtétek akkor szűntek meg, amikor az utolsó orvos is elmenekült az országból. A NER a gyógyszerek árával igyekszik felgyorsítani a folyamatot. A kórházak a hullaházak funkcióját látják el, műhibának az számít, ha valaki élve távozik.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere elérte működésének végcélját, az életre alkalmatlan tömegek temetőbe juttatását. A rendszer jó működését jelzi, hogy megérkeztek az első pénz nélküli tömegek a temetőkbe, akiknek egész életük során annyit sem sikerült összekaparniuk, hogy egy ládában tisztességgel a föld alá bújjanak, egyébként is céltalan és értelmetlen életük után. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének azt a feladatot kellett megoldani, hogy a szemétként a föld felszínén maradó hullák eltakarítása oly módon történjen meg, hogy az ne terhelje Orbán Viktor magánvagyonát, amelyet Magyarország költségvetésének hívnak. A NER megoldotta ezt a feladatot is, és a sürgető igényre válaszolva létrehozta és szabályozta az öntemetés és öneltakarítás rendszerét. Ezúttal is a világ előtt járunk, a csavaros magyar észjárás diadalát irigyli a földbolygó.

Ennek megfelelően jogszabály-módosításokat dolgozott ki a Belügyminisztérium, amely ezúttal is olyan színben tünteteti fel az intézkedést, mintha valami jót kapna a halálra ítélt NER-polgár. A szabályozást “a temetési költségek csökkentésének” nevezték el, elhallgatva szerényen azt az apróságot, hogy ez nem a halott családja számára jelenti a temetési költségek csökkentését, hanem Orbán Viktor számára, aki nem szeretné a Felcsút csapatának külföldi játkosokkal való megerősítését kockáztatni azzal, hogy vagyonokért kapartassa el a közmunkás élőlények tömegeit.

A koncepció része egyebek mellett “a szociális temetés bevezetése” a rászorulók részére, amely gyakorlatilag azt jelenti, hogy akinek nincs pénze, annak megszűnik a temetési szolgáltatás, ez a feladat a még nem halott családtagokra hárul. Ily módon mindenki kitanulja a temetés mesterségét, és az ország két részre lesz osztható: akiket már eltemettek, és akik temetnek. Várhatóan bevezetik majd a “szociális iskolát” is, ahol kizárólag azt tanítják majd a Vuitton táska nélkül elhalálózó, nemzeti trafikboltból dohányzó tüdőbeteg közmunkás tömegeknek, hogyan kell egymást fájdalommentesen eltemetniük.

A NER mindenre gondol, “az összehasonlíthatóság érdekében” kötelezővé tennék a temetkezési szolgáltatói árak közzétételét”, hogy aki ér annyit, hogy eltemessék, annak mennyit kell ezért Orbán Viktor szolgáltatásaiért fizetni. A profitot közcélokra fordítják, úgymint a felcsúti focimezek mosása, a pálya locsolása és a fű nyírása. A nyilasok és háborús bűnösök eltemetése, újratemetése továbbra is állami pénzen és nagy pompával történik, ezt a NER a Kövér László kommunista múltjával való leszámolás részének tekinti, akárcsak az alaptörvényt. A zsidók megszokásból csoportosan is elégethetik magukat a saját pénzükön, de “szigorítanák az urnák hazavitelét – hangzott el az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi Bizottságának hétfői ülésén”.

A magát ellenzéknek nevező NER aktivisták köre támogatja az elképzeléseket, a hírek szerint “Simon Gábor, a bizottság szocialista elnöke elmondta, hogy a kegyeleti szolgáltatásoknál minőségében is méltányos megoldásokat kell biztosítani a jogszabályokkal”.

Papp Magdolna Emese, a Belügyminisztérium főosztályvezetője felhívta a figyelmet arra, hogy az életének értelmétől és esélytől megfosztott lakosságnak egyre nagyobb terhet jelentenek a temetéssel kapcsolatos kiadások, miután a NER-polgárok hullanak, mint a legyek, ezért a kormány tájékoztatást kért a tárcától. A minisztérium elkészítette Orbán Viktor temetésekkel kapcsolatos költségeinek csökkentését bemutató jelentését, amelyet a kormány (az “Orbán-család” belső köre) a február 26-i ülésén elfogadott, és ennek alapján a minisztérium jogszabály-módosításokat dolgozott ki, többi között “a szociális temetés” bevezetésre – tette hozzá. A “szociális temetés” lényege az önkiszolgáló temetés, a finom elnevezés mögött az áll, hogy aki megdöglött, az annyit is ér, és gondoskodjanak róla azok, akik felelősek amiatt, hogy egyáltalán élt.

A szociális temetés koncepciójáról Prutkay János, a Belügyminisztérium szakértője kiemelte, hogy “a rászoruló hozzátartozók számára szabadon választható, ingyenes alternatívát teremtenének”. Az ingyenes alternatíva azt jelenti, hogy aki nem tud fizetni, az ingyen eltemetheti saját magát. A temető fenntartója köteles külön parcellát kijelölni a koporsós vagy urnás szociális temetkezési helyek számára. Ez azt jelenti, hogy akit a család kapar el, az nem feküdhet azok között, akiknek Vuitton táskája van, miután havi zsarolási pénzt fizettek nekik a belváros éttermei és szórakozóhelyei. A temetőben külön hely lesz fenntartva a másodrendű polgároknak, miután az űrbe való kilövésük túl sokba kerülne, és Lázár János nem szívesen költene erre. Az állam a kellékeket (koporsó, urna, sírjel) biztosítaná. A “szociális temetés” feltétele, hogy az eltemettető vagy az általa felkért személy vállaljon személyes közreműködést a temetés során. Ezek közé tartozik egyebek mellett az elhunyt felöltöztetése, a sírhely kiásása, a ravatalozás, búcsúztatás, illetve a koporsó, urna leengedése, behantolása.

A gyásznép sírás és zokogás helyett kikaparja a lyukat, majd a sajátkezűleg megmosdatott és felöltöztetett anyukát beteszik abba az összeeszkábált deszka ládába, amelyet a Nemzeti Együttműködés Rendszere kegyből ad, és amelyhez képest a falusi nyúlólak kacsalábon forgó kastélyok. Amikor azt meglátják, a szomszédok valószínűleg maguk ácsolnak egy faládát. A költségeket viselő szervek kiadásainak csökkentése érdekében (ez a lényeg) a tervezet meghatározza a szociális és köztemetés esetén a hamvasztás és a szállítás legmagasabb költségét, valamint a hűtés hatósági árát is. Ez azt jelenti, hogy lesz egy felső határa a költségeknek, amelyet a hatóságok nem léphetnek túl a “szociális temetések” során, így elképzelhető, hogy a költségcsökkentés érdekében egyszerre több hullát is elégetnek, és elosztják az edényekbe a port. Ha túl meleg lenne, akkor a hűtés nem lehet erősebb, az elkaparást kell előbb elvégezni.

A jogszabály-módosítás során a temetkezési szolgáltatók árainak közzétételét is kötelezővé tennék, illetve megtiltanák a temetés-felvételi irodák működését a fekvőbeteg-ellátást végző egészségügyi intézmények 200 méteres körzetében – mondta Prutkay János. Ennek nyilvánvaló célja az, hogy a kórházba érkező potenciális halott ne lássa azt, hogy a kórházból hova viszi tovább a rendszer.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere olajozottan működik. A rendszer kiválasztja az életre szánt egyedeket, akiket a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a köztisztviselői egyetemen képez, az ő feladatuk a rendszer működtetése és az emberanyag kordában tartása. Mindenki és minden Orbán Viktort és szűk körét szolgálja, akik a természet törvénye szerint arra születtek, hogy ezt az életet élvezzék, és idejüket futballstadionokban szotyolázással töltsék. Az emberanyag dolga, hogy az ehhez szükséges anyagi javakat előállítsa. Aki Lázár János szűrője szerint erre alkalmatlan vagy kevésbé értékes, azt az auschwitz-i módszereknél finomabb módszerekkel feleslegesnek ítélik, és halálba küldik. Helyüket kijelölték a “szociális” temetőkben, ahol az értéktelen szemetet a család elföldelheti, amihez kapnak négy összeszögelt deszkalapot.

Most már csak azt kellene kitalálni, hogy akikre ennyire nincs szükség, azok meg se szülessenek. Sterilizálni kellene azokat, akik a NER ellenségei, vagy hosszabb távú ingyenes közmunkára alkalmatlanok, nem bírják például evés nélkül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (51 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +68 ( 82 szavazatból)
A NER méltó végállomása a temető, 4.4 out of 5 based on 51 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

86 Reader’s Comments

  1. nem értem

    Látod ,ez nem frankó, mi az ,hogy az ide irogató kemény magnak?
    Miért lenne baj?, de arra miért nem válaszolsz ,hogy 2010óta más a szitu vagy nem?? Vagy ez szerinted ugyanaz ?Szerintem ég és föld,de mindegy.
    Szerinted egy ilyen trafik ügyet meg tudott volna csinálni az mszp 2008 -ban?
    Vagy amit Medgyessyről irtam.Mondj ellent nyugodtan, de érvelj!!!
    Az utolsó mondatod méltatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  2. Barry1
    2013. május 15. szerda 12:03
    “A hajdú Bét ügy nem ügy”
    NEM A HAJDÚ BÉT AZ ÜGY, HANEM AZ, HOGY OK A BURKOLT ZSIDÓZÁSRA.
    .
    Kissé távolabbi ügy. Amikor még nem volt gettó, akkor baromfi vágás kivételével
    az összes állatvágást be kellett jelenteni. Jegyrendszer volt. Húst és zsiradékot jegyre adták. A fejadagon felüli részt beszolgáltatni kellett. A sakter e miatt
    főleg libát tudott vágni. Természetesen ezt látták a járókelők a kirakaton át.
    Így kiegészülhetett a burkolt szókészlet a LIBÁSOK, vagyis zsidók rejtjellel.
    Ez a “magukfajták” azonnal megértették. A többiek csodálkoztak! Ugyanis
    aki tehette hízott baromfit “szerzett”, pedig nem volt zsidó.
    .
    Azt hiszem a közelebbi már ismerős lehetne – zsidózás szempontjából – csak
    emlékezni kellene. Remélem senki nem hiszi, hogy az MTK-t bajnai miatt
    nevezték és nevezik ma is LIBÁSOK-nak. Hol volt még a Bajnaiék kisfia,
    amikor már az MTK e nevet viselte.
    .
    Ma viszont a fideSS és a tőle jobbra lévők félszavakból is megértik egymást,
    mert e félszavak valójában az azonos véleményt jelzik KÖSZÖNÉSKÉNT.
    Elég egy ilyen félszó, ők már tudják ki az illető. Sajnos ezen fülérzékenység
    a mi oldalunkon még nem alakult ki. Főként azért, mert nem akarják hinni,
    hogy az valóban azt jelenti, amit ők értenek ezen szavak alatt.
    .
    Így érzékelik – bárkivel kapcsolatban felmerül – ez hívószó a LIBÁSOK ellen,
    vagyis a nem “magukfajták”-at most figyelni, zaklatni “illik”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  3. nem értem Tényleg nem értem. de itt be is fejeztem.
    Kormányzati negyed 12-13 milliárdért.??? Ezek naponta vernek el annyit.!!!
    NEM hiszem ,hogy nem látod a különbséget. MERT NEM AKAROD LÁTNI!!
    Igy meg tényleg nincs értelme……..
    (éhesebb, szemtelenebb, arrogánsabb.. Ennyi????.. Hú ,de udvarias vagy……)
    Have a nice day!
    ( ui: mint közgazdász mondom a kormányzati negyed gondolata nem volt hülyeség.
    Fontosabb és sokkal olcsóbb lett volna ,mint a Puskás stadion.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  4. Túlavasúti
    2013. május 15. szerda
    14:05

    A “libások” elnevezéssel még távolabb kell menni, nagyjából 100 évet, akkoriban épült ugyanis az MTK stadion,kizárólag az akkori MTK-s vezetők magánvagyonából.
    Sok zsidó család élt abban az időben libatenyésztésből, sok munkával meglehetősen jól, ekkor ragadt rájuk a “libások” elnevezés.
    Állítólag a későbbi stadion helyén libalegelő volt, ami könnyen elképzelhető, hiszen az a terület igencsak az akkori város szélén volt.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  5. A mínuszolókkal nem kell foglalkozni! LLehet más a véleményük, csak az a kár, ha így is fognak szavazni, akkor nem csak a saját sirjukat ássák, hanem az egész nemzetét.
    Az látszik, hogy utóbbi időben hirtelen megnőtt a mínuszolások száma, de nincsenek korrekt ellenérvek. Ez arra utal, hogy nagy valószínűséggel provokátorok figyelik a cikkeket és a kommenteket, s előbb utóbb majd a kommentelőket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  6. EdCarping,

    már több,mint egy éve írtam, hogy figyelmen kívül kell hagyni őket, sőt, ha valakinek sok mínusza lesz, az azt jelenti, hogy talált a beírása. Ezt a véleményemet később módosítottam, mert láttam, hogy válogatás (és a cikk elolvasása) nélkül, eszetlenül nyomják a mínuszokat. Amint szolgálatba lép valamelyikük, azonos mértékben nőnek a mínuszok a kommenteknél.
    Gyanakszom, talán már automatizálták a negatívok jelölését? :-)

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  7. Kis ember hát itt a vége, látod kár volt sírni érte,
    Milyen könnyen elszállt minden, és még ezt se adták ingyen.
    Kis ember hát itt a vége, mért nem most ereszkedsz térdre?
    Mért nem sírsz, mért nem üvöltesz, szép arcoddal mért örülhetsz?
    Kis ember hát mondd, hogy: félek, mondd, hogy: értelmetlen az élet,
    Mondd, hogy: mindegy miben hittél. Most már akármit megtennél.
    Mondd, hogy: hazudnál, hogy ölnél, mondj amit akarsz úgy könyörögjél
    Csak már ne mosolyognál végre ilyen szemtelenül az égre.
    Kis ember hát itt a vége, nem volt semmid, ami megérte,
    Néhány egyszerű szürke évet mosolyogsz meg most hát nem érted.
    Jó időkben semmid sincsen, rossz időkben tiéd minden,
    Téged küldenek elsőnek, és először terád lőnek.
    Mindig minden zászlót vinni, mindig mindegyikben hinni,
    S mindig félni hogy itt a vége, mert még számon kérnek érte.

    Kis ember mi lett belőled, most hogy elszálltak az évek?
    Nem kérdezték hogy elég-e, ahogy éltél úgy lett vége.
    Mégis mosolyogsz, mintha bíznál, mintha várnának a hídnál,
    És én egyre inkább félek, ahogy szép arcodba nézek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  8. EdCarping,
    sose legyen nagyobb örömük ezeknek az agyhalott fideSS-köcsögöknek, mint hogy itt mínuszolgathatnak.
    Egyébként már javasoltam a Lacinak a szolgáltatás megszüntetését. Viszont akkor mivel játszadozhatnának Vityka zombijai? Amivel egyidősek? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  9. Barry1
    .
    Nem hallgat a DK!
    .
    “Morbid kormányunk van. Most azt tervezik, hogy a hozzátartozók akkor kérhetnek szociális temetést, ha személyesen részt vállalnak a halottmosdatásban vagy például a sírásában. Szerintem ezek meghibbantak. Brrr….” Bejegyezte a facebook-ra Gyurcsány Ferenc10 órája, Varjú László a DK nevében tiltakozik.
    .
    Véleményem szerint a legaljasabb dolog amit ezek a felkapaszkodott senkik művelnek, na de megmondta koszorús közgazdászuk, hogy el kell engedni kb 3 millió ember kezét…..
    .
    Aljasok!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  10. Fidesz-KDNP-Jobbik. Kb 3 millió, meg is vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  11. Ez a megásatom a sírt a hozzátartozóval, nekem rohadtul hasonlít. valamire, de nagyon. Még akkor is, ha az illető már nem él. Innen már csak egy lépés a….
    .

    És ahogy elnézem, az apró, de egy irányba mutató lépések halmazát….
    Bocsánat, de ez nekem qrvára nem tetszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  12. Igen, nekem is Szenzor viziója rémlik föl. A sír megásása után elvágólag a gödör szélére állni, csendben várni, míg érkezik a TEK !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  13. lovastengerész

    Nincs itt más út 2014-ben el kell menni szavazni aztán ezeket a Mutyifiltereseket a pereputtyukkal együtt ki kell rángatni a kutyaólból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  14. Aljas, mocskos bagázs! Mocskos, cinikus……… nem folytatom leírását annak, amit gondolok.
    Szenzor, Gonoszka, nekem is eszembe jutott, ami Nektek.
    Ez jön?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  15. hangyácska

    Sajnos láttam a TV-ben az általam tisztelt Varjú Lászlót. Olyan nyelven mondta el a mondókáját ,amelyet a 90 % egyáltalán nem ért. :ha van módod nézd meg (ATV) ,ha pedig láttad ,hadd kérdezzem meg ,hogy szerinted ez igy OK?
    Nem vitatom a jó szándékot ,de ez igy nem megy.Itt egy viziót kellett volna közvetiteni a lehető legegyszerűbb szavakkal. ,és képiesen megjeleniteni azt ,ami arra vár , aki részt vesz ,ebben a mengele programban. ,ahogy a temető sarkában kaparásznak a hozzátartózók és (igen ) rángatják a hullát össze-vissza , aki lehet az apja, de akár a gyereke is!!!!!!!!!!!( Hiszen ez komoly szakképzettséget és gyakorlatot igényel(ne).Hangyácska, Varjú bármilyen jó szándékkal beszélt , szárazon ledarált valamit és pont az nem jött át, amitől ez az ügy az elmúlt 3 év legdöbbenetesebb mocsoksága. Tessék már nevén nevezni a dolgokat ( ha kell,nagyon durván!!!) és nem olyan szavakat használni ebben az ügyben ,hogy finanszirozás!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  16. Na egy halott mosdatásában és a sírja kiásásában lehet részt vennék. Na, ki kiről van szó? Na, segítek! Az Oviséban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  17. Barry1, igazad van! Teljes mértékben. Ezek a demokrata urak még mindig finomkodnak és azt hiszik demokratikus úton leválthatóak ezek! Nem lehetnek ennyire naivak! Itt már csak a nyílt, egyszerű, mindenki számára érthető beszéd segíthet, na meg az a bizonyos b…..ütő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  18. Lazítsatok! A gátőr is beleböfög:

    http://vizallasjelentes.blogspot.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  19. Kordon Blued, te álmodozol! Ki élhet ma Magyarországon ma 92, pláne 100 évig?!
    A hatalom birtokosai sem! Mert egy ország egészségügyét nem lehet félig lerohasztani, úgy, hogy csak a hatalmat bitorló gazdagok számára működjön. A külföldi gyógykezeltetés az ide-oda utazással macerás, nem kedvez a hosszú életnek.
    Hosszú életű emberek csak boldog és békés, frusztráció mentes demokráciákban találhatók, Kanadában, az USÁ-ban, vagy a Kaukázus magas hegyei között, juhtejen és sajton élve, távol a civilizációtól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. Amúgy mindannyian úgy ki vagytok akadva, és úgy átkozódtok, hogy kezdek reménykedni. Talán létezik olyan gyalázat, amit ez a szolgalelkű magyar népesség is megelégel. Az AN hozzászólóinak haragja talán diffundál, és eléri a nép mélyebb rétegeit is.
    Látom még finomkodtok, körülírjátok, de csakugyan arról szól a mese. Ezek legszívesebben megásatnák a fölösleggel a gödröt és belegéppuskáznák őket.
    Nem a saját finom, szerszámnyelet még nem látott kacsóikkal, hanem a B közép által elvégeztetve – hóhérmunkára mindig akad jelentkező.
    De ez egyszerre nem megy, csak fokozatosan. De ha a magyarok tömege ilyen birka módra eltűr mindent, előbb utóbb eljutnak ide.
    Európa meg fejcsóválva nézi majd a színjátékot kívülről és mossa a kezeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  21. AN. Amerikai Népszava.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  22. Engem elsősorban a leírt vélemények, azokban kifejtett érvek érdekelnek, hiszen azok segíthetnek jobban megérteni a körülöttem lévő világ működését, s ezt ajánlom másoknak is.
    Csak azért tértem ki erre a témára, mert a Szellemi Hon- és Orbábvédők szinrelépése óta alapvetően megváltozott a kommentek értékelése, ami gyanús, bár lehet, hogy ez csak előítéletes képzelgés részemről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  23. Tegyük élhetővé !

    Két méter mély gödröt megásni, nem kis fizikai teljesítmény.
    .
    egyéni képviselői törvénymódosítási kezdeményezés,a parlament második sorából:
    Akinek nem tud igazolni – 70 év felett – erős fizikumú rokont, köteles életében megásni a saját sírját, valamint állandóan átöltözködve tartozkodni.
    A rendelet vonatkozik minden magyar állampolgárra, akik a kubatov-lista szerint nagy százalékban valószínűsíthetőek korai elhalálozásra.
    Minden város köteles havonta csoportos öntemetést rendezni, amihez a magyar állam(kis betűvel) közmunkásokat és ideggázt ingyen biztosít, a hatékonyság érdekében.
    Senkit sem hagyunk az árok szélén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. oldberg,

    ” hóhérmunkára mindig akad jelentkező.”
    Ez így van. Lásd a két rendőrt, akik nem is parancsra verték agyon Bara Józsefet, hanem a saját szórakozásukra, esetleg szorgalmi feladatként. Amíg ilyen “emberek” élnek köztünk – és sajnos túl sokan vannak – ráadásul ebben az esetben hivatalos személyek, addig minden szörnyűség elképzelhető. Kubatov és az ő idomított vérebe, Szőke Feri, meg a többi…..ráadásul nagyon jól megfizetve.
    Valóban érdekelne, ha egy normális országban napvilágra kerülne, hogy a kormánypárt székházának védelmére elítélt gyilkost (tudom, őt főállásban a Fradi alkalmazza) hívnak, hány ember bukását okozná. Nálunk ez így van rendjén, se Kubatov, se a pártja semmi kivetnivalót nem talált benne.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Orbán unortodox programjának a része az új szocreál temetkezési megoldás
    http://endresy.blogspot.hu/2013/05/unortodox-sirgyalazo.html

    Amolyan igazi diktatúra-fiendly kivitelben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. Olvastam: Legyen mindenki sírásó – ássuk meg együtt a Fidesz sírját!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Megoldás a Gangesz, akarom mondani a Tisza….estleg a Provident

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Pápai Gábor véleménye a dologról:
    http://apapai.blog.blikk.hu/archives/2013/05/16/Kaparj_kurta/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. oldberg:
    .
    “…Az AN hozzászólóinak haragja talán diffundál, és eléri a nép mélyebb rétegeit is….”
    .
    - Szerintem már rég elérte, és kb. annyi jön le nekik mindebből, hogy itten valami zsidókok gyalázzák már megint a magyartot, meg a vizet is el akarják venni.
    .
    De most komolyan. Az átlag magyar néplélek valami rettenetesen primitív, erről még külföldön is naponta meggyőződök, közvetlen környezetemből is. Az a ritka kivétel, aki nem ilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Hogyan mondhat olyat orbán olyat hogy siker mikor magyar gyerekek millio éheznek ?
    itt nincs siker egy nemzeti tragédia van és egy beteg diktatura tákolgatja rezsimjét
    kit érdekel a statisztika ha emberk halnak éhen gyermekek éheznek a megélhetési bűnözés miatt élhetetlen az ország

    erre orbán csak egy megoldást tud adni a megosztás ,a rasszizmust, a gyűlöletet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. különben a temetési dolog működött és a családok nem mentek tönkre anyagilag egy temetéstől
    kiásták a családtagok szomszédok és ….nem került 60 e ft-ba
    lehet a hozzátartozók humánusabbak a halottal pl koppan a feje a padlóhoz öltöztetés alatt

    én ezt nem tartom annyira ördögtől valónak hogy családtagok ássák ki a sírt
    netán asztalossal csináltassák meg a a koprpsót 120 e ft helyett 20 ért

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Kedves jenő! május 17., 19:27
    Amikor ezt tették az emberek, az a múlt század közepe táján volt.
    Azer már ez a XXI. század lenne, ne menjünk már visszafelé az időben, jó tudom, a Kossuth tér is 1944. előttire lesz visszaállítva, na de az sem tetszik mindenkinek….
    Most komolyan:
    Ez a “szegény-temetés”, amelyben kijelölik a szegények parcelláját, ahová elkaparhatja a szegény ember a hozzátartozóját számomra azt jelenti, hogy életében megalázták, mert csak annyit ért, amennyije volt, most még a halálában is megalázzák és nem csak a halottat.
    Az országot úgy vezetik, hogy ötletelnek – semmiféle társadalmi egyeztetés nincs és annak ez a következménye, embertelen, eszement, megalázó törvények, rendeletek születnek!
    Jó ez a parasztnak – oszt jó napot, hisz ennyit is érnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. jenő
    2013. május 17. péntek
    19:20

    No, éppen emiatt ha valaki áshatná a saját sírját, az a mostani kormány…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Nagyon nehéz erre az egészre úgy reagálni, amikor az érzelmek a felháborodás az undor keríti hatalmába az embert.
    Nem lehet ennél a kormánynál figyelmen kívül hagyni azt, hogy semmit nem csinálnak sajátos érdekeiktől függetlenül. Minden egyes ötletük, törvényük csak annak érdekében születik, hogy vagy a hatalmukat, vagy a gazdasági érdekeiket erősítsék. Nincs az az erkölcsi érték amit ők képviselnek amikkel maradéktalanul egyet tudjak érteni, hiszen mind önös és büdös.
    De az tény, hogy ma temetni egy anyagi katasztrófa. Olyan irreálisan magasak a költségek, és olyan szemtelenül pofátlanok az ezzel foglalkozók, és ebben benne van vastagon az egyház is, hogy az felháborító.
    Az emberek ilyen gyász esetében borzasztóan nehezen küzdenek meg a fájdalommal, és utána még jön, hogy belerokkannak anyagilag is.
    A nagy rezsicsökkentési szemfényvesztés után, gondolta a kormány, most valami ütős jó ötlettel állok elő. Hát sikerült. Az ötlet, önmagában lehet nem is lenne olyan nagyon rossz, ha nem tőlük, és nem ilyen formában születik. Hiszen tényleg vannak olyan szegény családok, akik talán a temetéshez hozzá tudnának járulni, némi spórolás reményében, hiszen egy sír kiásása miért került 20-40 ezer forintba? De pont az eszement árakat lehetne azzal csökkenteni – figyelj állam, figyelj egyház! – a helyek árának csökkentésével. Az elmúlt években nem az infláció mértékével emelkedtek, hanem a sokszorosával! Azon kívül az államnak kötelessége lenne ellenőrizni és büntetni azokat, akik nemlétező szolgálatatásért számolnak fel költséget, akik olyan szolgáltatást számláznak le amik nincsenek is. Kihasználva, hogy a gyászolók, nem akarnak az elhunyt szeretteik búcsúsztatásán alkudozni.
    Szóval nem a multikat kéne rezsicsökkentésre kényszeríteni, hanem a hazai vállalkozók körmére nézni!
    Ja, és elfelejtettem a legfontosabbat! Olyan feltételeket teremteni, hogy a bérek és nyugdíjak fedezni tudják azt, hogy az ember ne csak méltóan éljen, hanem méltóan tudjon távozni is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Kerpács Winnetou

    A baj tényleg adott! a jelenlegi kormány egy titkos tervét váltja valóra, nem túl gyorsan, nem látványosan, hogy ne legyen feltűnő, ez a lényeg!
    A titkos terv neve: Genocidíum!

    Ezt segíti elő a rokkant-nyugdíjak elvétele.
    A korkedvezményes nyugdíjasok járadékká minősítése, lealázása és nyugdíjuk visszavágása.( Ez pszichésen egy feldolgozhatatlan folyamat sokuknak! Van, aki bele is őrül! Hiszen 2 év óta sincs rá jogorvoslati lehetőség!)
    Gyógyszer ártámogatás csökkentése, gyógyászati segédeszközök árának emelése.
    Rezsi díjak, függetlenül a most beharangozott csökkentési lózung ellenére
    Kórházi várólisták. Már a vizsgálatokra is hosszú listák álltak össze.
    Munkabérek és az áruk, szolgáltatások aránya
    Oktatás lezüllesztése. Nem kell művelt ember, aki átlátja a hatalom játékrendjét! Az inkább jobb, ha más hazát választ!
    A végén itt maradnak a betegek, idősödők, nyugdíjasok, szellemiekben ,akik lassan tudják a fordulatot venni.
    Ezek nem fognak itt milliókat megtermelni a mostani hatalomnak.
    Mehetnek megint majd kölcsönkérni IMF-hez, mert Matolcsy vezette valutaalap is elfogy egyszer! -Egyszer?? Már lehet nincs is meg !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. zorka
    2013. május 15. szerda 15:50 15:50
    Kedves zorka
    Látod tégedet is mennyire félrevisz az igazolhatatlan IGAZOLÁSA.
    Ne haragudj a püspökladányi focipálya a múlt század ‘50-es éveinek
    közepéig
    SZINTÉN LIBALEGELŐ VOLT MÉGSEM NEVEZTÉK A PMÁVOT LIBÁSOKNAK.
    Pedig a PMÁV mecénása – a Resti tulajdonosa – Dalman is zsidó volt.
    .
    Gellért Sándor az MTK híres kapusa a PMÁV-ból került, oda. Jó haver volt,
    mivel a barátom lányát vette feleségül. Pesten is összejártunk. Nyoma sem
    volt kezdetben a LIBÁSOK elnevezéssel való szurkolásnak. ELFELEDTÉK!
    Talán csak nem azért, hogy: NEM VOLT SZABAD BESZÉLNI? Később
    panaszkodott Sanyi, hogy amikor a Fradival játszanak, valami szokatlan,
    furcsa szurkolásmód kezd előjönni.
    .
    Az említett szó akkor került ismét elő, amikor a FRADI addig normális B-közepe
    kiegészült a zöld színt imádó nyilas bandával. Ott ugyanis a tömegbe elveszve
    MÁR LEHETETT BESZÉLNI:
    Érdekes a PMÁV színét is a zöld-fehér csíkos mez jellemezte, mégsem voltak
    LIBÁSOK:
    .
    Szerintem nem szabad bedőlni a mindenáron való magyarázkodásnak.
    Ezzel mutatkoznak be A NYILAS TESTVÉREK, látjátok itt vannak ők!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A fasizmus 12 előjele 2014. március 2. vasárnap

Jancsó, és akiknek nem kellett 2014. február 24. hétfő

A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit 2014. február 11. kedd | AN

Katolikusok voltak a holokauszt áldozatai? 2014. január 23. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos