Ronai and Ronai
AMERIKAI

Álcivileket uszítottak Bajnaira 2012. november 8. csütörtök 18:19 | AN

  • Hozzászólások(79)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Álcivileket uszítottak Bajnaira

Budapest – A legerősebb támogatással rendelkező ellenzéki tömörüléssé vált Haza és Haladás Egyesület (amely a nem létező Millával, és a kiterjedt hálózattal rendelkező Szolidaritással választási szövetséget alkotott) máris első számú célpontja a Fidesz propagandájának és lejárató kampányának. Ahogyan átírták a 2006-os események történetét, az elmúlt húsz évet, ahogyan meghamisították az őszödi beszédet, most Bajnai Gordon ellen irányul a karaktergyilkos kampány. A Fidesz civil szervezetnek álcázott szélsőjobboldali rohamegységét közpénzből arra a célra hozták létre, hogy amortizálja a politikai ellenfeleket. Az orbáni kommandó már azt állítja: az országot stabilizáló Bajnai Gordon nem kivezette a válságból Magyarországot, hanem ő tette tönkre.

Szigetvári Viktor, a Bajnai vezette egyesület alelnöke közleményében azt írta: a CÖF kétségkívül Magyarország, de talán Európa leggazdagabb civil szervezete, pénzéből nemcsak több tízezres rendezvények megszervezésére, résztvevők utaztatására, hanem 4,3 millió lejárató kampányfüzet megszerkesztésére, legyártására és kiszállítására is futja. “Ezt a feneketlen pénzügyi lehetőséget látva sokan nehezen szabadulnak a gyanútól, hogy a CÖF valójában csak alvállalkozója a Fidesznek, az ismeretterjesztésnek álcázott tudatmódosító akció valójában pártpolitikai kampány, a kiadvány pedig valójában a Fidesz új Magyar Vizslája lesz. A hazugság azonban nem válik igazsággá attól, hogy négymillió példányban sokszorosítják” – írta Szigetvári Viktor.

Véleménye szerint okkal lehet tartani attól, a lejárató kampányból kimarad, hogy Magyarország Bajnai Gordon kormánya idején az uniós pénzek lehívásában és felhasználásában a legsikeresebb országok közé tartozott a régióban, a forint erősödött, megőrizte értékét, a GDP-arányos államadósság növekedése megállt, kedvezményes áfakulccsal adóztak az alapvető élelmiszerek, öt százalékkal csökkent a munkaadók járulékfizetési kötelezettsége, a távhő áfájának csökkentésével 650 ezer család terhei mérséklődtek, a személyi jövedelemadó csökkentése miatt több mint 3 millió adózó jövedelme nőtt, a válság hatásainak enyhítésére krízisalapot hoztak létre, amelyből 120 ezer rászoruló család kapott támogatást, és 36 ezer nyugdíjas részesült méltányossági nyugdíjemelésben.

Magyarország ma összetettebb és mélyebb válságban van, mint két esztendeje, az emberek pedig gyökeres, valódi változást akarnak – közölte a Haza és Haladás Egyesület alelnöke. A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány csütörtökön jelentette be: kampányt indít a hozzá csatlakozó civil szervezetekkel, hogy felhívja az emberek figyelmét a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon vezette kormányok negatív döntéseire. Az Orbán-kormány melletti békemeneteket is szervező Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője arról beszélt, megdöbbenéssel értesültek arról, hogy az ország gazdasági tönkretételében nemrég szerepet vállaló Bajnai Gordon visszatér a politikai életbe.

A békemenet ötletének elindítói ismert szélsőjobboldali figurák, Bayer Zsolt, Bencsik András és társaik voltak. A békemenet valójában egy háborús üzenet volt, amelyben a Fidesz azt üzente az államcsíny és az illegitim alaptörvény ellen tüntetőknek, hogy készek az általuk manipulált tömeget nekivezetni és szembefordítani a demokrácia híveivel. A “békemenetnek” csúfolt náci felvonulás előképe volt annak, hogy Orbánt nem lehet leváltani, és hatalmi arroganciájának vége polgárháború lehet, ha a szabadság hívei nem húzzák meg magukat. Erről szólt a “békemenet”. Ennek szervezői kaptak megbízást arra, hogy először próbálják lejáratni, bemocskolni a demokrácia híveit, és ha kell, akkor fizikailag is ellenük támadni.

Bajnai Gordont szándékosan összemossák Gyurcsány Ferenccel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +46 ( 54 szavazatból)
Álcivileket uszítottak Bajnaira, 4.9 out of 5 based on 43 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(79)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

79 Reader’s Comments

  1. Gazsi bácsi lótetű

    “Meglepő hasonlóságra bukkant Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc kapcsán az MNO. Ha megnézzük a 168 óra eheti címlapját, amelyen Bajnai szerepel és Debreczeni József Gyurcsányról szóló Új miniszterelnök című könyvének borítóját gyakorlatilag hasonló képet kapunk. Az egyik legfontosabb egyezés, hogy mindketten ugyanúgy tartják a kezüket és arckifejezésük is teljesen hasonló.”

    http://mno.hu/belfold/bajnaiban-reinkarnalodhat-gyurcsany-1116065

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -19 (21 szavazatból)
  2. Valaki kérdezze már ettől a cöf szóvivőjétől, csizmadia elvtárstól, hogy mikor is volt triplabóvli?
    Akkor vagy most?
    És hogy tisztában van-e az akkori és a mostani gazdasági adatokkal?
    Aztán az a valaki vágja jól orrba ezt a büdös kommunista csizmadiát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  3. Gazsi bácsi lótetű,
    Az MNO cikke kismiska.
    Én azt is észrevettem, hogy mindkettőnek van orra, szeme és füle is, sőt, bármibe lefogadom, hogy levegőt is vesznek. Ez a hasonlóság olyan foka, hogy az MNO valában bátran állíthatja fel a párhuzamot, és gratulálok az éles szemükhöz.
    .
    Szerintem is a legmocskosabb lejárató kampányra számíthatunk. Sőt, arra is, hogy amikor a többi párt már azt hiszi, hogy tudja a választási szabályokat és azokhoz igazította a stratégiáját, akkor a Fidesz az utolsó utáni pillanatban (vagy UTÓLAG!) majd jól átírja, és beírja az alaptörvénybe is, nehogy már bárki beleugasson.
    Egyetlen épelméjű csapat se játszana mérkőzést olyan pályán, ahol a kaput az ellenfél tologatja, mert így garantáltan veszíteni fog, és még igazolta is a jelenlétével, hogy volt meccs, és hogy ami volt, az meccs volt. Az ellenzéknek már régóta nem kéne részt vennie Orbán beteg belső világának kivetítésében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (56 szavazatból)
  4. EGO, a probléma csak az,hogy mi általában az ellenzékről beszélünk,de amikor ki kell állni valami vagy valaki mellett,akkor hallgatunk, mint az a bizonyos a fűben! Ehhez nem elég egy-két politikus akarata,ehhez a mi kiállásunkra is szükség van. Kíváncsi vagyok, mi lesz november 19-én, a parlamentnél? Ezren lesznek kint, tízezren vagy több százezren?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  5. Remek, tiszta, lényeglátó cikk! Bárcsak ne lenne igaz. Akkor több jónak néznénk elébe. De minden szava a valóságot tükrözi.
    Semjén és Navracsics is bevallotta, hogy az volt a feladatuk, hogy Gyurcsányt leamortizálják.
    Mekkora feneketlen arcátlanság kell ahhoz, hogy valaki egy ilyen feladatot elvállaljon?
    A média később ezt írta: Navracsics minisztériuma :)) Az övé. Ő kapta a sikeresen elvégzett munkáért.
    Igaz, Gyurcsány is tett érte, hogy találjanak rajta kapaszkodót, de ezek nem kapaszkodót kerestek, hanem csákányt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  6. Mért, mi lesz 19-dikén a Parlamentnél? Nem tudok semmiről, így nehezen lesz meg az egymillió résztvevő a téren.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  7. ZIZIBABA, mond már meg,mit tett Gyurcsány azért,hogy találjanak nála, belekapaszkodót?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. Gazsi bácsi lótetű, nem vághatnak olyan pofát, mint Orbán. És úgy vakarózni sem tudnak :) Bár ha lenne egy kis elme rengésük, (nem elmerengésük :), talán megpróbálkozhatnának vele :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Gyöngyi Péter,
    Igen, ez az ország hallgatásban világhatalom.
    “Ezren lesznek kint, tízezren vagy több százezren?” — Te optimista vagy…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. Több mindent, hiszen tudod te, de az öszödi beszédet emelném ki, amit vagy nem zárt körben kellett volna előadni, vagy amikor kitudódott, megmagyarázni azoknak, aki nem értették, miről is beszélt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  11. ÖDÖNKE,élőláncot vonnak a parlament köré azon a napon,amikor a parlament, megszavazza a választójogi törvényt, azt a választójogi törvényt, amely kötelezővé teszi a választáson való részvételhez, a regisztrációt! Olyan módon, hogy diszkriminálja a választásokból azokat az embereket, akik erre a bejelentkezéshez, vagy életkoruknál, iskolai végzettségüknél vagy éppen tele a tököm hozzáállásuknál fogva alkalmatlanok, de az utolsó pillanatban nem lesz módjuk arra,hogy meggondolják magukat és mégis szavaznának! November 19 ennek ennek a figyelem felkeltő akciója!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  12. Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Ez a cöf-valaki azt magyarázta az esti krónikában, hogy amíg négyszázezer csendes békemenetelő (eddig azt mondták, hogy a téren voltak már annyian) méltóságteljesen békemenetelt, addig a hídnál Bajnaiék már puccsot csináltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. Kuksi, ha ezt tömegesen beszopjuk,megérdemeljük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  15. EGO, nem hiszem, hogy ennyien kinn lesznek, de remélem, remélem hogy sikerül ezt a csürhét, a fészkes francba egyszer ( és talán most ) elküldeni! Ott megállni és nem mozdulni,amíg le nem mondanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  16. Kuksi!

    Nevezd inkább bérelt menetnek,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  17. Kuksi!

    Nevezd inkább bérelt menetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Hát nagy a sz@rszag ! A fideSS felső vezetése naponta többször is cseréli a drága fehérneműt , szerencsére.
    Arra nem gondoltak hogy a zemberek nem bírják tovább a kilátástalanságot ,a nélkülözést és féltik a családjukat a gyerekeik jövőjét!
    Hiába nyitottak (akarom mondani nyitott) harmadik frontot a “szabadságharcban” a csuti , kicsi az érdeklődés , csak függők tartanak vele , természetesen jó pénzér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  19. Gazsi bácsi lótetű 2012. november 8. csütörtök 18:59
    Ez ugyanaz a sajtótermék, amelyik az Ein volk, ein führerrel “fedezett fel hasonlatosságot” Gyurcsány olyan mondatával, amelyben szintén szerepel az “Egy”? Azt pedig erősen kétlem, hogy Orbánról nincs olyan kép, ahol azonos a fej- és kéztartás. Egy pulpitus mögött ugyanis nem túl sok variáció produkálható, csak egy kis türelem kell a videók végigböngészéséhez.
    A CÖF pedig az a szervezet, amelynek a civileknek szánt ÖSSZES forrást 5,4 mrd forintot odaadtak, hogy osztogassa el?
    Nincs több kérdésem. Ezekről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  20. Bármit találjanak is ki, bármit kenjenek is rá Bajnaira Orbánt senki és semmi nem menti meg a bukástól. Olyan nagy az elégedetlenség és a nem kedvelt kategóriából mára már milliók számára a gyűlölt kategóriába került az elmebeteg vezérlő pojáca és rendszere.
    Ha visszaélve az egykori kétharmad biztosította teljhatalommal a hátralévő bő egy évben megpróbálná teljesen ellehetetleníteni az ellenzékiek részvételét a választásokon, akkor azzal bizonyára megásná a sírját, mert a lefojtott túlnyomás robbanást eredményez és akkor az ég legyen irgalmas hozzá.
    .
    Orbán mára totálisan hiteltelenné vált, annyi hazugsággal bukott meg az ember aki soha nem hazudott és annyi otrombaságot követett el, hogy már csak a legsötétebb elmék között akad az ember elkötelezett Orbán-hívőre. Ők istenként tekintenek rá és ahogy istent is illik kritika nélkül elfogadni olyannak, amilyennek a papok tanítják, ők az ő Viktorukat hasonló vaksággal imádják és csókolgatják az ágy fölött kiszögelt fotóját minden lefekvés előtt.
    .
    Bajnainak számtalan előnye van, ő nem megosztó, hanem egyesítő karizmájú politikus, kiváló gazdasági szakember, ezért egyre többen kívánják már inkább őt a jobbosok közül is az ország élén látni, mint ezt a demagóg, idióta bozótharcost és kusza szemű, kókler alattvalóját, akik közröhej tárgyát képezik Európa és a világ legtöbb országában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  21. bayer meg bajnai civiljei… nagyon függetlennek tűnik mindkettő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -16 (20 szavazatból)
  22. Ha az országban nagyon erős lesz a leváltó hangulat(remélem)és ennek ellenére
    akármilyen machinációval a horda és vezére mégis magát hozza ki győztesnek,akkor szerintem ez a nyomorult úgy fogja végezni,mint a “vértesalja
    géniusza”!!! Azonkivül. Szeretném ha az ellenzék jogászai már most összeállitanának egy dossziét erről a diszes “civil” bér-brigantikról,hogy majd adjanak számot a csürhemenetek költségeirő és egyéb aljasságaikról l!Én ennyi tenyérbemászó képű ,
    aljas, mocskos, hazudozó szemétládát még nem láttam egy kupacban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  23. Báthory Ödönke
    2012. november 8. csütörtök
    20:42
    És mások részére:
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546796_4605283126769_517532024_n.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. Bajnai nem szakított GyF-el, mert a 10.23-i beszédében világossá tette, hogy az utóbbi két és fél év nem mosható össze az előző 20 évvel, ahogy azt egyesek a millával együtt hangoztatják.
    Lehet, hogy tudatos volt a frontvonalba lépése, hogy kipuhatolják ovi reakcióidejét és ehhez kellően megfoghatatlan (jogászbűnözők számára is kevésbé kezelhető) rugalmas formációt kezdeményeztek. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  25. Szentül hiszem hogy mégegyíszer nem fognak tudni olyan lejáratókampányt , pontosabban olyan SIKERES lejárató kampányt véghezvinni mint amilyet Ferink ellen csináltak.
    Mert mint tudjuk :
    Csak egyszer volt Budán kutyavásár…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  26. Amíg ezt a ro*@dékot nem teszik hűvösre,addig ebben az országban nem lehet változás,rend és fejlődés.Pusztuljon!!
    Egyébként ez a patás aljadék a Bajnai által elért eredményekkel sajátjaként dicsekedett,amíg nem szembesítették ordas hazugságával.Bajnai volt az,aki rendbe “taszigálta” a költségvetést,és növekedési pályára állította az országot.
    Válságkezelő munkásságával kivívta az EU szakembereinek elismerését .
    Qusasem, az a szerencsétlen hazaromboló,népnyúzó orbánbérenc eddig még egyetlenegy ,az ország javát szolgáló rendelkezést,törvényt nem tett le az asztalra.Szándékosan teszi tönkre az országot,mivel a romokon jobban nő a diktatúra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  27. gyorsreagálás BANDITÁ-tól a mai reinkarnációs rémhíradóra:
    http://banditapolitika.blog.hu/2012/11/08/bajnait_ekezi_a_bekamenet_politologosa

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Nagyon remélem,tényleg sikerül sokunknak megjelennie november 19-én az Országház előtt!Ezúton kérek mindenkit,mutassuk meg,nem félünk s nem hátrálunk meg az elnyomó,diktatórikus kormány elől,ki merünk állni az igazunkért,a jövő békés,élhető Magyarországa megteremtéséért!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  29. “Nem leszunk gyarmat”. Hulye gyerekek mindig is gyarmat voltunk. Amikor nem idegen uralkodtak rajtunk (MOngol/Torok/Tatar/Habsburg/Orosz) akkor uralkodtak es elnyomtak a szabdsagot a mindenkori magyar vezetok, az Arpadhaztol kezdve egeszen Orban Victorig . Mindenki.

    Persze hogy nem lesztek gyarmat, mert ahhoz eloszor legalabb egyszer szabadnak kellene lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  30. Itt csak egyvalaki irta, hogy ott lesz 19,-én az Országháznál. És Ti, többiek? Csak itt irkálunk? Én mindenesetre ott leszek, mint mindig. Várom a jelentkezőket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  31. Úgy látom, hogy a CÖF is ki fogja húzni a gyufát. Ha Orbán és bandája nem megy 2014-ben a fenébe, akkor itt nagy baj lesz. Persze akkor nem fognak válogatni az elégedetlenkedő-éhező emberek. Mehetnek a levesbe azok a fideszes és a fidesz szimpatizánsok is, akik most nem mernek a viktátor és a katolikus egyház kreatúráinak ellentmondani. Persze jó fizetésekért még a népet is el lehet árulni. Egyenlőre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  32. Én nagyon remélem azt, hogy Bajnaiék aláírásgyűjtő akciója végre megmutatja, hogy mit is akar ez az ország kezdeni saját magával.
    Mi a véleménye a jelenről, és mit szeretne a jövőben.
    Derüljön ki, mekkora politikai erőt jelent a változást akarók tábora.
    Csak így tovább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  33. Valaki mást várt,mint lejárató kampányt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  34. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    Vigyázat !!!
    .
    Egyelőre álcivileket uszítanak, holnap már vérebeket…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  35. A Fidesz-csürhe reagálása előre kiszámítható volt: lejáratás, hazugságok, karaktergyilkosság. Ráadásul ezúttal pénzük annyi, mint a pelyva (igaz, tőlünk lopták). DE: a Bajnai-projekt nem fog úgy működni, mint a Gyurcsány-projekt. Ennek számos oka van. Annak idején a Fideszről még nem volt közismert, hogy “gyilkos galóca-természetű”. Ma már ez evidencia. Ezért sokkal kevesebben veszik készpénznek rágalmaikat, mocskolódásukat és hazudozásukat. Leginkább a békamenetes fidióták, de ők irrelevánsak Bajnai céljai szempontjából. A CÖF-ös gecik süketelése pedig csak az ilyeneknek szól, a nyelvezet, az érvelés(?), a mantrák mind-mind a szellemi agyhalottak megszólítását célozzák, vagyis, olyan célpontokra pazarolják a puskaport, ahol nincs ellenségük. A közvélekedés Bajnai Gordonra mint higgadt, intelligens jó válságkezelő politikusra, és – ami nagyon fontos – halk szavú úriemberre gondol. A “libázással” pedig megint csak az idiótákra és a nácikra lehet hatni.

    Egy biztos: Orbán vezér közvetlen környezetében az egy alsógatyába (bugyikába) jutó fekália mennyisége hirtelen megnövekedett. És mivel a hölgyek/urak semmiféle B-tervvel nem rendelkeztek, most kétségbeesetten próbálkoznak. Most jön ki az eszement gyurcsányozás improduktív volta: két és fél évig egyfolytában Gyurcsány ellen kommunikáltak, és egyszer csak váratlanul megjelent az igazi ellenfél (Orbán frazeológiája szerint: ellenség), Bajnai Gordon. Emlékeztek a derék Fülig Jimmy esetére?

    “Fülig Jimmy kíváncsi volt a fogásra. Biztos dzsiu-dzsicu. – Na ütni! – sürgette a maláj. – Lesz meglepetés! Csakugyan nagy meglepetést okozott. Mert hogy valaki egyetlen pofontól valóságos szaltót csináljon, négy utast és több kisasztal málnaszörpöt felborítson, az igazán meglepõ. A maláj orrán, száján, fülén dőlt a vér, és a jobb szemétől a szája széléig felrepedt a bőre. Így pihegett kissé elterülve miközben a négy utas állandóan sürgette, hogy keljen fel róluk. Ezalatt José aludt egy keveset. Állva. Mint egy idős paripa. A maláj ordítva ugrott fel.
    - Nem számít! Te lenni balkezes! Én várni ütés jobbról. José vállat vont.
    - Nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  36. “A biztos pártválasztók körében 85 százalék azok aránya, akik szerint a Fidesz és köreinek részéről nagy erőkkel folyik Bajnai ekézése.”
    HÓCIPŐ :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  37. Megint sikerül félrevezetni a Fidesz és Orbán hazudozó gépezetének az ország mentálisan fejletlen részét? Ez a kérdés teljesen logikus, hiszen Bajnay elindította felfelé az ország gazdasági fejlődését, Orbán és a Fidesz mind ezt tönkretette! Sőt, napjainkban is tanúi lehetünk, hogy hogyan teszi tönkre országunkat!
    Bajnayt – sőt Gyurcsányt is, Európa minden vezetője szívesen fogadta, a meghívásoknak alig tudtak eleget tenni!
    Orbánnal és szerencsétlen, megállás nélkül hazudozó embereivel legfeljebb Ázsiába lehet eljutni, vagy az olaj sejkségekben „Dubajozhatnak” a magyar megbízottak!
    Az ember nem érti, hogy milyen elmeállapotban vannak azok, akik még mindig hitelt adnak az Orbánék hivatalos vagy bizalmas, titkos megbízottjainak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  38. zsazsa
    Én mindig is részt vettem bármilyen orbán ellenes tüntetésen. 19-én is ott leszek, ez nem is kérdés.
    A CÖF hazugság propagandája nálam mindig a szemétbe landol. Szemét társaság szemetének ott a helye! Aki beveszi az ő lejárató szövegüket az meg is érdemli a sorsát. Ezektől minden kitelik, már semmin sem tudok meglepődni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  39. Nem kétséges, én is ott leszek 19.-én.
    A klf. lejárató kampányok engem egyáltalán nem érdekelnek, szórólapok, Téma újság, Belvárosi újság stb. egyenesen a kukában landolnak.
    Nem vagyok megvezethető, sem vallási fanatikus.
    A Fritz féle lejárató kampány csak a csúti félcédulás elme újabb ötletét tükrözi, vele együtt a gerinctelenek, talpnyalók, kollaboránsok aljasságát, amivel a hasonszőrűek, alacsony IQ-val rendelkezők tábora kapható, megvezethető.
    Ez a tábor (szekta) a hatalom megtartása végett mindenre képes. Ha kell – ahogy a orbán mondta -, megölik ellenfelüket. Nem szeretnék összeesküvés elméleten tünődni, de Bajnainak volt már “véletlen” balesete. Ami talán nem is véletlen!
    Vagy Horn Gyulának a választások előtt un. autós balesete.
    Hóbagoly szerint “mindent el kell követni, hogy a baloldal soha többé ne kerüljön hatalomra”.
    El fog jönni a mocskolódások, támadások ideje, ha hagyjuk. Vigyázzunk, ne engedjük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  40. Még ők mernek megszólalni a múlt rendszerben kötelező menetelésekről és integetésekről?! Ez=Orbán komcsizásával, párttitkár apuka háttérrel!
    Ez a kép mutatja, hogy mekkora rutinjuk van ilyen integetős vonulgatásban.
    Hányingert kap az ember, hogy ilyen vonulgatással behülyítik a népet, hogy milyen jó is a fideszes 3xbóvlis országvezetés, a 400 Ft-os üag ár, a fizetős egyetemi oktatás, stb., stb.!
    Amikor tudjuk, hogy külföldről jött bérmenetelők, kötelezően kirendelt vonulók és a 16%-os SZJA kedvezményezettjei integetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  41. norbert++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Nekem is fura volt a srác nyilatkozata, hogy nem tudta ki a kapus, akit sikeresen orrba rúgott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. Bayer, Bencsik kihirdeti, hogy a legközelebbi, Bajnai elleni béke(harc)menetre már turultollas kalapban kell menni. Csizmadia uram egyébként hány millióért szokott úgy hirtelen, “civilileg” fölháborodni? Előre fizetnek a barátok, vagy teljesítés után? Én javasolnék neki állandó népfrontos békeharcot, kiterjesztve külpolitikai skandalumok esetére is, úgymint: el a kezekkel az impirilista Amerikának az iráni atomtól! Vagy: Vesszen a tibeti erőszak Kína ellen! Abban is van suska, nem is kevés! Nem baj, terjeszkedik már az Állatkert, igaz a Vidámpark rovására, de úgyis egyre kevesebben vannak a vidámak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  43. Ami a legfontosabb, hogy teliszaladt a liberó, öröm nézni a kapálózásukat!
    A módosítások módosításának a módosításával próbálkoznak a 2014-s választásokra – már tényleg belehülyültek a hatalomvesztés lehetőségébe, minden szégyenkezés nélkül adják be az indítványokat éjszakánként!
    Ezekhez tapsolnak némelyek?
    Mégis mi tartja ezeket? A gerincük nem, az biztos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  44. kevin
    2012. november 8.
    legyen olyan kedves és ne emlegesse egy lapon a bayerzsóti féle náci társaságot a Bajnai féle civilekkel. A kettő kb olyan köszönő viszonyban van egymással, mint I.törpehitler a demokráciával. Aki – többek között – abban is bűnös, hogy lejáratta a “civil” és a “civil mozgalom” szóhasználatot.
    Többeknek: Ok, találkozunk 19-én. És viszek magamml (legalább) egy embert…
    Bocs:
    Orbán Viktor, Merkel és az angol királynő találkoznak a pokolban. Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba, mert tudni szeretné, hogy mi történik az országban a távozása után. Beszél is két percet, leteszi a kagylót, majd az ördög közli vele, hogy a számla kétmillió euró lesz, amit Merkel ki is fizet.
    Amikor ezt látja, az angol királynő is megkéri az ördögöt, hogy hadd telefonáljon haza, és fel is hívja Angliát, beszél öt percet. Az ördög átad neki egy ötmillió fontról szóló számlát.
    Erre Orbánnak is kedve támad hazatelefonálni, beszél is fél órát, és amikor leteszi, az ördög azt mondja, 25 forint lesz. Miután látta, milyen drága volt a többieknek a telefonálás, Orbán nem bírja ki, és megkérdezi, Magyarországra ugyan miért ilyen olcsó a hívás. Mire az ördög:
    Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, világbajnok ÁFÁ-val, Európa-bajnok inflációval, minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli segéllyel, leépítendő húszezer közszolgával, chipsadó, telefonadó, bankkártyaadó és az ilyen, olyan, amolyan újabb és újabb adókkal, a büntetéspénzekre vadászó rendőrökkel és más hatóságokkal, a szigorodó adóellenőrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással, a politikusok szűnni nem akaró hülyeségeivel és hazugságaival, a mélységes korrupcióval, az igazságszolgáltatás politikai elfoglalásával, a média korlátozásával, a felsőoktatás leépítésével, az országból elvándorló rengeteg magyarral…
    Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol. Márpedig a pokolból a pokolba helyi tarifával lehet telefonálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  45. Én is ott leszek 19.-én és viszek magammal 3 embert…….120 km-ről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  46. Én is ott leszek 19.-én…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  47. Ott leszek én is… és a fél országnak ott kell lennie, mert ez nem játék. Itt már törik a gerincünket. Annyian kellene, hogy legyünk, hogy ne tudjanak bemenni a parlamentbe. És velünk kellene lennie szavazás helyett az összes ellenzéki pártnak is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  48. Pánikroham a Fideszben!
    Nyalókák! Becsúszott a csoki a gatyókába!
    Veszni látszik a mézescsupor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  49. Az idei békamenet jelmondata, amit a sor elején vitt a Bayer, meg a Fricz, meg a Csizmadia, meg a satöbbi, a következő volt: “Nem Leszünk Adósok”.

    Kicsit másképp fogalmazva: “Megfizetünk mindenért!”

    Valamit azért ez is mond…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  50. Lassan el is jön annak a fizetésnek az ideje. :((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bajnai Gyurcsány reinkarnációja? 2012. november 8. csütörtök | AN

Selmeczi a “múlt erőinek” nevezi az ellenzéket 2012. november 8. csütörtök | AN

Matolcsy hazudozott az államadósságról 2012. november 6. kedd | AN

Bizonytalanok táborában az ATV tulajdonosa 2012. november 4. vasárnap | AN-álláspont

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos