Ronai and Ronai
AMERIKAI

Álcivileket uszítottak Bajnaira 2012. november 8. csütörtök 18:19 | AN

  • Hozzászólások(92)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Álcivileket uszítottak Bajnaira

Budapest – A legerősebb támogatással rendelkező ellenzéki tömörüléssé vált Haza és Haladás Egyesület (amely a nem létező Millával, és a kiterjedt hálózattal rendelkező Szolidaritással választási szövetséget alkotott) máris első számú célpontja a Fidesz propagandájának és lejárató kampányának. Ahogyan átírták a 2006-os események történetét, az elmúlt húsz évet, ahogyan meghamisították az őszödi beszédet, most Bajnai Gordon ellen irányul a karaktergyilkos kampány. A Fidesz civil szervezetnek álcázott szélsőjobboldali rohamegységét közpénzből arra a célra hozták létre, hogy amortizálja a politikai ellenfeleket. Az orbáni kommandó már azt állítja: az országot stabilizáló Bajnai Gordon nem kivezette a válságból Magyarországot, hanem ő tette tönkre.

Szigetvári Viktor, a Bajnai vezette egyesület alelnöke közleményében azt írta: a CÖF kétségkívül Magyarország, de talán Európa leggazdagabb civil szervezete, pénzéből nemcsak több tízezres rendezvények megszervezésére, résztvevők utaztatására, hanem 4,3 millió lejárató kampányfüzet megszerkesztésére, legyártására és kiszállítására is futja. “Ezt a feneketlen pénzügyi lehetőséget látva sokan nehezen szabadulnak a gyanútól, hogy a CÖF valójában csak alvállalkozója a Fidesznek, az ismeretterjesztésnek álcázott tudatmódosító akció valójában pártpolitikai kampány, a kiadvány pedig valójában a Fidesz új Magyar Vizslája lesz. A hazugság azonban nem válik igazsággá attól, hogy négymillió példányban sokszorosítják” – írta Szigetvári Viktor.

Véleménye szerint okkal lehet tartani attól, a lejárató kampányból kimarad, hogy Magyarország Bajnai Gordon kormánya idején az uniós pénzek lehívásában és felhasználásában a legsikeresebb országok közé tartozott a régióban, a forint erősödött, megőrizte értékét, a GDP-arányos államadósság növekedése megállt, kedvezményes áfakulccsal adóztak az alapvető élelmiszerek, öt százalékkal csökkent a munkaadók járulékfizetési kötelezettsége, a távhő áfájának csökkentésével 650 ezer család terhei mérséklődtek, a személyi jövedelemadó csökkentése miatt több mint 3 millió adózó jövedelme nőtt, a válság hatásainak enyhítésére krízisalapot hoztak létre, amelyből 120 ezer rászoruló család kapott támogatást, és 36 ezer nyugdíjas részesült méltányossági nyugdíjemelésben.

Magyarország ma összetettebb és mélyebb válságban van, mint két esztendeje, az emberek pedig gyökeres, valódi változást akarnak – közölte a Haza és Haladás Egyesület alelnöke. A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány csütörtökön jelentette be: kampányt indít a hozzá csatlakozó civil szervezetekkel, hogy felhívja az emberek figyelmét a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon vezette kormányok negatív döntéseire. Az Orbán-kormány melletti békemeneteket is szervező Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője arról beszélt, megdöbbenéssel értesültek arról, hogy az ország gazdasági tönkretételében nemrég szerepet vállaló Bajnai Gordon visszatér a politikai életbe.

A békemenet ötletének elindítói ismert szélsőjobboldali figurák, Bayer Zsolt, Bencsik András és társaik voltak. A békemenet valójában egy háborús üzenet volt, amelyben a Fidesz azt üzente az államcsíny és az illegitim alaptörvény ellen tüntetőknek, hogy készek az általuk manipulált tömeget nekivezetni és szembefordítani a demokrácia híveivel. A “békemenetnek” csúfolt náci felvonulás előképe volt annak, hogy Orbánt nem lehet leváltani, és hatalmi arroganciájának vége polgárháború lehet, ha a szabadság hívei nem húzzák meg magukat. Erről szólt a “békemenet”. Ennek szervezői kaptak megbízást arra, hogy először próbálják lejáratni, bemocskolni a demokrácia híveit, és ha kell, akkor fizikailag is ellenük támadni.

Bajnai Gordont szándékosan összemossák Gyurcsány Ferenccel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (45 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +53 ( 61 szavazatból)
Álcivileket uszítottak Bajnaira, 4.9 out of 5 based on 45 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(92)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

92 Reader’s Comments

  1. Jellemző a sunyi patkány orbáncra, hogy most is Bajnai besározása/ellehetetlenítése fontos neki, nem az ország sorsa.
    Mini szterelnökként mire is tett esküt?
    Na akkor kotri és gyorsan érdemi javulásokat, munkahelyeket a gazdaságban, szociális biztonságot, nyugodt, békés közéletet, tiszta és átlátható országirányítást kérünk!
    Ellenkező esetben a nép elkergeti orbáncot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  2. Tegyük élhetővé !

    mai mérgelődésem:

    semlyén zsolt ma : VÁLASZTÁSI CSALÁS MÁRPEDIG LESZ ! punktum.
    .
    Hallottam ma az énekes madarak kilővésének hívét a médiában megszólalni.
    (nem szószerinti idézet): MO titkosítja a határon kivülről regisztrált szavazok adatait, nehogy országuk szankciónálja a regisztrációt. (Azt a pántlikás jogukat , hogy kibabráljanak más országban élő , más dimenzióban elnyomott emberekkel)
    Hazug, barom Semlyén !
    .
    Még nagyobb csalásra van szükségetek, mert megméretettek és könnyünek találtattok.
    Semlyén összeszedi az összes élő és holt erdélyi ember személyes adatait az egyházaktól , a fidesz beregisztrálja Mo-i szavazásra , 80 évre titkosítja, és szeretné megnyerni a választásokat.
    80 évre titkosítva. Titkosítva , mint az ügynök listák. Titkosítva , hogy be lehessen betonozni a kommunista-KISZes neveltetésű diktátort.
    .
    Maga noooooormáááliis ? ? ?
    Nem így lesz.
    Lesz alternatív szavazás.(vagy 2013-ban forradalom??)
    Mindeki le fogja fényképezni a szavazó fülkében a kitölt szavazó lapját egy odatartott cetlin egy egyéni * kóddal , és azt fideszes választási csalás esetén bizonyítékként lesz felhasználva.
    .
    Remélem a mosott-agyú ,esetleg a jobbik fogja először elvágni szijjártóék , rogánék, kósáék torkát , amikor rádöbben, hogy 4-5-6 millió itt élő , szavazó magyart akar nyomorítani 5 millió -ki tudja hol él?, mit tud az M.országról?, mi köze az M.országhoz?, járt-e már Magyarországon egyáltalán?,…- holt lélek, hatalmas választási csalást elkövetve.

    .
    vagy lesz forradalom legkésőbb 2014-ben.
    KOTRÓDJATOK EL , ti humán szenny ! !

    .
    .
    * mindent nem írhatok most el, de oszthatna a E2014-ből reg.kódot a Haza és haladás, a Milla és a Szolidalitás és a később csatlakozók is . A személyek csak a szimpatizált pártnál/egyesületnél lennének bejegyezve, viszont ők tudhatnák, hogy nincs duplikáció, azaz senki nem jelentkezett be két helyre egyszerre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  3. tisztelhölgyeimésuraim 2012. november 9. péntek 10:26
    Miért? van közöttük különbség? Én az uszítható álcivilek és a vérebek között nem tudok különbséget tenni.
    gets
    Én is ott leszek, viszont kölcsön kérhetnénk a lemmingmenet molinóját: “Nem maradunk adósok ” amikor eljön a megfizetés ideje.
    Jó lenne viszont egy kupacban: Kossuth szobor környéke?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  4. Nagyon egyszerűen ki lehet szűrni a kettős állampolgárság címén előkészített csalást. A kettős állampolgárok létszáma nem titkos adat. Eddig is el lehetett különíteni a külföldön leadott szavazatokat, csak az összeszámláláskor öntöttük össze egy belföldi körzet voksaival. Teljesen pontosan meg lehet számolni a külföldi voksok számát. Matematikai módszerekkel ki lehet szűrni a csalást. Fel kell rá készülnünk. Tudjuk, hogy a fijjuk nem túl jók matekból. Aztán szépen rájuk borítjuk az asztalt. Oszt jó napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  5. kekec
    2012. november 9. péntek
    20:57
    Nálunk nem indul egyelőre busz szervezés és 3500Ft minimum az egyéni közlekedés költsége. Gondolkodom, hogy inkább befizetem a DK kasszába a felét. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  6. Gets: Basszus,ennyit talán meg ér, betevő kenyér! Hozzatok még egyet, aki hozzá tud adni még egyet! Az életünkről van szó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Hogy TUDATOSAN keszulnek a VALASZTASI CSALASRA, abban mindenki 100%-ig visztos lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    Nagyon NEM VELETLEN AZ A 2 HET, AMI A REGISZTRACIO LEZARASA ES A VALASZTAS kozott van!!!!
    .
    Ez boven elegendo ido arra, hogy a regisztralok listajat osszevessek az eddig hasznalt listaval, es (mivvel varhatoan nem regisztralnak tobben 2,5 millional), a nemregisztraltak listajabol siman fel lehet meg tolteni 2 millioval, ami garantaltan mind fideszes szavazat lesz!!!!!!!!!!!
    .
    Ugye nem kell tovabbi szamitasokat mellekelnem?!!!!!!!!
    .
    Es ha valaki azt gondolna, hogy “elgurult a gyogyszerem”, azert feltetelezek roluk ilyen aljassagot, kozlom: csak ismerem oket es sajnos SZEMELYES TAPASZTALATOM is van az aljassagaikrol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  8. Nem mellesleg a nagyvezer “elszolta” (=igazat mondott most eloszor) magat a napokban!!!!!!!!!!!!!.
    Miszerint:
    .
    „A nyolcvanas években én nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát.”
    Forras: http://varanus.blog.hu/
    .
    Azaz Gyurcsany ratapintott a lenyegre, amikor azt mondta: Orbannak nem az volt a baja 89 elott, hogy diktatura van, hanem az, hogy nem o volt a diktator!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. Az első Vietnami gumipapucs szállítmánnyal egy időben,250 000 Vietnami fogja kérni az állampolgárságot. Természetesen a katolikus vallást fogják felvenni,tömjén zsolt áldásával, ők is levélben fognak szavazni,Magyar származásuk tudományos bizonyításán gőzerővel dolgoznak ,az erre kijelölt kormányzati szervek. Szófosó péter, külügyi államtitkár ,Hanoi tartózkodása idején, állítólag többször is hallotta éjszakánként a viktoj a kijáj kiáltásokat,ez alapozta meg a tudományos kutatást, a Vietnamiak Magyar származását illetően. Bár vonáék az Iráni vonalra esküsznek. Állítólag az idióta matolcsy, teljesen transzba esett,mert beteg elméje már elképzelte a Vietnami gumipapucsban dolgozó közmunkásokat. Természetesen a kiadások csökkentése érdekében, le fogják vonni a közmunkások éhbéréből a gumipapucsok árát. Ragyás pintér javaslatára pedig BTK. módosítás is lesz. Tehát, aki a munka végeztével nem tud elszámolni a gumipapuccsal, vagy azt használhatatlanná teszi, ne adj isten alkoholért elcseréli,nos ,azt társadalmi tulajdon, hanyag kezeléséért, további kényszermunkára kötelezhetik. Állítólag matolcsy bepárásodott szemüveggel remegő lábakkal, az izgalomtól elcsukló hanggal közölte orbánccal a keleti nyitás legújabb fejezetét, az egésznek a lényege,kínai gumicsizma, és vietnami gumipapucs a közmunkás seregeknek, valamint echte hortobágyi homok exportálása a Szaudiaknak, bár ehhez a jobbiknak is lesz egy-két szava, mármint a Magyar homok miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Az első Vietnami gumipapucs szállítmánnyal egy időben,250 000 Vietnami fogja kérni az állampolgárságot. Természetesen a katolikus vallást fogják felvenni,tömjén zsolt áldásával, ők is levélben fognak szavazni,Magyar származásuk tudományos bizonyításán gőzerővel dolgoznak ,az erre kijelölt kormányzati szervek. Szófosó péter, külügyi államtitkár ,Hanoi tartózkodása idején, állítólag többször is hallotta éjszakánként a viktoj a kijáj kiáltásokat,ez alapozta meg a tudományos kutatást, a Vietnamiak Magyar származását illetően. Bár vonáék az Iráni vonalra esküsznek. Állítólag az idióta matolcsy, teljesen transzba esett,mert beteg elméje már elképzelte a Vietnami gumipapucsban dolgozó közmunkásokat. Természetesen a kiadások csökkentése érdekében, le fogják vonni a közmunkások éhbéréből a gumipapucsok árát. Ragyás pintér javaslatára pedig BTK. módosítás is lesz. Tehát, aki a munka végeztével nem tud elszámolni a gumipapuccsal, vagy azt használhatatlanná teszi, ne adj isten alkoholért elcseréli,nos ,azt társadalmi tulajdon, hanyag kezeléséért, további kényszermunkára kötelezhetik. Állítólag matolcsy bepárásodott szemüveggel remegő lábakkal, az izgalomtól elcsukló hanggal közölte orbánccal a keleti nyitás legújabb fejezetét, az egésznek a lényege,kínai gumicsizma, és vietnami gumipapucs a közmunkás seregeknek, valamint echte hortobágyi homok exportálása a Szaudiaknak, bár ehhez a jobbiknak is lesz egy-két szava, mármint a Magyar homok miatt. Ja és hintaturul export is lesz hogy Vietnamban is jól érezzék magukat a gyermekek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. valaki
    Ne legyél már olyan naiv! Nem a számlálásnál fognak csalni – hanem a feladásnál! Hogy a fenébe fogod Romániában vagy Ukrajnában ellenőrizni, hogy Gipsz Jakab szavazott, vagy sem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. „A nyolcvanas években én nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát.” (OV)
    .
    Megnyugodhat, ezt a mostani választók is így gondolják. Orbán biztos lehet benne, hogy első lépésként a diktatúra építésének a kivitelezői vannak a feldühödtek célkeresztjében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  13. Ma-Lac ! Mo-on az a baj hogy nemcsak a vezér egy sunyi patkány hanem azok is akik megválasztották és azok is akik helyeslik tetteit !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. Peppo, sajnos orbánc rengeteg jóhiszemű ember IS megtévesztett.
    Olyanok is tömegesen szavaztak rá, akik ma már bánják, sőt szégyellik ezt.
    Fel kéne ébredni végre és megszabadulni az aljas vérszopótól és siserehadától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  15. kekec
    Az itthoni regisztrálásnál sok kérdés felmerül: szabadság, utazás, sorban állás, de van egy olyan is, hogy a kitöltött reg. lapon hibát ejt, nem szólnak, csak amikor megy az illető szavazni, elmesélik neki, hogy rosszul írt valamit és ezért nem szavazhat, aztán lehet a kezében olyan igazolás, hogy regisztrált, kitörölheti vele a…. szemét, hibát vétett, nem szavazhat! Ennyi!
    Kolláth Györgynek lesz igaza – bojkottálni kell az efféle választást, ha nem meszeli el az EU-s igazságszolgáltatás!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. OKI
    Kicsit nem figyel oda a pávabalerinó, sallerosztó, oszt máris igazat mond!))))))
    Komcsi papi komcsizó fiacskája – büszkék lehetnek rá a békamenetelők!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  17. Az egy dolog, hogy orbán sunyi, alattomos és beteg, és a körülötte állók szellemi toporoncok, de sajnos a fél országnak szétrohadt az agya, akiknek ő kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  18. Kedves Maeldron!

    Nagyon jókat szoktál írni, csak egy a baj vele, hogy keveset írsz , pedig én azon egyik kevese vagyok, akinek tetszik az írásod!
    Nem utolsósorban pedig, egy olyan embert tisztelek benned, aki velem együtt , külföldön próbálja meg az életét!
    Nagyon szomorú dolgok vannak ebben az országban és egy-egy remek kommentek, adnam erőt nekem!
    Szinte még meg sem alakult az Együtt 2014 egyesület, de már szidjuk mint a bokrot! Bár nem az egyesületet , hanem csak egy személyt, aki nem oda való!
    Mindegy idővel úgyis kiforrja magát, hogy mi lesz ezzel a társulattal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Az Isten áldjon meg benneteket, még mindig a választásról beszéltek? Még mindig nem tudjátok, hogy Orbánékat választással nem lehet leváltani? Amíg Orbán hatalmon van, addig Magyarországon nem lesz többé szabad, demokratikus választás, csak valamilyen manipulált választási komédia. Vegyétek már észre: ez diktatúra! Ezt a diktatúrát először meg kell dönteni, a diktátort és bandáját el kell zavarni, utána lehet kiírni a szabad választásokat, az Orbán banda országlását megelőző választási törvények szerint. 2010-ben Orbán még demokratikus választással szerezte meg a hatalmat magyar baloldal örök szégyenére. Az volt Magyarországon az utolsó szabad választás. Amíg vissza nem állítja valami ma még nem látható hatalom az akkori választási törvényeket, addig újabb szabad, demokratikus választás Magyarországon nem lesz! Bajnai bármilyen rokonszenves, bármennyire is ő az egyetlen reménysugár, az ellene irányuló karaktergyilkosság is egy vicc! Amíg a Fidesz birtokolja a hatalmat, ő is tehetetlen. Ha egyszer nincs demokratikus választási törvény, nincs miről beszélni. A megoldás? Fogalmam sincs. Már írtam: minél többet totojáznak az Orbán ellenes erők, annál véresebb lesz a végjáték!
    HALÁLT VIRÁGZIK MOST A TÜRELEM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. Undorító és visszataszító ez az uszítás, ez az Orbán ellenes vak gyűlölet ami itt álnevek alatt folyik. Köszönő viszonyban nincs a magyarországi viszonyokkal és a valósággal. Jelzővel nem illetek senkit, mert még a végén agyvérzést kapnak egyesek, azt pedig azért nem vállalom magamra, mert bennem nincs gyűlölet. Sajnálom magukat. Szánalmasak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -16 (16 szavazatból)
  21. Gonda László
    pedig itt még egészen normális és mérsékelt véleményeket olvashatsz ahhoz képest, ahogy a boltokban vagy az utcán kezd a nép tajtékozni Orbán ellen, mert kezd nekik leesni, hogy mennyire átverte őket. Rákosinak is csak 5 évig sikerült, pedig összehasonlíthatatlanul több eszköze volt az ellenvélemény elfojtásához. Szokj hozzá: egyre gyakoribb lesz!
    Nekünk meg az undorító és visszataszító, amit Orbán művel a demokráciával és az országgal. továbbá egyáltalán nem tartjuk azt uszításnak, hogy ezekre a TÉNYEKRE következetesen rámutatunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. és Gonda László: ezt a kuminista szöveg (miszerint az ellenzék gyűlölködne) már akkor szánalmas volt, amikor selymeci előadta. Az ismétléseknél csak egyre jobban kidomborodik a “szőke nő” jellege.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Biztos a Gonda úr vitte a “Nem leszünk gyarmat” táblát a békameneten. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. Gonda László
    Ez, hogyan tetszik:
    Ha lehetőséged van megölni ellenfeledet, nem gondolkozol, hanem megteszed. Karakterileg már nem is egyet….
    Ahhoz, hogy a szegényeknek adni tudjunk, először a gazdagokat kell jóllakatni.
    Én nem a diktatúra ellen, hanem a megvalósítói ellen harcoltam. Hoppá!
    Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek. Oszt jónapot!
    Diplomácia mérték helyett kokit és sallert osztogat – lejáratja az országot, majd milliárdot költ az imázs helyreállítására.
    Ugyan, mit kellene róla nyilatkozni:
    3xsbóvlivá tette az országot, bevezeti a nem tandíjat, 4 millióan a létminimumon, a rokkantakat egészségesnek nyilvánítják és mehet a nem létező munka világába vissza, egy öngyilkos rokkantnyugdíjas, öten már kihűltek, naponta egy vonatgázolás, stb.
    Ön attól még írhatna róla szépeket is, el fogjuk olvasni.
    Szánalmasnak én azokat az embereket tartom, akiknek ez az ember megfelel, mint az ország első embere, mert nálam utolsó….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  25. Gonda László
    bennem sem volt gyűlölet… amíg a maga által istenített törpehitler nem kezdett ámokfutásba és nem tette tönkre a hazánkat. Sajnálom magát. Szánalmas.
    Vagy egy haszonélvező, és akkor nem csak sajnálatra méltó és szánalmas, de még aljas is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  26. Gonda Laszlo!
    Az nem volt “Undorító és visszataszító az az uszítás”, amit pl ön is elkövetett 2006-tól az akkori miniszterelnök ellen? Hol van ez ahhoz, amit akkor és még évekig műveltek? Nem tetszik, hogy legalább itt leírjuk a véleményünket? Nem randalírozunk a Kossuth téren meg az utcákon, mint önök tették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. Nem istenítettem senkit … Csak mindenkiben látom először a jót és csak utána a rosszat… Még a Gyurcsánynál is értékeltem, hogy B.őszödön igazat mondott és példát mutatott 50%-ban,… de nem mondott le! Ezért bűnös ill. erkölcsi hulla.
    Az elmúlt 25-30 évben offshore-ba “kimentett” kb. 52.000 milliárd Ft.-t biztosan nem a Fidesz-KDNP vitte ki! A privatizálásnál akkor a “Fiúk” még szinte sehol sem voltak. De ebben az Orbánfóbiás (ca. = antiszemitizmus) honlapon is írtak a TJN jelentésről, a 242 mrdUS$-ról, de aljas csúsztatással, mintha a Fidesz lenne azért a bűnös, mintha ők lopták volna ki az országból. Azt a kb. 2000-t kellene meglelni, büntetni, szidni! De ők zsarolnak minden kormányt kb. 1982 óta …. Azok diktálnak most is a háttérből! Ott USA-ban is! Ahhoz gyávák vagytok.

    Miért nem a Goldmann Sachs-t szidjátok? Az ECB elnöke Mario Draghi, a volt amerikai pénzügyminiszter Henry Paulson, a volt görög min.elnök, stb. mid kötődése van pl. a GS-hoz is. Lásd ezt a cikket, a “Der Spiegleből” http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/mario-draghi-eu-ombudsmann-ermittelt-gegen-ezb-chef-a-847235.html#spCommentsBoxPager

    Én az Ombudsmannál leadtam egy panaszt, jó 3 hete, hogy a parlament vizsgálja ki, kezdeményezzen dr.Szabó Máté parlamenti vizsgáló bizottságot.
    Mellesleg amikor Gyurcsányt “csótánynak”, Gergényit “görényinek” gúnyolták, a 2006-2010-s tüntetéseken, akkor őket is megvédtem, mert nekik is kijár az emberi méltóság… A rendőröket is, ha AVH-zták, vagy “magyar rendőr velünk van”, naivitást skandáltak. A vezetőit kellene Gyurcsánnyal együtt bíróság el állítani….
    Az adósság, amit 1973 óta felvettek, Fekete János, Kádár, Medgyessy & Co. annak a visszafizetése a legfőbb gond. Utoljára Gyurcsány, Surányi, Bajnai vették föl a 20 mrd €-t 2008.őszén. Semmi gond nem volt az IMF, ECB részéről …!?!?! Azt már elfelejteni tetszettek? Ki adta el az aranykészletét a nem Magyar, nem Nemzet, nem Bank-nak? A magyar nemzettől független az MNB! Ez a gyarmatosítás legfőbb fegyvere. Lásd, olvasd az index friss cikkét: http://index.hu/gazdasag/2012/11/10/kiderult_ki_europa_igazi_ura/
    Csendesen jegyzem meg: érdemes elolvasni, érzelem mentesen; az új Alaptörvény 25, 28 cikkeit, a Q és az R cikkeket. Aki ebben nem lát jót, azt sajnálom. Aki nem dúl-dúl, annak javaslom Werbőczy előbeszéd 5.czím-et is elolvasni. Miért? Na aki még a Nemzeti Hitvallást is megkeresi, az talán megértet valamit… Ezeknek kell érvényt szerezni.
    “törpehitler”-nek nevezni, mi ha nem vak gyűlölet? Hitler idején, már 1938-ban kb. 200 zsinagógát felgyújtottak, leromboltak, milliókat koncentrációs tárborba zártak, lemészárolták saját volt “elvtársaikat”, az SA-t… A SZU-val közösen háborút robbantottak ki …, gyilkoltak, romboltak. “Hitler+Hitler=Katyn …”
    Mi köze ehhez Orbánnak? Hiteltelen az ilyen fröcsögés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (11 szavazatból)
  28. A Kossuth tér 2006.okt.23-i hajnali kiürítése jogtalan volt. Ezt a Legfelső(bb) Bíróság 2010.szept.21-i ítéletében kimondta. A Nádor utcában 23-án de. nem volt dobálás, kordonrángatás, a rendőrség megakadályozta, hogy a forradalom és szab.harc 50-ik évfordulóján a magyar nép az ünnepségen részt vegyen.EZ is jogtalan volt, amit a bíróság Huszár István perében egy éve kimondott… AZ Alkotmány utca 23-án du. most Strasbourgban van az EJEB előtt, több mint 2 éve. Kb. még 2-3 év amíg döntés születik. A “Kossuth tériek” nem felelősek a TV székház ostromért… Ezzel sosem vádoltak közülünk senkit. A randalírozást az írja, aki a TV2, RTL-Klub-ból informálódott. Hazudtak “reggel, éjjel és este”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (12 szavazatból)
  29. Javítás: “Hitler+Sztálin=Katyn” , az előbb rosszul idéztem, mert a 20 m-s transzparensen, 2008.máj.9-én így írtam ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (7 szavazatból)
  30. Ha Gyurcsány Ferenc erkölcsi hulla – egyem azt a finom lelkét magának – akkor a sohasemhazudtam vekkeres fülkeforradalmárt minek nevezzük?!
    Ehhez nem írom le a megszólalásait (fent egy párat leírtam), mert szánalmas, hogy embereket tud még mindig megalázni azzal, hogy továbbra is pávatáncol nekik, hogy hülyére veszi a népet!
    A Kossuth téri hugyenották károkozása a talajcseréig több milliójába került az adófizetőknek.
    Reméljük, hogy az EJEB kikéri a telefonbeszélgetéseket, hogy kik is voltak az irányítók a 2006-s felháborodásban.
    Decemberben lesz Ausztriában a Gripen ügy tárgyalása – talán abból is okosodhatunk.
    A baltás kiadatása, az ország kiárusítása, kokik, sallerok osztogatása= hazánk imázsának rombolása, na ez azért több, mint egy őszödi beszéd.
    Ebből mégsem lett Kossuth tér nyilvános WC-vé amortizálása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. 12 mobil WC-t béreltünk, napi ürítéssel, amit a téren tüntetők adományokból fedezték. A talajcsere hazugság. Nem is a Főv.Kertészeti Zrt. végezte, csak számlázta a Főv.Önk. felé, hanem az Oázis Kertészeti kft. végezte, 3-4-szeres áron: 19,5 mFt-ért. Meg van nekem a számla! Akkor lemértem, kb. 4000 m2, majd felkerekítettem 5000 m2-re és arra kaptam egy 4-5 milliós ajánlatot. Azt jelentette volna, hogy 200 4 m3-s teherautó friss föld oda, majd el a “szennyezettet”. Persze ennek nyoma sem volt. Kicsit összetolták a földet, majd egy pár tucat zsáknyi friss földet kevertek hozzá. Aljas és hazug dolog ezt így beállítani.
    Amikor a Napkeltében voltam, 2007.9.17-én kb. 15 percet, akkor még Bethlen János is túlzásnak minősítette. Mikor vagytok képesek szembenézni a valósággal? Így reagálva, vagy a személyt támadva teszitek a lényeget a szélre. Képtelenek vagytok a másikat elfogadni, annak igazságát átgondolni. Ezt nevezem liberálfasizmusnak, a tavasszal itt fordításban megjelent könyv címét kölcsönvéve. De már megszoktam.
    Mellesleg az Oázis a Lauder Javne óvoda, ált.-, zene iskola és gimnázium egyik legfőbb szponzora…
    Érdekes, hogy a 242 mrdUS$-nyi kirabolt vagyonra nem reagált …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (10 szavazatból)
  32. Gonda László
    A Kussuth téri hugyenottákat hagyjuk már pihizni, mostanra maradt nekik aprópénzért a minuszolgatás és a fröcsögés, + Bajnai és Gyurcsány további amortizálása.
    A cikk címe egyébként:
    Álcivileket uszítottak Bajnaira – az írásában pedig már Lauder Javenál kötött ki, és valami kirabolt vagyonnál, nincs egy kicsit szétszóródva?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Gonda Laszlo

    Az Alaptorveny R pontjaban szereplo tortenelni alkotmany vivmanyait legutobbi allaspontja szerint minden felhatalmazas nelkul az Alkotmanybirosag egyedul kivanja alkalmazni es megitelni mi a vivmany.

    Az az Alkotmanybirosag amelyik mar most is dontoen partkatonakbol all es nehany honapon belul csak abbol fog allni.
    Vegul az Alkotmanybirosagon keresztul -mikent mar majdnem most is -Orban hatarozza meg mire milyen jogot kell alkalmazni. Mikent lesz muszaj alkalmazni egy iratlan tortenelmi alkotmanyt.

    Kedves Laszlo ez nem ereny hanem kaosz es szegyen! A jogallam vege.

    33/2012 (vll.17 AB hatarozat:
    “Az,hogy mi tartozik a tortenelmi alkotmanybol a vivmanyok koze az Alaptorveny alapjan, az Alkotmanybirosagnak kall magallapitania”
    ????????????:-)
    Ezert kellett eltorolni a regi Alkotmanyt es megfosztani a nepet hatalmatol?

    A regi alkotmanyban minden hatalom a dolgozo nepe volta az Alaptorvenyben e
    :-)helyett a kozhatalom forrasa a nep. Ez egy torvenytelen, illegitim jogfosztas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Kedves “R pont”, az 1949.évi XX-s törvényt senki nem szavazta meg…, az 1989.XXXI.tv.-t a módosított alkotmányt, az 1989.évi.XVII.tv.7.§-a szerint “Az alkotmány elfogadásáról (megerősítéséről) népszavazás útján kell dönteni.”

    Melyik népről tetszik nekem írni? Most legalább Konferenciák, viták, és több tucat tanulmánnyal járultak hozzá, még én is 2010.dec.10-én is, persze csak hallgatóként, de 10 oldal ki is nyomtattak, dr.Bene Gábor, dr.Samu Mihály és dr. Papp Lajos társaságában, mint hallgatóság. Érdemes egy kicsit tanulmányozni a parlament.hu honlapon a bibliográfiát: > ALKOTMÁNYOZÁS > Bibliográfia az Alkotmányról > Új Alkotmány : Alaptörvény és történeti Alkotmány > a jobb ablakban legalul: Országgyűlés Alkotmány-előkészítő eseti bizottság “Magyarország alkotmányának szabályozási elvei” tervezetéhez Bene Gábor, Gonda László, Papp Lajos, Samu Mihály.

    Ez csak egy példa, de ennyire demokratikus még sohasem volt az alkotmányozási folyamat! Azt azért egy értelmes és gyűlölködéstől nem “bekattant” ember be kellene lássa. Jobban örültem volna, ha eltart évekig, és egyre többen állnak mellé, de a politikai realitás és az ország lenyúlásának kb. 30 éves folyamatában, stb. ez illúzió. Könnyű pl. egy évszázadok óta konszolidált Svédországban ezt megtenni, de itt mindenki meg van győződve, hogy csak neki van igaza… Szinte mind a 250 beküldött tanulmányt végigolvastam:
    http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_biz.keret_frissit?p_szerv=&p_fomenu=20&p_almenu=75&p_ckl=39&p_biz=I005&p_rec=&p_egys=&p_nyelv=HU
    Ha mindezt figyelembe vették volna, 100 év múlva sem születik egy új Alaptörvény … Nem lehetett ezekből sokat figyelembe venni. A Szent Korona tulajdonjogát meg a gyarmatosítók tiltják és a világhatalomra törő pénzügyi eszközökkel manipulálók és az a kb. 2.000 itthoni kirablóink tiltják …
    Az, hogy Alaptörvény lett, az elsősorban dr.Zétényi Zsolt érdeme, meg a Magyarok Szövetségének is, amely munkacsoportban szerényen részt vettem. 2009.novemberi nyomtatott anyagunk címlapján Alaptörvény szerepel… Tehát csak része a történelmi Alkotmányunknak…
    Kösz az AB-i számot. Nem kell keressem ;-)
    Szerintem nincs abban semmi kivetnivaló, hogy az AB határozza meg mik a vívmányok. Mivel van egy ügyem, be is fogok nyújtani egyet… Ha lesz eredménye akkor hall, olvashat róla, ha nem, akkor én megpróbáltam..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (6 szavazatból)
  35. Gonda László 012. november 13. kedd 04:46
    “Orbánt nem lehet leváltani, és hatalmi arroganciájának vége polgárháború lehet, ha a szabadság hívei nem húzzák meg magukat. Erről szólt a “békemenet”. Ennek szervezői kaptak megbízást arra, hogy először próbálják lejáratni, bemocskolni a demokrácia híveit, és ha kell, akkor fizikailag is ellenük támadni”
    Csak remélni tudom, hogy a cikk idézett részéről is kifejtenéd a véleményedet.
    .
    Ugyanis végigolvasva posztjaidat az látható belőlük, hogy azok közé tartozol
    ” próbálják lejáratni, bemocskolni a demokrácia híveit”.
    TEHÁT TE EZT MÁR ELKEZDTED!
    ÉRVEID MIND E MELLETT SZÓLNAK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Kedves Gonda László! Kérem, soroljon fel három azaz három olyan intézkedést a kormány elmúlt kettő és fél évéből, amitől egy gyermektelen átlagdolgozó élete, hangulata bármit is javult! Az szja csökkentése fizetéscsökkenést hozott. A nyugdíjra kereszet vethetek. Az áfa nőtt. Az üzemanyag, dohány, alkohol jövedéki adója, ezzel az ára drasztikusan emelkedett. Ezer meg egy új adót fizetek, amit “nem fognak a bankok, távközlési cégek, biztosítók áthárítani”.
    Szóval?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Gonda alneven munkalkodo anti demokrata fidelitaszosnak tuno demagog ember! Nem baj ezek az o velemenyei , nyilvan neha nelkuloznek tenyeket de a reszigazsagokat probalja meglovagolni ami felrevezethet tudatlan fideszes kizarolag fidesszes kozmediat nezo szerencsetlen butuska embereket! Normalis logikusan gondolkozo nyitott szemu embereknek nem lehet megmagyarazni hangosan sem , hogy a korte citrom , meg 4 kerek az mindenki privilegiuma! Lassan enni nem tud tobb millio embermert Orban harcol vmi ellen amirol es akiro o azt gondolja ellenseg . Megoldas egyszeru lenne mert arnyekra vetodik folyamatosan, egy az agybajos fejeben elkepzelt apokalipszist el meg nap mint ap ez a paranojas feleszu gengszter! Kozben Gonda ur nevebol liberalisnak gondoltam volna, Orban rettenetesen gazdagszik zsirosodik ezaltal burokban el es szocialisan teljesen erzeketlen! Eg mindig boxol a Gyurcsannyal pedig 3 eve Gyurcsi elhagyta a ringet! Unalmas a visszafele mutogatasa, inkabb mutogasson magara visszafele ugyanis koszonoviszonyban nincs politikaja az egykori kevesbe orult onmagaval! Kovetkezetlen hazug demagog populista politikai es egyeb bunozo O nem mas!! Gonda ur vegye le a szemellenzot amit magara rakott a Szonok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Gonda ur nyugodtan olvasson el egy fideszes mediumot irja le a semleges velemenyet! Rogton kommunista Gyurcsany berenc lesz barkibol. Gyulolkodest hagyjuk mert ez kell Orbannnak! Ez strategiai dontes reszerol , ez az ossz repertoarja mivel sajnos tenyleg semmihez nem ert!Ez ne legyen mar a normalis magyar emberek hibaja, megosztja a nepet o meg jattsza a kiralyt o nem kormanyoz o URALKODIK rajtunk! Ki adott erre felhatalmazast??? Kitol akar megvedeni? Kitalal kulonbozo kepzelt ellenseget ezek ellen harcol uti az arnyekot kozben velunk fizetteti ki ennek az arnyek boxanak a koltsegeit. Aljas gazember nem mas Orban! Total hulyere vesz mindenkit, 40 eve lehet hogy jo pofa volt a ez nevetseges , rettenetesen szomoru! Aki meg hisz neki azt csak sajnalni tudom . Valsagot valojaan o idezi elo a hulye donteseivel! Senki nem iranyitja mert o iranyithatatlan fekezhetetlen rablovezer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Gonda úr!

    Minket egy világ választ el egymástól.Őn az egykulcsos adórendszeren milliókat nyert és ezért pont olyan párt katona lett mint voltak a 49-beni érdek párt katonák.
    Mi meg értsen meg bennünket lettünk azok akiktől azt a pár milliót elvették,hogy önnek jusson, így mi nem respektáljuk a FIDESZT ..mert tőlünk csak vitt.
    A mostani harc nem más mint a kommunisták harca volt 49-ben a hatalomért éés 56-ra rájöttek,hogy harcukért ők nem kaptak semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Minden bérbeírót mozgósított a Fidesz, megy a libajnaizás ezerrel!
    Megérné egy figyelőt alkalmazni Bajnaiéknak, és minden libajnai beírásért perelni (ha Papcsáknak lehet)))), nem lenne gondjuk a pénzre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. A Civil Összefogás Fórum Bajnait és Gyurcsányt már szidják a BKV-s járműveken!
    Hogy az ég nem szakad rájuk!
    Ezek hol élnek , melyik országban, mert hogy nem Magyarországon az tuti!
    Egy kiadványban foglalnák össze ” az elmúlt nyolc évet” és 4 ,3 millió magyarországi háztartásba akarják eljuttatni!
    Nem nehéz kitalálni , kinek a pénzéből tennék mindezt!
    A hócipőm kivan ezzel az egésszel!
    Mesterházyt dicsértem az elöző kommentjeimben, most meg szidom őt is !
    Hogy lehet ilyeneket mondani, hogy 2014-ben leváltják a Fideszt?
    Mert legyünk őszinték, ezidáig, nem úgy fest, hogy letudnák váltani a Fideszt és az Együtt 2014 sem áll egyelőre a helyzet magaslatán!
    Bartus úr is nagyon szépen leírta a dolgokat , az ok-okozati összefüggéseket!
    Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás, félek és tartok attól hogy megint – mint mindig – Bartus úrnak lesz igaza, hogy még egy jó pár évig marad OV és kiscsapata!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. Ezeknek semmi sem drága!!
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=600905

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos