Ronai and Ronai
AMERIKAI

Utat nyit a keleti maffiáknak az Orbán-kormány 2012. október 29. hétfő 19:11 | AN

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Utat nyit a keleti maffiáknak az Orbán-kormány

Budapest – Az Orbán-kormány pénzhiányát és gátlástalanságát mutatja, hogy államkötvényvásárlással pénzért is hozzá lehet férni a magyar állampolgársághoz. Ez egyrészt leértékeli a határon túli magyaroknak adott kettős állampolgárságot, másrészt feloldja a schengeni határokat az orosz és a volt szovjet tagállamok területén működő maffiák előtt, amelyek uniós állampolgársággal alakíthatnának ki olyan bázist Budapesten, amelyről a nyugati demokráciákat és az Egyesült Államokat támadhatják csalással, prostitúcióval, kábítószerrel, erőszakos bűncselekményekkel és korrupcióval.

Orbán Viktor újabb veszélyforrás az Európai Unióra, miután állama nem képes eltartani magát, az ország gazdasága nem termel elég jövedelmet, az unortodox gazdaságpolitika pedig csőddel fenyeget, emiatt megnyitja a schengeni határokat a legveszélyesebb orosz, ukrán, csecsen, azeri és kazah szervezett bűnözői csoportok előtt. A Fidesz törvényjavaslatot nyújtott be, hogy megteremtse Magyarországon a befektetői letelepedés jogintézményét, amelyet állampapír-vásárláshoz kötnének. Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető, valamint két párttársa, Babák Mihály és Kapus Krisztián a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényt módosítaná úgy, ahogy ezen államok polgárai esetében a nemzeti letelepedési engedély megadásakor különös méltánylást érdemlő körülménynek minősüljön, ha a kérelmező igazolja, hogy akár ő személyesen, akár a többségi tulajdonában álló gazdasági társaság minimum 250 ezer euró értékben vásárol legalább 5 évre szóló, “letelepedési államkötvény” néven futó értékpapírt. Az indoklás szerint a javaslat “azért köti az állampolgárság megszerzését állampapír-vásárláshoz, mert ezzel is segíteni kívánja az állam finanszírozását”.

A befektetéssel szerezhető állampolgárság intézménye nem ismeretlen a világban, az Egyesült Államokban egymillió dollár befektetése és egyéb feltételek teljesítése esetén állampolgársághoz lehet jutni. Mindezt azonban számos egyéb feltételhez kötik, nemzetbiztonsági szempontból veszélyes csoportokat kiszűrnek. Magyarországon a keleti nyitás szellemében a volt szovjet köztársaságok szervezett bűnözői csoportjainak megjelenése várható, miután magyar állampolgárságra az uniós állampolgárság miatt olyan országok állampolgárainak lehet szüksége, amelyek ma nem tagjai az uniónak. Ezekben az országokból azonban csak a maffiáknak van annyi pénzük, hogy állampolgárságot vegyenek. Magyarországról a kilencvenes években már számos orosz, ukrán és csecsen szervezett bűnözői csoport szállta meg Nyugat-Európát prostitúcióval, kábítószerkereskedelemmel, és tőzsdei csalással. Az FBI azért kényszerült irodát nyitni Budapesten, mert az itt beágyazódott orosz maffia már a New York-i tőzsdén követett el nagy károkat okozó csalásokat.

A keleti maffiák számára Magyarország azért ideális központ, mert korrupt ország, ahol politikusokat és rendőröket megvásárolhatnak, szabadabban működhetnek, mint az unió országaiban vagy az Egfyesült Államokban, ugyanakkor az uniós állampolgárság és a magyarországi nyugati infrastruktúra alkalmas a nyugati piacok megtámadására. A keleti maffiák sokkal véresebb és durvább csoportok, mint a nyugatiak vagy például a magyarok. A magyarországi véres leszámolások és számos nyugat-európai mészárlás mögött ők álltak. Az új rendelkezéssel megjelenő keleti bandák növelik majd Magyarországon a korrupciót, az ország lezüllesztését, rombolják a közbiztonságot, és bandaháborúkhoz vezetnek. Budapest az Európai Unió ellen irányuló szervezett bűnözés fővárosa lesz, amelyért Orbán Viktor államkötvényeket árul cserébe.

A határon túli magyarok egy része elhitte, hogy nekik szeretetből ad állampolgárságot az Orbán-kormány, amely kizárólag arra jogosítja fel őket, hogy utazzanak és szavazzanak (a Fideszre). Most láthatják, mennyit ér a magyar állampolgárság, amelyet kufárkodásra használ a “nemzeti ügyek” kormánya. Az eljárás azonos azzal a morális megfontolással, amelynek keretében a baltás gyilkost pénz reményében szabadlábra helyezték azzal, hogy átadták Azerbajdzsánnak. A szervezett bűnözés a korrupció és az erőszak révén lerohasztja a legfejlettebb országokat is, és csökkenti az emberi élet árát. A fejlett demokráciák mindent megtesznek azért, hogy távol tartsák, és felszámolják azokat a csoportokat, amelyeket most Budapestre hív némi készpénzért Orbán Viktor kormánya.

Magyarország most már nemcsak az alkotmányos fasisztoid államrend koncepciójával, hanem a szervezett bűnözéssel is fenyegeti majd az Európai Uniót, felszámolva a schengeni határok értelmét, mivel azokat éppen olyan maffiák ellen emelték, mint amelyek állami és magánjellegű oligarchiák révén elfoglalhatják Budapestet. Ahol ezek a bandák megjelennek a pénzükkel, rövid idő alatt átveszik az informális irányítást aközhatalommal szemben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +42 ( 48 szavazatból)
Utat nyit a keleti maffiáknak az Orbán-kormány, 4.8 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

  1. Nem kell az orban kormanynak utat nyitni az orosz/ukran/kaukazusi maffianak.Azok mar vigan dozsolnek evtizedek ota Amerikaban,New York a fo gocpont.
    Kanadaban pedig vidaman egyutt jatszanak az olasz es azsiai gengszterekkel.
    Hatekony lepeseket nem tudnak tenni mert beepulnek mindenhova.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (31 szavazatból)
  2. Ááá úgyis kivágnak minket az Euróból hamarosan…nem kell aggódni .
    Előbb a Hárombötűsök rágnak be , aztán a sokcsillagosok.
    EZ a menetrendje neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (45 szavazatból)
  3. És az EU.miért nem tiltja az ilyen törvények meghozatalát? Hiszen ez az összes uniós állam területét érinti, és súlyosan veszélyezteti a közbiztonságukat is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (48 szavazatból)
  4. Orballini es a maffiák. Ez nem meglepõ, “birds of a feather flock together”.
    A megoldás egyszerû:
    1. Egy centet sem adni orbanisztánnak.
    2.Kirúgni ezt az ázsiai csürhét az EU-ból és NATO-ból.
    3. Vízumkényszert bevezetni az EU, USA és Kanada részérõl.
    Aztán vagy újra normálisak lesznek, vagy megdöglenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (42 szavazatból)
  5. Nem egy elfogadható erkölcsi taposása az országnak, de talán az Unió biztonsági felkészültsége meg tudja oldani a felmerülő gondokat. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  6. Sammy, helyesbitek:vagy megdöglünk!!!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  7. Ehhez azért az EU-nak is lesz egy-két szava!
    Arról nem beszélve, ha orbán kilépteti, vagy ha a viselt dolgai miatt kiakolbólintják az országot az Unióból, akkor csúnyán magára haragítja a bepalizott ázsiai, vagy orosz “befektetőket”. Az ilyen dolgok pedig az álmoskönyvek szerint nem szoktak jó véget érni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  8. Mikor fogadja végre Obama Gyurcsányt vagy Bajnait, esetleg együtt a kettőt?
    Tegye már meg, mert addig nem lesz itt rend, amíg Amerika nem vall színt!
    Úgy várjuk idehaza, mint eleink ‘56-ban az ENSZ csapatokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  9. Ez mar megy regen Csehorszagon keresztul. Ott a nemet hataron annyi a prostitucio, hogy nem igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  10. “a nemzeti letelepedési engedély megadásakor különös méltánylást érdemlő körülménynek minősüljön, ha a kérelmező igazolja, hogy akár ő személyesen, akár a többségi tulajdonában álló gazdasági társaság minimum 250 ezer euró értékben vásárol legalább 5 évre szóló, “letelepedési államkötvény” néven futó értékpapírt.”
    .
    Ennyire nem lehetnek idióták Orbanék, hogy a pénzvilágban aprópénznyi kölcsönért – némi kamat- és visszafizetési kötelezettségért(!) – uniós állampolgárságot osztogassanak! Ez csak a maffiózóknak üzlet, a magyaroknak és az uniónak, a biztonsági szerveknek plusz költség és tiszta ráfizetés.
    .
    Az osztrákoknál is volt hasonló eset, de ott 30 millió euró volt a belépő. Micsoda különbség a piti Orbánékhoz képest! Le is buktak mind a ketten, akkor derült ki.
    De állami szintre emelni az uniós állampolgársággal bizniszelést – ráádásul pitiáner kölcsönösszegért(!) – a pofátlanság netovábbja.
    .
    Aljasul unortodox Orbán-ötlet. Varga Mihály világgá mehet szégyenében, hogy az IMF-el az Orbán miatt kilátástalan tárgyalások levezénylését elvállalta.
    Annyi minden esetre biztos, hogy közel az államcsőd, ha Orbánék már a magyarságot is pénzért árulják külföldieknek, és ezek szerint már a maffia aprópénzére is szükségük van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  11. Olyan furfangos az orban banda, hogy kepes sajat magat is csobe huzni. A leendo “honfitarsaink” elott hetret fog hajbokolni, hogy megtarthassa nyomorult eletet. Ezek csak addig fogjak elturni. amig engedelmeskedik nekik. Ha azt hiszi, hogy parancsolni tud nekik, akkor elete legnagyobb tevedeset koveti el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  12. Ez jelentéktelen dolog ! Nem mindegy nekünk hogy VÉRMAGYAR , vagy orosz stb MAFFIA ??!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  13. Itt valami tévedés van.
    Fatális félreértés.
    Ez nem lehet igaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  14. Bevégeztetett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. valaki
    “Bevégeztetett.”
    Miért hiszel ilyesmit?
    Szerintem most kezdi a fide$$ a javát, amit már a törvényekkel is megalapozott.
    Kösd frl te is mindnyájunkkal a fehérneműt, mert nincs olyan rossz, aminél ne
    lenne rosszabb. Még mindig nem “zabálták tele” magukat.
    UGYANIS EZT MI ENGEDTÜK MEG NEKIK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  16. Végül pedig pont a maffia számol le ezzel a rezsimmel, mert akármennyire is korrupt a rendszer, de a maffiának mindig több kell. Aztán majd Európának is meglesz a Mexikója. Ha van egy kis eszük nyugaton, akkor még most elkezdik építeni azt a falat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  17. Öreg pg
    “És az EU miért nem tiltja az ilyen törvények meghozatalát?”
    .
    Mert fogalmuk sincs róla, nem is feltételezik, hogy egy uniós országban valamelyik elvetemülten felelőtlen politikus (pártja) ilyesmire vetemedhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  18. És még Gyurcsányra mondják, hogy a hatalomért mindenre képes.
    Most kell a jobboldalnak eldöntenie, hogy még meddig mennek el a HAZA rombolásában egy izé hatalmáért, amelyben ők is csak eszközök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  19. Megoldas ? Magyarorszagot kizarni az EU-bol, ujra vassfuggony. Menekuljon aki tud !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  20. 35 millió HUF-ért bóvli-állampolgárság eladó. Ennek hiánya nem jelenti a magyarságtudat elvesztését.
    nyírőkkel, wassalbertekkel úgysem akarok egy oldalhoz tartozni.
    Jelige:
    “Hogyha nem kell senkinek, hát az ördög veszi meg.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  21. Hungarian citizen

    Ez a szanalmas orszag mindenkinek ertektelen, semmi, nulla. Az oroszok regen betortek eurozona orszagok felol, telivettek ingatlannal mar az olaszokat is. Tehat a maffia nem jon ide, mert szart se er az orszag. A toke nem jon ide, mert szart er az orszag. Senkinek, semmit az eg vilagon nem er. Ez van, nyugi. Bearaztak ezt mar a vilag minden egtajan, es mindenhol ugyanaz jott ki: 0.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  22. Itt csak egy megoldás lehetséges az állig felfegyverzett védelem mögött az országot a sárga földig kifosztó magyar banditakormány ellen: Bajnainak, Gyurcsánynak, Kunczénak stb. az ENSZ csapatokat behívni, az egész tetves bűnbandát elfogatni és Hágában bíróság elé állítani! Szigorú és mindenre kiterjedő nemzetközi vizsgálat és tényfeltárás, a nyugati bankokba offshore-ozott ezermilliárdjaink hazahozatala, teljes vagyonelkobzás és példás büntetés. Addig kellene lépniük, amíg még lehet, mert ez az ország rettenetesen veszélyes tűzfészke lehet egy uniós méretű katasztrófának is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  23. Annak idején Ceaușescu is pénzért engedte az embereket kivándorolni.Ez ugyan az,csak “pepitában”látszik,hogy a kormányban,és közelében sok az Erdélyből áttelepült.Bár minta akad bőven a mai napig is.
    Más.Régen mindig Nyugathoz akartunk tartozni,és 20 év alatt visszatáncoltak Keletre.Látszik,honnan vannak a gyökerek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  24. kivülálló
    Mert gyökerek, első királyunk koronája, körülötte egy sámántáncos – ezek tényleg gyökerek – sikerült a zavaros történelem nem tudásukat beültetni a még zavarosabb fejűekbe! Ami a hatalmukhoz szükséges, ahhoz mindent összemosnak, a KDNP-seket sem zavarja a sámándob…Erdő Pétert sem – nagyon érdekes itt minden, csak a nép hülyüljön(?) – erről szólna a történet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  25. SZEGÉNY HABSBURG OTTÓ
    *
    Mit gondoltok, mi lesz a jövő évi “Kelet-európai Piknik” programja?
    Teázással egybekötött, új vasfüggöny építés az osztrák határon.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  26. Megjegyezném, hogy a mai rendszernél a Habsburgok is ezerszer jobbak voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  27. Kedves kívülálló!
    *
    Semmi baj, i g a z s á g o s . Mátyás uralkodása idején volt legnagyobb a magyar és legjobb a magyar imázs. Pedig abban az időben a lakosság létszáma a nagy Magyarországon mindössze két és félmillió volt. Lehet, hogy túlszaporodott a nemzet, és ezt ismerte föl . g a z s á g o s . Orbán ?!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. Nagyon remélem ezek után Orbánnak egy büdös vasat sem ad az IMF.Minek úgyis a haveroknál landolna nekünk egy szál hasznunk nem lenne belőle.Az Európai unió miért nem áll a sarkára végre bevárja az orosz maffiának azt a részét is amelyik még nem garázdálkodik náluk?Szép kis jövőt szánt nekünk ez a morálisan végletekig lerobbant kormány.A szakértelmük egyenlő a nullával hát kiegészítik aljassággal mert csak erre képesek.PÉNZ?PÉNZ?PÉNZ bármi áron kerül amibe kerül.Az adónkat odaadjuk még egy ilyen kontár módon viselkedő bandának?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  29. A gonosz törpének és s.ggnyaló, haszonleső hazaáruló sleppjének ,teljes vagyonelkobzás mellett börtönben a helyük Akkora gazdasági,erkölcsi és nemzetet züllesztő károkat okoztak,hogy a “baráti” Kínában ezekért egyenként is halálbüntetést kapnának,élén a főkolompossal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  30. Visszakézből
    2012. október 30. kedd
    06:39

    Teljesen egyetértek Veled!!
    A probléma csak az,hogy sajnos nem így működnek a dolgok.Itt majd csak akkor lesznek ENSZ csapatok,ha majd halomra gyilkolják egymást az emberek,márpedig MO csak így fog tudni megszabadulni ettől az aljas gonosz hazaáruló fideszes tolvaj élősködő gennyes bandától, akik ellpotak egy egész országot.D.g.ljenek halomra!!!Ámen!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  31. Elkeserítő. Vissza a Balkánra. Köszönjük, Fidesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  32. Visszakézből!!!! Helyettem is írtál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  33. A Fidesz törvényjavaslatot nyújtott be, hogy megteremtse Magyarországon a befektetői letelepedés jogintézményét, amelyet állampapír-vásárláshoz kötnének. … ha a kérelmező igazolja, hogy akár ő személyesen, akár a többségi tulajdonában álló gazdasági társaság minimum 250 ezer euró értékben vásárol legalább 5 évre szóló, “letelepedési államkötvény” néven futó értékpapírt.
    .
    A pitiáner összegből ítélve csak remélni tudom, hogy nem egy „visszautasíthatatlan kérésnek” tesznek eleget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Ilyen gagyi pénzért árulni az országot! Szánalmas! “Országomat egy lóért!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  35. Első hallásra egy gondolat merült fel bennem: igaz, hogy mindenféle maffiózók jelen vannak Európa országaiban (orosz, ukrán, kínai, albán, szerb stb), általában ezek főleg egymás között szokták lezendezni az ügyes-bajos “dolgaikat”.
    Gondolt-e valaki arra, hogy mi lesz, ha elindul pl. az Al-kaida, különféle arab, muzulmán szélsőséges elemek? Itt Európa közepén kialakíthatnak maguknak egy olyan központot, ahonnan szervezhetik a különféle terrorcselekményeiket, mint magyar állampolgárok alapítanak üzemeket, gyárakat (pl. robbanóanyagokat, fegyvereket stb…), innen aztán tervezhetik az európai terrorcselekményeiket.
    Na ezt nem fogja tűrni az EU! Ez az elmebeteg ötlet jól jellemzi a magyar kaotikus állapotot, a kiagyalóinak szellemi leépülését, beszámíthatatlanságát!
    Ezt a Jobbik naná, hogy zseniális ötletnek tartja! Hiszen állítólag őket is Irán pénzeli.
    Csak arra leszek kíváncsi, hogy mikor fog a Jobbik nekimenni a Fidesznek?
    Mert tuti, hogy ez be fog következni! Vona épp olyan gátlástalan, elmebeteg, mint “tanítómestere”, de előbb-utóbb ellene fog fordulni.
    A magyar birka nép majd akkor fog felébredni, mikor ezek ketten az országot lángba borítják, arab terroristákkal támogatott gárdával, söpredékkel.
    Talán a nyugat majd jobban ránk fog figyelni, komolyan veszi ezt a senkiházi bozótharcost és talpnyalóit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  36. Hegedűs Sándor

    A Bölcs Vezért megsértette az IMF, az EU Bizottsága, az Egyesült Államok!
    Megszületett a bosszú, hazánk nyitott országgá válik, megfelelő összeg magyar államkötvénybe helyezése jogot ad hazánkban történő letelepedéshez! Ezzel a magyar állampolgárság (szavazati jog) megszerzésére!
    A törvényt az uralkodó nem egyik napról a másikra, mint sokan gondolták (hatásvizsgálatok nélkül) döntötte el (ahogy az azeri baltás gyilkos kiadatásánál tett), hanem egy délutáni szunyókálásából felébredve világosodott meg! Rájött, hogy még olyan csaló ország nem volt eddig aki, azt kitalált volna, hogy kell átverni az EU-t, az USA-t, Kanadát, és hazánkba telepíteni a maffiát (prostitució, drog, cigaretta, terrorista bázis…), és még az ország költségvetésén is javítani! Ezzel az idetelepített alvilágnak már semmiség ellátni az Eu-t, és átrepülni az óceánon, és vinni a kort at USA-ba!
    Erre, a válsz egyértelmű lehet az EU részéről, a határok visszaállítása, és a vízumkényszer bevezetése!
    Ezzel már hazánkat kiírhatjuk a demokratikus országos sorából! Kár volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  37. Mindig is vágya volt újra írni az Unió határait, nem először próbálkozik ezzel. Megint védelmi pénz beszedésén jár a hülye esze, keménykedik zsarolja az uniót. Pénzt senkitől nem fog kapni, nemsokára kezdődik a nagy pofozkodás ahol az ő fényes orcáját fogják célba venni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  38. Úgy legyen! :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  39. Egy kufár miniszterelnök – aki pénzért árulja az állampolgárságot – ne várjon el tiszteletet az EU-tól, az emberektől. Így degradálódik a magyar állampolgárság.

    A baltás azeri kiadása is “jó üzlet” lehetett valakiknek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  40. norbert!
    Én nem is gondoltam az arab világba,de ez egy valós fenyegetés!Ki fogja ellenőrizni,hogy aki fizet, annak honnan van a pénze? Kialakul egy újabb bűnöző réteg.Mindig azzal jönnek,hogy ki a magyar.Megnézhetjük magukat,hogy akkor tényleg néhány év múlva mi leszünk a kisebbség.
    Vagy ez most egy újabb gumicsont,és mi lehet az ,amit elfed?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  41. “Utat nyit a keleti maffiáknak az Orbán-kormány” Ki nem állhatom a fideszt és az egész pereputtyát de ekkora kreténséget régen olvastam az AN-n… Az öreg Seva bácsi véletlenül nem 1994-ben helyezte el központját MO-n? Melyik időszakban voltak kb HETENTE(!)maffia leszámolások/gyilkosságok/robbantások? Nemzetközi hírhedtségű olajügyek? Melyik párt kormányzása alatt…? Aztán utólag kik és ki által lettek kisöpörve? Viktorék és Pintér lespanolnak ÚJFENT ukrán/orosz maffiával. Jah. Teljesen hiteles… grat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  42. Eastern promises filmplakát pedig igazán stílusos bélyegképnek :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Nemzetbiztonság

    (Horowitz87)
    Szeva bácsi tudtommal még nem magyar állampolgár. A keleti potenciális piac pedig igencsak nagy. Erről beszél a cikk. El kéne olvasni mégegyszer
    ————
    Ezek megőrültek. A félkarú rabló a játékautomata nemzetbiztonsági kockázatot jelent, mert néhány fideszes góré összeveszett a koncon?
    A valódi rabló, és maffiozó, és nem irom le a szót de olyan személyek és szervezetek akik mások megfélelmlítését üzletszerüen végzik nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot?

    Itt fognak asszonyaik lefedett kedővel a Váci utcában sétálni ,ők pedig akcióikat nálunk szervezni??
    Megvásárolt magyar állampolgársággal?
    És még szavazni is fognak? A külföldön élő magyarok melett?
    A Magyarországon élők jogai meg le vannak sz…-a? Alaptörvénybe iktatott módon?
    Mivé silányítják ezt az országot ?
    Elfogyott azok pénze talán akik a korrupciót müködtetik? Friss források kellenek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  44. kívülálló:
    Így igaz, az arab olajpénzekből bőven fussa! Az egész országot ki tudnák vásárolni percek alatt. Az elmebeteg vezérünknek meg úgy is mindegy, volt ő már minden, csak akasztott ember és iszlám vallású nem.
    Tudod, a pávatánc! Ha kell, még az is eljöhet!
    Ezek mindenre képesek a hatalomért!
    Valami nagyon alja dolog van készülőben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  45. Azért nem semmi annak tudomásul vétele, hogy a legértékesebb magyar választópolgárnak eredetileg kínai anyakönyvvel kell rendelkeznie a jövőben, mert hiszen nyilvánvalóan ők a leghitelesebb ősturulnemzetség kései leszármazottai, akiket most kellő áhítattal szorít kebelére az a haza, mely soha nem lehet ellenzékben. Őszinte kíváncsisággal várom, mit szólnak ehhez ott a jobbszélen, akik már azt sem tartják magyarnak, akik más véleményen vannak hozzájuk képest, nem is kell más vérnek csörgedeznie a lenézettek ereiben. Miként fognak egymással megférni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. ” Orbán: egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. ”

    Ismerős ?
    A terv valószínűleg már akkor megvolt – ez lehetett a bevezető a “fizetős magyar állampolgárság” ötletéhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. Horwitz87
    Nekem erről az jut az eszembe, hogy amint a főmaffiózó lett a miniszter, rögtön megszűntek a látványos merényletek. Azonnal összefüggést láttam a választások és a merényletek között. Érved visszafelé sül el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  48. Itt a becsületes polgárok helyett a becstelen,csavargó,semmirekellő polgárok nevelése folyik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  49. Horwitz87
    Ha itt nem tetszik vagy nem elég hiteles a keleti betelepítés AN-es nyilvánosságra hozatala, lapozzál.
    Másutt is téma:
    .
    “Kínaiaknak árulná a Fidesz a tartózkodás engedélyt
    250 ezer eurónyi államkötvény vásárlásával magyar állampolgárságot lehet szerezni egy fideszes javaslat szerint.
    Cs. I.| NOL| 2012. október 29. |134 komment”
    http://nol.hu/belfold/kinaiaknak_arulja_a_fidesz_az_allampolgarsagot
    .
    A kommentek számából ítélve elég sokakat foglalkoztat a világ legundorítóbb unortodox nemzeti kereskedelme – hitelre. Választási szavazatot mennyiért adnak hozzá? Az lesz a bónusz a hitelért?
    .
    Ez a kormány még ebből a kretén ötletből sem tud százmilliárdokat kihozni, csak ideiglenes aprópénzt, amit majd kamatostól kell kell a kínai újmagyarok számlájára visszafizetni.
    A magyar nemzetellenes kormány hitelre osztogatja az uniós tagságot? Kinek üzlet ez? A hazai magyaroknak nem, az uniónak nem, az itteni adózóknak nem, akkor kinek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. jav.:
    A magyar nemzetellenes kormány hitelre osztogatja a magyar és az uniós állampolgárságot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Hogyan jut Fidesz-pénz az ATV tulajdonosához? 2013. november 21. csütörtök | AN

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos