Ronai and Ronai
AMERIKAI

Utat nyit a keleti maffiáknak az Orbán-kormány 2012. október 29. hétfő 19:11 | AN

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Utat nyit a keleti maffiáknak az Orbán-kormány

Budapest – Az Orbán-kormány pénzhiányát és gátlástalanságát mutatja, hogy államkötvényvásárlással pénzért is hozzá lehet férni a magyar állampolgársághoz. Ez egyrészt leértékeli a határon túli magyaroknak adott kettős állampolgárságot, másrészt feloldja a schengeni határokat az orosz és a volt szovjet tagállamok területén működő maffiák előtt, amelyek uniós állampolgársággal alakíthatnának ki olyan bázist Budapesten, amelyről a nyugati demokráciákat és az Egyesült Államokat támadhatják csalással, prostitúcióval, kábítószerrel, erőszakos bűncselekményekkel és korrupcióval.

Orbán Viktor újabb veszélyforrás az Európai Unióra, miután állama nem képes eltartani magát, az ország gazdasága nem termel elég jövedelmet, az unortodox gazdaságpolitika pedig csőddel fenyeget, emiatt megnyitja a schengeni határokat a legveszélyesebb orosz, ukrán, csecsen, azeri és kazah szervezett bűnözői csoportok előtt. A Fidesz törvényjavaslatot nyújtott be, hogy megteremtse Magyarországon a befektetői letelepedés jogintézményét, amelyet állampapír-vásárláshoz kötnének. Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető, valamint két párttársa, Babák Mihály és Kapus Krisztián a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényt módosítaná úgy, ahogy ezen államok polgárai esetében a nemzeti letelepedési engedély megadásakor különös méltánylást érdemlő körülménynek minősüljön, ha a kérelmező igazolja, hogy akár ő személyesen, akár a többségi tulajdonában álló gazdasági társaság minimum 250 ezer euró értékben vásárol legalább 5 évre szóló, “letelepedési államkötvény” néven futó értékpapírt. Az indoklás szerint a javaslat “azért köti az állampolgárság megszerzését állampapír-vásárláshoz, mert ezzel is segíteni kívánja az állam finanszírozását”.

A befektetéssel szerezhető állampolgárság intézménye nem ismeretlen a világban, az Egyesült Államokban egymillió dollár befektetése és egyéb feltételek teljesítése esetén állampolgársághoz lehet jutni. Mindezt azonban számos egyéb feltételhez kötik, nemzetbiztonsági szempontból veszélyes csoportokat kiszűrnek. Magyarországon a keleti nyitás szellemében a volt szovjet köztársaságok szervezett bűnözői csoportjainak megjelenése várható, miután magyar állampolgárságra az uniós állampolgárság miatt olyan országok állampolgárainak lehet szüksége, amelyek ma nem tagjai az uniónak. Ezekben az országokból azonban csak a maffiáknak van annyi pénzük, hogy állampolgárságot vegyenek. Magyarországról a kilencvenes években már számos orosz, ukrán és csecsen szervezett bűnözői csoport szállta meg Nyugat-Európát prostitúcióval, kábítószerkereskedelemmel, és tőzsdei csalással. Az FBI azért kényszerült irodát nyitni Budapesten, mert az itt beágyazódott orosz maffia már a New York-i tőzsdén követett el nagy károkat okozó csalásokat.

A keleti maffiák számára Magyarország azért ideális központ, mert korrupt ország, ahol politikusokat és rendőröket megvásárolhatnak, szabadabban működhetnek, mint az unió országaiban vagy az Egfyesült Államokban, ugyanakkor az uniós állampolgárság és a magyarországi nyugati infrastruktúra alkalmas a nyugati piacok megtámadására. A keleti maffiák sokkal véresebb és durvább csoportok, mint a nyugatiak vagy például a magyarok. A magyarországi véres leszámolások és számos nyugat-európai mészárlás mögött ők álltak. Az új rendelkezéssel megjelenő keleti bandák növelik majd Magyarországon a korrupciót, az ország lezüllesztését, rombolják a közbiztonságot, és bandaháborúkhoz vezetnek. Budapest az Európai Unió ellen irányuló szervezett bűnözés fővárosa lesz, amelyért Orbán Viktor államkötvényeket árul cserébe.

A határon túli magyarok egy része elhitte, hogy nekik szeretetből ad állampolgárságot az Orbán-kormány, amely kizárólag arra jogosítja fel őket, hogy utazzanak és szavazzanak (a Fideszre). Most láthatják, mennyit ér a magyar állampolgárság, amelyet kufárkodásra használ a “nemzeti ügyek” kormánya. Az eljárás azonos azzal a morális megfontolással, amelynek keretében a baltás gyilkost pénz reményében szabadlábra helyezték azzal, hogy átadták Azerbajdzsánnak. A szervezett bűnözés a korrupció és az erőszak révén lerohasztja a legfejlettebb országokat is, és csökkenti az emberi élet árát. A fejlett demokráciák mindent megtesznek azért, hogy távol tartsák, és felszámolják azokat a csoportokat, amelyeket most Budapestre hív némi készpénzért Orbán Viktor kormánya.

Magyarország most már nemcsak az alkotmányos fasisztoid államrend koncepciójával, hanem a szervezett bűnözéssel is fenyegeti majd az Európai Uniót, felszámolva a schengeni határok értelmét, mivel azokat éppen olyan maffiák ellen emelték, mint amelyek állami és magánjellegű oligarchiák révén elfoglalhatják Budapestet. Ahol ezek a bandák megjelennek a pénzükkel, rövid idő alatt átveszik az informális irányítást aközhatalommal szemben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (27 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 39 szavazatból)
Utat nyit a keleti maffiáknak az Orbán-kormány, 4.9 out of 5 based on 27 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

55 Reader’s Comments

  1. ”Orbán: egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van.”
    .
    Orbán megint magából indult ki. Nem mindenki származik Indiából, aki Magyarországon él.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Kikel is értenék meg magukat a politikusaink, ha nem a saját fajtájukkal! http://www.magyarmaffia.eoldal.hu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. proaktiv
    2012. október 30. kedd 22:23

    Amúgy meg az indiaiak egy része azért meglehetősen békés népség. Orbán még ott is csak valami furcsa mutáns lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  4. Demokrata még álmában, még részegen se cigányozzon, mert a bújtatott cigányozás ugyanolyan gyalázat, mint az antiszemitizmus! Minden fajelmélet végső konklúziója a genocídium.
    Itt egy velejéig romlott lelkű és bomlott elméjű bűnözőről van szó, aki a kirablott országot még nemzetközi maffia központtá is változtatná. Ráadásul fillérekért.
    Nem a te életed kerülne veszélybe – az kit érdekel?! – , hanem a gyerekeink, unokáink élete. A keleti maffia szemében az emberélet értéke nulla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Etus
    2012. október 30. kedd
    20:25
    “fizetős magyar állampolgárság”
    Ez a meghatározás nagyon szellemes.
    Csak nehogy továbbfejlesszék, mert ahogy most állok, én még egy nullás állampolgárságot se bírnék venni magamnak. És akkor lőttek az alaptörvényileg garantált regisztrációs jogomnak. És akkor jaj lesz nekem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Alkotmányos lett a választási csalás 2012. október 29. hétfő | AN

Orbán már megint buktatja a Nyugatot 2012. október 23. kedd | AN

Leplezetlen maffiabeszédet tartott Orbán 2012. október 13. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos