Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szabadságharc adóforintokból 2012. október 10. szerda 10:49 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szabadságharc adóforintokból
Budapest – Mintegy bruttó kétszázmillió forint a keretösszege annak a médiakampánynak, amelyet a Miniszterelnökség rendelt meg az I.M.G. Inter Media Group Kft.-től annak érdekében, hogy bemutassa a társadalom széles körének az IMF-EU-megállapodás állását és a tárgyalás sarkalatos pontjainak részleteit – derül ki abból a vállalkozási szerződésből, amelyet a kormányzati portálon hoztak nyilvánosságra. Mint a kétoldalas reklámokból kiderül, a kormány továbbra sem hajlandó a Nemzetközi Valutaalap felé semmiféle olyan engedményt tenni, amit utóbbi – nem is kért.
.
Mint azt az Amerikai Népszava is jelentette pénteken, Iryna Ivaschenko, az IMF magyarországi képviselője a Bloomberg hírügynökség megkeresésére azt válaszolta, „nem várunk el több költségvetési kiigazítást azon felül, amelyet a kormány már eddig is tervezett, javaslataink között nincsenek további megszorítások”. Hozzátette: „Véleményünk szerint sokkal kiegyensúlyozottabb intézkedésekkel kellene elérni a kiigazítást, és általában gazdasági növekedést segítő politikát látnánk szívesen”.
.
Korábban, szeptember első felében nemzetközileg is komoly figyelmet keltett, hogy Orbán Viktor kategorikusan nemet mondott a Valutaaalap egyik levelében foglalt követeléssorozatra, amely a sajtóban „halállistaként” jelent meg. Hamarosan azonban kiderült, hogy nem létezik olyan levél, amelynek alapján Orbán Viktor miniszterelnök összeállította a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió feltételeinek „halállistáját”.
.
Múlt csütörtökön derült ki, hogy a Miniszterelnökség újabb médiakampányt indít, amelynek azonban sem a témája, sem a költsége nem volt ismert akkor. A dokumentum kitért arra, hogy hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárás során köt vállalkozási szerződést a Miniszterelnökség médiastratégia-alkotási, médiatervezési és -vásárlási, médiagyártási, reklámügynökségi, valamint telemarketing- és online kommunikációs szolgáltatási feladatok elvégzésére, a közbeszerzési terv megváltoztatását pedig azzal indokolták, hogy „Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel médiakampány megindítása vált szükségessé”.
.
A nyilvánosságra hozott, hétfőn aláírt szerződés a megkötésétől 35 napig hatályos. Az I.M.G. feladata az állam és az IMF közötti megállapodás lakossági tájékoztató kampányának megvalósítása, a kampányhoz kapcsolódó médiavásárlási, kreatív tervezési és gyártási, valamint nyomdai kivitelezési feladatok elvégzése.
.
A szerződés melléklete háttérinformációként felidézi, hogy tavaly novemberben az állam tárgyalásokat kezdett az IMF-el egy 12-15 milliárd eurós hitelkeret-szerződésről; az érdemi tárgyalások 2012 nyarán kezdődtek el, azok lezárását követően pedig az IMF-EU-tárgyalódelegáció levélben elküldte a magyar kormánynak a megállapodás feltételeit, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz szeptember 5-ei, sárvári frakcióülésén nyilvánosságra hozott. Hozzátették: a kormány szeptember közepén elküldte válaszlevelét, amelynek tartalmát „tárgyalási pozícióinak védelme érdekében” nem hozta nyilvánosságra.
.
„Az IMF-EU elvárásait megfogalmazó levél nyilvánosságra kerülése óta a kormányt folyamatos támadások érik, és nagy számban jelentek meg hamis információkat tartalmazó sajtóhírek. A Magyar Kormány kötelessége a lakosság széles körű tájékoztatása az IMF-EU tárgyalásokról és a valós tényekről” – áll a szerződés mellékletében.
.
A dokumentum egyebek között arra is kitér, olyan kifejezések használatára kell törekedni, amelyekkel az emberek könnyen tudnak azonosulni.
.
Kedden már több országos napilapban jelentek meg kormányzati hirdetések, amelyekben például az áll: „Nem engedünk az IMF-nek!”, „Nem adjuk fel Magyarország függetlenségét”. A Napi Gazdaságban a “Mit várunk az IMF-től?” kérdésre tiszteletet, bizalmat a válasz; a Népszavában és a Népszabadságban az ingatlanadó elutasítását fejezi ki a hirdetés egy NEM felirattal, a Magyar Hírlapban ugyanezen a módon a családi támogatások csökkentésének elutasítása jelenik meg.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 5 szavazatból)
Szabadságharc adóforintokból, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

85 Reader’s Comments

  1. Azaz a Népszabi és a Népszava olvasóit megtisztelték azzal, hogy az értelmükre próbálnak hatni, az MN-nél elégnek vélték az érzelmekre. Vagy fordítva: úgy vélték, hogy az ellenzéki olvasók nem gerjednek a családi érvekre.
    Remélem az ellenzék lecsapja a magas labdát, és indítványozni fogja a zömében fideszes önkormányzatoknak, hogy TÖRÖLJÉK el ezt az adófajtát. Például Pokorni a m2-ként 500.-Ft-os ingatlanadót
    De ez a marhaság legalább megmozgatta a MÉM-gyártók fantáziáját:
    http://index.hu/tech/mem/2012/10/09/memben_uzennek_az_imf-nek_a_magyarok/#gallery_3406756|3406756
    Egyébként elég nagy szegénységi bizonyítvány ez a “Kormány Információ” Egy-egy mondatra futja csak tőlük? tényleg egybitesnek tartják az egész társadalmat (de legalább a többségét?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  2. Kedves Kekec!
    Jól látod a dolgot. Tényleg egybitesnek tartják az egész társadalmat, és nem is alaptalanul. Program nélkül, pusztán mocskolódással tudtak kétharmadot szerezni, természetesen az egyház hathatós támogatásával. Hidd el nagyon sok szavazatot jelentett, hogy a plébános úr megmondta a misén a 80 éves Mari néninek, meg a 90 éves Józsi bácsinak, hogy , hogy itt már csak egy keresztény kormány tudja az országot rendbe tenni. A mostani kormány információ megint hatni fog nagyon sok IQ deficites emberre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  3. “…a kormány szeptember közepén elküldte válaszlevelét, amelynek tartalmát „tárgyalási pozícióinak védelme érdekében” nem hozta nyilvánosságra.”

    Biztosan nem lennék jó tárgyló, de most akkor ki ellen kell védeni a pozíciókat. Az IMF már tudja a levélből. Vagy nekünk nem szabad tudnunk arról, hogy viszik az érdekeinket, netán a bőrünket “vásárra”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  4. Állitólag a hirdetések hatására ma 10 óráig több mint négy millió ,hirtelen megvilágosodott Népszava és Népszabis
    mondta le az előfizetését! Ilyet még nem hallottam! Tiszteletet és bizalmat
    Ki-kö-ve-tel-ni!!? Normálisak ezek?!?!
    Guevara
    Kikérem magamnak minden József nevében, hogy ez a név szerepel a
    példádban! Legyen inkább Jenő! A Mari néni nem érdekel!
    Kb. ennyire komoly az ügy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)

  5. Hogy itt van már a Kánaán.
    Hazugság! Szemtelen hazugság,
    Mit milliók nyalnak be…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  6. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Ez megint egy jel arra , hogy a kormány retteg.
    Akármilyen kétségbeesetten próbálkozik, ezt már szerintem az egybites hívek közül is csak a reménytelen barmok hiszik el.
    A sok hazugság a fejükre fog nőni, ugyanis pénzt még ők sem tudnak az emberek zsebébe hazudni /by Németh Péter/ .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. Orbán Viktor minden bizonyára a Magyarság eddigi egyik, legszégyenteljesebb miniszter elnöke.
    Akkor amikor a „békemenet” -ként elhíresült felvonulást az utcára hívta, nem burkoltan egy üzenet volt az Európai Közösségek számára. Az üzenet lényegét tekintve az volt, hogy;
    Orbán Viktor politikai erejét fitogtatta. Úgy gondolta, megmutatja; a fél-ázsiai nemzet vele van a szabadság harcában.
    (Nem mellékesen, hogy a nyugati hatalmak (is) elgondolkodtak azon;
    „… a Magyarok ezt akarják …”, Valóban ezt akarják?)
    Valószínűleg ez azzal a kampánnyal is a célul melyet most húztak újfent zászló rúdra.
    Orbán ha már nem kap hitelt, mert képtelen teljesíteni (nem akarja teljesíteni) az IMF feltételeket,
    kész elhitetni az adófizetők pénzén azt, hogy:
    Jobb ha nem veszi fel a kölcsönt, mert az IMF ördögtől való!.
    Jobb ha nem fogadja el azt a kölcsönt melyet a valuta alap rátukmálni igyekszik, hisz csak tönkre akarják tenni azt a hihetetlen sikereket melyeket elértek a Magyarok (Melyet elért Orbán, és erre részletesen Hágában ki is kell térni)
    Jobb ha az ország folytatja az Unortodox gazdaság politikát és csak ez az egyetlen kiút.

    Persze ez mind hazugság! Hazugság azért mert nem az a cél, hogy az ország gazdaságilag talpra álljon, hanem a valódi cél az, hogy; Európától elszakadva Orbán kiépítse a saját, független „demokráciáját” mely valójában diktatúra, egyed önkény uralom. A piacot esze ágában sincs támogatni, nem érdekli az egészség ügy, nem érdekli a hathatós oktatás, olyan irányú munkaerő képzés melyek munkaformák túlnyomó többségben a fejlett nyugati országokban vannak jelen.
    .
    / Orbán a nyers erőben hisz – Olyan ember ebben e tekintetben mint Országokban Péter Cár.
    A Cár egy várost építtetett a semmiből (mellesleg Európával kapcsolatosan), hogy emberek a saját kötényükben, ruháikban cipelték a földet, követ … Azért, hogy a mocsaras vidéket feltöltve létrehozzák Szentpétervárt (Perograd / Leningrad) néven megismert várost.
    Nem számított annak az embernek sem a saját honfitárai élete, nyomorúsága … Több 10 ezer ember halt meg azért a célért melyet nem kis idő alatt izzadság és halálok révén létrehoztak /
    .
    Az ilyen vezetők és személyik idejét múltak! Ha még hatásosnak is nevezhetők az eszközeik, de az emberségesnek és tisztességesnek semmiképpen nem nevezhetőek!
    Efféle vezetőkre nincs szükség és nem is engedhető az, hogy teret hódítsanak!
    Az efféle eszmék minden esetben erőszakkal érvényesülhettek. Az érvényesítés során népcsoportot, népcsoportokat használtak ki és taszítottak nyomorú sorsra!
    Magyarország évekkel ezelőtt a népakarat tisztességes megnyilvánulás segítségével kimondta: Európához akarunk tartozni! Európai értékeket akarunk és ezért áldozatot és munkát nem kímélve dolgozunk.
    .
    Orbán minden erejével azon van, hogy saját alantas mocskos céljait véghezvigye.
    Az felettébb nem érdekli ha ez áldozatokkal jár! Az még inkább nem, hogy ezrek, milliók szegényednek, nyomorodnak meg! El szándékszik törölni
    „A múltat s jövendőt”
    Azért teszi, hogy ostobának hitt népe elhiggye;
    Ő a magyarság megmentője és az az ember aki elhozza a várva várt jólétet a magyarságnak!
    Pedig az igazság az, hogy egy hazug semmirekellő megélhetési politikusból önmagát megváltóként kikiáltó idegbeteg ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  8. Nem is tudom, melyik érdemel nagyobb pics@n rugást, a bandzsa, vagy a pocakos törpe? Szívem szerint, mindkettőt felhúznám a pöcsénél fogva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  9. kifli
    2012. október 10. szerda
    12:07
    .
    :) ++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. S O S
    Ha valaki tud kérem segitsen.
    A gépem rendben van!
    Az utóbbi időben többször előfordult – kizárólag az AN élő kapcsolataimmal -, hogy
    valami WORLD PRESS néven jelntkező lezárta a kapcsolatomat és regisztrálást
    kért. Persze nem adtam. Kiléptem. Újrainditottam, de úgy látszik rámszállt, mert ha
    nem vártam legalább 1/2 órát állandóan ismételve. Regisztráció kéréssel zaklatva
    nem engedett tovább. Ma még nem fordult elő, de az utóbbi időben legalább
    8-10 alkalommal megzavart (hihihi: már azt hittem újságirónak akarnak felkérni)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. Túlavasúti
    2012. október 10. szerda
    12:24
    .
    Kedves Túlavasúti
    MegnézTEK minden programot a gépen?
    Esetleg nem férkőzTEK a gépébe hacker programmal?
    Ki tudja ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Valóban úgy tűnik Magyarországnak elérkezett az utolsó órája, amit a világ nem fog különösebben sajnálni, de ha Orbán munkássága más országokban is követőkre talál, amin ő mesterkedik, a pusztítás felmérhetetlen lesz és háború elkerülhetetlen.
    .
    Már túl messzire ment így is!
    .
    Orbán egy ideje múlt őskövület, egy politikai Neander-völgyi a modern világban, de sajnos a legnagyobb probléma, hogy a modern világ már felszámolta a neandervölgyi módszereket és így nincs is semmi eszköze az ilyen vademberek ellen és kulturált módon próbálja lekezelni a problémát, hogy a saját kulturált rendszerét megóvja az elvadulástól és erőszaktól , és fenntarthassa.
    .
    Sajnos ez az ami nem hatásos, a vadember ezt látja és szabadon garázdálkodik.
    rombol, terjeszti a ragály, mint egy gyógyíthatatlan leprás akinek egyetlen vigasza, ha mindenkit megfertőzhet és magával ránthatja a világot.

    Kérdés mit lehet tenni egy kulturált helyen (Európa) ha beszabadul egy vadember?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  13. Barry1
    Sajnos a helyzet ennél komolyabb. A tapasztalat az, hogy demagógiával igenis lehet hatni a tömegekre. Nézd meg majd 23-án a békamenetben mennyi IQ bajnok lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  14. Túlavasúti
    2012. október 10. szerda
    12:24

    Telepíts és használj olyan Internet Security programot amely 24 órás online Cloud Protection-nal rendelkezik.
    Ugyancsak ezeknek van egy speciális hibakereső scan opcio amely végig scanneli a gépet, és a gyártóhoz küldi az eredményt. A technical support kielemzik, hogy system hiba vagy malware és küldenek neked egy rád szabott *.exe filet ami rendbe hozza.
    .
    Ugyancsak beküldhetsz nekik elemzésre bármilyen gyanús filet amit találsz a gépeden, megnézik. Ha nem találod, az internet security saját support programja kikeresi neked. Megtalálják beazonosítják, megtisztítják a gépedet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Orbán hisz abban, hogy az eleget sulykolt hazugság igazsággá válik. Most éppen sulykolja. Sajnos a mi kontónkra.
    Az utolsó fillérünkig ki fog tartani amellett, hogy “valamivel drágábban”, de hitel nélkül is finanszírozbható a gazdaság.
    .
    kekec (2012. október 10. szerda 11:00), kösz a linket, majdnem levertem a hamutartót a röhögéstől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. Kit érdekel az igazság?

    Mi az igazság? Nincsenek az IMF-el tárgyalások. Nincsenek az IMF-nek követelései csak kérdései. Nincs a magyar kormánynak még hivatalos javaslata sem az IMF felé. Nincs egy hivatalos kérelem az IMF-nél.

    Mi ellen hírdet és mi célt szolgál a hirdetési dömping?
    Negatív hangulatot szít a tájékozatlan emberekben az IMF ellen. Sajnos ők vannak többen tehát meg lehet vezetni a népet.
    Erre akarják ráépíteni a Békemenetet. Erre akarják ráépíteni a kötelező államkötvény vásárlást, vagy a kötelező jövedelem elvonást az államadósság csökkentésére. Persze IMF nélkül. “Segítsd az országot” Országvédelem címmel. Annyi mindent megvédtek már. A nyugdíjat, a munkahelyet most az ország jön.

    Egy ellenszer van. Egyoldalas piros hátterű újsághírdetések a címlapokon. “Hazudik a kormány” címmel. Ellenpropaganda és az igazság bemutatása.
    Az nem lehet, hogy hagyjuk pofátlanul hazudjanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Túlavasúti (2012. október 10. szerda 12:24):
    Valószínúleg fertőzőtt a géped.
    1. http://housecall.trendmicro.com/ — ingyenes.
    Töltsd le és futtasd, végigellenőrzi és fertőtleníti a gépedet.
    2. Kéne egy tűzfal — vannak nagyon jó ingyenesek: pl. Outpost Security Suite (kell némi hozzáértés a beállításához) vagy Comodo Firewall. Ez a kettő vezeti a Matousec-féle mezőnyt (a pali egy tűzfalakat értékelő, nagyon elismert webhelyet tart fenn).
    Sok sikert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Eagle
    Köszi megpróbálom.
    E mellet mégis azért gyanús, hogy csak az AN kapcsolataimban
    fordult elő. Ugyanakkor, ha máshol szörföltem semmi probléma nem volt.
    Megjegyzem én a régi rendszert, aminél addig hibátlan volt. Lementettem
    és most többször újra vissza töltöttem és csak az AN-el lépett fel újra e
    probléma. Ezért kizártnak tartom a programhibát, hiszen a Net-en töltött
    időm kb 10%-ára vonatkozik. De biztos ami biztos, feltöltök egy általad ajánlott védelmet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Ego
    Köszi. A gép rendben van. ezalat azt értettem, hogy jó tűzfalam működik.
    többször, több klf módon végeztem virusmentesitést. De a kb 1 évvel ezelőtt
    lementett rendszert visszatöltöttem mindaddig nem volt ilyen regisztráció
    kérés, amig az AN-re nem kerültem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. @Túlavasúti

    Sok sikert, csak lassan nyugodtan. Készíts jegyzetet mit változtatsz.

    Itt egy site ide küldhetsz akármilyen filet, instant kielemzi 32 vírusirtóval.
    Ha egy-kettőnél több talál benne vírust akkor esetleg fertőzött a géped.

    Nézd át a C:\program foldert és keresd ki ha van az utóbbi időben települt file azokat küld el scannelni.

    https://www.virustotal.com/

    Ez scanneli a gyanús URL.t is ha megadod neki

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Túlavasúti,
    Mégis lehet valami baj (valószínűleg a visszatöltött rendszerrel), ha csak nálad jelentkezik probléma. Esetleg nézd vagy nézesd át a tűzfal szabályait és naplófájljait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Köszi kedves K. S. Én is erre gondolok.
    Hiszen nem ma estem le a falvédőről!
    Valóban úgyérzem, hogy megnézegetTEK!
    Esetleg kerülő úton vizsgálódTEK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Melyik ország melyik vezetője képes kitalálni ilyet, hogy egy éve odahív egy pénzintézetet, majd egyre fokozottabb kampányban kezdi rátolni a saját sarát?
    Én sem adok kölcsön olyan embernek, aki megállapodás előtt bemocskol a nagyvilág szeme láttára (az mellékes, hogy nincs is miből kölcsönadnom :) ).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  24. Guevara
    Ha, valaki,hát én tudom milyen komoly a helyzet
    A komolytalanságot erre a szánalmas imf elleni hazugságkampányra
    értem.( akkor se legyen a példa Józsi.)
    A” békemenet” tele lesz húgyagyú barmokkal, de lesz ott sok nem hülye
    hanem aljas haszonélvező is. Rohadjanak meg a pocakossal együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. Orbán a mostani békementébe hány azerit fog idehozatni? Simicska már épitheti a vasútvonalat Magyarország és Azerbajdzsán között, hogy kész legyen október 23-ra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Ez az egész nem más, mint egy látványos propagandafogás, és a naponta elkövetett disznóságok leplezésére szolgáló blöff!
    Ha összeadjuk azoknak a sajtótermékeknek a példányszámát amelyekben megjelentették ezt a marhaságot, akkor láthatjuk, hogy nem túlzottan nagy tömegekhez jut el az üzenetük. Ráadásul a felhasznált sajtótermékek némelyikének az olvasóközönsége olyan összetételű, hogy a primitív propaganda szólam, és az igénytelen grafikai kivitelezés könnyen kontraproduktívvá válhat. Itt van mindjárt a 15000 példányban megjelenő Napi Gazdaság, ennek reklámügynökségi médiaajánlatából idézek: “(a lap) Olvasótábora naponta 29 000 fő (ebből 21 000 döntéshozó), összetételének adataiból megállapítható, hogy a lap jellemző olvasója aktív kereső, magasan képzett, jó vagyoni-anyagi helyzetben él.”
    Ezt a réteget azért nehezen lehet megvezetni a “szabadságharcos” szlogenbe bújtatott olcsó elterelő propagandával.

    http://www.kontramedia.hu/downloads/Napi_gazdasag.htm

    A többi napilap, így a Népszava 17500, a Népszabadság 57000, a Magyar Hírlap 10000, a Magyar Nemzet 41000, tehát a 2012 első félévi eladási adatok szerint, naponta összesen 125000 példányban jelenik meg, ezeknél is elég kétes, hogy valamilyen hatást gyakorolhatnak az olvasókra, ugyanis a baloldali lapok forgatói a helyén kezelik az ilyen pártpropagandát, a jobboldaliak harci kedvét pedig legfeljebb feljebb piszkálja egy kicsit, újat nekik sem mond az 1/1 formátumú hirdetés. A legjelentősebb példányszámú a Metropol nevű ingyenes kiadvány, ez naponta k.b. 250000 példányban kerül az utcára. Természetesen az ingyenes atz ingyenesség, és a forgalmas helyeken kihelyezett terjesztési pontok miatt ez a lap jut el a legtöbb emberhez, de gyanítom, hogy itt is inkább a jobboldali kötődésű tulajdonos reklámbevételeinek a növelése a valódi szempont.
    Az adatok a Matesz által hivatalosan közölt példányszámok kis kerekítéssel, ha valakit érdekel, itt részletesebben olvashat a nyomtatott sajtó helyzetéről.

    http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/tovabb-zuhan-a-nyomtatott-sajto-eladott-peldanyszama—nem-csak-pecsett-es-baranyabanhttp://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/tovabb-zuhan-a-nyomtatott-sajto-eladott-peldanyszama—nem-csak-pecsett-es-baranyaban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Túlavasúti
    Leírom neked hogy működik a NER:

    Ezek elmenTEK vadászni .
    Aztán ezek meglőtTEK.
    Később hazavitTEK.
    Orbánék mindent /nép vagyonát/ megetTEK.

    És most a happy end:
    Az emberek visszalőtTEK!

    Barry1
    Egyetértek veled, a Józsit visszavonom. A Marival van valakinek problémája?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Az a nagyobb baj, hogy ezeket a reklámokat lehozza a Népszava és a Népszabadság, Prostituált lelkű ország prostituált lelkű “ellenzéki” sajtója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. vigyazo,
    +++
    Ha nem is prostituáltak, de gyávák. És az “élünk, ahogy lehet” előbb-utóbb elpuhítja a gerincet. Többek között ezért örülnék egy új Szabad Európa-rádiónak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  30. Miért kell újra és újra rácsodálkoznunk a kormány IMF hazugságaira?
    Már többször megegyeztünk abban, hogy nem akarnak megegyezni az IMF hitelről, csak az időt akarják húzni az MNB tartalékok lenyúlhatóságának idejéig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Barry1
    Lesznek kötelezően kizavartak a vonulásra – ha dolgozni akarnak a következő napon is, vinniük kell az egész családot – így lesz birkamenet a békemenetből!
    Nem tudom, hogyan szerveződnek a tüntetések a portugáloknál, a spanyoloknál és a görögöknél vagy éppen Párizsban- milliós tömegekkel?! Ha valami nem jó, mennek! Megmutatják az EU-nak is, a kormányuknak is, hogy nem tetszik valami! Sikert is értek el, most pl. a portugáloknak 2014-ig adtak haladékot a hiány betartásához!
    Itt nincs szolidarítás az emberekben! Itt békemenet van az elnyomó kormány mellett, mit gondoljon az EU?!
    Kövérék megmondták: egyenként fogunk levadászni benneteket!
    Amikor elkezdődött a korengedményesekkel, aztán a kórházigazgatókkal, az iskolaigazgatókkal, színházakkal, bírókkal, stb. nem volt összefogás – hát így történt!
    Az okosak pedig elhúznak egy békésebb világba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  32. Idézet a címlapról: ” A Magyar Kormány kötelessége a lakosság széles körű tájékoztatása az IMF-EU tárgylásokról és a valós tényekről.” Én ez úgy módosítanám, hogy a Magyar Kormány kötelessége a lakosság széles körű FÉLREtájékoztatása az IMF-EU tárgyalásokról és az elferdítése a valós tényekről. Mellbevágó, hogy ezekhez a mocskos hirdetésekhez asszisztált a Népszava és a Népszabadság. Én megértem a nehéz anyagi helyzetüket de ezt hogy magyarázzák meg az olvasóiknak ? Hogy mégis van az a pénz amiért ezt megteszik? És a hitelességük? Orbán az adófiztők pénzén támadja hazugságokkal a tárgyaló feleket, mintha ők üldöznének minket, ugyan már hadd segítsenek nekünk. Ehhez a hazugsághalmazhoz még a baloldal is segítséget nyújt ennek az idióta baromnak! Én már azt sem tudom ho l élek??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. Sajnos én beleszaladtam ebbe a World Press-be, azt hittem, mivel más gépről mentem fel ezért kéri a regisztrációt. Most én is vírusírthatok. Köszi mindenkinek a figyelmeztetést. Azt hiszem figyelTEK engem. Bár nem szégyellem, és nem is zavar, hogy ma ellenzéki vagyok, de pofátlanság, hogy a gépemen turkálnak.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Ebben a címben nem is az “adóforintokból” a legkínosabb, sokkal inkább az adóforintokból szétkürtölt tartalom.
    Nekem egyébként az jut eszembe amikor ezeket a szövegeket látom, mint ha azt hirdetnék: hülyevagyokhülyevagyokhülyevagyok! NEM?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. T. Ego!
    .
    Ego
    2012. október 10. szerda
    12:56
    .
    ” Kéne egy tűzfal — vannak nagyon jó ingyenesek: pl. Outpost Security Suite (kell némi hozzáértés a beállításához) vagy Comodo Firewall. Ez a kettő vezeti a Matousec-féle mezőnyt (a pali egy tűzfalakat értékelő, nagyon elismert webhelyet tart fenn).”
    .
    EZEK TÉNYLEG NAGYON JÓ SZOFTVEREK :-))).
    Viszont egy átlag felhasználó NEM FOGJA TUDNI BEÁLLÍTANI, MERT ANNYIRA BONYOLULTAK :-(((.
    És ezek (és MINDEN MÁS VÉDELMI SZOFTVER IS), CSAK AKKOR HATÉKONYAK, HA JÓL VANNAK BEÁLLÍTVA.
    .
    A víruskereső ajánlatoddal EGYETÉRTEK (ha más nincs).
    De az is inkább olyan kellene, ami ÁLLANDÓ (ON DEMAND) VÉDELMET IS NYÚJT és persze, ha lehet magyar nyelvű legyen :-).
    Pl. az avast INGYENES VERZIÓJA.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. orbán valamelyik handa-bandázó összejövetelen fejtegette hogy ő és kormánya meg úgy álltalában a fidesz a TIZPARANCSOLAT szerint müködik.Legalább egyet mondjatok a tizparancsolatból amelyet orbánék nem sértettek meg!!!!!!!!!!!Ui.vajon mit szólnak a katolikusok a turul tojásból való származtatáshoz,én még nem ismerem ezt vallást,amely össze mossa a kereszténységet a pogánysággal.az iszlámmal és a muzulmánokkal!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. Látom több hozzászólónak van problémája a biztonsággal, egy jó tanácsot ha elfogadtok.
    .
    Vannak olyan Internet Security szoftverek, sajnos név szerint nem ismerem mindegyiket, hogy melyik mire képes, amelyek a normál működés mellett még három opciót adnak:

    .
    safe web browsing
    .
    safe desktop
    .
    safe PC
    .
    Ha erre a módra kapcsoltok ez egy grafikai megkülönböztető jelzést ad vagy az browser hez, vagy a desktophoz vagy az egész PC használathoz.

    Ilyenkor a browsert vagy az egész PC-t sandboxba helyezi.

    Az internet browsing során a site akármennyi virust betehet, az csak a sandboxba marad, ahogy lezárod a browsert ez kitörli azokat, nem tudnak bejutnia gépbe. Ez a legbiztosabb védelem, de ha tényleg letölteni akarsz akkor az persze arra nem jó ez a mód, mert a végén a letöltött programot is kiveszi a speci sandboxbol. Akkor ki kell kapcsolni arra a kis időre.
    .
    Ha safe PC mód akkor az egész PC sandboxba van, lehet programokat telepíteni, kipróbálni, működnek de csak sandboxban, ahogy kikapcsolod az opciót mindent töröl a sanboxból nem marad abból semmi a gépen és eredeti állapotban marad a registry is.
    .
    Elnézést, hogy eltértem a témától, mivel voltak biztonsági problémák, gondoltam nem mindenki ismeri vagy használja ezt a lehetőséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. . A kormányfő adott interjút a Pannon Televíziónak, kijelentette: “vért, verejtéket izzadva és lassabban, mint ahogy mindannyian szeretnénk, de haladunk előre, és építjük fel azt a gazdaságot, amelytől én rövid időn belül látványos sikereket várok”.
    Ez az ember meg miről beszél?
    Halvány lila gőze sincs , hogy melyik országban él!!!!!
    Hogy-hogy haladunk előre?
    A szakadékba a nyomorúságba , a kilátástalanságba, de nem építjük a gazdaságot, hanem brutálisan leépítik azokat!
    Torkig vagyok már ezzel az emberrel és a bagázsával egyetemben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  39. Ez már a pofátlanság teteje :

    “egy-két évben minden magyar számára világos lesz, hogy azok a nagy átalakítások, a nagy megújítás, amit végrehajtottak, meghozza az eredményét. “Több lesz a munkahely, könnyebben jutunk álláshoz, nő a biztonság, tervezhetőbb lesz a jövő, és jobban fogjuk állni az európai válság hullámait, mint korábban” – fogalmazott Orbán Viktor.

    A kormányfő az elmúlt két évet értékelve azt mondta, hogy Európa nagy bajban van, ehhez képest Magyarországon nőtt a gazdaság, többen dolgoznak, mint korábban, sokan segély helyett munkából tartják el a családjukat, valamint sok fejlesztés történt.

    Észbontó, csináljunk már valamit, mert ez már a propagandiságnak a netovábbja!!!!!!!!!!!!!!!
    Lehet hogy nem kellene ilyeneket olvasni, mert lassan idegnyugtatókat is szedhetek, ami köztudott, hogy nagyon drága gyógyszer!
    Mérhetetlen a dühöm és már a tető fokán áll bennem a szunnnyadó vulkán!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. T. Túlavasúti!
    .
    Túlavasúti
    2012. október 10. szerda
    12:24
    .
    MILYEN védelmi szoftvereket használsz???
    .
    Víruskeresőre LÁSD EGO-nak írt előző hsz-emet.
    .
    EZEN AZ OLDALON SOK MINDENT MEGTALÁLSZ (víruskeresőket, tűzfalakat, malware ellenieket, stb. INGYENESEKET és fizetősöket is) :-)))
    .
    http://www.usite.hu/

    .
    Malware proginak ajánlom a szerintem EGYIK LEGJOBBAT:
    a Malwarebytes Anti-Malware-t
    .
    https://usite.hu/prg/Malwarebytes_Anti-Malware
    .
    Ez az INGYENES VERZIÓ. Beállítani is viszonylag könnyű. Van FIZETŐS VERZIÓJA IS, AMI MÁR FOLYAMATOSAN VÉD A BÖNGÉSZÉS SORÁN IS.
    Meg lehet találni a netes is, de ez itt OFF-os kategória :-).
    Telepítsd fel, FRISSÍTSD FEL AZ ADATBÁZISÁT és INDÍTS EL EGY TELJES KERESÉST !!!
    Azon túl, hogy nagyon sok mindent megtalál, HIBÁTLANUL LE IS ÍRTJA A KÁROS DOLGOKAT A GÉPEDRŐL (mint pl. klf. kémkedő programok, adwarek, malwarek, trójaiak, ROOTKITEK, stb.).
    .
    Kémprogi írtónak MÉG EZ IS JÓ:
    https://usite.hu/prg/Spyware_Terminator
    .
    Tűzfalnak pedig ezt ajánlanám, elég rendesen teszi a dolgát :-):
    https://usite.hu/prg/PC_Tools_Firewall_Plus
    .
    Ha XP-t vagy VISTA-t használsz, SEMMI ESETRE SE HASZNÁLD A SAJÁT, BEÉPÍTETT TŰZFALUKAT !!!
    Mind egy rakás f@s.
    A Windows7-esé MÁR TŰRHETŐ.
    .
    Amiket itt ajánlottam ÉN IS MINDET KIPRÓBÁLTAM/HASZNÁLOM.
    Nálam beváltak.
    Ja és ezek MŰKÖDNEK XP-n, VISTA-n és Windows7-en IS EGYARÁNT !!! :-))).
    És ráadásul még magyarul is szólnak hozzádn:-).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Azt hiszem, pontosítani illene: nem egybites a színvonal, hanem kiscsoportos óvodásként viselkedés a jellemző: cselekedeteknek következményeivel számolni képtelenség, mese és valóság közötti különbségtételre képtelenség, új -divatos- kifejezések ismételgetése, ha kell, ha nem…
    Már három éve gumicsontként emlegetjük Orbán kétharmados választói támogatottságát, holott teljesen nyilvánvaló, Hazudniképtelen Viktormihálynak sose volt egyharmadnyinál nagyobb támogatottsága a lakosság körében:
    8034394 szavazásra jogosult közül
    5172222-en szavaztak, azaz 64,37600645 százalék ment el szavazni.
    2706292 fideszre szavaztak, ami a szavazásra jogosultak 33,68383477 százaléka.
    990428 mszp-re = 12,32735163 %
    855436 jobbikra = 10,64717513 %
    383876 lmp-re = 4,777908577 %
    236190 olyanokra szavaztak, aki nem kerültek parlamentbe, ez 2,939736339 %
    2862172 nem mentek szavazni, azaz 35,62399355 % senkit nem akart a kínálatból választani.
    Minden alkalommal, mikor a kétharmadról esik szó, hangsúlyozni illene, hogy kizárólag a parlamentben volt és van kétharmada, de soha nem volt a teljes lakosság körében…
    A magyar nyelv hiába oly gazdag, hogy az árnyalatnyi különbségeket is ég-föld távolságúnak képes érzékeltetni, slendriánságból, általánosan inkább a csúsztatások kerülnek úgy a hivatalos, mind a magánbeszélgetések kifejezései közé, melyek természetesen tovább erősítik a választópolgári életérzést: nincs örömtelibb a gondolkodás nélküli, jelen cselekedeteinkért (választástól távolmaradásért) semmilyen felelősséget nem vállaló mesevilágban lubickolásnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. T. Eagle!
    .
    Eagle
    2012. október 10. szerda
    17:14
    .
    Te a COMODO INTERNET SECURITY-ről beszélsz :-)))).
    Nagyon jó progi, DE VISZONYLAG NEHÉZ TISZTESSÉGESEN BELŐNI.
    VISZONT ALAP BEÁLLÍTÁSOKKAL IS TISZTESSÉGESEN VÉD (pl. Clean PC).
    .
    Ja és BOCS MINDENKITŐL és ADMINTÓL IS, amiért szét OFF-oltam a kommenteket !
    CSAK TÚLAVASÚTI fórumtársunknak SZERETTEM VOLNA SEGÍTSÉGET NYÚJTANI :-))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. A cikkhez:
    .
    Orbánisztánban MINDENRE VAN PÉNZ, ami az elmebeteg nr.1 érdekeit szolgálja (pl. ilyen-olyan “nemzeti konzultációk”, stb.) :-(((.
    HAZUG ÁLCÁZÁSÁRA, NÉP BUTÍTÁSRA :-(!
    Még PARLAMENTI FIZETÉS EMELÉSRE IS FUTOTTA (3,1 mrd ft) :-(((.
    CSAK EGY VALAM(K)IRE NINCS PÉNZ ……, A NÉPRE :-(((.
    PUSZTULJ ORBÁN, PUSZTULJ FIDESS !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  44. csakén: Az általad megnevezett országokban demorácia va, talán ezért. Meg azért is, és itt a kérdésedben te magad adtad meg a választ szerintem, mert ott nem a birkák fognak össze, hanem öntudatos polgárok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Valóban kötelessége (lenne) a kormánynak tájékoztatni a választópolgárokat a megtett intézkedéseiről. Ehhez persze semmi más nem szükséges, mint a VALÓSÁG-ot közölni a médiával. Csak hát a ténylegességet nem árulhatják el, mert akkor a legeldugottabb helyeken is nyilvánvalóvá válna, hogy az IMF semmit nem követel (azon kívül, hogy garanciára van szüksége az általa nyújtott kölcsön összegének visszafizetésére), és ráadásul a tárgyalások még el se kezdődtek.
    A valóság nyilvánosságra hozása helyett olyan mondatokkal fogják beetetni a zembereket, amit kiscsoportos óvodások is könnyen megjegyeznek, mint “Gyurcsány ellopta”, “Az IMF-nek szarva van, meg patája”, “Ne féljetek, Viktor megvéd”.
    Háááát, igen, fel kéne már hagyni a másik oldalon is azzal, hogy közgazdásznak tekintik a jónépet, s “költségvetési lyukakat” emlegetnek, “büdzsét”, “ortodoxot”, csupa olyasmit, amihez agyat kellene erőltetni, már ahhoz is, hogy végighallgassák…
    Lenne mit tanulni Viktortól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Kedves hozzaszolok! Magyaro. vajudasa nem fog tul sokaig tartani; nem leszunk resze az uj-rend Europanak. Egyebkent is ez lehet a cel, es ehhez nem is kell semmit a kormanynak tennie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  47. egy jogász utánanézett ennek a kétszázmillás dolognak.
    a kormányoldalon megnézte a szerződést, a cégbejegyzésben pedig azt, hogy ki jogosult egy ilyen szerződést megkötni.
    nos, cégbejegyzés szerint két embernek kell aláirni, de ezt csak egy irta alá, vagyis ez a kétszázmilliós reklámszerződés jogtalan és valójában nem létezik.
    ha én hazudok, akkor az a jogász is.
    de hát az a lényeg, nem a saját pénzüket szórják, hanem a közöset, részükről ki nem sz@rja le a szabályosságot no nemigaz?
    ó hogy az a magasságos csapna le rájuk villámló ostorával!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  48. bajao
    2012. október 10. szerda
    18:33
    .
    Ezen miért nem lepődöm meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  49. Legújabb hír: OV kijelentette, hogy jövő év (2013) elején fog kiderülni, hogy lesz-e IMF megállapodás vagy sem!!
    Na szép, akkor most megint eltelik egy pár hónap!
    De kár is ezzel foglalkozni, mert ilyen erővel megint kipaterolhatja az IMF-et , ők úgyis visszajönnek!
    Már lassan olyan ez a IMF mint egy szerencsétlen kis emberke, akit megaláznak, hülyének néznek, kipaterolnak és minden rosszat elmondanak róla, de ez mind olyan mintha figyelembe se venné!
    Ha OVnak kell az IMF pénze, akkor majd behívja őket és ő maga fogja lebonyolítani a tárgyalást és akkor fogunk kapni!
    De ha jövő év tavaszáig kihúzza, akkor meg felveszi a tartalékot a MNB-tól, feltéve, ha van ott egyáltalan egy kevés összeg!
    Róna PÉter szerint 4 milliárd Euro, Bokros Lajos szerint egy peták sincs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  50. A halálom a pocakos tábornokok.Otthon egy kurva tükör sincs és ezentúl csak ő lehet kövér az országban a többi meg legyen cinege madár.Az újságcikkhez nem szólnék hozzá , mert nekem ez a kormányzás már üti a Benni Hill show-t.Ja és a balra el az nem jobbra át , és nem is hátra arc(van már nekünk egy piere richárd miniszter elnökünk akinek el kell magyarázni merre a balra , ja kérem ő csak jobbra megy és ért egyfolytában.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Elvileg még nem kizárt a kompromisszum 2012. október 27. szombat | AN

Begurult Budapestre az IMF 2012. október 25. csütörtök | AN

Matolcsy a föld alatt is pénz után kajtat 2012. október 17. szerda | AN

Orbán Viktor fejezze be a hazudozást! 2012. október 15. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos