Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor fejezze be a hazudozást! 2012. október 15. hétfő 0:53 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor fejezze be a hazudozást!
Budapest – Az MSZP szerint Orbán Viktor miniszterelnök szinte minden társadalmi csoportnak hazudott, amikor korábban olyan ígéreteket tett, amelyeket később nem tartott be. Török Zsolt szóvivő vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kormányfőt, hogy „fejezze be a hazudozást”.
.
A szocialista politikus közölte: a kormányfő kijelentéseivel ellentétben sem az EU sem az IMF nem küldött semmilyen követeléslistát Magyarországnak.
.
Hangsúlyozta, hogy a miniszterelnök a pedagógusoknak korábban béremelést és életpálya-modellt ígért. Orbán Viktor a gazdáknak azt mondta, hogy a helyben élőké lesz a föld, ehhez képest azt látszik, hogy az országban szinte mindenütt „Fidesz-közeli oligarchák” kapják meg a területeket – tette hozzá.
.
A szóvivő szerint a kormányfő akkor is hazudott, amikor a rendőröknek béremelést ígért, ehelyett „saját személyes testőrségét hozta létre”. Török Zsolt közölte, hogy az egészségügyben dolgozók, a nyári béremelés ellenére is két százalékos reálbérveszteséget szenvedtek el. Az egyetemistáknak azt mondták, hogy nem lesz tandíj, de azt mégis bevezették, miközben a felsőoktatási keretszámokat is csökkentették – mondta.
.
A politikus azt is hangsúlyozta, hogy az adófizető munkavállalók 85 százalékának lett kevesebb a fizetése az adóváltozások miatt, a minimálbérnek pedig csak a bruttó összegét emelték fel, a nettó értéke „három éve szinte változatlan”.
.
Török Zsolt arra is utalt, hogy a kormány korábban egymillió új munkahelyet ígért, de ehelyett azok „sorra szűnnek meg”. A KSH adatai szerint a 2011-es 10,9 százalékos munkanélküliségi ráta várhatóan 2012-re is megmarad – közölte.
.
A kormányzati ígéretekkel szemben az élelmiszerek árai és a rezsiköltségek az egekbe szöktek; a nyugdíjak emelkedése nem követi az áremelkedéseket, hárommillió ember nyugdíjmegtakarításait einstandolták és már napirenden van a nyugdíjasok utazási kedvezményeinek megszüntetése vagy megnyirbálása – közölte. Ennek kapcsán azt mondta, hogy már Fónagy János államtitkár is elismerte, készült egy ilyen előterjesztés-tervezet.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 26 szavazatból)
Orbán Viktor fejezze be a hazudozást!, 4.6 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

76 Reader’s Comments

  1. Kekec
    Sándornak bizony, igaza van (Kéri,Verebes,Havas, Babarczy)
    Rakerdezo
    Még a csúcson is csak 1/3-uk volt!most van kb.1milla(Ó,ez még aktuális szójáték
    nak is jó!!) csak ezek irtó hangosak,agresszivak és nyomulnak ezerrel!!
    De én Róna Péternek adok igazat.Ezeket legyőzni gyerekjáték.Nekik végük,ezt
    már csak MI cseszhetjük el! Akkor meg is érdemeljük! Mi az,hogy,nagyon is!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  2. csatt
    2012. október 15. hétfő
    08:10
    “56-ban a világ legagresszívabb, talpig felfegyverzett hadserege kényszerítette ránk az akaratát, sokkal inkább ez a tény volt a meghatározó, mint a “nyugat cserbenhagyása”.”
    Csatt!
    56-ban,a világ két legerősebben felfegyverkezett hatalma nézett egymással farkas szemet,akik megegyeztek egymással,hogy Ausztria az egyik félé,Magyarország a másik félé! Ezt tudni kell ahhoz,hogy végig gondolhassuk,a múlt és a jelen értelmezését!
    Csak akkor lesz korrekt vagy inkorrekt,amit tőled idéztem! Ez 56 kulcsa! A Jaltai megegyezés! Tudomásul kell végre mindannyiunknak venni,hogy a nagy hatalmak, a győztes hatalmak, felosztották egymás között a világot! Ragozhatjuk,hogy ki volt az agresszívebb,de a megegyezés tény volt,és bizony a ruszkik is a győztes hatalmak között,egyenrangú volt! Az is tény,hogy mi kiszolgáltatottak voltunk,de a kiszolgáltatottságot,magunknak köszönhettük! Annak a politikai elitnek,amely belesodort bennünket az őrületbe! Az,hogy nyugat, a háttérből tüzelt minket,de amikor közbe kellett volna lépni a megsegítésünkre,akkor hallgatott,mint szar a fűben,az is természetes volt,de ettől még kiszolgáltatottabbak lettünk! Kádár ezt ismerte fel,és ezt mondta egy 89-es BBC interjúban,hogy nem robbanhatott ki Budapesten a III.Világháború,és felvállalta azt,amivel a mai napig meghurcolják a nevét,a gyilkos szerepét!Leállította a vérengzést felvállalva egy személyben a szabadságharc leverésének negatív szerepét!
    Ez az alap!
    Az összes többi,amit a jelennel kapcsolatban írsz,azzal egyet tudok érteni,de amíg az alapokat nem tisztázzuk,minden hamis!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  3. Eagle
    2012. október 15. hétfő
    13:46
    “Szóval csak annyit az a Kádár interjú remek volt, de a kérdések is kemények és elevenbe vágóak voltak. Nem hazudozott, nem handabadázott, nem szépítette a saját tetteit. Nagyon érdekes volt.”
    Köszönöm!
    Se kutyám,se macskám nem volt Kádár,de az interjú utáni érzés megmaradt!
    Tisztának és őszintének tartottam a nyilatkozatát! Nem értem! Az általános emberi érvényű igazság megközelítéseként nem értem,hogy miért köpi meg az az utókor,amelyik a békés átmenetet az ő politikájának köszönheti! Ember volt közülünk! Egy a sok közül,mondaná ezt egy mai piár! Felismeri e végre valaki,hogy Ő az,akire szükségünk van? Ma még nem kell olyan lépések sorozatát megtenni,mint Kádárnak,de meg kell lépni kellemetlen lépéseket,ezt nem lehet kikerülni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  4. kekec
    “Alapösztönökre építő pszichológia – ehhez Orbán nagyon ért,ne becsüld le a hatását.”
    .
    Dehogy ért hozzá. A Habrony talán igen, és össznépi megvezetés subája alatt Orbán előadja a manézsban.
    .
    (A nép) “Ismét Kádárt akart, és az alkotmányos jogok és szabadságok nem érdekelték.”
    .
    Nem Kádárt akart, mert ismerte, utólag mégis megutáltatták vele a legvidámabb barakkot.
    A nép Ceausescut akart, mert azzal még nem volt közvetlenül dolga. (Megérdemli, megkapja – és nem csak hat év múlva.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  5. Nemzetáruló
    “A nyugdíjasok utazási kedvezménye hasonló szent tehén más juttatásokhoz, amelyeket be sem lett volna szabad vezetni és már régen meg kellett volna kurtítani.”
    .
    Miért nincs más ötlet, csak a plusz jövedelmszerzésre képetlen, legkiszolgáltatottabb réteget újabbnál újabb rendszeres kiadásokkal sanyargatni? A gyógyszerek ára és a rezsi felemészti a jövedelmük nagy részét, legalább aki tud, miért ne utazhatna kedvére?
    .
    Ezzel együtt lehetne a 30 napos mellett heti (1000 forintos) vagy kétheti (2000 forintos) nyugdíjas BKV bérlet is, több lenne a cég bevétele, mert a vidékieknek megérné pár napos pesti unokázás mellett is megvenni. A havi bérletet nem éri meg pár napért megvenni, ami komoly bevételkiesés a BKV-nak. Miért nem jönnek rá?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  6. De miért kell várni 2014-ig???????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  7. Gyöngyi Péter
    2012. október 15. hétfő
    22:49

    Örülök, hogy egyet értünk, nekem sem volt szívügyem Kádár mint ember vagy politikus, de igen mint történelem. Nem érdemes a történelmet meghamisítani, embereknek a seggét nyalni majd ha változik a rendszer utána démonizálni és olyasmiért is hibáztatni ami nem az ő lelkén szárad.
    -
    Ez nem személyes sajnálat vagy Kádár védelme, nincs neki szüksége az én védelmemre, hanem annyi, hogy ne engedjük magunkat kiszakítani a realitások talajáról, ítéljük meg Kádárt a saját történelmi időszakába helyezve tárgyilagosan, ha nem akarjuk magunkat félrevezetni a jelenben utat adva uszítóknak, hogy a hazugságok labirintusába vezetni.
    .
    És Kádár tette ami szükségszerű volt, ugyanakkor nem tett szükségtelen lépéseket. Sajnos Orbán regnálása tele van szükségtelen, hozzá nem értésről tanúskodó, az ország számára káros , szerintem elmebetegnek is nevezhető lépésekkel, úgyis mint szükségtelen kegyetlenkedés, sanyargatás, konfrontáció és ellenségkeresés, másokra mutogatás, gyűlölködés, gyűlöletbeszéd, elszigetelés a nemzetközi közösségtől, végül is Magyarország befeketítése a világ előtt, és teleírhatnám az egész oldalt.
    .
    Ez a mai, mindig másvalakire várás, majd más megoldja, mindig mást okolni, ügyesen kapard ki a gesztenyét, mond amit hallani akarok és akkor hiszek neked hozzáállás nagyon kedvez a manipulátoroknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  8. Rablóbandának nevezte az Orbán-kormányt a nyugatnémet rádió

    T. P.
    vilag@hetivalasz.hu
    Utolsó módosítás:
    2012.10.16. – 02:38
    Létrehozás:
    2012.10.15. – 20:21

    Stephan Ozsvath, a nyugatnémet WDR rádióban a 19. századi rablóbandákhoz hasonlította az Orbán-kormány ténykedését.
    hirdetés

    „A betyárt ma Orbán Viktornak hívják. Hivatalosan: miniszterelnök”, kezdte kommentárját a WDR rádió ötös csatornájának esti politikai műsorában Stephan Ozsvath, a rádió újságírója Orbán Viktor múlt heti berlini látogatása kapcsán. Az egykori betyárok teheneket loptak csak, „Orbán és fideszes kompániája azonban egy egész országot nyúlt le”. Példaként említette Ozsvath, hogy „a külföldi cégeknek külön adókat kell fizetniük a bandának”. Emellett „a Fidesz-kamarilla nagyra hízott az állami megrendelésektől, Orbán neje pedig nagy földbirtokos lett. Egy pártbeli barát pénztárcája pedig, akinek reklámcége van nyolcszorosára nőtt – az állami megrendeléseknek köszönhetően”, sorolta Ozsvath. „Fizetési nap ez. A hű vazallusok mind részesednek a zsákmányból”.

    „Ám a magyar költségvetés nem olyan nagy, mint az étvágy: a szocialisták üres kasszákat hagytak hátra”, állapította meg a WDR kommentátora. „Az Európai Unió folyamatosan pumpálja a milliárdokat az országba”, de „az IMF képviselőinek nincs kedvük olyasvalakinek pénzt adniuk, aki folyamatosan sértegeti őket”.

    Ozsvath szerint ez azonban „dühíti a rablóvezér Orbánt”, ugyanis pénz híján a magyaroknak a kormány „csak piros-fehér-zöld pátoszt tud kínálni”. De eljött az idő arra, hogy „tiszta vizet öntsön a pohárba: a nadrágszíjakat még szorosabbra kell húzni”. Közben „magyarok százezrei, főleg a keleti részeken, szegényednek el. Fiatal, jól képzett magyarok pedig hátat fordítanak az országnak. Médiagengszterek, akik magukat publicistának nevezik, sértegetik a világformátumú értelmiségieket”, jellemezte a helyzetet Ozsvath. „Utcai bandák stílusa uralkodik [a sajtóban]“, idézte a WDR Ungváry Rudolf írót. „Hogy a választók azonban ne vegyék észre, miként hizlalja Orbán a Fidesz-bandát”, a médiát folyamatos kontroll alatt tartja a kormány a WDR szerint. „Több száz újságírót cseréltek ki lakájokra. A Médiahatóság azonnal médiagyilkossá válhat. És ha egy lap irányvonala nem stimmel, a Fidesz-közeli vállalkozók azonnal törlik a hirdetéseket.”

    A kormány eközben az Európai Uniót, „amelytől Magyarország milliárdokat kap”, „bűnbakká” nyilvánítja, hasonlóan az IMF-hez, „amelytől meg milliárdokat szeretne Orbán”. A kormány eközben „a kül- és belföldi kritikusokat” „hazaárulónak”, a zsidókat pedig „idegenszívűnek” tartja. „Az üzenet egyértelmű: fogd be a szád, csak a rablókapitány beszélhet”.

    „Az önmagát szabadságharcosnak tartó Orbán mindezt forradalomnak nevezi. Egy magyar közmondás szerint, aki közel ül a tűzhöz, jobban melegedik. És a tűz körül ma Orbán rablóvezér bandája ül”, fejezi be Ozsvath Orbán berlini látogatásáról írt elemzését a nyugatnémet adóban, amelyet főleg a tizenhatmilliós Észak-Rajna-Vesztfáliában hallgatott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  9. Gyöngyi Péter

    Bator-y
    2012. október 16. kedd
    03:43
    Borzasztó,de így van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  10. Szerveranti szerint nem kell lakcímnyilvántartás – csak az autókat kell majd nyilvántartani, mert azokról jó tudni, melyik városban tartják fenn!
    Karácsony Gergely megmondta, ezek már a hatalom megtartásába totál beleőrülnek – szerintem pedig a félelembe a számonkéréstől!
    Így félni a szavazóktól, a drága, szerető 2/3-tól, mi történt?
    Talán mert soha nem volt, ezzel a félelmükkel tisztázták is a hazudott 2/3-s támogatottságot!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  11. Rakerdező
    Nem az “ország” fele, mert az 4,5-5 millió lenne, és még csak nem a szavazók fele, mert az meg 4 millió lenne – hanem a korábbi szavazóinak a fele.
    Az a kb. 1-1,5 millió közötti HÍVÓ, aki a szektaszerűen működő fideszben és a betegesen hazudozó Orbánban még mindig HISZ. A szavazók 80 %-a szerint “rossz irányban mennek a dolgok”, azok ugyanis a szemüknek hisznek, és nem a tündérmeséknek. A társadalom kezd felnőni, kár, hogy ehhez néhány erős pofon kellett az élettől és Orbántól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  12. Kádár éra Nagytól Grószig tartott.
    -
    Kezdetben nálunk állomásozott a világ legagresszívebb hadserege, miközben az angolok és a franciák békésen bombázták Egyiptomot.
    -
    A vége felé pedig megkezdődött a szocialista “világrendszer” felbomlása.
    Nem csillagháború, vagy más külső okokból, hanem saját magától.
    Mert a pártiskolán is azt tanították, hogy minden tudunk már a kapitalizmusról, de fogalmunk sincs, hogy mi az a szocializmus.
    -
    Viszont elejitől a végéig mindenkinek volt munkahelye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Gyöngyi Péter
    Ezért választom inkább Kádárt, mint Nagyot. Mert az egyik reálpolitikus volt, a másik meg nem. Persze tisztelem, hogy az elveiért vállalta a kivégzést is (már ha egyáltalán volt “választása”, de ettől még 56-ban rosszul mérte fel a lehetőségeket, rosszul döntött, és ezzel kárt okozott az országnak. Ezt nem menti, azzal, hogy “jót akart” A pokolhoz vezető út is jószándékkal van kikövezve. És ő aztán birtokában volt a belső infóknak, tudta a Jaltai egyezmény ránk vonatkozó részét, ismerte a szovjet “elvtársakat” is – tehát a döntése nem csak elhibázott, de mélységesen felelőtlen is volt. És szerintem azért is stagnál a Dk mert Gyurcsány méltó utódja akar lenni Nagynak – azt pedig a nép a zsigereiben érzi, hogy nem szeretne még egy ilyen elhibázó vezetőt, ellentétben azzal, hogy nagyon is szeretne egy olyat, aki megint a környező országok élvonalába tudná vezetni az országot, a kádári létbiztonságot is biztosítva a TÖMEGEKNEK, és nem néhány oligarchának, meg a csókosainak. .Orbán ezért fog veszíteni – mert ugyan korábban el tudta hitetni, hogy ő méltó utódja lesz Kádárnak, de napi szinten állítja elő a rákosista nyomort a többségnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. proaktív
    Orbán nem Habony segítségével uralja a fideszt. Habony ahhoz kell, hogy az országot is fidesz módjára hajthassa az uralma alá. Attól meg, hogy a nép Ceausescut kapott, még nem következik, hogy azt is akart. Csak az, hogy a magyar társadalom még nem nőtt fel, és az írástudók elárulták, (néhány “bérretegőnek” minősített kivétellel. No meg minden diktátor elmebeteg. Normális ember ugyanis képtelen a diktátorságra.
    Bator-y
    A Heti Válasz nagyrészt Nyerges Zsolt tulajdonában van. Mi a fene? Simicska vagy nem nyert meg egy közbeszerzést, és így üzeni, hogy egy kissé megsértődött, vagy ez az “írás a falon”?
    Csakén
    szendamnál hívta fel a figyelmet arra Avi, hogy ez lehet csupán egy választási manipuláció: EDDIG a pártok megvásárolhatták az aktuális, frissített adatbázist, hogy közvetlenül felvehessék a kapcsolatot a szavazókkal. A
    “megsemmisítés” után erre csak a fidesz lenne képes. Az már csak hab a tortán, ha ezzel alátámaszthatják a regisztráció szükségességét.
    Sándor-
    De bizony a csillagháború miatt (is). A SZU és érdekövezete ugyanis alacsonyan fejlett országokban (a leggyengébb láncszemeknél) jött létre, és egyszerűen nem bírta finanszírozni a fegyverkezési versenyt a legerősebb kapitalista országokkal, amik ráadásul közben még nagyobb életszínvonalat is tudtak nyújtani a polgáraiknak. Érdemes elolvasni ennek gazdasági törvényszerűségeiről a “HIÁNY”-t Kornaitól. Ez két gazdasági termelési mód küzdelme volt, és az állammonopolista vesztett a magántulajdonúval szemben, mert nem volt belső versenynek kitéve, a KGST-vel kartellezett, felosztotta a gyártásokat és a piacokat, és nem mérte a termékek árában a társadalmi ráfordításokat.
    Nem véletlen, hogy Kornait a kínaiak istenítik: a Hiányból tanulták meg hogyan NEM szabad csinálni. Kádár is kapisgálta, de amikor az új gazdasági mechanizmus kezdett igazán eredményeket hozni, a baloldali ellenzéke megfúrta Moszkvánál, és ugyanúgy lefékezett, mint Horn Bokrosnál..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  15. “Nem a nép, csak egyharmada.
    És nagyon is befolyásolva! Tessék emlékezni pl. a ballib kórusra, miszerint nem kell félni a kétharmadtól. Kende és Debreceni lehurrogva, stb.”

    Egyet értek és még hozzátenném.

    Ha egy csalási ügy a bíróság elé kerül, akkor a vétkest marasztalják el.
    Az áldozatról lehet mondani, hogy buta meg balek, de akkor is ártatlan és áldozat.

    Szóval még annak a harmadnak is a fele csupán balek, akit a fideszes hazudsággyár megvezetett.

    Ekkora százalék meg minden régi demokráciában (pl. USA) is akad.
    Minden népnek megvan a maga buta alja, aki hittel szavaz a mindkori (minden nép saját) fideszére.

    Ami a különbség, az a demokratikus intézmények beágyazottsága!
    Azért jutottunk ide, mert a sajtó és a független szervezetek nem működtek!!

    És itt hibáztatom az EU-t és az USA-t. Ha látszik, hogy a magyar média nem pártatlan (a bulvárt hagyjuk, az nem a nagypolitika szintje), gyakorlatilag az elsöprő többség a szélsőfasisztától a fideszbarátig terjed.

    Ez a “szabályos” demokrácia csődje.
    Így a választók nem is lehetnek birtokában a valós információknak, a választás nonszenszé válik, vagyis végső soron értelmetlen, vagyis nincs is demokrácia.

    Erre a működési hibára SEMMIT nem léptek! Duma meg “eljárások” vannak, de ez semmi, csak időhúzás (az EU meg az USA ki akarja bekkelni, hagy csináljon orbán amit akar, van nekik elég bajuk, csak hagyja békén őket, ne nehezítse a helyzetet).

    Innen nem kérem a szenvelgő képüket.
    Vannak a demokratikus államok által felvonultatott pénzek, amelyek segítik a fidesz ellenzéket? a sabad sajtót? a tömegtájékoztatást?

    Hány neves nemzetközi politikus haknizza végig a világsajtót (hátha eljut a magyar választókig az információ), hogy komoly szakértők-intézmények kielemezték ez az orbáni rendszer MÁR NEM DEMOKRÁCIA.

    Csak a tények megállapításához!

    Hátha a hazai választóik is számonkérik kormányaikon, vagyon miért így viszonyulnak orbánhoz.

    Csak hogy aktuálpolitizáljak.
    A legnagyobb EU-s gondok sem mentik fel Merkelt, hogy nem azt üzente meg a világsajtóban, hogy orbánnal vagy sleppjével nem fog találkozni, mosdatlan népekkel nem foghat kezet a német politika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. “De miért kell várni 2014-ig?”

    Ez az én problémám is.
    Minden nappal csak leépül, összeomlik, “ellopódik” és tönkremegy valami.
    Lassan nem marad mit “visszafoglalni”.

    És a “konfliktusoktól ódzkodó” nyugatnak, meg a saját kis népünknek is rá kellett volna már jönnie, ezzel az időhúzó taktikával csak egyre nagyobb problémát görget maga előtt. Ha meg nincs szerencsénk a probléma 14-re akkorává dagad, hogy lavinaként sodor el mindent és mindenkit.

    Ez meg kinek jó?

    Mondjuk tudom hogy orbán durcásan meghúzza magát majd egy bahamai villában és panaszkodik majd a szomszédoknak, mennyire nem értik meg az ŐŐŐŐŐ zsenialitását, no de a maradék 10millió minusz 10ezer megtollasodottéslopottmilliárdokatbiztonságbahelyezőfideszemigráns mit is csináljon a romhalmaz tetején?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  17. Férfi
    2012. október 16. kedd
    11:10

    Ha Orbán megint elveszít egy választást, feltéve, hogy egy belső fideszes puccsal előbb időben ki nem vágják őt a vereséget elkerülendő, vagy saját köreiknek okozott vereség/veszteség miatt saját maffiózi haverjai nem altatják el, akkor a 2002 es mentális összeomlásához hasonlót fog produkálni amikor is pszichiátriai ápolásra szorult, de ez most nagyobb lesz és garantáltan diliházban végzi.
    .
    Egyébként én is azt mondom, minden nap amit a hatalomban tölt ő és a Fidesz, egy jóvátehetetlen veszteség, Magyarország teljes kivéreztetése és minden perc számít.

    Ha valakin, mint a magyar népen eret vágtak, ne azon gondolkozzon mikor célszerű és fogja majd elkötni a vérzést, hanem gyorsan kérjen segítséget, kösse el amíg maradt vére, és vegye el a kést az agresszortól amíg életben van és még van vér az ereiben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  18. Orbán kormányfői teljesitményének szinvonala megegyezik a gatyája szinvonalával.
    Slampos, gyűrött, egyébként is úgy néz ki ez az ember mint egy vásári lókupec.
    Elmondta a választóknak , h a lovacska gyors, erős, fiatal…
    aztán később amikor az első eső leesett kiderült, h a lovacska, sánta, a szine is csalás volt, és nem, h nem erős , hanem még beteg is.
    Ahogy a gazdi pálinkázik és danol , mint huszár, felfedve legbelsőbb hágó titkait , ugye mindenki szivére ölelné… kedves Orbánra szavazók , tetszik nektek a főnök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  19. Miért kell várni 14-ig?
    Nem kell, mert hallani a B tervről is, hogy majd 18-ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Sándor
    És reméli nem kell valami másféle államformára váltani…
    Nagyon érzik, hogy elqurálták ezt a 2/3-s túlnyerést, 2 év alatt nyócévet pótoltak be lenyúlás terén, 3xbóvlivá lett miattuk az ország! Ebbe őrülnek már bele!
    De még mindig vannak, akiknek ez a lény elfogadható az ország vezetőjének.
    Az ország imázsának helyreállítására milliókat költenek, pedig csak ezt a megtépázott, lejáratódott, diplomáciai analfabétát kellene kipaterolni és egy normális, az országért tenni akaró EMBERT kell a helyére tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. Várni 14-ig? Mire?
    Arra, hogy még jobban elszegényedjen az ország?
    Arra, hogy megerősödjön Orbán diktatúrája?
    Arra, hogy a hatalom mindenre rátegye a kezét?
    Arra, hogy zombivá süllyesszék a polgárokat?
    Arra , hogy tömegek kerüljenek a létminimum alá és reszkessenek a hatalomtól?
    Arra, hogy megerősödjön a jobboldal és az üljön rá az elégedettlenségre?
    Arra, hogy elnöki rendszer legyen?

    Várni? Minek? Mire? Kire?

    Van még lejebb vagy ez már a gödör alja?
    Valaki azt mondta el kell érni a gödör alját, hogy el lehessen rugaszkodni.
    Már ott vagyunk a gödör alján. Lehet, hogy még furhatunk mélyebbre is de nem kellene hagyni hogy ezt tegyék velünk. Hogy még mélyebbre süllyedjünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. jogábanállhallgatni

    … A megfogalmazott felszólításnak
    Turul- testvér nem tud eleget tenni.
    A harc, a szüntelen konfliktus-keresés
    mellett lételeme a hazugság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. Olvastam:
    Hágni…
    A fehérvári huszárok csupán a népszaporulat érdekében…
    Miután Révész Mártirusz szerint egy gyermek felnevelése legalább olyan hasznos, mint egy tehéné – anyukájának biztos, mert jó nagy marhát nevelt, de így lehetett belőle a me. tanácsadója – márhogy népszaporulatban ad tanácsokat és így jöhet képbe már a hágás is….
    Mindig is jobboldali voltam képviselőasszonynak ilyen megvilágításban erről vajon mi a véleménye?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Nem a népszaporításnak, hanem a hazafias fajfenntartásnak jött el az ideje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Orbán angolul beszélt a Bukaresten tartott EPP konferencián:
    nem jóléti állam, hanem munkaalapú társadalom lesz….
    A jóléti állam is munkán alapul – pl. Németország!
    Lehet, hogy ő a rabszolgamunka- és a közmunkaalapúra gondolt, mert az valóban nem lesz jóléti állam – pl. Magyarország!
    Nem tudom, vajon értették-e az előadását a szakemberek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. kekec
    2012. október 16. kedd
    08:26
    .
    Kedves kekec,
    Az ország jelentős része el sem megy szavazni.
    Tekintélyes mennyiség szavazata megvásárolható 1 korsó sörért.
    A külföldön élő szavazók nem tudják mi van itt, csak Orbánéktól.
    A vidéken élők csak a közszolgálatit nézhetik-hallgathatják.
    Az ellenzéki pártok képviselői a fizetésüket veszik fel némán.
    Mi maroknyian pedig képtelenek vagyunk a fidesz leváltására összefogni.
    Náluk meg még az egybitesek is hoznak még egy egybitest szavazni.
    .
    Kedves kekec,
    Örömöt szereznél, ha a rád jellemző észérvekkel megcáfolnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Elvileg még nem kizárt a kompromisszum 2012. október 27. szombat | AN

Begurult Budapestre az IMF 2012. október 25. csütörtök | AN

A médiakampány megállapodási szándékra vall 2012. október 13. szombat | AN

Szabadságharc adóforintokból 2012. október 10. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos