Ronai and Ronai
AMERIKAI

A DK a skizofrén elmebeteg képzelgéseiről 2012. március 16. péntek 18:03 | AN

  • Hozzászólások(117)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A DK a skizofrén elmebeteg képzelgéseiről

Budapest – A Demokratikus Koalíció utolérte az Amerikai Népszavát, kristálytiszta és világos elemzését adja Orban Viktor diktátori jellegéről és orvosi, mentális állapotáról. A párt az alábbi közleményt jelentette meg.

‘Egy skizofrén elme képzelgései

Orbán Viktor miniszterelnök bértapsolók és külföldi turisták előtt elmondott ünnepi beszéde egy talajt vesztett, gyenge ember képét mutatta, akin végletesen elhatalmasodott az üldözési mánia. A miniszterelnök Európai Unióról és tagállamairól mondott mondatai egy, az európai klubból kizárt, diktatórikus hajlamai miatt az európai politikusok körében megvetett ember kétségbeesett bosszúkísérletéről szóltak. Az EU és tagállamainak vezetői nem támadták meg hazánkat és gyarmatosítási kísérletről sincs szó, mindezek csupán a magyar miniszterelnök fejében élő lázálmok. A valóságban Orbánt éri kritika és nem Magyarországot. Orbán jó diktátor módjára azonban ismét azonosította saját magát Magyarországgal.

Ha egy miniszterelnök viselkedése mutatja ennyire a skizofrénia jeleit, az nem csupán az ő magánügye. Arra kérjük a miniszterelnököt – ha másképpen nem megy, akkor orvosi, szakértői segítséggel – oldja meg mentális problémáit, mert zavart, beteges viselkedése visszafordíthatatlan károkat fog okozni Magyarországnak.

Molnár Csaba

DK ügyvezető alelnök”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (112 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +150 ( 176 szavazatból)
A DK a skizofrén elmebeteg képzelgéseiről, 4.9 out of 5 based on 112 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(117)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

117 Reader’s Comments

  1. #
    proaktiv
    2012. március 16. péntek
    22:47 Odaírtam, hogy a Magyar Hírlapban jelent meg és még a szerző nevét is világosan feltüntettem. Ha Pali bácsi is így írta volna a doktoriját, akkor nem lett volna gondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  2. Akinek pedig nem tetszik az uniós tagság, választhat is: Ukrajna vagy Ausztria!
    Szajlai Csaba ” Megjelent a Magyar Hírlapban! Kérdés: Mit akar a Fidesz? Ukrajna vagy Ausztria legyünk? proaktív! Az említett írást ezzel zártam! Miről beszélsz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  3. Orban nem arrol beszelt, hogy az EU gyarmatositana Magyarorszagot. O azt hiszi, hogy az imperialista financ toke konglomeratum gyarmatositasi kiserletei ellen harcol, es ha az EU nem vigyaz, ha az EU nem koveti Magyarorszag jo peldajat, akkor gyarmatta fog valni. Mi is alig tudtuk elkerulni ezt a vegzetet. Ez volt a beszedben. Hallgasd meg ha nem hiszed. Ha nem hallottam volna en se hinnem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (30 szavazatból)
  4. Tényleg volta egy olyan mondata: ” hogy ha Európa nem vigyázz akkor a nemzetközi pénzvilág gyarmatává fog válni” Éppen csak nem kezdett el nyíltan zsidózni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (32 szavazatból)
  5. Azzal meg már korábban is vitatkoztunk, hogy korábban lehetett/kellett volna lépnie. Szerintem nem. Végig kellett küzdenie az Mszp-vel, hogy ne mondhassák rá, hogy szétverte a baloldalt. Azzal ugyanis elvesztette volna a baloldali szavazók nagy részét. Azt is előre lehetett borítékolni, hogy nem teszik egyszerűvé a részére, hogy önálló frakciót alakítson, és legalább 6 hónapot a függetlenek között kell töltenie. De a ciklus bégéig levő függetlenség is benne volt a pakliban.
    A katolicizmus is csak az utóbbi időkben kezdte kimutatni a foga fehérjét – korábban ugyanis “csak” a vagyonra hajtott, a politikai hatalomra csak az utóbbi időkben jelentette be nyilvánosan az igényét.
    (nem is értem, az Opus Dei-nek meg a Vatikánnak elvileg több esze is lehetne, minthogy pont egy lefelé menő szakaszban kössék nyilvánosan Orbánhoz a szekerüket, ami őket is a szakadékba ránthatja)
    Ráadásul a nép most kezdi felismerni, hogy az “elmúlt8 év” még mindig jobb volt mint az “elmúlt2″!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  6. Szundival értek egyet. Olyan mélyreható kárt okozott már ez a kormány és közvetlen, közvetett környezete, hogy azt, csak úgy lehetne orvosolni, ha az egész bandát elzavarnánk, de még a rájuk szavazókat is. Ez ugyebár meg nem megoldható, legfeljebb álmodik a nyomor. Tartózkodnék én a nagy szavaktól, de sajnos olyan csávába került az ország és társadalmilag is sajnos annyira sikerült lezülleszteni, hogy ezért valamikor, lehet nem is olyan nagyon sokára igen nagy árat kell majd fizetnünk. Reménykedtem én, hogy sikerül megúszni a pokoljárást, de sajnos ma már nem így látom, a kérdés csak az, hogy rapid módon fog lezajlani, vagy elhúuódik. Ugyanis nem mindegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  7. Jade
    Milyen igazad van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  8. T. Marcus Aurelius
    Nekem már nincsenek illúzióim, vagy úgy elraktam őket, hogy nem találom. Nemrég volt lomtalanítás, remélem nem dobtam ki véletlenül.
    Nemrég írtam egy hozzászólást a „Klerikálfasiszta diktatúra és maffia” című bloghoz. Annak egy részében arról írtam (nem mintha ez jelentene bármit is), hogy szerintem nagyon fontos lenne (fontos lett volna már húsz éve is), hogy az MSZP hozzálásson a politikai szakembergárdájának a kineveléséhez. Tanfolyamokkal, ösztöndíjakkal, akármivel. Hagy ne ismételjem itt el, késő van már. De továbbgondolva ez minden pártnak, akik a nagypolitikában képzelik el hosszú távon a jövőjüket, elemi érdeke lenne. Ha lenne sok olyan fiatal (de már nem kezdő) politikus, akik értenek a szakterületükhöz, valamilyen szinten van gyakorlatuk a helyi vagy országos ügyek intézésében, esetleg dolgoztak már Európában is és ismerik az Unió működését, az pártállásuktól függetlenül az egész ország javára válna. Mert ők már talán nem egy maffiavilághoz szocializálódnának. Esetleg pártjaik ösztöndíjával külföldön tanulhatnák a „nagypolitikát”, amit itthon pártjuk karrierlehetőséggel honorálhatna. Sajnos messze vagyunk még ettől, manapság minden pártban a lojalitás a legfőbb mérce és aki kelően odaadó, az ebből eredően mindenhez is ért és mindenre is alkalmas. Jelenleg ilyen figurákkal van tele a politikai életünk, minden szinten. Íme egy példa :
    http://zsigamarcellmegel47ezerforintbol.tumblr.com/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  9. Egyébként nem értem ezt az embert,mármint Viktort.mert egyébként egy kiváló képességű ember és 1989-2002 között EU és Nato barát politikát folytatott. Ő írta alá 1999.-ben a Nato csatlakozási szerződést és az Ő első kormánya folytatta le az EU csatlakozási tárgyalások nagy részét, ezt egyébként a csatlakozáskor az MSZP is hangsúlyozta. Azonban 2002.-ben a kampányban már látszott rajta a hatalmi téboly és, amikor elvesztette a választást akkor igazi őrültként viselkedett nyolc évig ellenzékben. Aztán 2010.-ben már egy önkontroll nélküli, fanatikus emberként vette át az ország vezetését és láthatólag tényleg megbolondult.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  10. Paranoiás. A paranoia zárt rendszer, önmagában teljesen koherens, “csak” a kiindulópont téves.
    A narcizmus, a lelkiismeret hiánya, a mindenkori közönségnek játszás pedig szociopata jelleg, de ezek is levezethetők a téveseszme-rendszerből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  11. Már igazán régen látszik rajta , ezt hamarabb is ki lehetett volna jelenteni :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  12. Ott van a Fidesz-KDNP frakció amelynek tagjai közelről találkoznak vele és nyilván Ők is látják, hogy megbolondult. Azonban egyenlőre érdekük fűződik hozzá, hogy a csuti őrültet hatalmon tartsák. Azonban ha az IMF nem ad pénzt akkor kénytelenek lesznek kihátrálni mellőle. Biztos vannak a frakcióban hozzá hasonló őrültek, azonban a kormánypárti képviselők többsége érdekből van mellette. Ha üres lesz a kassza akkor kénytelenek lesznek elhajtani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  13. Ráadásul a kormánypárti képviselők többségének a kisebb parlament miatt megszűnik a mandátuma. A csuti őrült az üres kaszából mit tud nekik adni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  14. Feleselő
    Sajnos nem érted. Az idézet világszerte ismert és elfogadott jelzésére az idézőjel szolgál. Ez az “idézet” megkülönböztetésére szolgáló jelzés, s ez maradt le nálad is, Schmittnél is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. szundi
    - valami ilyesmit kezdtek el a Táncsics Akadémiával. Bár a külföldi tudás és tapasztalat hasznos lehet, de 1 az egyben nem lehet itthon alkalmazni. Kell a speciális magyar ismereteken alapuló politikai képzés is. De KELL! Mert idáig bűnösen elhanyagolták!
    Feleselő
    mivel olyan nagy energiát fektetett bele. képzeld el mit érezhetett, amikor csak statiszta lehetett az aláírásnál, és a történelem könyvekbe nem ő került bele. Ezért képes “csak” azért kivinni bennünket az Unióból, hogy ezáltal “korrigálja” ezt a hibát!
    És mit tud nekik adni: hát stallumot. Mit gondolsz, mi a francnak csinálja gőzerővel a járásokat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. A./…… Egy nyilvános üzenet a Fidesznek.

    A szavazók kétharmada nem Orbánra hanem rátok szavazott.
    -
    B./ ……..A cikk helytálló, a precizitás kedvéért leírnám a skizofrénia tüneteit és meghatározását, ti Fideszesek döntsétek el ez mindannyiitokra vonatkozik-e vagy csak Orbánra.
    -
    A skizofrénia egy elmebeli rendellenesség, elmebetegség, amelyet a gondolkodáskészség megbomlása majd teljes csődje, valamint az érzelmi fogékonyság és érzelmi reakciókészség fokozatos elvesztése jellemez. Súlyosabb esetben már a higiéniai érzék hanyatlása, szociális elhidegülés és a józan ítélőképesség elvesztése is megjelenik.
    -
    Egyik legjellemzőbb tünete a az üldözési mánián alapuló groteszk és bizarr téveszmék megjelenése, a rendezetlen, mellékágakba csapó gondolkodásmód és beszéd (amely esetben már csak betanult vagy leírt szövegeket képes összefüggően, elmondani), valamint a leglényegesebb és legalapvetőbb szociális készség elvesztése (antiszociálissá válás) majd munkavégzési zavarok végül teljes munkaköri alkalmatlanság.
    -
    Legsúlyosabb és egyben legkönnyebben felismerhető tünete a reakcióképesség teljes felbomlása valamint a céltalan nyugtalanság, izgalmi állapot.
    -
    A tünetek vegyesek lehetnek de nem azonosak a könnyebben felismerhető személyiségzavarral és tudathasadással, valamint révén, hogy a skizofrénia pozitív tüneteket is produkál, ennek megfelelően a skizofrén személy betegsége és súlyos elmeállapota az átlag megfigyelő számára beazonosíthatatlanul rejtve maradhat, a bizarr, megszállott viselkedés pedig erős, karizmatikus személyiség benyomását keltve akár pozitívumként is manifesztálódhat a beteg környezetében.
    -
    A vény nélkül kapható gyógyszerek drámaian súlyosbíthatják a beteg állapotát, és bár a skizofrénia alapvetően főleg csak tünetileg gyógyítható, az azonnali orvosi beavatkozás és erőteljes gyógyszeres kezelés elodázhatatlan.
    -
    A skizofrén személyek erősen hajlamosak az alkohol fogyasztásra valamint , aggodalom, depresszió elleni gyógyszerszedésre . Akár párhuzamosan is.
    -
    Rettegnek az unalomtól és az elszigetelődéstől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  17. Ha’t ha Gyurcsany,akkor Gyurcsany!Ha az embernek surgosen szukseges egy auto,es nincs leheto”sege egy BMW-re,akkor megelegszik egy Trabanttal is!Bar ez a Trabant eleg lassan indul be…De nem gond!Majd megtoljuk hatulrol!:)

    Lehet hogy romantikus no”i mivoltombol kifolyolag,de be kell hogy valljam,en egy nagyon tokos,nagyon nagypofaju,ertelmes,lelkes,balos felistennek a feltunesere szamitottam, aki Mozeskent vezeti ki nepet a diktatura mocskabol…No de ne almodozzak!:):)Szal akkor Gyurcsany,OK!

    Ami pedig Orban mentalis problemajat illeti,kenyszerzubbonyt neki!!!!!(Olyan Hannibalosra gondolnek)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  18. Hungarian citizen

    Bolond volt ez mindig. Most mar forog is. Csak nem a sirjaban, valami tragyadomb aljan, az a baj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  19. Izzi
    - ilyen igényekkel szétnéztél már Thürmer és Szanyi körül? Azok aztán tökösen nyomatják a balos dumákat! Mindkettő meg van arról is győződve, hogy képesek a nép kivezetésére a politikai sivatagból. Kösz, de én is inkább Gyurcsánnyal együtt keresem az utat, és nem veszem azt sem zokon, ha a hegyoldalban lefelé kanyargós ösvényt talál – és nem nyílegyenesen rohan a szakadékba.
    Hungarian citizen
    - az idézet Széchenyitől való. Nagy kár, hogy az életművéből Orbán (vagy beszédírója) csak ezt az egy mondatot képes felfogni ! Elolvashatnák és főleg megérthetnék a HITELT-t is! Ráadásul Széchenyi egy teljesen más korszakban mondta – az ország nagyobb volt, és extenzív, kézi erőmunkán alapuló mezőgazdaságból meg lehetett élni – mivel az ipari forradalom csírái látszottak még csak nyugaton.
    Viszont semmi mással nem jellemezhetné Orbán a saját fixa ideáját, mint a jelen történelmi helyzet ismeretének mellőzésével, egy múltbeli tengely körüli haszontalan körbeforgással, amivel nem lehet eljutni sehova.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  20. Orbán szemlélete: Mi magyarok vagyunk a szegény elnyomott, gyarmattá tett, leigázott magyar nemzett, és most fellobbant bennünk a szabadságharcos ősök tüze és bátran mondjuk: “Nem leszünk gyarmat.” Ezzel a szabadságharcos romantikával komoly tömegeket lehet egyben tartani, a lényeg az, hogy mindig kell, hogy legyen “ellenség” aki ellen össze kell fognunk és akiktől Ő megvéd bennünket. Egy pedagógus hölggyel utaztam együtt és beszéltünk a politikáról. Én kemény kritikai megjegyzést tettem Orbánra! A pedagógus hölgy pedig majdnem sírógörcsöt kapott ,mert mint kiderült úgy tekint Orbánra mint valami földi istenségre. A józan érvek nem érdekelték!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  21. Orbán nem elmebeteg( szeintem) hanem koreografált tajbunkó patkány.
    Erre a mutatványra amit produkál még sleppjéből is kevesen lennének képesek anélkül , le ne hánynák közbe a cipőjüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  22. Olyan pszichológusok készítik fel őket akiknek jópézért tökmindegy.
    Nézzétek meg a magyar Népszavában a bírósági cikkhez mellékelt fotót.
    Tünde Szájerné megy a nagy könyvvel görcsösen, mellette szélen a nagydarab szemüveges,lófarkas, őszhajú palit. Na Ő az egyik felkészítő.Tünde ezt a nyomást állandó szupervízió nélkül nem bírná.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  23. Ahogy egy brüsszeli politikus megjegyezte: Az Unió már csak azért sem hasonlít a Szovjetunióra, mert Orbán beszéde után nem vágták börtönbe.
    (azt már én teszem hozzá, hogy pedig igény az lenne rá!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  24. - Miért nincs “Orbán kolbász” ?
    – Még él a disznó.

    Orbán megáll a spejzában őrzött Lenin kép előtt, és így szól:
    - Drága Lenin elvtárs, ezt nagyon elk*rtuk. Mi lészen itt a megoldás?
    Leszól Lenin a falról:
    - Semmi gond fiam, helyet cserélünk! Engem leakasztanak, téged meg fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  25. Orbán beszédet tart a Művészetek Palotájában. A néző közönség sorai közt :
    - Hölgyem, ha megkérhetném, levenné a kalapját, mert nem látom jól Orbán
    elvtársat!
    - Hölgyem, kérem húzódjon egy kicsit már odébb, hogy tökéletesen lássam Orbán elvtársat!
    - Hölgyem, ha megkérhetném, még egy kicsit arrébb ülne, hogy jobban lássam Orbán elvtársat!
    Mire a hölgy:
    - Mégis mit képzel uram? Távcsövet ne adjak?
    - Nem, köszönöm. Az van a puskámon..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  26. Meddig marad a csuti őrült?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Amíg ekkora agymosott (tudatbeszűkült, módosult kognitív funkciójú), megtévesztett tömegek állnak mögötte, addig sansztalan a leváltása. Legjobb esetben mártíromság, rosszabb esetben véres polgárháború a vége. Mert abban biztosak lehettek: a tudathasadásos vezír nem fogja olcsón adni magát. s végsőkig kitartanak majd a gazdasági birodalom vezetői, akik finanszírozzák ezt a gusztustalan rezsimet. Akik ehhez a pénzt adják. Nekik sincs nagyon más választásuk. orbán mindenkit komprromittált maga körül: olyan dolgokat delegált, olyan törvényeket íratott futószalagon, amelyek vállalhatatlanok. Ezért vállalhatatlan az egész nyomorult bagázs semjénestül, lázárostul, naracsicskástól, szijjártóstul, rogánostul stb. Jól ki van találva a Nemzeti Ellehetetlenítés rendszere. Csak minden egyes perccel, amit ez a bolond hatalomban tölt, iszonyatos a kár. S most majd megpróbál mutogatni, a népszerűtlen intézkedések bevezetését, az ország fokozatos lecsúszását, a reménytelen recessziót az Unióra, IMF-re hárítani. Mintha mem a saját idióta, hagymázos, az alapvető gazdasági törvényszerűségekkel köszönőviszonyban sem álló “gazdaságpolitikája” lenne a ludas. Bár szerintem az EU-IMF ENNEk az embernek, kormánynak NEm akar már finanszírozást biztosítani. Egy a baj. így is úgyis, mi szívjuk meg. Mint az ultiban: együtt sírunk ezzel a bűnözővel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  28. Érdekes mindenki úgy értelmezi az Orbán beszédet, hogy rárontott az unióra. Ez a Szijjártó gyerek meg nem győz magyarázkodni, hogy az nem úgy volt, mindenki rosszul tudja Szijjártó úr nem fárasztó már a vezér baklövéseit megmagyarázni? Nincs egy ember, ebben a brancsban, aki azt mondaná Viktornak eddig és ne tovább!
    Azt hiszik, látják már a fényt az alagút végén, pedig csak a vonat jön szembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  29. Orbán Viktor azt üzente,
    Kitellett a becsület(j)e.
    Ha még egyszer azt üzeni,
    Grazba kell majd őt elvinni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  30. #
    bonhomme
    2012. március 17. szombat
    12:21 Hazavihették volna magukkal a lengyelek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  31. A lengyel-magyar barátság is formálódik szépen, a lengyelek óbégatnak a pesti Kossuth téren.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  32. Feleselő,
    most szólsz?
    Kicsit ki kellett volna kozmetikázni, hogy jobban hajazzon Kaczinskyra, vitték volna ezerrel! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  33. Vihették volna és megválaszthatták volna lengyel miniszterelnöknek. Azonban remélem a magyar nép “kikozmetikázza” a pofáját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  34. “2009-ben Felcsút volt az egy főre jutó havi jövedelem alapján a leggazdagabb magyarországi település 171 092 forinttal, megelőzve Budapest II. kerületét, valamint a harmadik helyezett XII. kerületet. 2008-ban Felcsút még csak a 336. helyen állt.

    A CID Cég-Info Kft. szerint valószínű, hogy Felcsútot néhány új, magasan adózó vállalkozói adófizető adatai emelték az átlagjövedelmet mutató rangsor első helyére.[11] A Heti Válasz oknyomozó írása alapján pedig a megoldás kulcsa nem más, mint a 2009 októberében felújított Kastély óvoda.” Forrás: Wikipédia! Kedves Bartus László! Nem kellene ennek utána nézni? Hogyan lett Felcsút a leggazdagabb magyar település?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  35. http://hetivalasz.hu/uzlet/felcsut-titokzatos-milliardosa-30264

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. Orbán nem tud veszteni. Pontosabban nem tudja a vereséget feldogozni, elfogadni. Márpedig ismert, nem lehet mindig győzni. Ugye van aki egymás után nyer, mondjuk boxban, akár 50 szer is, de egyszer úgy kiütik , h nem találja meg a szoritó sarkot. Lásd Kovács István, alias Kokó bajnokunkat, a könnyedén ugrálót, bohóckódot, aztán egyszer csak indult a jobb és Kokó lásd csodát, kedves felesége és kicsi fia láttára padlót fogott. Kemény fideszes gyerek létére felállt, s mivel megmutatták neki hol az Ő helye a ringben, szóval oda vezették, igy nyugodtan várta az eredmény hirdetést. Szemén nem látszott, h értené mi történt vele. Persze most Kokó igazi Orbán hivő, kapott is feladatot Orbántól, jó pénzeset. Szóval Orbán lassan megkérdezheti Kokót , mondja el már neki mit jelent az a szó: kábulat. Ja és azt, h mi az, h visszatérek majd. Ahogy Kokó is tervezte, de aztán belátta a jövő nem Őróla szól, ahogy Orbánnak is előbb, útobb be kell látnia, elöregedett, pocakosodott. Ugyanis már számol a biró Orbánra, s a vég közeleg, akkor is ha 100.000 ember kiabálja :Állj fel Viktor! De nem tud, kiütötték, nem kicsit nagyon. Fején saller és koki nyomokat álapitott meg a mentőorvos. A pszichiáter csak legyint, odahajol Orbán füléhez és belesúg: Te győztél, Te vagy a Király. Orbán elmosolyodik és azóta boldogan jár -kel az osztrák klinika pázsitos gyepén, mert nyomott hagyott maga után , egyesitette az erős Európát, benne a sok, sok forradalmár magyart. Néha felkeresi Matolcsy a szemközti szobából, oszt jól elbeszélgetnek. Orbán fején korona, igaz csak egy másolat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  37. Minden vidéki településről kötelező volt a közalkalmazottaknak és minden állami tisztviselőnek Pestre menni a nagygyűlésre. A Fidesz szervezte és buszokkal szállították az embereket. Nem lehetett ellentmondani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  38. viktor, te mocskos viktor…

    Meglásd, ki fognak minket b…szni az EU- ból… ami persze téged, féreg családod (koporsótöltelék mind, egytől egyig), kitartottjaid, és egyéb bűntársaid nem fogja érinteni. Mert annyit összetarháltatok már a közvagyonból, hogy ötödgenerációra előremenőleg is király módon éltek majd.

    De kb. 8.000.000 embernek pokollá fog válni az élete (azért csak 8, mert a többi vagy a kitartottatok, vagy vállalkozóbűnöző, vagy már kimenekült külföldre).

    És figyelje meg mindenki:

    A 8 millióból a nagy része meg lesz győződve, hogy mindez a zidegenek meg a gyarmatosítók gonosztettei miatt van, és persze az ezekkel kollaboráló zsidóké meg komcsiké.

    És ott van vége magyarsztán történetének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  39. kekec!Nem ertettel meg..!Itt mar reg nem a “duma” kell,tettek kellenek!Arra pedig Thurmer es Szanyi “tokos dumaja” nem elegendo”!Egesz masra gondoltam,de mindegy!A vegelathatatlan intelligens vitaval es okoskodassal ami minden politikai forumon megy,nem jutunk elorebb,max. annyival,hogy korvonalazodnak a gondolataink,es megerositjuk magunkban a bizonyossagot,jo helyre tartozunk.(En legalabbis egyre erosebben erzem,egyre hatarozottabban hogy a baloldal az en oldalam.)Gyurcsanyban en nem bizom 100%-ban,ahhoz ismet bizonyitania kellene ahhoz hogy visszanyerjem iranta a bizalmamat!Nem tetszettek azok az emberek akik korbevettek anno,gondolok itt az egeszsegugyi miniszterere peldaul..Szal,nem voltam maradektalanul elegedett a kormanyzasa idejen..Talan a konzervativ kapitalista fiiilingje miatt!;)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  40. Na, nem értem én a külföldi sajtóst, akire ez vonatkozik:

    “Magyarország pitbull miniszterelnöke” – külföldi lapvélemények március 15. után

    Pitbull?

    Az egy vakmerő, kemény, tökös harci kutya.

    Az orbánc mindennek az ellentéte: gyáva, csak akkor mer ordítani, mikor már sehol az ellen, töketlen, ótvar, nyikhaj.

    Pitbull, az…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  41. Eldrad: harci kutya a tököm!

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. Szundikának! Értékelem amit írtál, akárcsak mások. Semmi vita részemről, csak egy kis kiegészítés.
    A banda egységes, jól kiegészítik egymást. Mindenki tudja a dolgát mindennapi konzultáció és napiparancs nélkül is. Közös és erős érdekük, hogy a rendszerük maffia alapon továbbra is működjön.
    Ha nemzetmegrontó megvezetőnk nem csak megveszne hanem el is veszne, akkor a többi kiváló maffiatag tovább üzemeltetné a rendszert.
    DE! A vezér azért lehet ennyire vezér, mert a tagokat klf ügyekkel kézben tartja, és a “zsákmányt” felosztja. Ezek a hatalmi szálak ekkor megszakadnak, és egy bizonyos fokú erjedés a bandán belül elkezdődne.
    EZÉRT azt gondolom, hogy indulásnak jó lenne, ha a vezértől megszabadulhatnánk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  43. T Latyapatyácska
    Sajnos a maffiák így működnek. Ha kiesik a Capo di tutti capi, akkor újraosztják a helyeket, ami járhat némi lövöldözéssel és robbantgatással is, esetleg páran eltűnnek, de aztán újra kialakul egy konszenzus a vezér személyéről és minden megy tovább. Kicsit továbbgondolva valami mégsem lenne ugyanaz. Szerintem sokan nem a Fidesz-re szavaztak, hanem Orbánra. Rajta kívül a pártjában nincs még egy olyan markáns, szuggesszív, szinte prófétikus vezér alkat, aki így lenne képes tömegeket megmozgatni. Innen nézve valóban igaz, hogy nem tudnák pótolni a hiányát, sokan elfordulnának tőlük. Bár lehet egy mártír emlékét is meglovagolni, de az hosszútávon már nem ugyanaz. Így tényleg igaz, hogy ha vezérük eltűnne, elszürkülnének és idővel hátrébb szorulnának a politika színpadán. De kiépített rendszerük okán továbbra is támadhatatlanok lennének és a gazdasági hatalmuk is megmaradna. Ezért nagy a választók -és az induló pártok- felelőssége a ‘14-es választáson, hogy a következő kormánynak és parlamentnek akkora erőt / felhatalmazást adjanak, hogy egy alapokról induló új törvénykezéssel fel tudják számolni ezt a bűnszövetkezetet és az összes aknát, amiket az utánuk jövők mozgásterébe telepítettek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  44. Hajrá DK!

    Öleld fel az őszinte demokratákat egy hatalmas és erő koalícióba!

    Orbán! Orbán! Nemrég azt mondtad: “itt az idő!” Most pedig lejárt az időd!
    Egy kicsit kurtára sikeredett, de nekünk ez is örökké valóságnak tűnt!
    Megígérjük, hamar el fogunk felejteni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  45. Nem vagyok oda a DK-ért, de ha sorba kellene rakni őket, még mindig a DK lenne az első.
    .
    (Ami egyébként szomorú.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  46. valaki
    “Olyan pszichológusok készítik fel őket akiknek jópézért tökmindegy.”
    .
    A magyar pszichológusok többsége alulképzett és emiatt alkalmatlan. A többi ebből következik.
    Orbánhoz ellenben már évtizede szakavatoot és kiváló pszichiáter szükségeltetik. Ebben viszont láthatóan hiányt szenved, mert a grazi professzor szövegét – Orbán német nyelvismeretének hiányosságai miatt – nem érti.
    Veér András, Popper Péter és Ranschburg Jenő sajnos már nem élnek. A többiek felejthető kisinasok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. A demokrácia megszégyenítője a Fidesz! Összes viszzamenőleges és lex törvénykezésükkel ezt igazolták! Az amortizáló kettősről csak hányingerrel lehet beszélni, akik embertársuk ellen ilyent meg tudnak tenni a hatalomra jutás érdekében – tán anyjukat is eladnák(?)- hát van is mit meggyónniuk!
    A legutóbbi- ájtatosmanó fővadász igen keresztyéndemokratya -felvetése: a vadászoknak ne kelljen ebadót fizetniük, mert nekik amúgy is sokba kerül a vadászat! Más szó nincs erre, mint pitiáner! Arra futja a pénzéből, hogy a vadászati engedélyt kiváltsa, felszerelést drága pénzért megvegye, stb., de a társáért, a kutyájáért már nem akar fizetni a pitiáner!!!!
    Nemcsak nekik, de a hívőiknek, akik felmentik őket bármilyen gazemberséget követnek is el, nagy szükségük lenne orvosra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. dr. Kné

    Vadászati engedélyre sem költ szerintem, mert ki az aki el meri tőle kérni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  49. Igaza van a Tömjénzsótinak! De ne álljunk meg félúton! Az autóm és a házam fenntartása is sok pénzbe kerül. Ezért (hasonló indokok alapján) szíveskedjenek azokat sem megadóztatni. Meg úgy általában az élet is sokba kerül. Kaja, BKV bérlet miegymás. Ezeknek az ÁFÁját is el kéne törölni.
    (zárójel: ennek aztán van bőr az arcán)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Astaroth
    Ez szerintem minden változtatás nélkül része lehetne – ha végre legyártanák – egy ellenzéki röplapnak:
    “minden egyes perccel, amit ez a bolond hatalomban tölt, iszonyatos a kár. S most majd megpróbál mutogatni, a népszerűtlen intézkedések bevezetését, az ország fokozatos lecsúszását, a reménytelen recessziót az Unióra, IMF-re hárítani. Mintha nem a saját idióta, hagymázos, az alapvető gazdasági törvényszerűségekkel köszönőviszonyban sem álló “gazdaságpolitikája” lenne a ludas”
    Izzi
    Kinek a pap, kinek a papné – pedofiloknak a papgyerek. A nép többsége még mindig nem érti, hogy az ő bőrére 21-zik a vezír, és most 20-ra kért lapot. Amíg ez így lesz . marad a saját vélemény csiszolása és fényezése!
    Eldrad
    harcra idomított, harcra képzett, nem túl intelligens – másra nem alkalmas értelemben sem tetszik a pittbull hasonlat?
    latyapatya
    a maffia nem személy, hanem rendszerfüggő. Rövid harc után lenne megint egy capo di tutti capi. És ott lennénk megint, ahol a part szakad. Az EGÉSZ maffiát kell eltávolítani!
    szundi
    - ha előbb olvaslak, nem strapálom magam!
    Báthory Ödönke:
    méghozzá jó vastag! A rinocéroszok zokogva könyörögnek a receptjéért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Megint vonulhattak a nácik Budapesten 2014. február 8. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos